Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк овие машкив не се разбираат од збор ниту знаат да читаат "меѓу редови" :|
    Толку сакав да кажам :bow:

На Diamond и lovely91 им се допаѓа ова.
  2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

Е сдк, дека Влатче - бубачката - уствари не бил бубачка т.е. бумбар со крила. :D Бил лебојатка и тоа телото така му светело. Веќе шеста, седма вечер, откако кукавички се спровира под влезната врата и јас сега препознав дека е смотана лебојатка. Ајде тоа, него си донел и другарка вечерва. Утре ќе ја дезифенцирам цела куќа, задутре очекувајте помен за Влатче. ЗОШТО не си БУМБАР ќе те поштедев, глуп лебојад. :devil:

Такоџе, бубата на другарка ми се викала СУЗИ. Не била Мими, не не. СУЗИ. :rofl: :rofl: :rofl:

Заклучок : Со болна нога или не, со стомачен вирус или не, морам почесто да испаѓам од куќава, споулавев. Ги крстувам лебојатките Влатче и ме интересира како се викала на другарка ми бубата. :emo:

На macence85 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  3. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК ми зујат ушите и си го осеќам плусот во нозете.
    После ќе кажам повеќе, за сега е ова.
    Не било се' така како што сум замислувала, сепак недостасува..

4. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    Сакам да кажам...

сдк дека се страмам сто сум дел од оваа држава ...... :( :( почивај во мир даниел ;( ;( ;( ;(

5. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    5.537
    Сакам да кажам...

Стварно не ги разбирам некои луѓе. Поточно машките. Да,тие ПРОКЛЕТО ГЛУПО-ТУПИ суштества.
    Кажуваш дека ме свиѓаш,сакаш да ти сум женска... али не си бил во можност? Доаѓаш во MOJOT град, со "комшивки кои имаат роденден?", во ниедно време и не ѕвониш? Кажуваш дека ќе идаш на тој и тој ден за да излезиме јас и ти заедно сами(иако не побарав), и носиш другари/другарки со нас? Плус и не ни правиш муабет воопшто со мене,а нонстоп викаш ќе дискутираме работи во живо? ...

Искрено не ни разбирам повеќе. Ако има некој идеја - ЛП! зашто јас идеи повеќе немам.

I give up. Went to Hawaii !

6. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    5.835
    Сакам да кажам...

Не верувам дека на светов постојат поглупи суштества од машкиве |(

На TheCandy880, Diamond и Forgotten им се допаѓа ова.
  7. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Сакам да кажам...

СДК ако јас ги преживеам овие денови, поготово после ова што го доживеав денеска, сигурно за некое време ќе ме гледате на вести како некој супер херој или неопишливо чудно, моќно суштество бидејќи ова денес беше ПретеризаМ! ;(

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Ми дојде смешно како ви ги прочитав последователно мислењата. Очигледно имаме масовно неразбирање на понеубавиот пол.
    Ние не ги разбираме, а тие нас уште помалку. Тие сакаат едноставност, а ние комплицираме. It's like a little circle. И многу е иритирачко што пробуваме пак, пак и пак да се сфатиме, кога знаеме дека тоа не е возможно. А од друга страна, е страшно интересно. И смешно.

Да не забегам, мислев дека после вчера ќе престанат муабетите кои ги одбегнувам, и како за моја среќа уште повеќе се засилија. Мизерно ми е да читам статуси на Фејсбук од 16 годишни деца за политика, за држава, за партии, а уште помизерно ми е да водам такви дебати во друштво за време на излегување. Ми се чини дека на сите ни се испраа мозоците...

И сакам да кажам дека од многу слободно време не е на арно. Ајде што изглеав серии за цел живот, прочитав книги и направив околу стотина работи што немаат никаква практична примена....пак не ме фаќа место и пак немам што да правам со себе.
    Изгледа дојде времето за спорт. Без топка.

Одам да легнам сега, да го испочитувам мојот тотално нарушен биоритам. Ви посакувам добра ноќ.

На TheCandy880, LivingGlam, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    5.537
    Сакам да кажам...

Очигледно е дека не е до нас. Дека сигурно е до нив ...
    Обично за се имам коментар, ама останата сум без зборови ..

10. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Никогаш не ми е јасно дали САКАМ ДА СЕ ПАКУВАМ или МРАЗАМ! :wasntme:
    Но како и да е - ја сакам онаа еуфорија пред патување :D Уште од екскурзии ми има останато- списоци, шопинзи, мечтаења, претпоставки за колку кул ќе поминеш таму, носејќи ги баш тие чевли кои си ги здогледала шетајќи по излози :D
    Неминовно е она....после км отпатувани од дома -епскиот момент на извик од петици ХИИИИИИИИ! ` леееле што заборавив` :devil:
    Ама и тоа е составен дел од патешествието нели...
    Енихау, фино ми се движи годинава, фини прошетки на супер места.. Малку ве запоставив феминки...но си знаете вие - постојано ве носам <3 ако не во лап-топот= тогаш во најблиското нет кафе... :)

Среда патувам повторно...тука да не речам в комшии- но посебно ја сакам Хрватска па затоа и посебно и се радувам :inlove: Ерупција спомени ме враќаат натаму и грст драги луѓе :$ [​IMG][​IMG]
    Кога ќе се вратам- Ви припремам изненадување ;)

А дотогаш вие не би било на одмет да се договорите околу собиранката! девојќи- ЛЕТО е, ако на базен не не збира (ноќно де=)) паркот е доволно голем...Овојпат навистина не постои изговор за да не се собереме =)

*****ајде каснооо е , повторно заглавив----утре ќе мора да ме будат со полиција :D :D

ВЕ САКАМ[​IMG][​IMG][​IMG]

На BeYourself, lovely91, baguf4e и 5 други им се допаѓа ова.
  11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Сакам да кажам...

HeidiDiWalt е ова не ти требаше... Ќе збеснам чекајќи го први и да заминам за Хрватска не си фер ајде земи ме со тебе

ако ако ќе дојде и мојот час

Прикачени фајлови:

• croatia.jpg
      croatia.jpg
      Големина на фајлот:
      17,9 KB
      Прегледи:
      257
  12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Убаво утро,уште поубав ден се надевам.

Не сум слаба.А посебно не до толку за да и дозволам на некоја мизерна да ме сруши.Ма ни да ме потклекне,ни затресе.
    Напротив,силна сум.Доволно силна и жилава,за да се справам сама со животот ако треба.
    Ама среќна сум што не сум сама,што си го имам своето семејство,својот дечко,и неколку ВИСТИНСКИ другарки,кои ме поддржуваат и ме осилуваат уште толку.
    8)

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    На dancing.queen и white.kitten им се допаѓа ова.
  14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Кај сте бре феминки :geek: ?

Ќе го снема човек на една недела и не може да се снајде по темиве- единствено темата за политика уште не е оладена само штета што анонимно се кажуваат вакви ставови, а кога треба нешто да се смени Македончето никаде го нема ;)

Ама јас не планирам да се нервирам во такви работи кои како единка не можам да ги променам, а не сакам само да бидам дел од чукање по гради по форуми, кога никој не сака јавно да протестира- па затоа лагано си го пијам утринското кафенце, среќно фрлам поглед на моите 6 нови гердани купени по смешна цена, и собирам сила за целодневна прошетка низ градот и уз пат одење на едно предавање за развивање на способности ( не сексуални :lol: )

Честитам што има да се честита, праќам гушки на оние што им требаат, па се читкаме деновиве ;)

На mims-89, Mygirl, beached и 3 други им се допаѓа ова.
  15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    На velesanka и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Дека државата ни е ојдена у к***ц!

Џабе и ѕвездичкиве.

Да не плампотам многу пред да се разјасни барем малку ситуацијава со момчето што насилнички било убиено, знам само едно - ако го толерираме ова, нашите деца се следни.

Требаше вчера со Корејците од Менада да му ја здувнам.
    Се срамам што градов стана талибанска касаба, гадост и бесвест на неморалните крвопијци.
    Среде уметност - смрт.
    Браво земјо македонска!

На lovely91, Miss-Independent, la-chicka и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

Без напаѓање на национална база ќе ве молам !!!!!!! :!: или ќе си имаме проблеми :!: :P ;)

П.С. Очигледно дека е до вас....Зашто да е комплицирано, кога може да е едноставно....И е едноставно....Сакаш или Не ? :) значи тоа ти е ДА/НЕ одговор.....А не, па да размислам, па незнам, па ова, па она.....и кој е сега комплициран? :^) 8) :rofl:

:rock:

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

СДК ... сите сме комплицирани :emo:

19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк до сега траев е сега ке си тражам и ќе си зборувам додека не успеам во она што сакам..... ]:) :doh: :!:

Сакам во БИТОЛА на факлутет !!!!

е тоа сакам.. :!:
    Каков Штип каков факлутет за англиски јазик....море сакам јас да си идам во БИТОЛА!

Б-И-Т-О-Л-А !!! кратко и јасно ...но кој ме слуша :?: |(

затоа Сообраќај и транспорт-Воздухопловна навигација here I`m coming!!! :!:

На zhap4e, lovely91 и Dgirlll им се допаѓа ова.
  20. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК уживам во утринскиот Нес, со дипломата до мене. Чекам една личност ненадејно да дојде да ме побара, но некако слабо.
    Изгубена сум во лавиринтот на животот. Одам по некои патеки кои немаат крај. Испреплетени, забутани, бујни и јасни.
    И секогаш останувам недоискажана .. Ако, подобро е. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.