Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

Ајмо џенцки, спремајте се за тепање. :punch:
    :D

На IndieGirl, Nightwalker и baguf4e им се допаѓа ова.
  2. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

Хахаха, не лепотици, не, благодарам, но ако не сум мУже во вакви ситуации, тогаш што е со пострашните предизвици кои допрва ме чекаат во животот!? :lol: Ќе биде се’ во ред, само мора чувствата некако да се исфрлат.
    Уште еднаш, благодарам, а за болдираното, се гледа која школа си Lov3! 8)

На Lov3 и Primavera им се допаѓа ова.
  3. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    Сакам да кажам...

Колумбиската пеjачка Шакира и фудбалерот на Барселона Жерард Пике наводно го чекаат првото дете.

Веста почна да кружи откако португалскиот весник „Jornal de Noticias“ објaви дека 33-годишната пеjaчка токму поради бременоста го откажала концертот во Алмерија, кој требаше да се одржи на 1 jуни, а не како што беше наведено поради технички причини.

Некои тамошни медиуми сепак ја ублажуваат веста, за одложувањето на концертот, за кој картите од продажба беа повлечени само неколку дена пред концертот, велат дека тоа е ’само’ поради здравствени проблеми.

Славните вереници се уште службено се немаат огласено, а со со оглед на тоа што досега покажаа дека убавите вести сакаат да ги делат со обожавателите преку друштвените мрежи, па се очекува и во овој случај да го направат истото. Нормално, доколку е вистина. :o :o :o :clap:

4. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Сакам да кажам...

Празно е...
    Толку долго очекуван телефонски повик за на крај да ме дофрли во депресија.
    како било... а ти драга
    незнам немам име како да те наречам
    Си се прашала ли некогаш дали другите личности имаат чуства?Си се свртила околу себе да видиш дека има и други девојки сто пати поубави,по добри и по дружељубливи.
    Зарем мислиш дека можеш да ме навредуваш заради тоа си во друштвото!?Ма не девојче,тие не ти се ни другарки ни ништо,секоја гледа да те искористи,а од машките :!: се сеќаваш па сите те поминаа.

Мразам кога некоја се прави светица!!!

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК гледајќи што се случува во денешно време ми доаѓа страв да излезам помеѓу народ. :x Никаде не е безбедно.
    Се собраа многу смртни случаи периодов. Денеска си тука, а утре те нема... :|

6. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

^Вајлд, тоа ти е „Сад га видиш, сад га не видиш“ .. Грозно..
    СДК - Ајде, и оваа учебна година помина. Толку бидна. Лелее, си мислам вчера се мислев штро да си облечам за првиот школски ден. :| Колку само брзо изминаа дните, неверојатно. А, претчувствувам и летото ќе измине, дури побрзо од очекуваното... :|

7. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК I am so tired !!!... И ја мразам матурава, ме ицрпи :( Немам повеќе сила, а тек сум до пола :( Уффффффффф :@ Немам време, а ни желба за учење !!

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

СДК дека си поминав најубаво вчера на полуматура! :inlove: :dance: :rock: :party:

На BeYourself и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  9. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Good for you Elennaa :lol:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

18 годишно девојче од Кавадарци се бори за живот во моментов, инаку боледува од леукемија. Итно е потребна крвна група А-(негатив).Ве молам доколку сакате да помогнете, одете до државна да дарувате крв или јавете се на бројов 078 401 542 за информации. И бидете хумани, споделете го ова, се работи за човечки живот.

Тоа сакав да кажам !

11. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

Ај стај слика некоја, не биди скржава и ти. :D
    Иначе и ја у вези школово, конечно дојде распустов да си си одмориме 3 месеци, да си се изнашетаме, изнабањаме и сончаме. ^_^
    Море многу брзо некако, кога почнавме школо, кога беше зима, кога дојде лето. :?:

12. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Сакам да кажам...

СДК многу ми е страв... шо, како појма немам...Ова е исто како понекогаш кога имате лошо претчувство за нешто :(

13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

:) ;)

Прикачени фајлови:

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.908
    Сакам да кажам...

СДК имав интересно утро..

Си станавме фино лепо, ја однесов малата во градинка и правец дома...кафица, цигарче и Фемина...
    :coffee: :smoke:
    Така задлабочена, внесена во мислењата си читкам и си пијуцкам кафенце лагано...музиче пријатно....милина....има ли нешто поубаво од утринско кафе... :mm:

Оддеднаш вратата се отвари и влегува маж ми (требало да оди на некој си состанок, па дојде од работа да се пресоблече), со строг поглед и вика-кажуј кај е швалерот...
    Го испуштив димот од цигарата и кул одговарам-ништо дечко, касно палиш...веќе го испратив...ама можам јас пак... :lol:

И така , после кафето си имав и десерт... :$

На la-chicka, mims-89, julie77 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Сдк дека не се препознавам.
    Не, не сум ова јас.
    Неделава во мене се 2 личности.
    Првата е за надвор и за пред луѓе. Ладна,насмеана и бесчуствителна.
    Другата е за дома. Таќно девојче кое е разочарано во љубовта.
    Се обидувам да најдам одговор на некои прашања ама одговор нема.
    Единствено сега што сакам е да поразговарам со некој кој ќе може да ми даде одговор на моите прашања.
    Некој што не го познавам.
    Сакам и да сум невидлива и да видам што прави. Едноставно ме копка.
    И покрај ете да речам лагите што ми ги сервираше сакам да знам како му е.
    Не дека после два месеца нема да го гледам пак(освен ако не се деси чудо), мене ме интересира сега да го видам.
    Ама тоа не е можно и тоа ќе ме повреди уште повеќе.
    Затоа фино лепо ќе си го ставам мојот моден додаток(насмевката) на лице и го напуштам Скопје.
    Ете така.

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам си седам на тераса спротивставувајќи им се на сите природни појави.
    Учам( добро сега паузирам), јадам пуканки со две три кила сол, пијам вода ... ги следам капките ...тропкаат и паѓаат .... оф романтики :D
    Си размислувам за премногу работи додека уживам, и заради тоа не можам целата концентрација да му ја посветам на убавово омразено ми хемииште. Ама си ветив дека ќе извадам добра оценка и ако треба ќе учам цела ноќ. А нема да треба пошто сум паметна ем интелегентна. :wasntme:

Што друго да ви кажам бе.
    Данас сам океј.
    Како вручек си направив, оривче со сиренце и патлиџан мх мх мх прстите не ми идеше да ги излижам туку да ги изедам цели. :rofl:

Туку уште нешто да ви кажам, од спроти мене комшивката го изнесе детето на тераса(година и пол може има) и туку ми вика Тетка мече што правиш :D и јас :o толку ли сум стара бе мало ... и ми вика па дааа ... ама од сега дада ќе ме викал жал му било. :D
    Сонце мало, душа невина. Обожавам деца.

Абе 70 ќе имам, и ќе посвојам. И сиропатилиште ќе отворам и градинка ќе отворам и се ќе отворам. Само пари да имам :D Една детска прегратка вреди десет пати повеќе од цел пасус зборови кажани за џабе. Без желба срце и душа.

А некогаш на човек ... па се што му треба е прегратка.
    И извинување.
    Јас добив, две извинувања и две прегратки. Од двете машки суштества кои ем ме сакаат, ем највеќе ме повредуваат а ем ме градат како личност.

Цврста, испраксирана и сеуште спремна да биде шизик на ризик 99 проценти од времето.

Да не заборавите дека ве сакам и вас. Исклучителни женски створења или што би рекол Најтвокер џенцки. Имам неколку(повеќе личности) од форумов кои стварно ми се прираснати за срце ептен онака.

Дежаву, денес цел ден ми се случува. Се осеќам како 6то сетило да имам туку се само погодувам кој ќе ми се јави, кој ќе видам, зошто како. И само се смешкам.

Како што отчукуваат секундите така јас менувам расположение. Од болно плачење до пресмејување.
    Шта чеш, жена ... не се може ниту со нас ниту без нас.

Останете ми поздравени, одам јас над книга. :hug:

На la-chicka, annii, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

A lot! A lot!
    *
    Си дојдов од школо,рано(фала богу),у спротивно ќе се загушев :tmi:
    И гледам пржи сончко,па ми ја опекол цела терса!
    Си облеков кратки панталончиња,си ја земав книгата(признцезата под рефлектори),наочарките(за сонце),
    мп3,маслото за тело..мм инаше уште нешто :^) А да црешки,црвени како мојот лак и кока-колата.
    Еј,абе најбитното..лежалката :lol:
    И така си се избајнав со тоа маслото,наочарките на глава,книгата во раце..и си уживав.
    И додека јас распостелена низ цела тереса,со се и сешто околу мене..наеднаш
    сенка,кога му ја рипнав :o !И гледам пријателката на мајка ми..а мене скоро гаќичките ми се гледаа :$
    Ми вели она,леле не се срами,сунчај си се..А јас ..ии се срамам,ма не!
    Лажам.
    .Бидна што бидна,откако убаво се испржив,си почнав со вежбите.
    Ма,тие едни мачни,абе почна пот да тече од мене(каква зумба бе,јас од пет вежби,се препотив.. :rofl: )
    Си велам,ајде Смајли можеш ти :muscle: ..
    После,си се освежив со ладен туш,па со топла бања.Мераци.
    Ама долгиот ден не заврши тука.После одам да си ја земам книгата и наочарките,ама пак сум ги облекла шорцевите наопаку :$ И си се шетам низ терасата,ови комшиите вака ме гледаат :^)
    Ма ништо,јас си се изрекламирав така убаво,си влегов во соба и погледнувам во тоа огледалото..има што да видам. Боже боже.
    Долг ден,а ? :f:

18. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Итно е потребна крвна група А-(негатив)

18 годишно девојче од Кавадарци се бори за живот во моментов, инаку боледува од леукемија. Ве молам доколку сакате да помогнете, одете до државна да дарувате крв или јавете се на бројов 078 401 542 за информации. И бидете хумани, споделете го ова, се работи за човечки живот.
    ВЕ МОЛАМ ПОСТИРАЈТЕ !!!

19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Оној горе сериозно многу се забавувал додека го смислувал концптот за тоа каква ќе ме направи.
    И се се одвивало совршено додека не решил дека треба да ми подари грда коса. |( И ај што ме почастил со истата, барем да имал милост да ми подари и добар фризер.
    Не сме сите совршени-би требало да ми биде утехата. Ама па не е фер на некои да им се даде повеќе, а другите да гледаме и да позеленуваме. И после сите треба да бидеме еднакво среќни, да владее мир, љубов и хармонија.
    Епа нема. Особено не кога косите ни се катастрофални. :envy:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Сдк дека толку многу се имам разочарано од една личност која ми беше многу посебна. Ми беше пред се најдобра другарка, сестра... Но едноставно престанавме, престанавме да се дружиме да излегуваме, сега се дружи со една шмизла која секој ден ми го набива тоа на нос, ама јас опуштено си кулирам не е единствена во светот,а кога-тогаш ќе сфати дека згрешила.

И сдк дека јас се чувствувам како фрик во мојава средина. Ми ја цицаат енергијата, денот ми го уништиваат. Јас секогаш ќе бидам таа што стои настрана и не се меша во муабетите „Види каква е“ , секогаш ќе бидам таа што на тоа реплицира „Што ве интересира вас?!“ , секогаш ќе бидам таа што не ја слуша Ријана туку слуша „демонска музика“ :D , таа што ќе остане сама, таа што ќе ги потиснува чувствата секој ден и секоја ноќ ќе плаче, но пред се јас секогаш ама секогаш ќе бидам таа што ИМА СВОЕ МИСЛЕЊЕ,СВОЈ СТАВ И НЕ ПРАВИ НЕШТО БИДЕЈЌИ ДРУГИТЕ ГО ПРАВАТ ТУКУ БИДЕЈЌИ НЕШТО САКА!
    Секогаш ќе бидам таа што ќе ги прави шмизлите со плачење да се заклучат ВЦ порано имаше некој со којз аедно го правеа тоа,но и таа посебна личност ме предаде. Ама не се откажувам не паѓам на влијанијата да станам супер-надворешна, глупава, и лесна девојка која се има мувано со цело училиште. Епа знаете што (луѓето кои ме нервираат) SUCK IT BITC*ES :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.