1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

СДК денес се чуствувам нај нај нај веселоооо :) и најсреќно.
    После лудата вечер, слатко спиење, феноменално будење со „громови удрите„ и мирис на дожд, после ова пак |-)
    И конечно во 12:00 на нога, и правац на заболекар :D И успеа да не избегам, и да не апам, и направи си 2 заба.
    Ама докторката ми е срце најголемо , има златни раце :)
    И сега нишо не осеќам на десната страна, па можам да се загризам без да знам хаха

Ајмо сад на зумба, потење, слабеење :)

На teddybear, Miss-Independent и LivingGlam им се допаѓа ова.
  2. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК многу е топлооо :sweat: а колку само работа ме чека :x
    Ќе го средам јас тоа набрзинка :lol: мора да одвојам време и за малку шеткање, па досадно ми е,не сакам и ова попладне да го поминам сама :!:

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк утре е тој ден :) |( купив мала тортичка да си го одбележам со најблиските(сепак така потајно очекувам на една особа да видам дали ке и текне за утрешниот ден,иако не е во државава :| се надевам дека нема заборавено) така да ....утре вашата Кенди ке стане полнолетна 8)
    не му се радувам нешто посебно,не сум мн. возбудена не знам зошто,само еден обичен ден ми е...

На Monna.Monna, skyAngel и LivingGlam им се допаѓа ова.
  4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

СДК од кога почнав да ги одбегнувам луѓето кои ми носат негативна енергија се чувствувам многу поубаво.

СДК и дека мразам кога доаѓа задушница, полни сме со негативна енергија и ги преколнуваме последниве 20 години без него. Но, што можеме ние? Што можам јас? И сестра ми ме нервира се договара излегувавања, а јас треба дома да седам со мајка ми и да ја тешам дека судбината не и е толку тешка, можело да биде и полошо. Ахам, можело :(

На mims-89 и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  5. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам bye bye на уште два предмети..... 8) 8) :rock: :rock:

На Marilyn-Monroe и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  6. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

I am about to cry :(

7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Жештини , уф Џешко :sweat: :sweat: :lol: . Ми треба Охрид ...но повеќе ТОЈ! :inlove:

На Annie.mk1 и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  8. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    3.308
    Сакам да кажам...

СДК дека дури сега сфатив колку сум се запуштила со 3 години врска лелеее како сум можела, ама тоа го сфатив одкако се скарав со дечко ми ццц.....
    Одкако симнав неколку кг, им дадов убава форма на веѓиве, се издепилирав.... лелеле како да се преродив... Не се препознавам во огледало, ајде сега во акција по нов дечко хухухухуху..... Лелееее како можееееев...... уште не ми е јасно :)

9. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Смајли wake up..Last Day In School! :d:

10. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Moреее сум се решила да ги пасчешлам сега темиве. Една по една ]:) ......може да има мала инвазија од моја страна, па мислете му ја :D

11. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

СДК тетка ми дојде онака не најавено, а сега си умирам од болки уфф леле зошто баш сега,но тоа не ме спречува да се забавувам :) :)

12. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

Be careful what you wish for :?:

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  13. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

Во право си до некаде со предлогот да се направи протест во 12 и да се хендикепира градот во најпродуктивниот дел од денот, ама во тој дел од денот многу помалку луѓе ќе излезат, или барем таа е основната претпоставка. Родителите се во главно по страшливи и мислат дека којзнае какви ќе бидат последиците ако излезеш надвор и се побуниш за нешто. Мене на пример, денес една другарка ме праша буквално со овие зборови ЕЛЕМЕНТАЛ, КОЈ ТИ Е БЕ ТРИПОТ СО ОВИЕ ПРОТЕСТИВЕ, ПА ЗАРЕМ НЕ ЗНАЕШ ДЕКА СИГУРНО СНИМААТ ТАМУ И ЌЕ ТЕ ОБЕЛЕЖАТ? Шо сакат нека ми прават, и без тоа 6 мизерни месеци во главното СЕЛО аплицирам за работа на се што ќе мрдне, никој не ме е.е 2 посто. Шо ќе направат ТИЕ (кои и да се тие)? Ќе ме отпуштат? Де не ме смеј. Криво ми е само што немам свирче, душата ќе си ја исвиркав низ него.

СДК дека само уште денес ќе можам да одам на протест, и утре назад дома... :(

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

:music: Fat bottomed girls they'll be riding today so look out for those beauties oh yeah :P

http://www.youtube.com/watch?v=v0nQiiES9_I

Зар’жете онака... од време - на време :?: .
    Па макар биле принудени и да загризете нечиј задник :wasntme:
    Не пуштајте јазик!
    Ниту пак пупете муце to kiss!
    Аin't no point doin' it! :shake:

И тоа сакав да кажам I want to ride my bicycle, my bicycle, my bicycle :worried:

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Goodbye School, Hello Summer :)
    Конечно распуст!Конечо излеговме од тој привтор.Конечно ке можам да живеам на рат следниве 3 месеци.Конечно ке можам да уживам на летното сонце,без да размислувам дали треба да порпавам некоја оценка или дали треба да учам нешто за утре.Конечно ке ги видам песочните езерски/мориски плажи.Конечно до покасно ке можам да седам надвор, и да се наспијам ко чоек! :sun:

http://www.youtube.com/watch?v=MU6qDI_DRc4

16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    5.537
    Сакам да кажам...

Кога шопингот не ти помага, знаеш дека нешто не е во ред.

На la-chicka, Miss-Independent, kate-the-great и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.961
    Допаѓања:
    164.261
    Сакам да кажам...

Сд и к на Елементал,епа тоа е,помалку ќе излезат,тоа е лицемерието...а поентата е да излезеш било кога.Утре бар е неработен ден,можеле и порано,туку некој да не припадне,кафе да се испие,да се поспие...е тоа ме револтира!

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  18. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

Денес по толку пофалби од сите го гледав „Dear John“. Поглуп и подосаден филм одамна немам гледано. Ништо посебно. Со огромен напор доседив до крајот. |(

Мора да е до мене работава, ама од денес ветувам дека нема да гледам глупави , романтични филмови со клише енд теј ливд хепили евер афтер содржина. :)

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Е за мене школската година заврши денес ^_^ , со прсте не мрднав си поминав одлична 8) . Среќна сум што конечно засекогаш завршив со историјата јеее :party: (те мразам историјо :devil: ) и една друга причина што за жал не можам да ја споделам, а сакам најмногу на свет, ама толку сум во можност да пишувам :) и конечно ќе си спијам до колку ми се сака а нема да го слушам звонењето на алармот :drunk: .
    За некои работи многу сум попустлива па затоа ќе попуштам и овој пат ама нареден не :!: .
    Прееска се изнасмеав на мојата несмасност и неточност, бев тргнала да чекам превоз и гледам ме оставаат :o па се впуштам во трчање јеееееејјј застанииииии, во сандали на платформа летааам [​IMG] цела узбуна направив [​IMG] .
    Ама па стигнав и
    си лапав и јас :lol: :wasntme:
    И прекрасен е денот па во оваа прилика сакам на сите да ви посакам да уживате до максимум цело лето.
    Да се изнажуркате на плажи, во дискотеки, собиранки во домашна атмосфера ор уатев`р
    И за сите сингл лејдис по некоја нова љубов
    Ајде ве честам по една cheers!

На Monna.Monna, Phyramide, esperanca и 8 други им се допаѓа ова.
  20. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    10.484
    Сакам да кажам...

СДК...today is my day :wasntme:
    Освен што го shake-ав my money maker на рандом денс хитчиња по дома воедно и се дерев како мачка при парење, овај, пеев де :wasntme:

Го шетав внукот денес, ма ко магнет за погледи е, шмекер уште од пелени.

Некако помалце време наоѓам за форумов. А и не ми дошла инспирација да ви кажам нешто паметно. До тогаш ќе ве читам, а вие исповедајте се :)

Доста ви трепкав вам, одам да му трепнам и нему :wasntme:

П.С, Сакам коктели, студени освежителни, огромни! Мохито, порфавор! [​IMG]

На Dushica-sk, Name, Miss-Independent и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.