Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.549
    Сакам да кажам...

OДВАЈ ЧЕКАМ ДА ДОЈДИ ПРВИ ЈУЛИ, КОНЕЧНО ДА СЕ ОДМОРАМ :/ !!!!!

2. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

И јас затоа го постира, викам мене ли ми се гледа дупло или ми се шекнува компјутеро :D :D

3. Dejana.M

Dejana.M Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    411
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да имам наскоро една ваква мала принцеза :doh:

На Monna.Monna, Evellyn, 2468 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк чекав,сеуште чекам...голем ми се виде денов...а она што го чекав не го дочекав.. :(

Но преостануваат уште неколку часа од денов така да..надежта последна умира...(но сепак умира).. :!:
    Песнава.....ај ке си почекам ...си знае (*******)
    http://www.youtube.com/watch?v=LTN17I2T ... re=related

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

^Во ред ви се компјутерите :lol: така стои бидејќи мислењето е префрлено од едната во другата тема :) (од поддршка... во зумба)

На SanjaKirchner му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.576
    Допаѓања:
    145.848
    Сакам да кажам...

Сабајле во ниедно време конечно ќе одам на одмор! Дојде неочекувано како летен дожд, ќе трае исто така кратко, ама ми значи исто како на земјата кога е суша!
    Две години не сум била на одмор, требаше да одам во август, а ова излезе плус, и ептен му се радувам!
    Работите се далеку од совршени - патот ќе биде долг и напорен, мора да брзаме за да стигнеме на време, едното дете ми е со скршена рака, ќе има и доста работа, особено првиот ден, душава ми плаче за спиење, а треба да станам сабајле во 3.30, ама се тоа се занемарува уште при првото влегување во вода, и само што ќе го осетам мирисот на местото.

Вчера и денес се потсетив зошто ја сакам фирмата во која работам, и колку се освестени и посветени луѓето во неа. И дека се гордеам што сум дел од неа. Понекогаш знам и да заборавам :)

На baguf4e, TammyDeyn, Monna.Monna и 5 други им се допаѓа ова.
  7. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми доцни 2 недели менструација! :)

8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Лол.

До мене е или не постојат нормални луѓе на факинг планетава.

Незнам колку е дозволено да се постира фб линк, така да нема да го постирам, али тоа што го видов.. :puke:
    Една дебелка девојка/жена ставила своја слика на профил со голи гради :o . Ќе беше тоа секси да не беше дебелка, и да не беше тоа сало, туку гради.

:x

На SanjaKirchner и NoellePage им се допаѓа ова.
  9. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Ееее така! Да се знае :!:

На Theodora, TammyDeyn, Go-Girl и 11 други им се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк ...сликава кажува се (што ми се сака..што ми е желба)
    :angel: премногу посакувам!?

На lovely91, Nightwalker и SanjaKirchner им се допаѓа ова.
  12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.550
    Допаѓања:
    6.626
    Сакам да кажам...

Денови како денес искрено незнам дали да ги мразам или сакам. Оние денови, каде што излегуваш од дома во 11/12 а си доаѓаш дома во 10 вечерта, кога немаш сила ни да се спремиш за во кафич па обично скокаш излегување. А во тие скоро 12 сати од скитање и трошење пари, и одење од кафе на кафе на кафе, се гледаш со 5 различни луѓе, од различни друштва. Како да не постои друг ден за гледање, али ајде. Скитник сум голем :) знам... ако знаете лек за тоа,кажете :)

13. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

Најмили феминки.

Ваша Шилеа оди на одмор, заслужен, да здивне од одаите работнички ем нервози со кози и волови.
    Одам да сончам газ, да пијам мохито, да тепам табла на плажа, а може и ќе се мажам! :lol:
    Вам ви посакувам убави денови и не ме заборавајте, а јас ќе ви донесам еден меур мириси од морето, школчиња за вашите тајни, песок за украс на телото и безброј зајдисонца.

Бев на протестот, и денес, седев на улица, немо и тапо се прашував: Дали е лицемерно, што одам и протестирам, а вечерва ќе си одам, ќе отпатувам?
    Не знам, важно душава ми бара одмор.
    Го видов и него, со микро девојка му. Но, добро. Било - поминало.
    Јас, важно, со Ликец, мојата вештица од другарка, си растевме по улици, пиевме лозова ракија и сфаќаме колку полни куфери не само искуство, ами и љубов сме доживеале.
    Со моите три страни на светот, одиме на мојата - Југот.
    Крвта ми врие од желби и страст, од болка и сеќавања, од растење и свест, и затоа можам слободно да го оставам Скопје, да му недостигам.

Мене, секогаш Тој, ми недостига. Лошиот љубовник, за кој и во кој постојам.

Натрупав две торби со пешкири, масла, креми, фустани, кифлички за успат, сокчиња ко екскурзијантка и најважното - книги и пенкало плус нотес.
    Пејсажите, морето и Животот, ќе ми дадат мир.
    Неважно и најважно од се’ - среќна сум.

Чао! :* 8)

На Theodora, Neytiri, All-that и 20 други им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.176
    Допаѓања:
    166.851
    Сакам да кажам...

Сдк дека многу ми е мило што не се полажав за по америките и да ја поднесувам таа писхичка и физичка тортура додека мојата генерација ми завидува тука.Сега се свестам за мојата добра одлука за ова лето.Ништо поинаков не ти е животот од тука,освен по некој кг вишак и навиките дур рмбаш за некој капиталист у фармаси стор на одделот за шминки или у Хард рок кафе ко хоуст или собарка у хотел или басер у елитен ресторан,а афтр ворк делиш флаери.Њу Јорк ко Њу Јорк...каков хаос,каква гнасотија и сфаќаш дека Кери одела ни два блока во Лобутинки,зошто невозможно е да го изодиш цел.Менхетен ко Менхетен,да ми ти пукне душичето од мака,се качуваш на Емпајр Стејт и си бираш место за живеење дур гледаш во тие зданија и магична слика само од далеку и се враќаш во твојата мизерна македонска реалност,уф,колку боли само!Креваш глава глава на Тајм Сквер и си замишљаш дека таму некаде може да ти биде канцеларијата,а ти маркетинг менаџер и се така те држи под импресија тој ситен подем дека ти можеш светов у дланка да го држиш и се враќаш,ја гледаш мизеријата на нашиот образовен систем и дека тоа сепак не е Браун,туку Кирил и Методиј,а економијата ни е отидена до џаола,дека нема да имам канцеларија во центар на Њу Јорк,нема да пијам кафе со своите френдици во ресторанот на аголот и ако го сакам тоа и сакам да се случи...ќе се случи со грдни маки,зошто ќе бидам граѓанин од втор ред.Спомени,ал само спомени,верувам дека у Индија поинтересно ќе ми било. Ја чувствуваш својата сила дека можеш да ја поднесеш таа џунгла,ама македонштината пуста кога ќе си дојдеш ти дозволува само Липстик Џангл или секс енд д сити да гледаш и да викаш,леле од тука поминав,е баш тука!
    Бездушно ми е сето тоа...место каде што се глуми култура,само ти нуди повеќе можности ко човек да се реализираш од аспект на кариера,среден живот кој брзо здосадува.Сакам покултурни места кои врескаат од сите пори...Вашингтон ДС само со чистотата и совршената одреденост на нештата воодушевува и е местото кое може да се каже дека блеска со моќ и е центарот на светот во буквална смисла на зборот,сакале ние да признаеме или не.
    Тоа ти се седум дена во 4 месеци,а остатокот го гувееш во некое село по амерички стандарди баш у пустиње,евентуално да ја служиш елитата.А претходно ти кажале низ симболи тн илуминати,еве ти фалус енд фак оф јр ар маседонијан!

Ниииии од близу!
    http://www.youtube.com/watch?v=rf1grQ-t ... re=related

Прикачени фајлови:

• 100_0124.JPG
      100_0124.JPG
      Големина на фајлот:
      395,1 KB
      Прегледи:
      228
    • 100_0409.JPG
      100_0409.JPG
      Големина на фајлот:
      234,4 KB
      Прегледи:
      228
    • 100_0405.JPG
      100_0405.JPG
      Големина на фајлот:
      271,1 KB
      Прегледи:
      228
    На Strumfeta93, Phyramide, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.855
    Сакам да кажам...

СДК и јас ојдов по плажине...
    ...со аватаров...

16. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

ме фаќа некоја без потребна нервоза... некој внатрешен немир, не можам ни да спијам, ме гуши, а толку бев уморна! Не ми е јасно зошто :?: :?:
    со чај во рака дремам на фемина со надеж дека наскоро ќе ми се приспие! |-)

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Ех да беше толку лесно.
    ... а уште полесно со психата.
    Не ми е лесно, ноу, ноу.

Секоја година овој период, до први јули ме држи напнатост, сакам одмор, да си седам под чадор, да си пијам коктелче и онака да си читкам списание... додека дечко ми се жали од горештината и бега од сонцето :D , ама поради мене дреми цел ден на плажа, чисто да си фатам боја.
    Аххх... Кога? Когаааа? Ќе биде ли? Дај боже да заминам.
    Ако треба јагоди ќе берам ама ќе заминам. :D :D

Грција ме чека, знам јас.
    Кај можит без мене таја. :D
    Патриот сум бе, ама чисто онака... знаете, убава плажа, моренце.... е па убаво ми е таму. :lol:

Ако треба и старите купаќи ќе ги носам, од лани. И дупнатиот душек. :worried: Ма кога ќе размислам, не ми треба душек бе, зошто ми е.
    Ако требааа.... Што треба? :?: Ако треба и 5 километри нека биде плажата оддалечена од вилата. :worried: Сааамо да одам.
    Како и да е, потребен ми е психички одмор, одма, веднаш!

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Убаво се чувствувам...

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Лошка!!! А у недела на забава кој ќе ни пее ма? Беај ич не си дружељубива :lol:

Али ако Шилеа не оди на забавата значи ќе има повеќе пиење за мене :D
    Уф многу ги сакам овие забави, одвај чекам да си се дружам со луѓето кои си ги гледам секој ден а сепак си ги сакам и покрај сите несовршености. Да уживам во велешкиот воздух, да играм салса, а и да пијам 1320845 коктели :D

Него слабо луѓе на нетов, а мене пусто едно досадно досадно :tmi:
    Го испратив љубениот, а дома пуна куќа не можевме да се закачкаме на раат. Али утре ќе видиш ти мочко ниеден 8)
    Денес цел град го прошетав за да заклучам дека касно излегов и продавниците се затворени. Човек има пари нема продавници кај да ги истроши. Утре му е мајката ]:)

Имајте убава вечер. Слушајте музиче, водете љубов, зјапајте во таван и сонувајте го летниот одмор на Малдиви кој го посакувате и бидете среќни што утре е сабота и ќе се наспиете :*

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Ми фали нешто.... ама ќе го најдам ;)

Статус на темата: