Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. fierce

fierce Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    180
    Сакам да кажам...

Сдк си ја видов симпатијата ла ла ла :music: :sun:
    :D

2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Што е бе, се
    исполапавте
    сите и сега удри на весеље а? Водење љубов нешо, ау :D

Него Малдиви разбрав биле опасни по живот - создаваат уште еден нов. Сите се враќаат во тим, не во двојка :!:

Јас сум за Француска Полинезија, евентуално Сао Томе и Принципе. Мојт?

Море и Паг will do. Ах девојки ајде сончајте тоа телата и уживајте, јас сеуште ги брцкам ноџињава во легенче со коктелче во рака. Се е до психата. Ако си речете денес сум на плажа - така и ќе биде, додека не бидне нели :wasntme:

А до тогаш пушчајте некоја туц туц летна глупост и мрдајте со колковите. Јас отидов да сонувам нешто интересно, се надевам.
    Вчера сонував како сум стигнала во Индија и сум газела пред себе еден куп змии. Ептен ми е ок и на мене :tmi:

На najubava2010, beached, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    14.175
    Сакам да кажам...

СДК дека имав температура денес цел ден. :sweat: И спиев минимум 15 саати. :|

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.196
    Допаѓања:
    23.275
    Сакам да кажам...

Сдккк дека си поминавввввв најнајнајпренајубо :D
    класу мојј,срцки мојјј најјјубајјј
    ВЕ ОБОЖАВАММММ!! :inlove: :*

5. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.550
    Допаѓања:
    6.626
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сакам нешто убаво да ми се случи.... Само под стрес сум :(((((

6. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

ми се спие а ме мрзи да станам од столче и да се пикнам во кревет...нормална сум? Не сум феминки е така да си знаете!

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК наградата за прејадување денес оди кај мене.
    Како можев бре сега да јадам, а ич не ми се јадеше :fubar: :fubar: :fubar:

И, сакам да се начукам. Секогаш велам вака, и секогаш се наоѓа некој идиот да ми го згреши пијалокот, па и од мирисот ми доаѓа да :puke: или пак го нема тоа што ми се пие во моментот :x и така јас разочарана си останувам со мојата пуста желба која се пролонгира за понатаму и понатаму... :?:

А, да, и најмногу ме нервира она: Јас не пијам, мене не ми треба алкохол за да се расположам... мислам |( ....немам коментар, освен една кисела фаца :?

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=_z-hEyVQDRA
    Кам кроулинг фастр, обеј јор Мастр!!! :rock: :rock: :rock:

СДК дека имав одличен старт на рапустов, онака, 10тто јунски. Јухуу. Патем глупостиве што ги направив денеска не ми се бројат на прстите и од рацете и од нозете заедно. :rofl:
    Врвот на се беше зезнувањето на кока-колата која ја чекав два часа и устата ми пресуши. Нескафе 4 in 1. Го истурив во шише што го истурив, па и измучкав. Ај, ред да си фатам со распустов и не спиење си викам. :rofl: Кога рече пена прави, отиде сокот. Шишето го надигнав и устата полна пена. Со перверзњаци никаде да не одиш. Се убија од смеење. Да го плукнам, не иде, да го чувам ќе се задавам. Никако да не си. :rofl:
    И ако слушнавте некој да ја пееше на железничка We are the champions некоја минута по полноќ, јас бев, јас бев. ^_^
    На таксистот му пеев Super girl, пошто сум навистина super girl! Плус и ми се погоди на радио. Ептен храбро го издржав последниов пад и веднаш станав, ете тоа сакав да го кажам! Shit happens, but LIFE GOES ON!
    Сега имам енергија и адреналин 100че, ми доаѓа да скокам пред ПЦ и да се шуткам од ѕид на ѕид. :D
    Уште утре да пробам некако да тркнам до кале на Санаториум, има да биде лудилооо! :rock:
    Одозгора на се` уште се слуша од Кале, се` слушам од домче. :(
    Телепортација.

На zhap4e, SanjaKirchner, beached и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Дека ги запознав и Марамка и Мерлинка. Морееее женетинкиии. Не можеш а да не ги сакаш! Јас веќе ги засакав. Марамка ми е посебно интелгентно, храбро, трпеливо убаво девојче, Мерлинка ми е бре сексипил. Плавуша наша. Енергијата што ја дава моќна е. Си протесиравме на моменти заедно. :*

И јас го видов малото со малата хахах, бар се поздрави со мене. Утре на исто место на предавања, не дека сум нешто воодушевена дека во иста просторија али за арно нека е.. :)

Љубов има ама не онаа правата. Уживав на џезот изведен ид Шамба и Оли. Инспирација како само водат љубов со инструментите. :inlove:

Ноќи и денови полни, исполенти. Патуваме напред, нешто ново на повидок, само ќе го пуштам да видам дал ќе се случи ама не очекувам. Утре може да биде скокотливо.. Ме привлекува ..уху Ирено - жено напред!

На marama, mims-89, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК абе охридско моме, и ај сега нека рече некој нешто 8)
    http://goo.gl/doodle/If48J

фала Вајлд немаше ова да се роди да не беше ти :D

На sesilija, LivingGlam, dancing.queen и 2 други им се допаѓа ова.
  11. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

СДК се убаво си почна... Почнаме да си збореме на скајпо убаво [​IMG] праќаме си бакнежи [​IMG] многу љубов [​IMG] и на крај паѓа нето у пи** ма*** [​IMG]

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.674
    Сакам да кажам...

СДК. много билдери и манекени има по градов :^) пупууу да не ги урочам.. ХАХААААА! :D

13. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Нејќам ништо да кажам туку сакам да прашам, дали премногу барам кога ќе кажам дека сакам секс :sweat: , па ова навистина не е воопшто фер, менстрацијава ќе ме измачува уште 4 или 5 дена, ај ако не цел месец да ми трае :devil: ...
    И така убави мои женски суштества, лапајте, драпајте и сексајте додека можете, зошто кога ќе ви дојдат „оние“ денови во месецот, вака ко мене фрустрации на форум ќе истурате :doh: .

Ве љуби вашата хормонално пореметена Најубава :hug:

14. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.525
    Сакам да кажам...

1. Охрид си сум. 8)
    2. Во последно време имам љубовни јадови. :^) (ох, дали веќе си признав самата на себе?)
    3. Incubus - Love Hurts => уф шОуба песна :l:

15. Maria.cupcake

Maria.cupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    14
    Сакам да кажам...

СДК многу ми е тешко на душава! 4ца мои најдобри пријатели ќе одат во Америка летово да работат :worried: Едниот другар го испративме во неделата, другиот оди утре, а двете другарки во недела. Знам дека не е во ред да сум себична, ќе им биде убаво и интересно таму ама на мене проклето ќе ми недостигаат! 4 месеци нема да ги видам и гушнам :o Ќе си умрам :( ;( Отидов да пробам да заспијам.

16. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

СДК во каков манипулатор сум претворена, тоа е чудо некое :devil: . СЕ изненадувам од самата себеси, тоа не сум јас, не сум јас толку лоша особа. Сиротиот мој сакан, се тој си добива, не е свесен колку го држам в рака, колку играм со него на лоша карта...
    Не, не бев јас ваква, но сега барем тоа што сум го зацртала го добивам, успевам во намерата..
    Да се откажам ли од целите само затоа што морам да си поиграм со нечии чувства? Не, се додека никој не е повреден продолжувам натаму, а ако стигнам на границата, ке бидам предупредена од неговиот мил поглег и грмотен глас. Штом е мирен сеуште се е во ред, тој не е ни свесен... :$
    Ахх сепак го сакам таков наивен, само заборавив како се искажуваа чувствата. :(

17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Туф бре, колку се радувам што завршив сведителски период не сте свесни.
    Тамам доаѓаше 11 јуни и се се вртеше околу едно прашање - Со што помина?
    Демек со каков успех. |(
    И само за тоа. До средина на јули истиот муабет, додека да ги земевме доказните материјали.

Е од средина на јули до 1 септември, имаше нов муабет - Догодина мора подобро!

Жива среќа што бев одлична 12 години по ред, па само околу неоправданите беше проблем.
    - Е бабино, браво, браво, како тебе нема... цела на мене. :clap: :^) (а баба 4-то одделение има |( )
    - Мерлин мама, до кога на разговори кај класната да доаѓам? :worried:
    - Ако продолжиш да се расправаш со професорите и да бегаш од часови, не кажувај јас дека сум ти татко! :fubar:
    |(
    Доооброоо...

Прво тромесечје:
    Класната: Монро, 3 неоправдани, уште 22 и ќе те избркаме.
    Јас: Да се пакувам од сега?
    Класната: Седи седи, ќе останам без клас.

Е тоа ти е, кога ќе си повлијателен од претпоставениот... :wasntme:

Не бе, не се радувам. Тогаш и да избегав од часови на некого ќе го интересираше. Сега да киднам од предавање, никој нема кусур да ми удри.
    Вниманието е битно, барем на младост се чувствуваш како рок-стар кога сите сакаат да истражат на кој начин си направил ексцес и со која цел. :rock:
    Публицитетот, добар или лош е сепак публицитет. :lol:

На aaaaa, mims-89, najubava2010 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

СДК не е битно местото, битно е друштвото! Бевме демек на рок свирка, тие испоседнале од страна |(
    Ја под рок свирка подразбирам трескање, скокање, урлање, а не да седиме ко телиња на Мaster of Рuppets. Јас не седев уствари, денсав долго време ама друшките не ме дружеа, освен една. И си отидовме во 10:20 и не ја слушнав Sultans of Swing :( Добар репертоар имаше, ептем!
    За да не се враќам домче одма, ме подружија драгите роднин(к)и во Кастм. Многу убаво ми беше, цела вечер ска-панк пуштаа, а и не затворија во 1, го продолжиле работното време. Дали до пифцето беше не знам, ама поубаво од свирката ми беше :D Не не, не пијам многу. Напротив, малце колку да не стојам без ништо и тамам меракот да ми пројде. Уште 13 годинки имам, има има време :D :$

СДК2 ми фали Офи, одамна ја немам читнато :'(

19. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк дека овие два дена од кога сум на распуст не можев да се наспијам убаво.....Уште изутрина станувам со петлите :lol:

20. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Сакам денес да истури од врнење...ужасно ми се шета,ми се плаче дурим. Имам многу за учење, го полагам последниот испит за 4 дена а книга немам фатено :geek:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.