Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.125
    Допаѓања:
    11.786
    Сакам да кажам...

Дојдов до сегментот од мојот живот кога се прашувам дали новото изгрејсонце ќе ме направи подобра личност?
    Си земам за право да барам нешто што сум свесна дека не го пружам. Себична.

Мирис на грешки и депресија, зошто животот не доаѓа со прирачник како матурата по македонски.

2. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Напорен ден, уште понапорен ќе е утре, се до среда, после пеперутка ќе си го сонча Г'ЗОТ во грчка на продужен викенд! Ама ај издржи бе до среда вачер???

3. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

имам нова љубов LONDON ако немам скршен динар моментално д аго посетам така на едно лезет кафе

4. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК си имам нов симпатија и многу ми е интересен и ќе го шмекам бе :D смајлиштогитриерачињата :lol: :angel:

На LivingGlam, TammyDeyn, lovely91 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Луѓето секогаш го уништуваат она што
    најмногу го сакаат
    во отворен бој, или од заседа;
    некои со леснотијата на нежноста,
    други со цврстиот збор;
    кукавиците уништуваат со бакнеж,
    а храбрите тоа го прават со меч.

На julie77 и marama им се допаѓа ова.
  6. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ќе одам да си спијам. Редно е и ако не ми се спие баш :talk:
    Оти готово-шекнав :shake: :nod: :shake:
    А чим во ова време почнав да пишувам поезија/проза не е на арно :tmi:
    И СДК Добра ноќ на сите што ќе одат да нанакаат а на оние кои веќе спијат-слатки сништа :* :hai: ^_^ :hug: |-)

7. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.444
    Сакам да кажам...

После двонеделната диета, одлучив да си исечам едно парче леб и да си го намачкам со еурокрем, сето ова придружено со чаша млеко.
    Епа, си исеков што си исеков, мачкав онака мерачки, арно ама додека јадев се чувствував како да секој залак ќе ми донесе по 5 килограми плус. Не обрнував нешто многу внимание затоа што бев максимално изгладнета, ама сега, откако поминаа точно три саати, совеста почнува да гризе. Налет и диета и се` раце ми се тресеа кога мачкав, а сега ми иде да отидам во вц и да си ги истурам цревава. |( |( |(

Секира ќе си акнам кај и да е, али ако се гледа од позитивната страна, 3 килца за две недели е богами достигнување е.

Бладам, не ни можам подобро од ова во 2ипол сабајле, ќао на сите, јадете и јадете, во тоа е спасот. 8)

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека стотици прашалници ме носат од врвот кон дното. Збунета сум толку што не знам кое е лево, а кое десно, ниту пак знам со која рака пишувам...
    Да не бев толку затворена личност за некои работи се` ќе беше супер. Мама спие, доцна е за совет и жал ми е да ја будам. Преплашена сум, виновни се возрасните во мојата околина.
    Тргнувам по лош пат. Ноќе не можам да спијам, дење воопшто.
    Не личам на себе повеќе.
    Се` е од овој f*cking скапан пубертет. |(

9. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.551
    Допаѓања:
    6.627
    Сакам да кажам...

Драги феминки (тие што се будни сега)... Сите спијат,само ние сме сами! :D

10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Многу бре тоа енергија од мене. Многу сум си искрена кај ќе ме однесе тоа не знам. Оној од Ниш што сака да го сликам ќе дошол на изложба сакал да ме запознае (гад блес ју кид). Ова моево е возбуда. Брзо многу брзо ама како што кажав тој Америка јас Европа. Даммит!

11. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

А мене супер ми е во тишина..ма кого лажам,параноична сум.
    И сакам да чекам изгрејсонце..ама не,терасава го има најубавиот поглед на заапад.И нема да бидам безобразна..ќе чекам зајдисонце.
    Уште пола чаша млеко и...капут.

12. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК денес имам испит, а јас книга немам фатено и си дремам тука на фемина :x :lol:

13. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    177
    Сакам да кажам...

Убава вечер, уште поубаво утро. Будна уште од 4ч :| Кафенце на тераса и сите животинки околу мене. Ноге у вис, кафе, цигара и цеден сок од портокал. Комшиите станале рано и ме гледаат и нешто шушкаат меѓу себе. Ма нек си зборат што сакаат. Денес никој и ништо не може да ми расипе расположение. Заедничко утринско туширање, па уште едно кафенце, планови за денес. Убав ден :inlove: :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=3hFdHOR1enc

14. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

СДК дека Тами го пие првото утринско кафе...
    Конечно пристигнаа прес картиците и ќе може да присуствува на сите концерти...
    Конечно очите и се подобри и е многу среќна поради тоа...

Колку е убаво кога неделата ќе ти почне позитивно, а вторникот со кафе со колегите на тераса...
    Си ја обожавам работата :inlove:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.305
    Допаѓања:
    47.228
    Сакам да кажам...

СДК отидов јас на мачење.Скршете нога матурантки, се да знаете :*

16. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.507
    Сакам да кажам...

Добро утро.
    Да видиме каде ке ке ме одведе денешниот ден, вака без план и програма......

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК кој рано рани - две среќи граби!
    Ја како не. |( Барем очиве да можев да ги отворам.
    Пеглата беше во клиничка смрт, среќа што татко ми ја оправи. :whew: Не сакам да го замислам животов без пегла за коса, не, не. :shake:
    Некогаш кога немам осет, навистина немам.
    http://www.youtube.com/watch?v=jLtDtVQ7 ... re=related
    E онака де, за будење. :yawn:

18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Мора ова еднаш да престане. Мора!
    Секој ден си велам денес нема да мислам на него,на се она што не дозволив да се случе и дека нема да се каам поради тоа.Но, секој пат кога ќе го видам, се ме враќа назад, си помислував што ако се случеше тоа.Знам дека на крај јас ќе бидам повредена.Само еден поглед ми фалеше за да мислам на него постојано.Зошто го видов вчера?Зоштоо?Зошто мораше така да ме погледне.Не,не,не нема да паѓам во депресија поради некој си, не. Ќе ми помине,мала сум сеуште.Ќе има и други,знам.
    Но,тој ќе си замине,засекогаш.

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам многу работи ама ај ќе скратам.
    Лап топчето ми се расипа при што многу ми е тешко оти премногу го сакам, и еве седам со јако нес на еден престар комјутер и чекам 5-6 минути да ми отвори нешто додека чекам од сервисот да ми се јават. Ама појако е од мене, морав да се уклучам да ве читнам.

Имав чудно мирна ноќ. Не знам, како да сонував нешто што не памтам што, а знам дека сонот беше лош но знам и дека носи добри работи. Или збудалев или не знам што ќе да е :lol:

Јас утре полагам па денес немам друг избор морам да седнам да учам, а немав намера :lol:

Ајде останете ми поздравени. :*

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Денес матурантите се потат а? Епа им ја испраќам сета среќа на светов и - омладино храбро напред! Немој да се срамам за вас! ;)

Него ми текна дека јас не полагав матура :tmi: Последна генерација по стар систем, кој е одличен - тој не полага. Јесте да, бубалица, виновна сум, таа сум, признавам. Ама фраерска! Да не мислите дека сум била од оние што ги рецитирале учебниците ко песна :!:
    :D

Неделава секако спаѓа во оние понервозните, пмс јако ме мава, па затоа се раководам со кредото - секој ден нова арома за да ми ги поттикне сетилата и за да ме натера да се чуствувам поубаво. Вчерашниот ден беше ванила, денешниот е малина.
    Денес мирисам на малина па и такви некои колачиња јадам :wasntme: А всушност ми се јадат кајсии, и потоа ми се остава семката на сонце, па ми се крши на улица и јаде она што е внатре.
    Ви текнува? Го јадел ли некој вака чудово освен мене?

Ајде уживајте во вторникот, некои работи треба да се остават на раат некое време за потоа да се искуси плодот, а јас, денес си ги слушам Empire of the Sun со нивната заразно летна препотена музика. Ах бре! Мириса на лето. Гитарче, јако сонце и жежок песок. И Империјата на сонцето. Прв пат кога ги видов си реков - кои се нашминканиве будали?! За потоа сосема да се заразам со нив. И навистина се добри, проклето добри.

Пробајте, ви ги препорачувам. Или бујрум на малина. Што сакате, бирајте, битно вторников да е исполнет до точка, точка, точкица

.

;)

На Monna.Monna, LivingGlam, Estelle и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.