Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.179
    Допаѓања:
    166.866
    Сакам да кажам...

Сдк до крајов на неделава ако видите ЗГОДНА и СЕКСОПОВИКАТЕЛНА девојка која диво танцува по шанкови,полупијана и сосем откачена,остајте ме,ми скипело,се испукувам. :D
    Каде ми е жарта бе.Еден додир за гз на некоја клупа на парк беше доживљај ко еден цел секс денес и онака среќна,доста ти е!
    И друго,се повеќе млади луѓе не сакаат да се врзуваат и бараат разумни партнери,емоционално стабилни кои знаат што сакаат,за фак бадис и повремено дружење,зошто...не им се врзува,ги мрзи,се плашат,зафатени се!
    А што е со љубовта?!Лив љубовта алоооооун!!!Оу,ја оставивте алоун. :(
    Ме боли рбетот,почнав да си замислувам дека не ги чувствувам нозете... |( Готово,пролупав!
    Еј и времево е топ!Ама не е за на одмор,морам да признаам.Не знам како им се одеше на пар луѓе сега,па уште и на Закинтос кога нема никој! :( Ако мене ме прашувате,сите би ги организирала групно да си одиме од 20 јули до 10 август на Ибица или...било каде,ама тој период!
    И нешто да ви кажам...кога ќе одам јас на одмор,ќе ви пуштам сликичики тука,да ви покажувам како си поминувам,така да знаете!Не се секирајте,ќе ги цензурирам... :P Цензура на морето,коктелот,кафето,мангупот до мене ( :P да бе!) и моите долги стегнати нозе! :D
    Леле бе знаете што...ок,одмор ко одмор,ама многу сакам овој одмор да запознаам фини луѓе.Лани ми се погодија,ама и не ми се погодија.Се погодија четири радодајки и 12 мажи...и ај замислете си...
    Имам проблем јас со мојата генерација...имам.Најповолни за дружба ми се од 25 фо 35 години,за жени зборам...се помало е исклучок и небрусен дијамант,се бичои!А за мажи...си имам граници и јас,душа сУ,реков! :D
    Се изнатресов...ме боли рбет де!Ми се чини некој ме фатил за раце и нозе и ме тегне...ќе останам ли инвалид?!
    И сакам со сета моја сочувствителност и лигавост на светот на моменти,да работам со Строгнер...пошто јас очигледно најубаво финкционирам кога се давам на луѓето...но не и на оној вратарон доле...него не му се давам... |(
    Брејкинг њуз,Аце го поставуваат на плоштад...никогаш више нема да поминам од таму,од страв за сопствената безбедност.
    И нешто сосема неповрзано впрочем ко се у постов...Баскер фест оваа година беше скроз тапа!Дали заради изборите,дали заради тоа што се деси ... ама беше скроз бљак.Неповикателен ич...и онака си ја седам чаршија,очекував некој настан да НАСТАНЕ,ама јок...

На skyAngel, Neytiri, LilBaby и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.449
    Сакам да кажам...

СДК многу мразам кога некоја ќе си фати дечко и ми проповеда како во дискотеките веќе не и било интересно и не можела да се забавува.
    Боже,16 години имаш,ама и постара да си...Личи ли од дома да не излезеш бре,цел живот со дечко ти по куќи да се затвараш? |(

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк мина и овоа,се препотувавме се додека не седнавме на столчињата а потоа...ми се види дека многу бргу ми минаа два ипол часа....
    Завршив дури и порано па се чудам какви ке ми бидат резлутатите...Се надевам на позитивно :) :?: па ќе видиме...
    Денес пауза а утре вежбање за англиски... :worried:

А сега...да ве читкамммм сте се разборувале бе женчиња :lol:

На skyAngel, Phyramide, Doozy и 3 други им се допаѓа ова.
  4. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

По долг напор успеав да закачам слики :toivo:

5. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.464
    Сакам да кажам...

СДК како Квазимодо се згрбавив, ми се скрши креветот. Сабајле цела укочена станав.
    Како, не знам ни сама. А ништо непримерно не правев на него :lol: , само спиев ( сама ) :)
    Сега се мислам вреди ли да се поправа или да тргнам во потрага по нов, а и не ми се трошат пари.
    Вечер ќе си постелам едно душече на земја и ќе размислувам на таа тема :)

6. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека ги мразам жените на газдите кои освен шопинг и исполнување на каприци незнаат за ништо друго и кои покрај се што се прави пак тие ќе најдат начин да поминат преку тебе како да си ништо.
    :devil:

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Постојат интерпукциски знаци, побогу!

И после неписменоста во Македонија била 30% |(

На Strumfeta93, Doozy, LivingGlam и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

СДК ПРЕЖИВЕАВМЕ! ^_^

Сакам да се заблагодарам за повеќе работи :

1. Бидејќи среќата ме послужи денеска, да се вклучам сабајле.

2. Бидејќи очигледно цела фемина ни држела среќа.

3. Бидејќи ни ја пуштила таа среќа. :D

4. БЛАГОДАРАМ на карина8 и литл уан! :*

Нема веќе глупости, дами и господа, завршивме со македонски! Со Господ напред во четврток, очекувам полесно да биде. :D Бидете ми поздравени, ме тресе возбуда уште, треба да одам да јадам. 8)

На Little-one, LilBaby, velesanka и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК 5.00. ^_^
    Уште уписиве да поминат и уште една грижа да исчезне. :)
    Си купив колор шампонче. Што е сигурно - сигурно си е! Уште утре ќе имам црвена коса. Ту мерак пуст. :D
    Мама ме пушти да си ставам индустриал на уво. Леле ќе пукнам од среќа, ми доаѓа по тепих да се валкам. :rock: Само уште храброст да зберам и топ сум кисс4е. Ама ајде, после колку ќе ми биде убаво на увце. Дур не се премислила... :D

Патем, не можам да го сфатам идолизирањето на една личност. Било да е пејач, актер, музичар, не сфаќам која е целта да го правам истото што го прави тој/таа. Ако сака бело, мора и јас бело. Сака да се шета гол, ќе се шетам и јас гола.
    Е ми се гади од вакви работи, исто како што ми се гади и од копирање и немање свои идеи.

На skyAngel, marama, Arhangel-maniac и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.179
    Допаѓања:
    166.866
    Сакам да кажам...

Сдк дека се прашувам кога и дали воопшто некогаш ќе лајкувам Памперс на фб ко што направи пред малце една моја пријателка?! :wasntme:

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  11. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Демек денес го наместив алармот во 9 да станам и пак си станав во 11. :wasntme: Дали не сум го слушнала, дали сум го слушнала и сонливо сум го исклучила па сум продолжила да спијам... кој знае... затоа добра работа ми беше мене што за време на школската година си местев по три аларми, знаете... за секој случај... :$
    Временцево убаво, ама преска малку заврна бе! |( А баш мислев: супер, помина ова глупаво врнење - тоа - БУМ! Пак со дождот... :worried:
    Вчера бев на слава и се расприкажавме со една од комшиките што беше таму, онаа што треба да ми даде кученце... ииии едвај чекам да се окучи нивната кучка, па да потпорасне малку и да си земам едно пувкасто чудо... :D :inlove:
    Само не знам мачорчево како ќе ми реагира на таа промена... :|

12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК покана за изложба во МКД - Кавдарци. Фала ти Господе што ме галиш деновиве.

На BeYourself, LivingGlam, rossonerka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

и така ...
    немам некоја бактерија во стомакот :whew
    и додека докторката ми ги пишуваше рецептите,си поразговаравме малку, и ми каза работи од кои :o
    останав
    -не смеам да работам на места на кои треба да се качувам
    -не треба сама да се качувам (најверојатно се мислеше на планинарење, или незнам што)
    -од лековите кои ги пијам(за заштита од Епилептични напади, и за тироидната злезда(штитна) цревата стануваат цуствителни, и ми се менува располозението
    -не смеам да возам автомобил (и да сакам нема да ја поминам лекарската проверка)
    треба да јадам повеке сливи, јаболка, и круши-за подобрување на цревата секако да бидам физички активна-сум и тоа како активна
    нешто ми спомена за пливање дека не смеам да пливам сама или незнам што, а сакав да ја прашам а дали смеам да дишам докторке :lol: бог да чува и брани(смајли што се крсти) колку години ги пијам лековите за заштита од Епи напади т.е. да не дојде до тоа, ниту еден доктор не ми објаснил за ова, дури ниту др. Чепреганов кај кој бев пред неколку години :!: на преглед, демек приватен, подобар од останатите е, како да не е.

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

My boyfriend`s out of town :party:

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.887
    Сакам да кажам...

Ќе шврљаш, а? :P
    Џаст кидинг. :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Сдк дека денеска ќе лудувам на сметка на македонски, а од утре загреј си го малце столот за англиски :)

17. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.247
    Допаѓања:
    49.188
    Сакам да кажам...

Сдк со среќа нека ни се новите канти :D денеска ни ги донесоа :D бре што се лични :P :lol:

едит: кајсијата во дворот почна да ми зрее :) само што си ја пробав првата кајсија за оваа година :wasntme:

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк дека имам чувство како пола пријателки од фб. да знаат дека сум на форумов...е така се чувствувам
    |( |( |(

Глупо чувство не знам зошто го имам :^)

Туку денес 2 пати до чаршија е немам сили... :x шишето вода и паузааааа!

19. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    551
    Сакам да кажам...

Ова ми се последнитее часовии од малолетствотооо,за 6 часаа стануваам полнолетнаааааа,лелеее што сум возбуденааа,се надевам декаа оваа ноќ ќе ми бидее посебнаа на свој начииин :D :*

20. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Дека испитната сесија официјално ми заврши. Не е 100% реализација, но сепак сум задоволна од исходот. Сепак, кога не ми се учи- не ми се учи.....па и во август треба да се полага нешто, инаку не би било фер :lol:
    Претепана сум денес цел ден.
    Еве сега сакав да се депилирам со шербетна паста. Ги издепилирав нозете до колена и баталив. И тоа ме мрзи. Знак дека сум станала доста невротична во последно време. Аххххх.

Сега, ако не ме мрзи ќе ги лакирам ноктите, па ќе ви закачам сликичка (ама ако не ме мрзи).

Е така девојки......денес се чувствувам не како ФИШ, туку како да ме удрил некој со МОКРА ЧОРАПА.
    Ах оваа испитна сесија, психички и физички ме разруши. Вечер, наместо да славам- ќе спијам.
    Е, така!!!

На skyAngel, Srekicka и marama им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.