Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, дека се вратив... Сакав да бидам војник, ама не е до мене, направив се што можам, давав се од себе, ама очигледно и за тоа не ме бидува...

Едно знам, нема поубаво искуство од служење војска, друштвото таму, животот таму, под режим, под дисциплина... Утре е заклетвата што јас нема да ја дадам, ама ќе присуствувам и ќе плачам... ;(

2. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.908
    Сакам да кажам...

Welcome back...we missed you.. :hug:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.473
    Сакам да кажам...

Aбе Oфи, супер што на време си увидела дека не си за таму :( замисли да ја дадеше заклетвата и после???
    што ќе правеше?
    Aјде, не се секирај уште си млада, имаш многу време да си ги средиш сите работи!
    добре дојде назад, барем пак тука ќе те имаме :*

4. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Сакам да кажам...

Не е до тоа дали те бидува или не, едноставно, не си се пронашла таму, не секоја професија е за секого :!:
    Добредојде назад :*

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

Јас многу сакав да останам, денес се борев до последниот момент, ама едноставно не ме бидува мене за таму колку и да сакам, не им требаат луѓе таму што ќе паѓаат во несвест на секое... Тоа е тоа, здравје понатаму ќе се пријавам пак, кога ќе бидам физички по јака, има да отслужам војска па ако треба и на глава ќе одам :!:

На 1209, caroline.costa, skyAngel и 23 други им се допаѓа ова.
  6. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Офиииии :hug: :hug: :hug:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  7. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.349
    Допаѓања:
    5.900
    Сакам да кажам...

СДк нервоза чоек, нервоза!
    Сите околу тебе се нервозни, се намрштиле, спојле веѓи, а јас им поминувам со осмехон мој кој е далеку од убав.
    Си смирувам емоции со добри песни. Музиката е лекот.
    Смрт за комарци!!! Ме испокасале низ целото тело. :devil:
    Деновиве се само за уживање, а веќе од наредната недела ќе почнам да ги средувам и откачувам обврските.

На Libra19 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК добредојдовте во мојата соба, сместете се над некои пантолони, маичка или чевли, чувствувајте се удобно!
    http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg

Могли би ми подзавидел, мајке ми! :rofl:

Кај и да е, до полноќ ќе биде чисто. :D

Одам во борба. 8) Ту би ор нат ту би.

На Tinker-Bell, dancing.queen и Squirrel им се допаѓа ова.
  9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.219
    Допаѓања:
    8.436
  10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

СДК во предматурската треска, сум нафукала 65 мислења во тема полагање на матура. После паѓала фемина, па јас сум ја блокирала беееее! :fubar:

Од денеска полесен е воздухов, Сонцето ме пече, ама не ми смета, дури и пишувањето на тастатурава е полесно. Барем аргументи не ми бара да наведам, се разбира, со соодветен пример. :D Да ми бајт мене они од аргументкава, им напишав и сега да видам што ќе се случи. 8)

Легнав како демек да спијам, само се сецнувам со прашања од типот - леле, ами тоа како се пишуваше правописно :o - и после ми текнува дека поминааа македонски, заврши, туто финито, капут! :D Сега ќе си се истуширам, и до вечер ќе седам и ќе зјапам само во таванот. Ми треба физички и психички одмор, ова ми ја исцеди сета сила и енергија.

Сакам исто да се заблагодарам за сета помош која ја добив од форумов, навистина ми помогна. Уште едно благодарам на сите што не поддржуваа, нас матурантките, што ни ја пуштија најголемата и најсилната среќа на цел свет. Мислам дека вашето позитивно мислење ни донесе мнооооогу, многу позитиви, во однос на полагањево де. :D

Денес одмор, од утре пак на учење, само веќе не е толку трагично. А за една недела и ми е роденден, така да... ќе има каунтдаааааааааааааун нигас! :rock: :D Конечно, конечно, време и да се посветам на малку летни теми, што би рекол Мацолот. :lol:

Бидете ми поздравени! :*

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

СДК1 Спремни ми се 3 пара купачи едни жолти со сино со циркони како палми на градите и долниот дел, жолта е основата сини се дебелите прерамки горе на врзување а на грбот на закопчување. Вторите се бели со розеви цветови на врзување е само горниот дел, долниот облечи-соблечи :rofl: .Третите се црни, лани што си ги купив и ги носев, на врзување горниот дел и кај вратот и кај грбот напред со црна шнола меѓу потпонките, долниот не е на врзување. Многу си ги сакам! :inlove:

СДК2 Кој ќе чека до јули за одмор :worried:

СДК3 Треба да си го купам фустанчето што си го гледав за искачање што поскоро, најверојатно тоа ќе биде задутре, а сакав утре.

На Tinker-Bell му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

EВЕ ГО И КУЧЕНЦЕТО.... :inlove:

Прикачени фајлови:

На Strumfeta93, Theodora, la-chicka и 7 други им се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

СДК дека аплицирав за работа во фирма во која ке треба да се патува и надвор од Македонија :$
    ако бидам избрана, ама знам дека ако зелбата ми се исполни за заминување надвор на некои личности од мојот круг ке им недостигам, ама сакам да видам што се случува надвор од границите на нашава земјичка :) па ке видиме што ке биде со тоа :P

и дека за неполн месец ми е роденден т.е. ке наполнам 26 години-почнав да стареам :sweat: па брат ми се шегува на моја сметка дека ми се прават брчки :lol: :D

На esperanca и zhap4e им се допаѓа ова.
  14. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Сакам да кажам...

СДК ќе ме нема на Femina 2 недели од прилика, Мора лаптопов на сервис да се носи го исцицав :D

Па кога ќе се вратам очекувам многу нови и убави вести од сите вас феминки ;) Позз и гушки до сите :hug: :hug: :hug:
    Ве љубам :* :inlove:

На broken099, esperanca, Libra19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

СДК дека утре ми се уписите и со нетрпение чекам да видам дали ќе ме примат или не :^)
    Па држете среќа :lol:

На broken099, esperanca и zhap4e им се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК доколку некоја форумџика од Скопје има годинава извадено потврда за имунизација за упис во средно ја замолувам да ми пише ЛП, пред да ги исчупам оние во Јане (со извинење ако ме читате). Не сум малоумна па некој да ме ашка навака-натака цела недела. |( |( |(

Едитирам: Средено. :)

17. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Погодете што ................
    Денес ми е ФЕМИНА РОДЕНДЕН!! :party: :dance:
    Ете,точно една година пролета од моето зачленување овде.
    Иако јас сум во лошо расположение,сепак вас ќе ве почастам,сега не е торта,за мене уште подобро - ЛУБЕНИЦА!! :D
    Ладна,блага - таман си е!

Повелеле! :) [​IMG]

На Strumfeta93, TammyDeyn, la-chicka и 11 други им се допаѓа ова.
  18. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Аууу јебига. Што толку јас се нервирам за другите?! Па небитни сте еј!!!
    Што се повикувате непоканети за вечер? За да ми дремите на маса ко некои последни идиотки?
    ЛИЦЕМЕРКИ!!! -цркнете...

Ама денов никој нема да ми го заеб*и па ни тие... Прекрасен е. :)

После дождот :rain: секогаш доаѓа сонце. :sun:

19. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

SDK I am tired of being sorry :worried:

20. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам можно ли е сите околу мене да носат маски, зошто тие лаги, зошто тие тајни. Ако има нешто што ме вади од кожа тогаш е тоа. Не го очекував ова од тооооолку добра другарка најискрено, да крие од мене дека се дружи со мојата најголема непријателка(бивша другарка), а нејзина колешка! Немаш фаца да ми кажеш, па не сме мали деца. Дали јас имам преголеми очекувања од другите и очекувам да се однесуваат така спрема мене, ако ништо друго бар заслужувам искреност! Едно мноооогу големо разочарување денес :x Ах да, и да спомнам дека 3 ноќи по ред спијам по 2-3 саата, и спремав испит... незнам више главата кај ми е :swear:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.