Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

сдк уште ваа глупост фалеше на фб :devil:

2. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

СДК многу сум среќна и имам огромна трема за утреееееееееееееееееееееееее...

Конечно се исплатеа овие 6 месеци... Ги гушкам сите кои ми помогнаа и ме поддржаа да стигнам до тука, и се надевам дека ќе продолжам и натаму да чекорам нагоре :)
    ...Со сите вас

На zhap4e, SuperGirl2010, Kav и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

Овие МТВ претеруваат - Тропски горештини по 20ти пат, оној францускион пак, а нешто ново да дадеа или треба и нашите деца да знаат што гледале родителите како деца?
    Вечер женска вечер, едвај чекам да ги видам и прегрнам. Некако сум се од еден на друг кревет ама битно книги читам :lol:
    Одам да се фрлам на тинтрење на моето лице и тело и вечер има да блештам.

СДК полуматуранки се надевам ќе ве примат онаму каде што посакавте.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

Марамо, Ник Слотер заслужува уште милион пати да го даваат. Колку години поминаа од кога се палев на него види го ист :P

На Umetnickata, lolyta777, SuperGirl2010 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

Се чувствувам празно... Ништо не ми се прави. :x
    Го нема човекот што може да ме развесели, мислам дека се ми е џабе, без врска се трудам за некои работи, не само што јас самата се нервирам туку ги нервирам и другите.
    Полош ден не сум имала одамна. Се е наопаку. Се! |(
    И најмногу мразам кога треба да глумам дека сум среќна, а мене ми се плаче на цел глас. ;( :@

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

И по некоја година ќерка ти ти вика- мамо, мамо да видиш еден глумец, ах каков е! И ти - да мама, убав е, ама мама кога се палеше на него, ти не беше ни во план. Ма каков план уште не знаев дечко што значи :lol: :rofl:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Сдк дека очигледно денов го започнав станувајки на лева нога, но шта је ту је...

Да бидам искрена почнаа од такт да ме вадат новите теми, од штотуку зачленети членови со наслов „помош !!!, Итно !!! ....“ како да гори негде нешто или најверојатно фемина им личи на место каде има дежурни психолози во секое време. Се почесто се сомневам во веродостојноста на информациите на тие постови па и не ги читам често.

Друго што сакав да кажам е дека летово се подосадно ми станува, имам потреба негде да ја искористам оваа моја креативност, ама каде...

Инаку да ви се пофалам собата ми е во потполн хаос, а јас сум седнала на еден ќош од креветот со лаптопот во раце и си ја читкам фемина, си коментирам и не се замарам. А и планирам да се депилирам, ама некако жешко ми е сега да се кубам, може вечер кога ќе биде поладно :lol: .

На zhap4e и marama им се допаѓа ова.
  8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.551
    Допаѓања:
    6.628
    Сакам да кажам...

СДК дека обожавам туширање/капење дома кога има сонце надвор. Не, од сабајле - некаде од 3 до 7.... мх мх мх :)

9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Лелеее не ми се верува бе,7мо одделенка лајкнала "Еби учење,учи ебење."
    Абе што им е,аууууууууууууу :o

Треба да се организира масовно одење на психијатар, и во црква за маливе еј...и масовно мавање воспитни!

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

СДК1 Се нервирав дур не влегов на фемина, сега се смирив.

СДК2
    http://www.divianarts.com/divianarts/?p=3973
    Иееееех глупачи бееее ! Не се нормални девојкиве што се тепаат во Центаров на Скопјево, бог да ги чува.

СДК3
    http://www.youtube.com/watch?v=-byxGq1jMgY&feature=related
    Хахахахахахаха смешки.

СДК4 Денес припаднав ми се сврте и за малце во несвест ќе паднев, и пак не јадам, немам апетит.

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека се нагутав прашина. :puke: Ама затоа сега собата ми е чииста и мириса на ленор. Мада паркетот е жива вода мокар, можда ќе скапе, али ај. Убаво мириса важно. :D
    Врв на секоја кавга е кога некој ќе те делитне од ФБ, така го зезнав брат ми, а кога примети дека му фалам у френдс ме блокирал. Јаден не знае дека му знам пасворд. :rofl:
    Утре треба да одам на фризер, а ниту најмалку не ми се слушаат оние глупави муабети за секоја теткица у маало поединечно. |(
    Ама до тогаш, ме чека уште `рмбање. ;(

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

denes bese den za nega i vnimanie(manikir, пedikir, depilacija na nadusnici, i anticelulitna masaza me bolese mnogu, oti celulitot ne mi e tretiran :sweat: no svativ deka site tri mozam sama da gi pravam, наместо на некоја си да и го полнам џебот :!: и треба да си докупам некои работи како отстанувач на кутикули-орифламе или Авон и за депилација восок од аптека :lol: samo malku za anticelulitnata masaza ke mi treba pomos, оти не мозам сама отпозади :sweat:

а од масази најдобри се релакс, и чоколадната анти ејџ и анти стрес :$ рајски масази се ,барем така се викаат не сум пробала ниту една од нив сеуште
    бидејки ме интересираше и за намалување на стомачните наслаги, се правело со електрично кебе и се вика боди врапинг, а мозе да се затегне и преку везбање т.е. во посета на теретана :!:

имаше во соседната просторија машко на комплетна депилација, :clap: за машките кои се гризат за својот изглед :up:

13. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк..Чувства еден милион. Несакам се едно исто. Монотонија. Сакам да одам некаде каде што никаде, никој не ме познава. Сакам да направам рекет. Несакам времето да ми минува узалуд. Но во последно време еден ден ми се учинува како една недела. Ништо битно не направив. Зошто не ми се погоди некој до мене да сака заедно да правиме рекет. Е тогаш нема да си го видам крајот. ]:)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК хороскопов е доџе ми да вриснем...

Ќе бидете расположени за романса. Облечете се убаво и излезете. Вашето игриво расположение ќе ви донесе чувство на важност, бидејќи многумина ќе посакаат да бидат во ваше друштво.

Вечерта е идеална за романтична вечера и интимни разговори со вашиот сакан. Ако не сте во врска, ќе слушнете убави зборови од некој обожавател.

Да бе, сега ми иде да станам да се разиграм од шо сум расположена |( Смеам да си го сменам никот во Лузер ?

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.181
    Допаѓања:
    166.897
    Сакам да кажам...

Сдк дека мојот 80 и кусур годишен дедо ми оставил на бирото внимателно набран букет лаванда на кој внимателно му заврзал машничка.Епа...епа,немам зборови!Знае колку многу сакам лаванда!
    Мајка ми се расплака,ми дојде да и направам туп,туп,туп со букетчето по глава. :D Епа стварно го сакам!
    Да ми поживее да го порадуваме со правнуци!
    Стоп,јас не сум прва,ама втора со тројка може! :D

На Theodora, Mistery, kate21 и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.444
    Сакам да кажам...

Треба дефинитивно веќе да почнам со пакувањето.

Доста се шуњав наоколу и барав разни изговори за да излезам од дома и за да се „спасам“ од делов што следува, редно време е да си ја сфатам озбилно работава. Нема да бидат мама и тато таму за да ми подаваат се што ќе ми притреба, сето тоа ќе морам да си го завршувам сама. И можам де, само мрзлив период, шта чеш.
    Гледам накај шкафов и ми се лоши, ќе треба да раздвојувам одредени партали, зошто нали не можам се` да понесам со себе. Е, тој дел го мразам најмногу, што е до мене би викнала комбе сосе шкаф да ме однесе до Грција. Ама нема. ;(

Како и да е, пресреќна сум. Го добивам одморот за кој што се мачев целава година, позаслужен мислам дека не сум имала. Е, слатко е кога го добиваш тоа за кое што си чекал подолго време 8)

Ајт.

17. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДК треба да ме избркате од фемина-ва! Само темава ја посетувам, ко дневник ми е, секој ден :D

Денес имам да кажам дека.. цел ден седев дома и учев ( и ве читав), и јадев. Еве 6ти пат јадам палачинки. Па што да правам, не можам да им оддолеам. Сама си ги правев. :P
    И вечер ќе учам. Ама досаден живот имам периодов. Аман. Ај нека помине побрзо.

Друго. Додека сите се жалат дека им е жешко јас дома уште со чорапи седам. Ми измрзнаа нозете. Што човек ќе бев не знам..

18. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.484
    Сакам да кажам...

Ви благодарам на сите кои дониравте за животните или бар се помачивте да прочитате што пишува на плакатите.
    Сепак имало луѓе кои сакаат животни, но уште повеќе кои мразат.
    Со вашата донација помогнавте да се спаси еден живот, поздрав ако има некоја феминка која донираше :*

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    Сакам да кажам...

СДК Офи убав ни е хороскопот на нас шкорпиите, се убави вести презентира :D е сега колку е вистина, не е битно :wasntme: се убавини предвидува :D

Мислам дека нема човек што спие како мене, со топови да ме будат џабе ќе биде |(
    Незнам што е финтата ама изгледа до времето ќе да е :D си поминувам на улица прееска и еден ми вика „ Женска, многу брзаш, не брзај толку “ |( :envy: стварно не разбирам како така некој на улица да ти дофрли |( и за тоа закон треба да има, забрането да биде ! :fubar: :fubar: Како боже од Марс сум паднала.

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

СДК окапев денес кога полагав прва помош , во 3 , во најжешкото . Се осеќам како да сум одела до Водно и назад , нема живот во мене веќе :sweat:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.