Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

сдк дека ке одам, што биде нека биде.. ( држете, пуштете срека накај мене) :D

2. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Наваму натаму , овде онде..лево десно и сега тука. КОнечно.
    А зад мене наместен кревт, средена соба..облека под конец. Римјанки - нови. Лакирање на нозе - done.
    Стоп.
    Бањање..допрва.
    Журка - ЈЕАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
    Вечерва ќе се спуштаме доле,шо по наше , шо по американски..шо било, да се дешаа.
    Уште да имаше секси момци..уствари,има..не дека нема. Ама ај..си било еднаш во далечната...блаблабла.
    А сеа останавме јас и мојот човек Мос Деф..и ќе си чилам уште пола саат.
    Човекот,кој го љубам неизмерно ..денес полни 44 години. Среќен роденден , тато! Ама еј , ко дечко бил..и не дека не е,ама не му ласкам.
    Имаме и торта..и журка , и торта..и црвени чаши..и секси сме, секси се..и убаво ни е.
    Ај сеа создравје..

На la-chicka и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Ле ама се нервирам кога ќе видам дека некоја на некоја и пишуе на ѕид "inbox ...<3" .
    Друар,па ќе види она дека си и пишала у инбокс,не мора и на ѕид. o.O

На Monna.Monna, la-chicka и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Морам да почнам да правам список за пакување. Со оглед на тоа дека долго ќе ме нема(ама стварно долго) изгледа ќе имам потреба од посебна торба исклучиво за чевли. Имам некое претчувство како ќе ме вратат на граница, судејќи според петте куфери дека сум шверцер.

Друго. Не се ишишав. Косава ми е порасната и дива. Се плашам да ја пуштам па ја носам во сите варијации на платенки и пунџи. Едно време кога имав екстремно долга коса знаев, штом дојде лето, пуфчето на глава. А пуфчето е патентирана фризура, моја и на дугарка ми. Пуф-от е голема бушава пунџа на темето, на која не се знае кај е почетокот и кај е крајот. Голема кугла на главата што те прави да личиш на лудак. Веќе покажано, некои машки просто се фасцинираат од неа, а некои едноставно бегаат. Апсолутно е прекрасна.

Трето. Ги обожавам летните фустани и целото шаренило што ми вришти од плакар. Уште не ми се тргнати есенските маички, наметките, сакоата. Заладува навечер... и тоа ми иде на нерви. Не сум се осудила да излезам со римјанки навечер, или само со топ. А богами и без чадор не излегувам.
    Бројам денови....

На LivingGlam, Trendafilka, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.609
    Допаѓања:
    14.353
    Сакам да кажам...

Од кога стана модерно да повторуваш година, или да да те остават на полагање? Зошто гледам херојство во очите на ваквите?
    И зошто завршувањето одличен сега е лошо? М?

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Сакам да кажам...

Eeeeхххх да ми теквеше сега дал ко се родив плачев... Могуче е да не плачев з’ш ми било м’ка..ме мрзело де да се литературно изразиме...
    И така, си ојдоја мајсторите за кои се жалев во „Испукајте се“ и сега ми остаја растурено све... Абре све...
    Тато си ојде кај голабине да ги наранел, а ти Ејџел чисти си...
    И мене не ми е м’ка ко шо мислите, не бре, не... Лисјава почнаја, то е проблемот! Тие се криви шо уште пајџет и никако да испајџет. Е сега, тато ко че дојт косана че му се кренит зш не сум прибрала. Ако де, и мене ми се креват ко че ми речит ти исмухај јас че излезам малу...и одма че се врател...а че го немат со сати! Мило за драго, око за око сирење за пари. Така си е то.
    Зато ко че се вратит че исчистиме, имат време де!

7. Maat

Maat Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

Сдк се запишав гимназија. Ај со Господ напред од 1 септември...
    И Сдк дека ако ме стават со било кој од нив в клас имат да ги убивам со љубезност, со добрина, со помагање - зш знам дека ќе го очекуваат спротивното. Е немат, и ја знам шо е инает!

Другарка ми беше, еј!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Се’ знаеше! Пак и се расфрлала со слики и ќе ми кажвет после прашвела типката дал сум се наљутила зш така се однесувала.
    Другарка, жими се - од оние посебните :devil:

Можам да ја замислам како огромна вреќа и како јас љубезно (да не ја болит многу, па да ми идет на карање мајка и’ после) и правам : :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch:

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк ако не се потрудам да си "мрднам газенцето" нема да успеам да си остварам сонот...
    Па затоа....собирам сили и на пат кон остварување на она што го посакувам!
    Можам јас!
    Можаааммм...

9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

Сите негде одат.... Кој на кратко, кој на подолго... Среќен пат... :hai:
    Јас после 5 години сум среќна во овој период од годината... и не сакам да избегам ... сега за сега!
    Ќе одам на прав одмор годинава, месец дена јас и морето, без да бегам од нешто или некого тука...
    Ќе ми фали и насмевката што му ја гледам неколку пати неделно од далеку... ама не е ко други години...
    Мислам дека крајот вака мириса... и двајцата сме за во бестрага..... Убаво мириса.... Ми мириса на дожд во пролет.... :)

Точно е дека можам во секој момент да се расплачам на „Лебедот бел“, иако порано беа тажни тие солзи... сега плачам бајаги позитивно.... Па сум живеела со цела душа, сум го љубела со цело срце, сум допуштила да ме повреди... Сум осетила среќа, сум осетила болка... И тоа ќе иде така цел живот... Битно да се живее... 8)
    „... ликот твој душа ми грее ....“
    За неколку саати останувам сама дома, мајка ми е многу потресена околу тој факт и се прашува дали воопшто ќе преживеам сама... Господ нека ми ги поживее, многу ги сакам и двајцата... Само нив ги имам ( и да, кога ќе го помислам ова, солзи на очи ми идат )

Бајаги долг пост искочи ова... ама, I must get it out of my system... :?:
    Премногу збркани емоции, премногу стрес, премногу добри случки денеска... Имам пријатели... И нив ги сакам.... Да да, и утре кога ќе испиеме МНОООГУУУ вино сигурно многу ќе ги замарам објаснувајќи колку ги сакам.... Тешко нив... :drunk: :drunk: :drunk:

Епа среќен пат на сите што идат негде, дојде време да го завршам овој долг пост...
    А воедно ја користам приликава да им посакам среќен пат на мајка ми и татко ми и да се вратат со братче за мене.... :rofl: :rofl: (уште да можеше ова :lol: )

На Hopeful и zhap4e им се допаѓа ова.
  10. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.525
    Сакам да кажам...

Потресена сум!

11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Зборовите “Ти си единствен“ сигурно не може да се упатат на адреса на еден маж, затоа што не е во точен контекст, вистинското нешто што треба да му се рече на претставник на машкиот род е ова “Вие СИТЕ сте единствени!“ Па и тоа е вистината, тие се единствени, само тие можат да зборуваат без да размислат што кажале, тие ја имаат моќта да мислат со својот пенис, а не со мозокот!

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека сум очајна домаќинка.
    Сите вечерва ќе играат дупса-дупса, а јас ќе чистам по дома. ;( Море уствари, каков хип-хоп какви бакраџи, ќе си седам вака и сум во Queen шема.
    Е многу ми е јако дур усисивам у дневна гледајќи го спотов, пробајте, нема да зажалите. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=bRdo7WXTVoM&feature=fvst

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Понекогаш едноставно не се чувствувате добро без некоја посебна причина. Т.е има причина, помислувате на неколку страшни судбини што ги знаете, ви протекуваат солзи, и се каете што сте се пожалиле некогаш за нешто а животот ви е скоро совршен. Ама што да правиме луѓе сме.

И сакам што побрзо да помине овој период зашто се чувствувам за нигде. Патетичен случај за жалење, проследен со ужасни главоболки, мигрени, и сеедно веќе што само нека пројдат деновиве.

А викендов што следи леле колку обврски ми носи ... психички не можам да се подготвам а не па физички.

Гад хелп ми вит тис уан.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Aх не за џабе сонував цела недела глупости, се случуваат многу неубави работи околу мене, се борам со негативната енергија и со луѓето околу мене што ја шират. Денес ми пукна филм, ама за памет само молчев. Така ни јас ни они криви.
    Ме вади од такт неодговорноста на сестра ми, многу е немарна, тотална спротивност од мене.
    Сонцево денес ме акна у глава, ем шетање низ градов работно ем приватно, мoж и боја фатив :lol:
    Викендов нема дремење, зимам да ја дополнам магистерската скица и конечно да ја предадам со дополнетата област. Да бев и кај брокер. И јас ќе пукнам од таа работа, буљаат у монитор и само на момент ќе кликнат ентер. Ауу не е тоа за мене :D
    Сеа одам со љубениот на сладолетче, мњам мњам.

И за крај, среќен роденден мое мало бело мендуле. Ти си ми најдобриот пријател кој во ниедна ситуација не ме изневерува. Затоа и си доби само за тебе голема торта во форма на коска :)

На Theodora, Monna.Monna, mims-89 и 13 други им се допаѓа ова.
  15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Понекогаш и соништата се остваруваат ах мразам кога сум во право за некои не толку убави работи :devil: :devil: се чуствуваам за нигде дали некогаш ќе се смени нешто се прашуваам ;( ;(

Сдк 2

http://mesto.com.mk/video/4SB9XRXMDDUO/ ... 0%BC%D0%B5

16. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

:x сакам да кажам СМАЧЕНО МИ Е ОД СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк мноооогу интересен дееен :) :) :)

18. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

СДК дека ме убива тремава...
    СДК2 го сакам ханчи банчи

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

:)
    си најдов нова пенфренд пријателка од Русија, т.е. таа ме најде мене, и малку е постара од мене :D
    има 26, а јас 25(уште малку до 26) :)
    колаборација Македонија-Русија :lol: :rofl:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.346
    Допаѓања:
    5.899
    Сакам да кажам...

СДК што било убаво надвор. Со добро друштво би било и многу поубаво, но не ми пречи и сама да излезам и да прошетам едно кругче. Небото е покриено од големите и разгранети дрвја, но се гледаат од прозорецот ѕвездите.
    Прекрасна вечер за слушање музика и релаксација.
    Уживам и се релаксирам. И пеам колку да им ја развеселам вечерата на комшиите од спротива.
    :dance: :music: :f:

На Hopeful и lovely91 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.