Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк уфф како ми се сака ...морее не да ми се сака ми се плака за една добра забава,флерт,играње!

Па нека стои тој така ко ѕид,јас да си се топам во туѓи прегратки пред него и да не ме е гајле да сфати што пропушта :emo: :lol:
    Да види како,па нека моли нека...Мразам слабичи,папучари ..
    Море ми се :
    1. :* :* :* :* и ми се
    2.:dance:
    но :!: тоа првото повеќе :rofl:

Кај забегав јас :^)

На Wild-GirL и Nightwalker им се допаѓа ова.
  2. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Сакам да кажам...

Сакам да си кажам самата на себе си :
    Вајлд! Не дозволувај да паднеш во депресија! :@

Или што би рекол Миле Паника : „... боље да паднеш у депресија, отколку да паднеш у септичка јама!“ :lol:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Maria.cupcake

Maria.cupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    14
    Сакам да кажам...

СДК баш убаво ми дојде кога другарите така изненадно ми се јавија и ме викнаа да се прошетаме надвор. И онака ми беше досадно дома. Барем успеав на момент да заборавам на некои работи. Се надевам дека викендов ќе биде интересен.

СДК 2 - Ми фали тој. Сакам да ми е тука и да го изгушкам како никогаш до сега :hug: Се надевам дека кога ќе се врати од таа пуста Америка ќе сфати колку ми значи.

4. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.346
    Сакам да кажам...

Пајак не се тепал, море како не!
    Мислам нека си живее тој, се супер мене ништо не ми смета, а кој к.. го бара кај мене всоба?
    Море може наочари носам со салам диоптер, ама радаров за бубачки никогаш не ме изневерува.
    Туку го видов во еден ќош, фатил друго бубаче во мрежата ( :@ колку што сакам лето толку и мразам ради работиве, и цело време мислам дека нешто ме лази). И се двоумам, дали да го отепам, или да ми фаќа така и други бубачина во моја корист да работи?
    Али не! пајак си е пајак. Од кај знам, може пак ке се разбудам со потечено око како пред некое лето благодарение на животинка од итиот вид. И го зедов дезодорансот, се качив на биро, го испрскав. Тој си бега лево десно, после му се снеарни и застана мирно. Ај си реков со оваа метода да го решам да не уклучувам правосмукалка во 1 ипол ноќе, ама никако не падна, јас попрво се угушив. Море еден гнев и нервоза кога ме фати, правосмукалката ја зедов, фино лепо го собрав, ми дојде душа. Се популив лево десно да не има уште некоја животинка да ја масакрирам ама чист беше теренот.
    СДК, цела зима кукав за лето, и убаво ми е, топличко пријатно, уште бубачкиве да не беа мерак ке беше. И мразам оти се нешто ми смета, и се надевам ке уживам во топлово време и бубачината, оти взима е каде каде полошо.
    Друго сакам да кажам дека си направив преголем список со се и сешто што ми е за купување, и туку си дошпишувам по уште нешто. И 350 математички комбинации правам да излезе некако за се да имам, оти срце не ми дава нешто да чкртнам од списокот. Море да не можи еднаш човек да си речи Е денеска се што сакам ке си изнакупам! Пу!

На Theodora, Strumfeta93, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека мојава ситуација е иста како кога веруваш во Дедо Мраз. :rofl:
    Морам да се правам „на Тошо“, доколку не сакам магијата да престане. Требаше да се врати порано... ^_^

6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дека се плашел од мене многу сум била моќна и сеа ќе ме откачи пред да почне се. Ахахахах Ирено иди фрли се негде.. :rofl:

7. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.551
    Допаѓања:
    6.628
    Сакам да кажам...

"Ангела Ангела, каде ли замина??"

ПО ЃАВОЛИТЕ!!

Чудно е, испив доста а ич не сум пијана :)

8. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

СДК... Утре, т.е. во недела сабајле одам за Америка...
    После 3 години двоумење дали да одам или не, се решив и јас да ја искористам мојата последна шанса како студент да го искусам и овој чекор.
    Можеби ќе звучи како клише, но всушност во тоа клише се крие едноставната вистина: Одам за да стекнам ново, поинакво искуство. Да стекнам одговорност, да пробам поинаков начин на живот и секако, да рмбам и да се забавувам до бесвест :) Иако се контрадикторни, мене овие последниве две работи ми одат заедно. По природа сум жива, динамична личност и знам дека динамиката и напнатоста ќе ми се допаднат. Сакам кога немам време за ништо, а уствари правам сешто, исполнети денови со работа, напор, забава, пиенки,смеа, крвави очи и темни подочници од ненаспиеност :D

Ете така. Ова е една топла проштална порака до сите вас...
    Сакам да кажам дека ќе ми недостигате, најверојатно ќе немам време да пишувам...Можеби повремено ќе напишам по некое коментарче, чисто колку да дадам до знаење дека не сум ве заборавила :!: :)

Поздрав до сите, па се читаме на регуларна основа за едно 4 месеци :)

На BoaVista, anastasija85, Go-Girl и 15 други им се допаѓа ова.
  9. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Сакам да кажам...

Пред се среќен пат, а потоа се надевам дека ќе успееш во својата замисла, и ми се допаѓа начинот на кој размислуваш.
    Ти посакувам се најдобро!

На Mygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    618
    Допаѓања:
    2.033
    Сакам да кажам...

Те чекаме :) Среќен пат . На кое место ќе одиш ?

СДК Да ми најдете едно металчиште сместа :devil:

На Wild.Child и Mygirl им се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека никогаш во 19годишнава кариера не научив да јадам праска. |( Се некоја дешавка имам со праскиве и не знам дали јас сум приглупа или тие се комлицирано овошје :$ :D

Друго сакам да кажам мразам луѓе што на секои 3 секунди за нешто се дерат. Што мислат бе? Дека некој им се плаши ? Или па се чувствуваат помоќни некако ??? Мене ми се смешни. Па уште кога ќе речат таков ми е гласот, е како бе таков им е гласот само на моменти а инаку не им е. Да да, јас заборавив дека нафта си пијам секој ден по две чаши насабајле. :bandit: :D

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

13. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Сакам да кажам...

Охх душата ми ја извади. :@ Преку глава ми е веќе. Едвај чекам што побрзо да заминам од тука. Мора сега сите да ме нервираат. Аман веќе. :@

Девојки голем поздрав ! Се читкаме за 2-3 недели. Јас отидов да пакувам куфери и за неколку часови заминувам. :hai:

Италија, хир ај ком !!!! :rock: :party:

На la-chicka, teddybear, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

Очајно ми треба плажа, море и сонце, палми и коктели...
    Ајде нека поминуваат побрзо деновиве, едвај чекам! :sun:

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

МајГрл среќен пат и не не заборавај :)
    Инаку положив и прва помош 8) Имаше неколку што не положиа , не знам како така :^) Како и да јас положив :rock:

На Mygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам...

Оф колку си се препознав во ова :D Леле луѓе мили се шекнувам ептен ми се оди на одмор како пореметена сум си ги облеков новите купачи си се намачкав со ланското млеко за сончање уф уф мирисам на уживање и така си шетам по дома :lol:

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Синојќа бевме излезени јас и мојот најдобар другар, кој во однос на понашање и навики е апсолутно мој калибар...Јадевме паличинки во Equestrian и накај десет вечерта отидовме надвор од Скопјево, да се шетаме...Застанавме на бензиската на Макпетрол на излез од Скопје да купиме вода, сокче, грицки...И влегуваме внатре и го гледаме Тони Зен со двајца другари... :) Прв пат го гледам во живо и најискрено ќе ви кажам дека останав зината од призорот пред мене...Дечкото е ВРВ...На телевизија ми изгледаше низок некако, али вака кога го видов сфатив дека сум во голема заблуда...Висок е околу 180-185 негде (го споредив во висина со другар ми и со мене, кога стоевме на каса, еден позади друг :$ ) , има преубаво тело, а посебно рацете, совршено обликувани...Бил изгледа на солариум и беше потемнет, имаше брадичка и неколку тетоважи по рацете...Значи висок, со мускули, негувано тело и лице и тесна фаца...Перфект... :) И облеката му беше интересна(црна маичка со кратки ракави, темно плави фармерки со црн каиш и интересно црно шеширче на глава...Приметив дека и љубезно се понаша, зашто кога стоевме на касата и чекавме да платиме јас и другар ми бевме пред него ама гледавме некои бонбони тука што беа изложени и му направивме место он да плати пред нас...Тогаш се сврте и ни рече - вие сте пред мене ...Другар ми му рече - ок е друже, иди пред нас, ние разгледуваме нешто ...Рече фала на тоа...Ми остави впечаток на приземјен и пристоен дечко...После тоа едно пола саат го товарев другар ми во кола за него... :$ Чак и он призна, иако е машко дека Тони е екстра...

На la-chicka, Trendafilka и Lima87 им се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК село гори, Вајлд се чешла. :rofl:
    Си се избањав убаво сега ширам мириси низ цела дневна. Сите работат, а јас седам на подот со мониторот на подот и тастатурата во скут. :rofl: Одозгора на се` и музиче сум си пуштила. :D
    Треба на фризер да се оди, а како ме мрзи. Абре сабота дека, не за друго, кој ќе ги слуша теткициве од маало... Пофалби и поплаки. |(

Не знам како ќе се облечам. Ме уапал еден комарец за
    цицка
    мислам дека прслукот ми се смали на едната страна. :rofl:

19. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

СДК дека цел ден јадам само шопска салата,за појадок тоа ајде ама и за ручек тоа оти мајками дојдоа гости па и тие незнаат да станат и немасе сто да си направам сама и ајде пак тоаа,ќе станам алергична само шопска па шопска ми се згади :puke:

20. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Сакам да кажам...

Па знае он кај да оди...

СДК денес се ме мрзи...и кичмава ме умре више :@

Статус на темата: