Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    FALA NA SITE KOI MI CESTITAA RODENDEN NA SINOT I UTRESEN,USPESEN -PRV RABOTEN DEN!
    DA STE ZIVI I ZDRAVI .....
    NA RODENDEN SI POMINAVME SUPER I ONIE KOI MI SE FRIENDS NA FB MOZAT DA VIDAT SLIKI....
    MNOGU POZDRAV I UTRE SO BOGA NAPRED!! :up: :up:

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.094
    Babyketi нека ти е живо и здраво синчето и да му се множат годините :D Утре ти посакувам многу среќа и ако можеш пиши вечерта како си поминала. поздравче

3. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    е да бајбикити ај со среќа на прв работен ден па пиши како си поминала

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    бејбикети ајде и од мене: крши нога утре :D

5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Сакам да кажам... Дека слушам Air и многу ми е жал што нема да им одам на концерт.
    Врне, а јас сум загрижена.
    Како во трилер филм, фали уште да шепотам на прозорец и да се прави магла од здивот.
    Ми се јаде нешто вкусно, но моите килограми бегаат над дозволеното, така што апетитот ќе морам мааалку да го зауздам.
    Го љубам момчето ми. Толку е емотивен пустиот. Совршено си се вдлабнуваме еден во друг.
    Чувај ме, што и да си, ти на небото и на земјата.
    Пријатна ноќ.

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.411
    Кога ќе бидам голема и богата ќе отворам прифатилиште за напуштени и бездомни,беспомошни животинки!Денес еден Џеки ме направи тажна,го нахранив ама не смеев дома да го донесам,имам цело животинско царство!Уште лилјаци ми фалат да чувам!Па мачорите мои ги собрав дома и ги построив да им ја покажам мојата неизмерна љубов кон нив!
    Мислам дека животинкиве заслужуваат повеќе среќа отколку некои луѓе...

И нешто што нема врска со муабетов...имам влажни марамици чии мирис ме потсетува на бившиот,средношколски клупи,чмаење во парк на сепариња,дишење со полни гради,раце со мирис на праска...ехеее...еден куп...ама најмногу,на бившиот.Мх...ќе им најдам друга намена,не се за близу лице,ме прават премногу носталгична и емотивна за работи што не треба,освен средното кое патем да сум сега,ууух скроз би го променила концептот на нештата!
    Еееј си фатив дечко во најголемиот пролетен дожд,со мојата најдолга и највиткана коса во свет која повеќе никогаш,ама никогаш нема да ја имам,со најрозевите панталони кои во тоа време ми стоеа фантастично добро или барем така мислев (нели сите си имаме парче облека во кое си мислиме дека изгледаме тип-топ),носев патики во кафич и бев безгрижна!
    Фемина стана мој виртуелен дневник...оооо,да.
    Дајте линк кој води до електронски дневник затоа што вака не ја бива,навиката да шкрабнам нешто на харија е строго ограничена само за забелешки на факс или извадоци од книги...друго луксуз...а што е фино дневник да водиш.

7. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    СКД нер ми се иде на факс на тие проклети и глупи вежби али морам :twisted: :twisted: :twisted: и СКД дека вчера си поминав најнајубаво

8. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    SDK Lilit nemoj da pisuvas tolku ubavi postovi za nekoi minati vreminja,i mene od tebe me fati nostalgijA za minatoto :) so mi bese ubavo...a minatoto ne se vraka na zalost..a segasnosta ne mi e rozeva..ali aj da se nadevam ke ja oboime malce :D

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека ќе волонтирам во прифатилиштето на Лилит. И тоа со задоволство.

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    SDK i jas ke volontiram....i taka cel zivot go pravam toa....i uspat gi hranam site maalski zivotinki....so da praam koga obozavam zivoinki

11. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Јас сакам да и го честитам првиот работен ден на бејбикети и роденденот на синчето заедно да си напредувате како расте тој така и платата да ти расте брзо. Може малку каснам со честитката но вчера неможев да се уклучам :D

12. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    SKD FALA NA SITE ZA CESTITKITE ZA PRVIOT RABOTEN DEN!
    SKD DEKA GO PREZIVEAV I PRVIOT RABOTEN DEN NA MOI 31,5 GODINI...
    SKD DEKA DA OREV POMALKU KE SE UMOREV OTKOLKU STO SEDEV BEZ KONKRETNI OBVRSKI....
    AMA TAKO TI JE MALA MOJA KOGA SE POCNUVA....ZA DA SE NAPRAVAT 1000 CEKORI ,TREBA DA SE NAPRAVI PRVO SAMO EDEN!

SKD DEKA VI BLAGODARAM ZA PODRSKATA ....MI ZNACI MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGU! :lol:

13. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК дека овие денови малку го запоставив форумов...друго што сакам да кажам е дека почнува да ме загрижува мојата мрза,не ми се учи,не ми се излегува ништо не ми се прави :? надевам се дека ке помине у скоро време....а иначе арно зборевте за бившите..замислете вчера ми ѕвони бившиот и ми вели неможев да издржам слушајки ја нашата песна и морав да ти го слушнам гласот..и јас останав без зборови ..па луѓе нормален ли е пред 100 год раскинавме :o :D па среќа дечко ми што не беше со мене баш не ми требаат кавги со него заради бившиот хмм :roll: И друго што сакам да кажам е дека страшно сум среќна и заљубена во моето шопченце :D

14. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    И јас ги хранам маалските животинчиња ама у последно време ги нема, овие шинтериве све собраа, :evil: а имав три генерации на кученца околу зграда и еден куп мачки што ми провалуваа дома пошто сум на приземје, сега само гулаби и врапчиња хранам.

15. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    SDK...kolko e mal svetov a pogotovo virtuelniev...chudo...:worried:hock:

16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    SDK ponekogas duri premnogu mal..ama cudno,da sakas nekogo da sretnes so ne si go sretnal odamna nemozes,a nekogo so nesakas da go sretnes ete go,ke se isprci pred tebe :D

17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам ми се смачи од тоа се едни исти луѓе да гледаааам,и тоа дека тие што не сакам да ги видам,баш ти ги гледам,како за инат...

18. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.215
    Допаѓања:
    139.871
    Бејбикети, уживај додека си недоволно ангажирана. Точно е дека без конкретни задолженија не се издржува, ама тоа обично трае кратко, а потоа кога ќе те затрупаат со обврски, носталгично ќе се сеќаваш на времето кога ти било досадно :D . А и не те примиле за џабе, сигурно има премногу работа, само те оставаат на почеток да си дојдеш на себе :D
    Какви ти се колегите, ок луѓе, млади/стари? Како ти се допаѓа окружувањето? Или рано е да се каже?

19. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Kolegite o.k ludje...maldi site....
    Sest so se mene sedum,a dek aima rabota imaaa,ama za mene nemase denes,a osum sati da se sedi ufffff...ne sum jas sedecki tip.... :lol: :lol:
    Me primile zosto ima dosta rabota toa si vo pravo....
    Za izvesno vreme mozda ek dojdam da posedam malku vo Skopje-vo vi :lol: :lol: ,pa ke se druzime! 8)

20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.215
    Допаѓања:
    139.871
    Те чекаме во Скопје... дружба - во секое време!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.