Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.883
    Допаѓања:
    6.582
    Сакам да кажам...

Im a Gypsyyyyy! :rofl: :rofl: Ептен забегано се осекам денеска...само толку сакав да кажам 8)

2. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Преубаво помината вечер! :inlove:
    Братучедка ни дојде на спиење кај другите братучедки што ми се комшики заедно со својата најдобра другарка. :)
    Се изнасмеавме како никогаш во животов што не сум се смеела. Паѓавме од столови од смењем како крушки, завивавме и немавме воздух. Сигурно си ги продолживме животите за 10 г. :D
    Вечерта бевме на најдолниот кат на куќата - цел кат за нас. :D Воопшто не спиевме, зборевме, ломотевме, баботевме, се кезевме, се сликавме и се снимавме, гледавме како сонцето изгрева, ги оговаравме бившите, си ги раскажувавме жутите моменти кога сме се испоизбрукале и се смеевме едвај доаѓајки до воздух, игравме карти, се тепавме со перници, се скокоткавме, правевме чукнати предизвици, игравме, скокавме.... :)
    И кога дојде 9 часот сабајле, се струполивме на креветите и во истиот момент заспавме... спиевме до 12 и пак не сме наспани. :D Ама најважно душата ни е исполнета! :inlove:

На teddybear и la-chicka им се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Како може луѓево да даваат од својот џеб пари за ваков наркоман и алкохоличар неможам да сватам.
    Однесете ја во клиника, на човек не личи. Овој човек прави концерти кои не личат на ништо и се богати од фановите кои ја гледаат како таа паѓа на сцена, измислува песни, си ги чеша вените...
    Нагони на гадење и повраќање добивам кога ја гледам.
    Глупача!
    http://www.youtube.com/watch?v=E0ZDMf6D ... r_embedded

На Hopeful, Go-Girl, kate21 и 9 други им се допаѓа ова.
  4. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

Сдк ... ми треба одмор ... чекам уште интерните да завршат и да му ја збришам на море.. да си се сончам да си пијам коктели на плажа... да си го искористам летово дека од септември богами со факсот ми почнува нов живот ... секој ден си мислам на одморот ммм ајдееее :D :D :D :D

5. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Денес недела, требаше да одам на фризер за да се фенирам...И се јавувам прееска на мојана фризерка за да закажам во колку саат и ми вика не можам јас денес, све ми е закажано |( . Делува како јас да и барам без пари да ме фризира, па да ја молам... (смајлиштосекрсти) Инаку неделите ми се резервирани за сладолед во Палма, приквечер, а утре сум на работа...И сеа што да правам со косата? Долга, густа, дива...Како да ја доведам во ред јас самата? :worried: :worried: :worried:

6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

СДК вечер јак провод ќе има изгледа, ако се оди по планот :lol:

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК лажна сигурност од 2-3 пива, свежа крв на градскиот асфалт, свечен момент на нов почеток ... :?:

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

СДК дека му се радувам на топлото време, конечно топло во вистинска смисла на зборот.
    Ама не оди тоа така, не го сакам баш жешкиот асвалт. Добро би ми дошол сега еден коктел на лежалка, на некоја песочна плажа, и звукот на брановите, некаде многу далеку од тука. :d: Плачам за одмор дефинитивно. Добро, не е толку далеку денот, веќе треба да се почне со одбројување, и подготовки секако. :sun: :wasntme:
    СДК 2: Вечер планирам луд и незаборавен провод, како што не било одамна. Хиперактивна сум, морам некаде да ја потрошам енергијава. 8)

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    14.175
    Сакам да кажам...

Не е фееееееееер. :(

10. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Денес не мрдам од дома, ама ако утре видите стопена дамка на асфалтот околу државна болница поздравете ме. :(

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК далеку е од мене. Сакам само да го видам. Знам дека ќе ми се насмевне и ќе дојде да ме гушне. :wasntme:

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Ќе си починам од досада.

На Plavusa.17 и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  13. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

I'm a girl. I can be complicated without explanations ! :wasntme: :wasntme:

14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Сакам да кажам...

Кога е досадно времето не минува, кога не е-лета! :(

15. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...колку е само лесно да одбиеш, да кажеш НЕ, да шутнеш нечија љубов кога ти ги немаш чувствата. Како ни се сервираат некои личности, а ние не им обрнуваме внимание, во најдобар случај ги форсираме како другари/другарки, се правиме на Тошо демек не гледаме кон што целат тие, а нивниот поглед ги издава, посилно е од нив...Потоа доаѓаме на форумов и дискутираме/кукаме како и нам тоа некој ни го прави...мизерија...

На Lux, Hopeful и Go-Girl им се допаѓа ова.
  16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.551
    Допаѓања:
    6.628
    Сакам да кажам...

СДК дека викендов беше супеееееееееееееееееееееееееер.... Се надевам цело лето вака ќе ми е...

Заминав да шетам пак :)

17. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Savage Garden, од каде сега ми се појавија овие. Ми го прават топлово попладне малку поубаво. Внесуваат по малку меланхонија ама од онаа подобрата. Се осеќам како срнине во зоолошка, демек супер им е живот имаат храна, слобода и место да си трчкаат, не треба да прават ништо ама цело време некој ги боцка со стапче и ги замара.
    Мирот и тишината се право, кое мене многумина се трудат да ми го ускратат и за жал тоа им успева.

18. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Сакам да кажам...

Е ова ми фали! :(

Прикачени фајлови:

На mims-89, Hopeful, Maria.cupcake и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.182
    Допаѓања:
    166.899
    Сакам да кажам...

Сдк станата,жива и расположена од рани утра со ненаспаност и рокерско лудило у крв.И еден денс у лежерна гаќа на...
    http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0
    ...зошто ја поштуваш песнава и личноста на која те асоцира и тоа е тој танц на желките што се парат у средина на јуни и седнувам со кафе у рака пред мојот другар и дестинација фб,да видам што здогодовштини ми направиле моите фенси шменси пријатели после целовечерно танцување и тап(ова е звукот на ножот,не е тап! :D ),остар нож еве,право в срцето ми.И од прееска,си правам оф,оф,оф...животе,оф!И блеам и ми се слоши,паднав од шок.Мајка ми се испотресе,ме зами,шо ти е,шо ти е...е шо ми е де и јас не знам.Не знаев да и срце толку болело.То јет.Прееска бев на едниот крај од мојот кревет,сега сум на другиов.Ле шо ти е та шо ти е,нишо не ми е,е шо не отиде у дванајс ко шо рече,зош протестирам од тука и поддржавам,ал протрестирам и за предавството очекувано!Евреј бе евреј,неверник!Неверни Тома и Јуда и све у три лепе!И тука ко у пародија оди у позадина песната на Гага Џудас! :D
    А времево спарно...
    Мене не ми е арно...
    кј летаат птициве?!
    Хаику од неверување!На препад!Не можам да речам пу пу не важи,кога важи,тоа црно на бело,сликовито!
    Сега ќе се истуширам,ќе го натнам фстанот и ќе одам нога пред нога со главата во облаци како тато шо ме учеше кога бев мала.Ќе бркам дечковци и ќе ги фаќам за гз!И ќе го барам тој дечкото вчера што пееше у Ла Кафе да му раскажам 5-6 приказни како сум тоа јас добра!

Кога читам шо пишав...о мори мајче,звучи најмалку ко што треба да звучи. :D
    И да денес си јадев,ич не ми е гајле.Овошен јогурт со мусли и плус екстра му додадов и јадев пиперки со јајца,летно јело а ла баба ми.Касни си ќерко,ќе те поткрепи!Е мори бабо,шо знаеш ти шо е линија.Тебе дедо на точак те донел,ден денес ми кажува шо струк си имала.Ја на мојон сама да му се качам,гумите ќе му ги пукнам!

И друго,и јас ќе одам на одмор,доста се фалите!Е више! :rofl:

20. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.001
    Сакам да кажам...

СДК
    Имам нов аватар, нормално повторно со цвикерчиња 8)
    И нормално дневна доза од песнава
    http://www.youtube.com/watch?v=c3BvW56tjB0

The loverless nights, they seem so long,
    I know that I'll hold you someday.
    But until you come back where you belong,
    It's just another lonely Sunday.
    Maybe we'll see that we were wrong,
    If we ever look back one day
    But till you come back where you belong
    It's just another lonely Sunday.
    :inlove: :inlove: Ја обожавам групава!!!

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.