Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

ајде нека дојде 8 часот да се изнаденсам :lol:

2. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Можеби моите денови не се сите среќни.Можеби мојот живот не е совршен...Моите очи одамна откриле што се солзите и можеби и моето срце знае како е да бидеш скршен од болка...но мојата насмевка никогаш не била способна да исчезне, И НИКОГАШ НЕМА ДА БИДЕ .... ;)

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк дека сакам во блиска БРЗА иднина комбинација од нешто вакво :lol: :tmi:

Скромна сум :!: :rofl: Ама ми се БРЗА!!! :wasntme:

На Lux, x.Daisy.x, Miss-Independent и 2 други им се допаѓа ова.
  4. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Постои прекрасен мистичен закон на природата дека трите нешта кои ни се најпотребни во животот:Среќата,Слободата и Душевниот мир,
    секогаш ги постигнуваме ако му ги пружиме на некој друг.

На Hopeful, Maria.cupcake, TammyDeyn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Додека да сфатам што всушност е ова на сликава... :D
    Ептен слатки телефончиња. :inlove:

6. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

Ми фали една врела летна вечер со топол благ дожд... Да ги измие моите солзи додека стојам на улицата со раширени раце и се вртам во круг... Со глава нагоре и отворена уста ги дочекувам капките, ги голтам и им ја доживувам секоја животна приказна...
    Се тркалаат по мене, ми го влажнат телото, ми влегуваат до коските...
    Ги затворам очите и ја чувствувам природата во секоја клетка од моето тело...

http://www.youtube.com/watch?v=CcNo07Xp8aQ

Ми недостига одмор...Да бидам сама со себе на висока планина... Ми недостига ветар во мојата коса и ветување до мојата душа...Повторно ќе ја доживееш среќата :*

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    264.240
    Сакам да кажам...

СДК дека си купив во петокот сандали, арно ама сандалките мои убави воопшто не се удобни. Неможам да се движам во нив, а толку се убави. И толку многу ги сакам.
    И што сега? Пак останав без сандали. Е така!
    Ама ако, сама сум си крива, не знам кој пар на чевли ми се овие, а да не ми се промашани. Или ќе купам премногу високи, или мал број, а ми се има случено едната чевла да ми е помала од другата.
    И така, и овој пат, се случи истото. Од надвор се убави, а внатрешноста гнила!
    Сега ќе си лелкам, туфкам, и ќе си ги гледам сандалчињата мои убави. :(

СДК дека денес од дома не мрднав, во жал сум за сандалите. Се зезам :) . Се кријам од топлото.
    Сакам сонце, сакам и плажа, ама плажа бе, а не жежок асфалт. Ај чекам да залади, па да одам да се истрчам.

8. DressedToKill

DressedToKill Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

СДК Иако кај нас не се слави денот на татковците ( и незнам зошто и би се славело) во повеќе држави низ светот се слави денес т.е. третата недела од Јуни и така сакам да му кажам на татко ми дека многу го сакам и незнам што би правела без него :inlove:
    да не очекува поклон :lol:

На Miss-Independent, Hopeful и Maria.cupcake им се допаѓа ова.
  9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

Текнувало сум. Си ги депилирав надусниците со Веет лентички ладен восок и дека внатре ги имав потрошено марамиците со масло ми остана малку восок на кожата и црвено и трк до кујна си ставив Брилијант масло за јадење малце и сега е супер, ништо нема :)

10. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Најубав дел од денот, убедливо. Сонце само на планините, развигорец дува, потсеќање на детството со Бијело Дугме, мирисот на липите... Лето! :mm:
    http://www.youtube.com/watch?v=UkhDfr57IIM

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.426
    Допаѓања:
    68.603
    Сакам да кажам...

СДК од оваа точка не знам каде понатаму.

12. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.127
    Допаѓања:
    11.791
    Сакам да кажам...

СДК...љубов ли е ова или ПМС :?:

На mims-89 и TammyDeyn им се допаѓа ова.
  13. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Сакам да кажам...

Пази...ПМС може сешто да ја натера една жена да направи :rofl: мала шега

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  14. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    Сакам да кажам...

друг пат ко ке ти снема мозес да си ставис било која друга крема сите се мрсни и ке ти го отсранат восокот...за да не и го тросис зејтинот на мајка ти :D

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Maria.cupcake

Maria.cupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    14
    Сакам да кажам...

СДК досадно ми е |( Ми се шета надвор,некаде во парк било каде да си ги расчистам мисливе. Ме гушат зградиве :x И да, ми фалат неговите најубави гушки :(

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека направив една ужасна грешка. 15 кригли пиво во рок од 4 часа. Функционирав (ако може да се каже дека функционирав воопштo) на принципот испи 5-6, поиграј и се` така. Весела бев, играв, пеев, кршев чашки... Меѓутоа вака гледано сум била само една голема глупача. Предност ми е тоа што сите сем двајца беа пијани, па и не ми е многу срам. :D Вечерта се држев, а кога заприметив дека крајно „одлепувам“ решив да си легнам. Се качив некако за качување, долните пижами сум ги облекла обратно, а етикетата од маичката ми дошла до грклан. Шминката како шминка не бев во состојба да ја избришам и во ликот бев како панда, значи огромни црни кругови од тушот на очите. :tmi: Се тупнав во кревет и никако не можев да се покријам и попатно си држев монолози: „Е Вајлд, Вајлд. Гледај до каде стигна, сега си ја претерала, срамота бре Вајлд, срамота е вака да правиш. Гледај сега, ти се повраќа, а не можеш да станеш“. Е во право беше гласчево што ми се јави вечерта, ама доцна беше. Видов, не видов, со маки морав да тргнам до ВЦ. Црева истурив. Се чувствував како најголемата глупача на свет, а и бев. Размачкана во лицето, со фризура и ајде :puke: . Идиотка. Потоа не помнам како се вратив и што правев, но кога станав накај осум, не можев да се освестам. Повраќав на секои дваесет минути. Испаничив ненормално многу, а чувствував дека уште ме држеше од утрото, сеуште не бев трезна како што треба. Цело утро бев бледа како крпа, и повратив 5-6 пати. Едно време заспав и еве сега се освестувам. Многу гадно чувство, цело време ми е лошо, а главата како да ми ја ставиле во казан и да чукнале неколку пати. Мобилниот едвај си го најдов. Прстот ми е модар, а појма немам од што. :(
    Го чувствувам мирисов на парфемов што е на мене и ми се гади и од него плус. Плејбој веќе не прскам. Мислам дека и на пиво ми мириса. :puke:
    Сега пиво не сакам со очи да видам. Ниту криглине, ниту пивото. Ми се повраќа едноставно. Не сакам ниту било каков друг алкохол, барем во извесен период кој сум сигурна дека ќе потрае.
    Од еден ден ќе полудам, а не знам како им е на алкохоличарите кои пијат секој ден. :x Секоја вечер се некој што не се.

Весела бев и преубаво си поминав, ама денеска цел ден во глава ми се врти песнава и ми доаѓа да си шлапнам 2-3 шамари. Вчера си шлапнав де и многу повеќе, ама вчера за вчера, денес за денес. :D

На baguf4e, Arhangel-maniac и Squirrel им се допаѓа ова.
  17. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

Koj e за шампањ ајде...

На Miss-Independent и NoellePage им се допаѓа ова.
  18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.122
    Допаѓања:
    26.468
    Сакам да кажам...

Успеав! Јессс!! Многу сум среќна, успеав во нешто за кое мислев дека никогаш нема да го направам! Браво за мене :D Денов, иако топол, супер ми беше. Чудно за недела, нели? Ама до летото е :D Ги посетив баба ми и дедо ми на село, плус, со точак бев до таму 8) Вечерва се мислам дали да одам на една свирка, одамна не сум била, а порано прва бев на такви случки во градот. А ми се оди....

19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Разбирам некое женско да се слика во купатило, со испружен јазик или напрчена уста, ок, шмизли,ама машко, машко ејј.Па и на фб се ставил. Господе семоќен, уште што се ќе видам. :x

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.182
    Допаѓања:
    166.899
    Сакам да кажам...

Сдк демотиватори...ги отеравте у qрац.

На Miss-Independent, blond и Offspring им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.