Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека по втор пат ги кинам пантолоните на г*з.
    Ај за вчера оправдано, ама ова денеска. :rofl:

2. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    606
    Сакам да кажам...

СД дека ова ке да е несоница. Две веЧери буљам у ѕид ко лудак под тески психози. :rofl:
    Аама па убаво се осекам бре. Ја мавнав будалава малку од мислите, и си најдов нов предизвик.
    Море ке го ловам , ке го киднапирам . :) Последици не ме занимаат, ке си пеам само : И да умрам млада иЧ не ми е гаајле, само еден пат со тебе до сабајле. :rofl:

3. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.551
    Допаѓања:
    6.628
    Сакам да кажам...

Ma sto sam kriv
    sto svojim putem ide sudbina
    sto verov'o sam losim ljudima
    a nisam smeo to...

http://www.youtube.com/watch?v=0BsORq6tw_g

Ето ова сакав да кажам :)

4. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.122
    Допаѓања:
    26.468
    Сакам да кажам...

СДК супер си поминав! Не беше толку до свирката, колку до луѓето кои ме опкружуваа оваа вечер. Им благодарам за искрената смеа, преубаво ми беше! И сакам пак!
    п.с. Демек Игор Џамбазов требаше да биде специјален гост и да запее некоја песна, но цела вечер си седеше позади бендот и си пиеше. Не слушнав ништо од него.

5. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека вака гледано ненормално многу ми недостига времето кога бев помала. Едноставно не сфаќав некои работи и не се замарав толку. Едвај чекав да помине топлото, па да излеам да играм фудбал. Секогаш излегувавме по Покемон. Често за еден час се враќав повторно дома за да се дотерам, како големите што се собираат :D , ама не траеше долго и веднаш сите се пресоблекувавме и се враќавме на жмурка. Не поминуваше лето без да направам дупка на коленото и по секое ретко останување до дванаесет се фалевме три дена како сме играле жмурка или граница до доцна. :D
    Што имам сега? 9384995754 непотребни грижи за безвезни работи. Замарање со тоа дали патиките ми одговараат со чантата, дали ноктите ми се сини, дали маичката ми е виолетова. Дали косата за утре ќе ми биде мрсна, па ќе морам да ја соберам во репче или пак ќе ми биде топло ако ја оставам пуштена.
    Легнувам кога сите се будат, а станувам кога е време за ручек. Се спремам 5 часа за журка од 2.
    Звучам како некое бабиште кое туфка и кука за младоста, ама тоа е тоа. :|

Неврмајнд, ми се игра жмурка, тоа СДК. :(

6. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Сакам да кажам...

СДК дека живеам во сред град, а имам петли во населбава кои се ментални.
    Кукурикаат во 3 сабајле почнуваат еееееееееееееееееееееееееееееееј у 3 :fubar: ...и не прекинуваат до 8...после од 2 во сред бел ден до 7....
    Кај луѓево забегале па и петливе...ако не прекинат идам, ги крадам и ги носам во село...ми е жал да ги колам! :)

7. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Ме акнала депресија, и како по стандард мора јас секогаш да барам длака во јајце... Ништо во моментов не е како што мислев дека изгледа, се што мислев дека е совршено сега ми изгледа како да се распаѓа...

Сите негативни луѓе во мојов живот сакам да си ги спакуваат своите парталчиња во црвени куфери, и да одат по ѓаволите и морските далечини. Можеби црвените куфери ќе го прошараат сето сивило кое го носат со себе, каде и да се појават со своите тмурни фаци... :swear:

Не ми требаат такви луѓе покрај мене, затоа и ги избегнувам, сакам јас среќа, сакам насмевка од 6 до 6, и сакам позитивен став кон животот, да го е*еме животот и кога тој поштено не работи нас. Да се смееме и да се радуваме на секое утро, зошто ако ништо друго еден ден ќе имаме спомени кои секогаш ќе ни измамат насмевка на лицето, солзите нека служат само да ги прочистиме и освежиме зениците ;) .

Затоа и ја сакам фемина, секогаш успевам да наидам на позитивни постови од женчиња кои се умни, паметни, добри и фини, абе сите би ги зела крај себе и би си направила еден позитевен феминистички харем... :*

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    6.361
    Сакам да кажам...

Градот спие, ти си надвор, вдишуваш свеж воздух од утро ако може 5 да се нарече утро.
    Преубаво чувство кога знаеш дека не сам, а сепак никој не те гледа , си трчаш и овде-онде ќе помине некоја кола по магистрала :D
    Ќе сретнеш кучиња-чувари, само ќе те погледнат, ќе поминеш покрај нив и пак си ја наведнуваат главата.
    Интересно, возбудливо . ;)
    Ќе го паметам ова лето знам, ама сакам само по убави работи !
    Го сакам утрото, сакам кога птиците пеејќи ќе ме разбудат, ги слушам како црцорат дур се тегнам в кревет и се гушкам со ќебето.
    Денес е понеделник бе?
    Појма немам што ден сме, ако е понеделник имајте убава работна недела . :hai:

На esperanca, TammyDeyn и Squirrel им се допаѓа ова.
  9. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

СДК дека имам најпрекрасен почеток на новава работна недела (смајлиштоскокаодсреќаимавтасорачињата)
    Конечно има многу работа, веќе здосади брзо завршување на сите обврски :$
    мммм Доброутро феминки ииии сите останати на форумов
    на машките фемини мислам

Понеделнички ве љуби
    ТамиДејн

http://www.youtube.com/watch?v=1zVECruS ... ure=relmfu

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  10. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

Убав понеделник..... Најубавото спиење до сега.... Најубавото утро до сега... Не сакам ветер, ама сум му многу благодарна што ме разбуди...
    Некогаш кога ќе бидам тажна, ќе треба само да се потсетам на ова утро...
    Мириса на љубов.... Некој си оди.....

На palavoto.devojce и esperanca им се допаѓа ова.
  11. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

Убаво и од рано наутро ми почна денеска денов....од кај 6 си трчкав покрај нашата убава река
    далеку од убава е,загадена до бескрај е,прилепчани си знаеме,а и пошироко знаат
    Имав чуство дека се надминав себе си,никој пат во мојов живот сум немала толку енергија и кондиција за трчање..поштено си се испотив,се изнадишив убав,утрински и свеж воздух со полни гради...

Си го сакам градов,ама само наутро кога е толку тивок,толку празен и исчистен од секакви будали,кога низ него се слуша само црцорот на птиците!

На Lux и esperanca им се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

citam, citam i ne mi se veruva na ocive sto citam :tmi:

девојката од Русија цо која се допишувам,видела на телевизија дека на некои девојки им се сменил зивотот, па не сакала да зивее во нејсиното местенце, ниту во Москва, па си решила да си ги стокми документите, и да си ја бара среката во зивотот,мозеби да долета до тука во Македонија, :lol: и не се плаши бе алал и вера Русинкава е многу храбра девојка ама штета што зивотот не е филм во кој Пепелашка го наога принцот и зивеат заедно срекни засекогаш :!:
    i zaboraviv da kazam deka nekogas bila manekenka, ama i kazale deka e veke stara za taa profesija :lol:

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

Добро бе луѓе( кога велам луѓе мислам на луѓе од типот на Најубава , Вајлд , Лукс , ХепиГрл ...) вие спиете ли ? Како може во 4 да сте будни ? Мислам добро распуст јасно ми е , ама во 4 ? Јас едвај до 1 додржувам :lol: Морам да го осетам на моја кожа за да знам што ви се врти во глава па затоа и јас ќе останам денес така како вас на форумов :lol:
    Едит: А сега сигурно спиете а ? :lol:

14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека имав убаво утро. Пак почнато со неговиот глас.
    Можеби по 16ти пат ги читате истите работи од мене, ама форум е па ќе си кажам што имам. :lol:
    После долго молење, и уште подолго размислување, иако можеби не заслужил, му дадов уште една шанса.
    Ми кажа некои работи кои не ни можев да замислам дека ги држи во него, а неговите очи не лажат, барем до сега не ме излажале.
    Сега рече ќе се труди, јас ништо не сум морала да правам, тој ќе се трудел за се да надохнади. А тој пустиот не сфаќа дека не мора да се труди ништо, и без тоа го сакам, доволно се трудеше шанса да добие.
    Ме прави среќна, иако понекогаш ме вади од кожа затоа што сме сосем исти личности, сепак ме прави среќна, ме смирува, само да ме гушне е доволно да знам дека се ќе биде во ред.
    Сега ќе видиме што ќе биде.
    Можеби пак ќе горам, ама нема да е прв пат, а и тоа во замена за вчерашниот ден и вечер ќе биде ништо.
    Ми беше незаборавно, и по долго време пак го слушнав да ми рече те сакам, ти си ми се, ми недостигаш, не сакам никој друг никогаш да те има. :lol:
    Викаат да го слушаме срцето, јас секогаш го слушам, а викаат и не е грев да се прави она што ни носи среќа, иако знам малку ќе има криви погледи, зашто со години сме падни стани, ама никогаш не се знае.
    А другарките ваљда на крајот ќе ми речат ако тоа те прави среќна оди. А знам дека и да патам пак ќе бидат покрај мене ...
    Тоа сакав да ви кажам. Можеби сум луда, ама кој не е ??? А срцето пак ми трепери, и нешто ми вика дека среќава ќе ми потрае, тој ако сака може да е совршен дечко. Јас се надевам дека се средил и дека се ќе биде како што треба.
    :)

На TeddyGrey, marama, palavoto.devojce и 4 други им се допаѓа ова.
  15. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк дека ако уште еднаш прочитам на проклетиот фејзбук Kочан Kочановски е на шар планина,кадмо,славија го фрлам комјутеров,па мора сите да знаат каде сте? ]:) |( или јадев супа попара :D :^)

Cе прашувам какво е чуството кога ке ги видиш родителите по долго време :|
    Aјде ке биде уште малку :D

На TammyDeyn и teddybear им се допаѓа ова.
  16. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Сакам да кажам...

Сакам да ви кажам....
    Good morning, beauties.
    :* :* :*

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

Душица, јас во последните два дена (грубо кажано) сум спиена само два часа. 8) Две ноќи по ред дочекувам изгрејсонце, со пауза од 11-13 часот кога спиев. Пореметен биоритам уште од малечка, шта чеш. :lol:

СДК дека едвај чекам да дојде јули. Имам некое чудно чувство за останатите денови од овој месец што истекува.

18. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СД и К на Душица дека ни јас не сакам да е вака, ама јбг. :D
    П.С. од 10 сум будна. :rofl:

Патем, СДК дека е многу убаво вака кога ќе си станеш на сабајле без да ти се повраќа. Мераци. :D
    И секоја вечер на радио слушам една песна која ептен ме бендисува и „памтам“ по 2-3 стиха, ама наутро никако да ми текне кои беа. :D

19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

Кога одевме во школо не можевте демек од книга да легнете да спиете , сега кога можете не .. ццц
    Ама од 10 сум утре во школо , така да ич не легнувам . Ќе ве дружам вечеррр 8) :lol:

20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Многу ми е глупава новата песна на Ријана. what a fu*k со акцентот???? :puke: :puke:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.