Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Да не барате од мене оштета ако го расцепите екранот :wasntme:
    Прочитајте си ја убаво гаранцијата. :wasntme:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Утриниски повик- Министрество за култура!
    - Ирена Мила?
    - Мхм.
    - Сакаме да ви одржиме изложба во Кавадарци во август. Тадаааааамммм! Каде студирате фотографија?
    - Хм, не студирам фотографија, студирам биологија! (хахах)
    - Вие тоа мене сериозно?!!
    Ххахха и така се изнасемав ама убаво ми е, немам врска што ќе претставам. Ми требаат и машки и женски модели за nude фотографија тоа е сигурно.

Убав почеток ако нема и убав завршеток ќе се разочарам. Се надевам да му се посветам Нему.
    Денес протести, утре фотосесија со две дечиња! Брзо ми минува времето и ме плаши некако. Како и да е полно време со Љубов да е!

На PrinceOfPersia, rossonerka, marama и 9 други им се допаѓа ова.
  3. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Сакам да кажам...

Аиии ljubam, знаеш ли колку се израдував за тебе.. навистина ми е мило што твојот талент е забележан :) Имаш прекрасни фотографии, само напред, продолжи со твојата работа ;) ти предвидувам голем успех, хехехе :D
    ја немам таа среќа да сум поблиску до кавадарци па да ја погледнам изложбата, ама вети ни дека ќе ни доставиш фотографии :) поздрав :*

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Ветувам ќе пуштам линк од фб или слично! А каде си?

5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

ХелоУ бјутифул ^_^ или бјутифУл-и треба да кажам, пошто ве има... дал Господ убајни.
    Гудбај на минатата недела, со лонг сак’Рс на сите од минатата недела.
    Тешка и напорна је била, ал’ мушки ја преседовме :D .
    Саншајнот денеска те шајнува, те не шајнува ама мене ми прави убавини во мозоКчето, ко што го вели внучко мој.
    Уште еден зелен проект стокмен, камен од душа испаднат, па да ме деснаа рукица драпне силно за лева.. пошто пари треба да се залепат, :angel:
    евреи да ми играат по тоа листовите :music: Кука-манга оу је, оу је :dance:
    И што фино, ко од Финска увезено..
    - ти се работи? :nod: ... епа смисли си што ќе си работиш у наредна година-две :worried:
    - Смисли? ... епа ајде напиши го и најди си парички од кај ќе си земеш :worried:
    - Го испрати? Зема? :nod: онда делиме, грото реализација, добра сума хефе, плус екстра бонус за хефе, минијатура ти.. овај јас, пошто еден е хефе, а ко мене ги има више од две милиончиња надвор :shake:, а у свет па колку ги има, па паааа машала.

Саншајни деј.
    Огладнев нешто, време за трансфер на сили кун сиромаштија.

На Theodora, marama, TeddyGrey и 4 други им се допаѓа ова.
  6. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Сакам да кажам...

Од Крушево сум, и Кавадарци ми е малку далеку, а и нема директна линија Крушево-Кавадарци :(
    Ако можам некако да испланирам и да дојдам би било супер :)

7. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми ск*рчи да полагам математика,ова ми беше 4ти пат амаааан и пак не положив. :envy: Што сакаат од мене незнам.Се надевам дека на увид ќе ме пушти,пошто веќе немам нерви едно исто да полагам 100 пати :devil:
    Аааа и времево денес ми е некако свежичко,баш ко за шетање и пиење кафенце :sun: :$

8. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Сакам да кажам...

Их каква убавина.
    На балконов си дува некое ветре што ми ја мрси косава, си го наливам грлово со топло турско кафенце, си уживам во добро музиче.
    Некако сум релаксирано расположена, подготвена за нови предизвици, ама од друга страна сум подготвена за добар одмор, да ги наполнаам батериите.

Овај сакав да кажам дека ги чекам попладне резултатите од уписите.
    Пратете ми една шака среќна. :*

На Maria.cupcake, palavoto.devojce, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Теоретски љубовта убаво звучи, но поинаква е во пракса. :) Докажано!
    А се што е убаво не трае вечно.

Месецов ми е исполнет со многу забави, со многу алкохол и преубаво ми е. УЖИВАМ. :d: :music:

Утре пак полагам за матура, но кој се грижи...јас НЕ. :D Пропалица сум да, но поинтересно ми е да препишувам, а и за тоа треба талент. :)

А со љубовта до каде сум? - Тој заминува. Ме остава. Една година нема да живее во мојот град. Врска на далечина? Зар ќе трае? И после јас сум виновна што го сменив сосема начинот на мојот живот... :x

До некни водката не можев да ја помирисам, а сега ми е омилен пијалок.
    И го изневерив...и ќе горам, знам! Кога тој може да замине далеку од мене и да ме остави, нека не се лути за моето ново однесување. Тоа е бидејќи ме повреди, а и покрај се го сакам.

А со овој другиов иако ставивме крај на се' сепак понекогаш ме изненадува некој негов телефонски повик. Си раскажуваме до каде сме со животот, како сум, дали сум добро што има ново.
    Ме збунува скрос.. зошто уште се труди, а може да ја има која ќе ја посака. За тоа сум сигурна.
    Што виде во мене?

Се е мистерија за мене. Само сум збунета, чудна и тажна. :(

10. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    На Isidora-Veles, najubava2010, nesa и 7 други им се допаѓа ова.
  11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк еднаш се решив да земам микрофон пред повеќе луѓе, да си ги покажам моите ''гласовни способности'',и се најде еден лош чичко кој не ми го даде микрофонот.
    Ах ќе чичооо ќе ти го памтам ова :lol:

На palavoto.devojce му/ѝ се допаѓа ова.
  12. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

Каков совршен ден мех мех :rofl:
    Па и кога ќе видам среќни постови над мене, нема веќе жалење,
    ослабевме, ни тргна во работата, завршивме со школо сите среќни весели туууууу
    ова ти се вика добар почеток на летото :*

Љубов,
    ТамиДејн

13. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.609
    Допаѓања:
    14.353
    Сакам да кажам...

Значи ги мразам... ги мразам врскаџиите од дното на душата.
    Оп-троп- положив. Не би да пцујам овде, али душава ми знае.
    Ја мразам корумпиранава државичка. Само проста маса секаде, без вреднување на трудот.
    Мака ми е, ќе пукнам.
    Во склоп на расположениево мое еве еден виц (кој порано ми беше интересен, а сега ми е ТРАГИЧЕН)

На полагање со врски
    Tројца студенти полагале испит по историја. Првите двајца имале „врски“, третиот немал. Му поставува прашање професорот на првиот студент:

- Колега, кажете ми сè што знаете за првата воена употреба на атомска бомба.

- Фрлена е на 6ти август 1945 во Хирошима.

- Добро е колега, добро е. Oсмица. Ајде кој е следен.

- Колега, истото прашање.

- Фрлена на 6ти август 1945 во Хирошима. Ја фрлиле Американци.

- Одлично колега! Деветка!

Влегува студентот кој нема „врски“.

- Колега, кажете ми сè што знаете за првата воена употреба на атомска бомба.

- Првата атомска бомба била фрлена на 6ти август 1945 во Хирошима во 8.15 часот по локално време. Атомската бомба со име „Little Boy“ била тешка 4 тони и долга 3 метри, а ја носел бомбардерот „Enola Gay“. Полетал од Tinian - мал остров во западен пацифик со придружба од уште два бомбардера B-69. Бомбата била детонирана на висина од 580 метри. Температурата на површината на земјата, во средиштето на експлозијата достигнала и до 5000°C. Моќниот ударен бран од ветар бил со брзина од 800 km/h и уништил сè во радиус од 13 квадратни километри. Експлозијата предизвикала и врел облак со прашина висок 15.250 метри кој можел да се види на одалеченост од 560 километри. Само во моментот на експлозијата загинале 140.000 луѓе, додека многу умирале години потоа како последица од радијација...

- Не е доволно колега, не е доволно... ИМИЊАТА! Мора да ги знаете ИМИЊАТА на загинатите доколку сакате да добиете шестка! - му се обратил професорот со повишен тон на третиот студент.

На Maria.cupcake, SuperGirl2010, innablood и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Заспамирав во оваа тема
    Немам желба ништо друго да читам
    Не ме интересира.

Но ете да си кажам.
    Си ги најдов прекрасните сандали на плута од БИАНА- бели и црни!
    Ти ебам глупите ги сакам сините или портокаловите -.-
    Еј,абе нешто БИАНА им загледав колекцииве, убиствени штикли носат.
    А, и удобни.

Добро да преминиме на друга тема.
    Имам голема инспирација да разговарам за сељачизмот во моментов.
    Инспирацијата доаѓа од неодманешната случка во еден ноќен клуб,
    До кој степен треба да си сељак за на девојче кое станало да игра веднаш да и го земеш столот,за да седнеш ти,иако на твојата маса има 8 столови?
    И патем да го оставиш девојчето по високи штикли да стои цело време на нозе, поради некој си сељак што мисли дека е многу кул.
    Вакви сељаци,самодекларирани како најача фраерчина, постојат во секој град.
    Барем така мислам.
    Сериозно, дечкото со мене е фин, океј, интересен, ама оваа негова постапка ме натера да ја променам цела слика за него, иако не бев инволвирана.
    Без разлика за кого се работи,учете малку бон-тон.
    Но, девојчето прва за втора, со кратко мини и високи штикли,што остана да стои цела вечер на нозе, не верувам да ја промени сликата за него,поради комплексот-фаца.
    И нормално, се додека постојат девојки кои дозволуваат такво однесување на некои, ќе постојат уште повеќе сељаци кои на некој начин ќе ги понижат, а тие ќе продолжат да се ложат на нив.
    А, јас како страно тело ќе си кревам критериуми за машки, бидејќи сум запознала луѓе кои ми отвораат врата, чекаат да влезам, ме испраќале до дома, до автобуска, не ме оставиле да платам ниту еднаш пијачка,знаат да дадат по некој комплимент, те почитуваат и најново "уживај срце, ако се забавуваш ти и јас се забавувам".
    Не сум фаца,јас сум хејтер.
    Хејтер сум.
    Не ми треба преку ден да се шетам на 12ка штикла, да седам во кремски кафич и да носам фејк Гучи ташна и да пазам со моите пози,односно говор на тело и да и упатувам убиствени погледи од типот "пази се од мене" на идната или бившата ебачица на мојот дечко или оној кој планирам да го легнам во скоро.
    Место тоа, знам и да ги скрстам нозете,да облечам и старки, да седам во места опркужена со луѓе кои ниту те знаат кој си, ниту ги интересираш.
    Затоа се сакам.
    Што не се преточувам во рајата, не сум уште едно јајце во шаблонот.
    Ете тоа е тоа.
    Чуден менталитет имаме.
    Поради тоа посакувам да живеев подалеку, подалеку од овие ограничени мозоци за кои сељак се поистоветува со фаца, комплекс со вредност.
    Сакам со него.
    Америка, Австралија, Германија, Холандија, Шпанија...
    За неколку години.

А,за неколку минути ќе одам на дневна доза досадување и HBO филмчиња,со желба што поскоро да станам главна фаца и чудак со мојата нова kewl блуза која е веќе напредна мода,а кај нас не се знае дали воопшто ќе дојде.
    Ете тоа имав да кажам.
    Нека има убав ден секој, вруч.
    Лето е.
    Што би рекла Гавазова-лудо лето е!
    За мене ќе започне за една недела можеби.

На nesa и Estelle им се допаѓа ова.
  15. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    Сакам да кажам...

СДК хронично ненаспана а сепак среќна! :D

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Дека не можам да им поверувам на сопствените очи. Заради неа се скаравме, а сега излегуваат заедно. Нели таа беше премногу детинеста и ве иритираше? Господе Боже. (смајли што се крсти) Аку сме брачеди, јас нема да сум глупа и да барам да се смирам со нив. Ионака не ми е дојдено до нив. Има многу позначајни личности во мојов живот со кои треба да се замарам. Ај гитла непотребни луѓе. Јас сум јас. На кој му чинам арно, на кој не уште поарно. :lol: :rofl:

17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Сдк убаво ми е 8) .
    Прееска си гледав штрумфови на тв, ептен ми се интересни :lol: :wasntme: .
    Некои работи што ме гушат ги ставив на игнор :!: .
    Мака ми е ама јбг живот..
    НЕ мрчам, никако :) , ми се лумпува и ќе лумпувам.
    Голема е веројатноста една желба да ми се исполни 8) .
    Одам да уживам, уживајте и вие :dance: :* .

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк се дужам со книгата,поубаво друштво здравје во овој убав ден |(

Утре рано рано од 9 часот ќе се препотувам над тестот и разните глупи микропроцесори,сметачи,бинарни бореви и други такви сра*а :sweat: НО знам јас ќе успеам па за џабе не учам ;)

Малку пауза колку да ве подружам и се џиткам пак ....не во базен :shake: :lol: во прегратки на книгата :P

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  19. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк денот е прекрасен за нови предизвици батериите се полни може да се почне,хм
    луѓето можат да зборуваат ама баш што сакаат за мене тоа сум што сум, и покрај се што преживеав па му благодарам на ДеДО Господ што стасав и до тука,но ете помина и тоа некогаш можеби претерав ама кој не претерал ? хм можеби од своја лична страна не се забележува ама другите го забележуваат затоа и лесно е да се осудува друг човек како и да е,овде сум за момент бар и среќна сум им благодарам само на оние кои знаат да ме почитуваат и сакаат и да си знаат дека мојата љубов кон нив е дупло поголема а за сите оние кои ме мразат и кои ми мислат лошо имам само едно да им кажам И ПОКРАЈ СЕ НЕ ЗНАМ ДА МРАЗАМ КОЛКУ И ДА СЕ ТРУДАМ ВИ ПОСАКУВАМ СЕ НЈУБАВО ќе ме радува ако еден ден успеете во тоа што го имате зацртано во главчето :) :) ;)

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Што по ѓаволите значат саксиите со цвеќе на секоја бандера во центаров?
    И тоа да не е дел од Скопје 2014 |(
    Колку ми е смешно, толку и ми се плаче. :geek:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.