Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК колку е лесно да командуваш со потсвеста,ова мислење кое го имам од одамна,се оствари,па ќе ги видам следните резултати,потврда на моето мислење,ако е така тогаш многу е просто и едноставно,а нема да ме зачуди како некои моќни луѓе управуваат со светот,ми текна на нив затоа што прочитав статија од една наша позната личност во која открива на нас македонците ни открива многу работи,а кои делуваат како невозможни да речам,меѓутоа и од други извори.Па многу работи во нашиот живот би биле лесно изводливи,до толку пример само да помислиш на некого,тој се појавува,ама :!: контрола за позитивни нешта,но не и негативни,кога ќе подразмислам уствари се е во нас,нема ништо надвор од нас,само што од една страна се чудам како е тоа возможно,не ми се верува баш,ама ај ќе видиме :)

2. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    СДК дека ми фали најпаметното машко суштество што го познавам,ужасно ми фалат разговорите со кои успеваше да ми ги оттргне мислите кога ништо на светот немаше никакви шанси да успее.Ми фалат и неговите критики и забелешки,кои колку и да ги мразев секогаш беа на место,но и неговиот на моменти нереален оптимизам и неговата луда смисла за хумор.Да знам,можам да се јавам или вака електронски да искомуницираме,но кога не можем да се видеме лице в лице не е тоа тоа,уствари далеку е од тоа што треба да биде.
    Ми фали сестра ми и никако да се навикнам на нејзиното перманентно отсуство во куќава,секогаш сум во некое исчекување дека треба да се врати.Празно и пусто ми е,и покрај тоа што често доаѓа.
    Ми фали и пристојна доза на адреналин во животов мој кутар и крпен,да не речам.Почнувам да мислам и се повеќе сум убедена дека баба ми го живее повозбудливо,барем се нервира кога таму Шакур и Фатиме се скарале или свадба ќе прават.Или ужива повеќе во трач кафе муабетите со соседката секое утро.Јас не уживам во ништо и не се нервирам за ништо. :|
    Ми фали перфекција,во било која форма и содржина,количина или аспект од животов,еве нека биде ако треба видлива само за мене,и тоа би било доволно. :worried:

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    најдов едно сликиче кое кога го видов веднаш ми текна на гоу, дека црвена е... а како таква и ја знаевме нели :lol: :wasntme:
    и затоа ќе и ја поклонам па ако сака нека и стои како аватар :*

Прикачени фајлови:

4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ... ако не стигнам оваа година на Гуча, а 50 годишен јубилеј е - нека ме нема! Ја сонувам уште отсега! Горан Брегович на главната сцена на 18 август!!!! :D

5. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    моќта на подсвеста е многу чудна работа...
    јас стварно верувам во ова, буквално работи на кои сум помислила, се остваруваат.
    Само поентата е секогаш да размислуваш позитивно, што не е секогаш и возможно

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.893
    СДК дека е многу освежително кога во темата Што би му кажале ќе се прочита и нешто друго освен те сакам, срце, душо, љубов моја најголема бла бла... ]:)

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    каков неред на форумоооов :envy:
    веќе не ми се ни чита |( а не па да пишувам :tmi:

се нешто излишно, банално... ма не знам веќе !!!!

8. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.893
    Се изнервира на темана бројче? И јас исто. Бреее веќе не отварам никакви теми од тој тип.
    А и форумџикиве ги нема нешто... Нема нешто да се прочита.
    И друго, го седнав оној мојон на фин муабет, да ми каже што му лежи на срцето и си се отворивме и се расприкажавме и испадна нешто сосем друго(и воопшто не така страшно) од сите филмови што јас си ги направив во моето малечко(читај глупаво) главче :$ Брееее жени :lol:

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    не да се изнервирааааав :envy: вријам значи :envy:
    и СДК дека бев против тоа форумот да е +18... ама само ради девојчињата кои комуницираат на повисоко ниво, и едноставно дебатираат на секоја дадена тема...
    а не ќе упадне некоја 15 годишна и отвара тема ,,МЕ ПОГЛЕДНА СИМПАТИЈАТА,, :@ и толку, повеќе ја нема |(

и пак ќе кажам... да! бев против тоа да е +18 форумот, има мали девојчиња на форумов ама се дел од нас и го ценам нивното мислење зашто знаат кога и како да го дадат :)
    не го велам ова за лутење... ќе си се препознаат тие кои ги сакам и ги ценам нивните мислења :* :*

10. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    и princessofthedark сеа има нова слика, па не е фер сите сменија само јас не :P
    малце е мрачна сликава, ама и јас сум таква така да :)

11. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам дека веќе ништо и никого не сфаќам! И дека некои луѓе треба малку да подразмислат како се однесуваат и да се спуштат малку на земја.

12. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ... на Бројче и Виножито дека ве канам на мојата викендица кај баба ми и дедо ми! И ако не дојдете - ќе се разочарам и ќе си плачам! :lol: Имате една недела да размислите за овој мој животен план! :^)
    :rofl: :rofl: :rofl: Аман, и јас сега видов, и штракнале клуч на темата важно! :lol:

13. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.893
    Извини Трендафилке, ама јас никако нема да можам. Ајде отвори тема па ќе те тешиме таму за огромната пропаст на твојов животен план ;(

14. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ;( ;( ;(
    Отварам тема, жими се'!
    :rofl: :rofl: :rofl:

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    јас ќе те тешаааааам, не се секирај :rofl: :rofl:

16. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    СДК знај никогш ама никогаш нема да ти се јавам прва!!!! Знам дека тоа го чекаш, и се надеваш дека ќе се случи, али ко што си ИНАТ ти дупло поголем ИНАТ сум јас! Нема никогаш да паднам на толку ниско ниво прва да пишувам на машко или да ѕвонам, па бил последни на светов! Биди ми ппоздравен СРЦЕ :devil: :*

17. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.893
    Трендафилке моме, те чекам таму да те тешам ццц, а ти? Таму мажите ги оговараш, бре бре :lol:
    Уууу почнав да забегувам веќе, не ги испив лековите денес :D

18. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    ахахахахахахах, ме насмеа :lol: :rofl: :lol: Мене Бројче ќе ме теши, а успат јас пак ќе и спомнам за викендичката, едноставно нели - не се откажувам од планот! :^)
    :rofl:
    п.с. како така експресно брзо ја затворија темата?

19. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК темана пропаднат план пропаст жива брат :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Како може да постојат толку гл... луѓе?

20. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.893
    Абе на секој неговите проблеми му се најголеми. Ние може да си се посмееме, ама ете на девојчето тоа му значело нешто... Само не мораше така паметно да ја постави темата. Искрено јас се изненадив од тоа како беше поставена темата. Помислив дека планирала да се мажи, па ја оставил пред олтарот.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.