Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

сдк уморна сум од се ...

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

хахахаххаххааххаха се изнасмеав господ да не чува од вакви будалиии !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

На TammyDeyn и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  3. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК многу сум уморна, а имам за учење уште многу :worried: Држете ми среќа утре, полагам ! :lol:

На TammyDeyn, Plavusa.17 и zhap4e им се допаѓа ова.
  4. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Сакам да кажам...

Некогаш си мислам јас ги бркам сама луѓето од себе... да,да до мене ќе да е :!:
    Многу убава летна ноќ,за мерак, некој со друштво се забавува,некој со дечкото во некој кјош, тој со друга,а јас дома...
    прекрасно е... не опишливо чуство.

5. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека викендов бев во Скопје и си поминав нааааајубаво :D бевме на скарица на шеткање изедов мнооогу месо и најмногу сладолед :rofl: видов убави луѓе слатки дечиња.... и сега се спремам за операција за во среда :worried:
    Феминки пуштај те ми среќа и соберете ми го стравот Ве читкам за 5 дена :* :* :*

На TammyDeyn му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

Ајде ајде се ќе помине во најдобар ред!! без страв и стегање на душичката, лошо си правиш за себе... Да ни пишеш како си поминала на операцијата !! Господ да те чува (што би рекле старите) и се да помине како што треба !! :*

На TammyDeyn и moni24 им се допаѓа ова.
  7. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

Фала многу на поддршката многу ми значи :) Музика до даска и се читкаме :*

8. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.123
    Допаѓања:
    26.469
    Сакам да кажам...

[/quote][/quote]

Хахаха, летно време редовно си легнувам во раните утрински часови. Не ми се спие, и времето го пополнувам на Фемина. Ем уживам, ен ќе поднаучам или случнам нешто ново. :)

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

... од што ме пука досада вака во вечерните часови, несвесно кликнав на едно од оние фамозни Our love story wedding videos, домаЌи во продукција на оние Зага... :D

Дали мене ми фали жичка во умот или сум оперирана од вакви блуеници, или сум роден кенкач и мрчатор (тоа секако ДА) ;) ама не сфаќам како на луѓево им се убави вакви работи, па уште се занесуваат, потресуваат - го гледав и пуштив солза радосница. :^)

Ајде бре, кај мене единствениот предизвикан ефект беше кратка посета на тоалетот, поради хиперфункција на мојот дигестивен тракт, гледајќи го лав сторито.

Кадар бр. 1 - Момакот и невестулката чекорат по една поплочена патека, оваа со едната рака го зграпчила ко хиена - јааааа, мој си је, не су више стара мома, со другата рака размафтува еден буќет.
    Кадар бр. 2 - Невестата седната на кревет, си чека трпеливо. Крупен кадар од нејзините вештачки трепки, потоа од нејзината брада, зацементирана со пудра - течна ем камена...

... после очиштата влегоа во кадар, па едни гломазни светлуцави обетки... цел аутфит, минутка и нешто...

... и да не набројувам, сељачко е, бедно, не си фрлајте пари на вакви будалаштини.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Ни во клише од типот животот го прават ситниците нема веќе човек доверба и таму се провлекуваат подмолности таман ги подраснав ноктите на завидна должина и се поткрши истиот глупав нокт на показалецот од десната рака кој е дежурен Квислинг или Јуда :^) и згора на се‘ бев почестена од предвремен циклус во склоп на полуслободен викенд и се потспржнав на сончевите зраци онака како полужив американски бифтек со тазе нијанса на розевкаста срцевина, а од крупниците од витална важност си се скрупнив доволно за да добивам солидни засеци на живо месо на одредени зони и да го пцујам сочно изумителот на тесните алишта. Важно да е обло :D , макар и со засеци болни, трпи за убавина а-хам ама не секое трпение е спасение и ова веројатно звучи како наплив на блуеници во ќошот покрај влезот на зграда, ама и не се грижам баш ни сум во зелен, ни во еколошки муд во моментов, трагам по делчињата на овој огромен пазл од живот и се‘ неколку недостигаат ама потрагата продолжува.

И порака до сите зли мозоци и јазици - just because you feel good doesn't make you right & carma will catch you sooner or later :nod: ]:) !!!

11. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Само што си дојдов од грчка! Преубаво си поминав, се посончав се пробањав, се прошетав... ЗАСЛУЖЕНО! Спиев на враќање цел пат, се разбудив после велес, преубаво светеше градот гледан горе од велешкото брдо и мене ми текна на Офи :)
    Сдк 2 дека добив убава порака сабајле на моб, сум положила уште едно БИТНО испитче!
    Сдк 3 дечко ми е чуден многу :^) не знам зошто и што му е :worried:

На broken099, TammyDeyn, palavoto.devojce и 2 други им се допаѓа ова.
  12. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека едноставно има толку многу лоши работи во светов што јас не знам дали светов ќе биде уништен од проблеми со природата или од самата свес на луѓето за да не се заколиме едни со други...

Бев излезена се враќам и што гледам еден човек маж возрасен веројатно татко, оди со своите четири деца(веројатно деца му беа) три девојчиња,едното околу 6/7 години, другото 5/6 некаде,а најмалото 4 ако имаше, и едно момче и тоа некаде 7 години. Овој вика нешто на албански се дере момчево плаче ама да го видовте само беше облечено во фармерки и долна маица ајде разбирам лето е ама пак приквечерина и свежо времето и детево по долна маица и тоа како да ви опишам како истргана надолу падната не знам... Најмалово девојче седнато на земја плаче,пишти двете поголеми го тешат го тргаат да стане, татково се дере,пљука и нешто пијан беше или дрогиран не знам,но не одеше правилно како да ви опишам подпаѓаше, веројатно пијан, значи што прави алкохолов на луѓево еј... Ми доаѓаше да му ја залепам една на човек дупло постар од мене како може бе така го маваше на момчево со некој предмет,се дере,пљука не знам... :x

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Колку малку е потребно за да се уништи се, само едно зборче - доволно е! :x

На MissAnn, la-chicka, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Толку сум преморена денес од работа што мислам дека главата ќе ми падне врз тастатурава, а и едвај гледам пред себе...Сабајле имавме состанок на работа со нашата менаџерка и после оваа мала кадровска промена што ја направија во фирма, сфатив колку ми значат моите колеги, со кои сум заедно од самиот почеток на моето работење и сфатив дека со здружени сили, ние тројца можеме многу...По малку ми е непријатно за несогласувањата кои ги имавме во изминатите месеци на работа...Битно е дека се прифативме меѓусебе - секој со своите маани и доблести, порази и победи...Незнам како ќе се вклопи новата колешка и дали ќе успее да го работи она што стои во описот на нејзиното работно место...Јас и моите колеги не сме баш оптимисти во однос на ова...Денес на состанокот бевме опоменати да не ја игнорираме, да ја прифатиме, да и помагаме итн...Па ние го правиме сето тоа, ама не може на наш грб и наша слава да постигнува успеси...Нека го стегне малку газот и нека види како треба да работи за да постигне резултати...Ако сметала дека не е доволно адекватна и способна, тогаш што се пријавила на конкурсот за работа... |( ?

15. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Добредојде пеперутке многу ни недостигаше овдеее ;) :) :* :* :*

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

СДК ми фали ханчи банчи :/
    онака баш ептен многу ми фали да ме гушне силно,
    а јас да му се напикам со носето во вратот и да го мирискам :$
    И да си легнеме и јас да се припијам во него, да ја ставам мојата глава на неговите гради,
    да си ги испреплетеме ноџињата, а он да ме бакне во чело и да ми каже колку ме сака...

:( ...

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк ќе си "пукнам" :wasntme:

;)

Утре е нов ден!

На palavoto.devojce му/ѝ се допаѓа ова.
  18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

A?

Уф ме мавна денес ова, нервозна сум, а не сакам да сум, сакам да се контролирам и пак викам бе. Не викам УРЛАМ.
    И не се сакам ваква. Ја не се сакам, па камо ли друг да ме сака :^)
    Зошто од сите можно симптоми на пмс јас секогаш ги штиклирам сите до едно? Им љубоморам сериозно на жените без пмс симптоми и без менструална болка. Јас имам све :lol:
    И се нервирам сакам нова работа, која ќе ми пружа малку сигурна иднина. Пукнав веќе, ова ме измачува. Ајде време е. Насмеј ми се среќо!
    Потоа сакам одмор. Дајте му на дечко ми одмор иначе ќе ве пукам!!! ]:)
    Битно ние веќе си планираме, ако не дадат одмор ќе си одам со мама и тато на 25 години на одмор :lol:
    Да си легнам утре ме чека напорен ден а? Ајт.
    И да се пофалам за крај сум направила колач со малинки, повелете :wasntme:

На Miss-Independent, marama и FBI им се допаѓа ова.
  19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.929
    Сакам да кажам...

Шишана сум и најубава сум :mm: :mm:

На Miss-Independent, marama, FBI и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Сакам да кажам...

Пробав да ја убијам бубачката од потписот на Блонд, знам дека сум блесава ама жими се помислив дека е вистинска. :$

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.