Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Супер си кис4е :rofl:

И јас бев најубава минатата недела :)

На Dushica-sk и esperanca им се допаѓа ова.
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

СДК кој е во тек со најновите трачеви на форумов, нека повели на чат. Елајте.

3. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Сакам да кажам...

СДК денес беше убав ден, одамна ми требаше ваков ден :angel: :angel:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Се надевам дека ова е само еден од тешките периоди кои наскоро ќе поминат. Полна сум со горчина во душата. Никогаш не сум посакала нешто лошо за некого, ама сега да. Да, затоа што мене никој добро не ми мисли. Не можам да поднесам веќе. Не можам да гледам како другите скоро секој викенд одат на патувања, а јас... По цели 10 год. бев во тој град асално. Ноќва е создадена за моите солзи. Ќе ја гушнам перницата, ќе и кажам се што ми лежи на душава, а таа знам дека сакала или не ќе ги прими моите солзи и без збор ќе ме утеши. Немам никој друг. Не ни сакам да имам. Никој нема да ме разбере. Одам... :(

На palavoto.devojce му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека мразам книги пишувани со жаргони со НЕ литературен јазик. Бљак. Ми се отчитува. :|
    А, и а да си купив убаво фустанче. Yay for me.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  6. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Повторно овде цел ден навам натам мислев денот ќе биде испонет со забава ама ете синоќешната журка си го направи своето нозете страшно ме болат имам плици што неможам да нагазам :( тргнавме по гости со мајка ми сестра ми и дечињата јас трчкам по нив неможам да ги стигнам офф мори мајко зошто нозете :?: хм а сега си дремам овде на фемина си ве читкам и уживам во ноќта уживам во ветерот кој ми иде од терасата уште ТОЈ ми фали за се да биде совршено :lol: ви праќам безброј бакнежи на сите :* :* :* имајте ПРИЈАТНА ВЕЧЕР :)

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
  8. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК примена сум лалалалалалала!! 8) :rock: :rock: :rock:
    Би била изненадена да не бев и претходно сигурна дека ќе бидам меѓу првите на листа, вака и не ми е некое изненадување. Сепак, потврдено е. Полесно се дише. :rofl:

На Chocolate.me, marama, Wild.Child и 2 други им се допаѓа ова.
  9. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    246
    Сакам да кажам...

СДК ептен сум pissed off и додека да ни ги дадат резултатите ќе бидам ваква ама на 23 ако преживеам онда сум мачка со 9 животи, пошо чудово тешко ќе го преживеам. ех орце, кај се запишав таму уште непримена маки си мачам! -.-

10. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

Za sekoj cekor vo pogresen pravec.....
    Za sekoj zbor kazan bez smisla....

Dali vremeto sto minuvaD EKe me natera da razberam....

факт е дека преку потешките работи подобро созреваме стануваме послини па затоа можи и ни се случуваат да не направат силни издржливи SVOI....

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК е не се праќаат на секој голи слики, после ќе има лажни профили на фб :rofl: :rofl: :rofl:
    http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 32&sk=wall

Е неможам! :rofl: Се превртев од смеење :rofl:

На ljubam и Chocoholic им се допаѓа ова.
  12. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

Ексик веќе со овој ПМС...до кога треба да чекаааааааам...сама не се поднесувам :@

Не ми се спие леееле, а треба да станувам... што да легнам кога ќе ме мачат лоши мисли и соништа!

Морам да си набавам боксерска вреќа или некој ќе настрадааааа :punch:

13. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Сакам да кажам...

СДК Oфи јас прееска се смеев, а сега за глава се фатив откако ги прочитав коментарите на малограѓанштинана на wall. Ццц.

На Offspring и Wild.Child им се допаѓа ова.
  14. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Леле греота.. Не е за смеење, ама не можам да се додржам :D :D
    „Најдобрата другарка“ и ги украла од телефон сликите, па ги раздала по луѓе :x

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  15. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Сакам да кажам...

СДК дека ко вампир сум у станов, само ја у 3 саат си се шеткам по соби...битно утре ке станам у 9 ипол за да си ја глеам серијата шо ја пропуштив вечер, аха да |( ...Ееее и за чудо ич не ми се спие...вчера едвај до 2 издржав мислам дека ке умрев од умор, па си се чудам ја шо ми е пошо минатото лето до 4 си седев, али еве сум можела ја :rock:

16. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

се помочав од смеа :rofl: го гледав hangover 1 и се помочав од смеа од типот кој си го извади забот http://www.youtube.com/watch?v=jeZ_KvmZHYM

17. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Совршено утро, на најубавата тераса во Скопјево, далеку од градскиот метеж, опколена со птици кои ми црчкаат, и ми го заменуваат Синатра...
    Кафе, убаво турско, превриено и 2-3 цигари, убаво куче кое глуми некаков заштитник, се собрано е еквивалентно на моменти од милион долари....

Денес би го освоила и Мон Блан, толку силна се чуствувам, само овие три бубулици ужасно ме нервираат но ќе ги игнорирам, нема три топчња на лицето да ми го уништат расположението...

Одам јас во поход, а вие останете ми со здравје и бидете убави како што сте...

Ве љуби вашата Најубава :*

На Strumfeta93, Miss-Independent, Theodora и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сакам да кажам...

Сдк... само што видов една жена која се одјави од Фемина...
    Се прашувам која беше... :?:

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Дечки! Лето нешо, а? ;)

Го ѕиркам датумот и онака, механички ги кривам усните налево, нагоре. Гугл се повторно креативни и повторно шарени. Во главава ми брмчат илјадници работи кои морам да ги завршам најдоцна до четврток вечер. Сфатив, дека не функционирам добро кога имам deadline. Оно завршувам се на време, ама цревцата ми се тресат од внатрешна, млака нервоза која не ја сакам бидејќи ми создава непотребни стравови дали се ќе стигнам на време.
    Уф, што нејќам кога сум ограничувана од страна :)

Водолијското во мене проработува, и повторно го погледнувам датумот. Ставам слушалките на увце. Слушам лелеава, сексоповикателна музика и замислувам, се замислувам всушност себеси под сонцето, надвор од ова бетонско - челично - какво и да е, чудо. Сакам тревата да ги скокотка моите стапала. Сакам да ставам цвет во коса. Сакам да заринкам со прстите длабоко во песокот. Сакам да пијам многу вода евентуално шарени течности со весели цевки и кичести чадорчиња. Сакам да мирисам на Black - up. Сакам да сум толку нежна, што да бев на ваше место, проклето многу ќе се посакував и ќе си се бубкав во рамо константно :D

Сакам лето. Ајде наздравје нека ни е! Многу сонце и шарени денови ви посакувам. Немојте да горите, гледајте што повеќе да уживате. Дочекувајте изгрејсонца, испраќајте зајдисонца на плажа, сами или со оние кои ги сакате. Кратко е, после ќе го нема и ќе ни недостига. Затоа уживајте во секој миг и оставете го нека ве гали...летото.

Бидете ми така. Сончеви и со усни искривени налево, нагоре 8)

:sun:

На mims-89, Miss-Independent, TeddyGrey и 7 други им се допаѓа ова.
  20. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

Денес времето е прекрасно :sun: ахх летоо!! многу си го сакам. Ќе беше добро денес да немаше испит :@ ќе завршат ли веќее :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.