Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    329
    Допаѓања:
    656
    Сакам да кажам...

некогаш и самото семејство е тоа кое ти го врти грбот, те мрази, не ти верува, а единствената работа која ја правиш е тоа што си се грижел за нив... си ги дал и последните пари за да купиш нешто не за себе туку за NIV! но тоа ти се LUGJETO неспособни створења да ценат нешто... :@

2. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Сдк дека тече вода од мене...зумбава е нешто фантастично.
    Во живот се немам волку препотено.
    Несвесно го мрдам цело тело, слабеам а и се забавувам.
    Оу јеа!

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

прекрасно олеснување, релаксација и разонода ммм
    чуството е прекрасно :) :inlove:

4. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

СДК

На Maria.cupcake, jarec6, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    895
    Сакам да кажам...

Аww...јас сум најубава,најпаметна,една и единствена,сите ми завидуваат,имам се што сакам,никој не е како мене!! ХУХ REALLY?? |( |( |( :x
    Ми се повраќа од вакви личности,мразам самобендисаност..имате ли вие трошка самокритичност во себе или со розеви очила се гледате во огледало? Дебилско ви е понашањето млади дами :emo: :puke:

На Chocoholic, TheKiketoo и lovely91 им се допаѓа ова.
  6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    6.361
    Сакам да кажам...

Компјутеров кога ми треба најмногу или во најинтересното на пример како вчера на чет наоѓа да ми се зафркне, маме му тиииит :devil:
    И да, девојки ако се прашувавте вчера кај исчезна Лукс мистериозно да знаете дека нетот е крив и од ко падна не се пушти, а ко за малер другите исто крш, едниот ми се загреа само што се најавив за другиот продолжниот кабел ми пукна, малер невиден :D
    Си купив едно многу убо фустанче и се фрцкав пред малку со него 10 минути пред огледало :emo:

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.247
    Сакам да кажам...

Братучед ми ме откри која сум тука, вети дека нема да чита , ама не беше фер да си игра хакер и да ме открие. Не е ни битно, ако сака да чита нешто што јас него не би му го кажала океј.
    Туку интересен ден, бев кај тетка ми и имавме фамилијарен ручек, се шегувавме , се смеевме и бираве име за идното внуче. Уште месец дена, може и два ќе станам тетка на детето од омилениот братучед.
    Заборавив веќе и на мобилните, па не ни внимавам кој го носам , кој не. Па ретко и ми звони освен во доцните ноќни часови.
    Од утре се фрлам со остварување на неколку идеи и се надевам успешни ќе бидат.
    Едвај чекам и први да дојде, пак пензија :rofl: после 10ти секогаш едвај наредната да дојде, а само што сум ја земала. Тоа е знак дека парите никогаш не ни се доволни. Другарка ми вели - кога земав 9 илјади ми беа доволни, а сега над 20 пак ми се доволни, е како така? Е така, секогаш трошиме колку имаме , дури и малку ни се, ретко кој вели ми останаа.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Си викам едно време: „ Колку би било убо да заминам негде. Да се тргнам од сите. Никој да не видам. Никој да не ми досадвит. “ А веќе во следниот миг: „ Не е така Катакомба. Не е финтата да се тргниш, да избегаш од се. Финтата е да останиш, да истрајш и да се докажиш пред другите дека мојш секој проблем да го надминиш. “ Сега знам дека покрај толку луѓе сум сама. Сама со сите. Само треба да докажам колку сум храбра. Не смеам да дозволам нините зборови да ме повредат. Не треба да си ставам се при срце. Мојот живот на прво место! Јас да сум среќна, за и другите да бидат покрај мене ( ако тие сакаат, секако) . Јас да успеам да ги остварам моите планови и соништа. Да не дозволам ништо да ми застане на патот. Морам да продолжам со гордо крената глава. :nod: :sun:

На marama и Gordana10 им се допаѓа ова.
  9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.123
    Допаѓања:
    26.471
    Сакам да кажам...

СДК утре го имам најважниот и воедно најтешкиот испит од оваа сесија. Пуштете ми среќа оти ќе ми треба. Научив колку што мислам дека е доволно, ама сепак..малку среќа и не е на одмет нели? :) Се мислам дали да останам во Штип утре кај една колешка на спиење, секако во четврток пак ќе треба да сум таму, да се видам со дечко ми на некој саат. :^)

10. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Сакам да кажам...

СДК ретко слушам ваква музика но оваа нова песна од Цеца навистина ме изненади... каков текст :x целата се наежив... солзите сами ми протекоа ;(

http://www.youtube.com/watch?v=v62940edW-E

I noćas radi bol za tebe
    i dok te zamišljam tu kraj sebe,
    od sreće mogu da skočim u dalj.

Al' kada otvorim natekle oči
    nista nije u mojoj moći,
    stvarnost me u glavu lupi kao malj.

REF.
    Kao recidiv ti si uvek živ
    u zlo teraš me, kako da odbijem te.
    U ovom rasulu ja dodajem nulu
    na svaki moj promašaj
    ti likuj i uživaj.

U ovom rasulu, ja samo za sebe
    na usne stavljam sjaj,
    da budem lepa za kraj,
    da budem lepa za kraj.

I noćas radi bol za tebe
    očajno želim te za sebe,
    nekako imaš moje sudbine kod.

A kada pogledam zidove bele
    iz mojih sećanja dolaze strele,
    jedna bela ruka pade na pod.

REF.

Hoću da vidim sebe u plavom.
    u daljini je luka ista za sve.
    i znam da sam sada na mestu pravom
    da konačno svega oslobodim se.

A kome ide sve ovo,
    kad jednom ne bude me,
    sve će to stati u slovo
    a tebi ostavljam te.

11. Glare

Glare Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Сакам да кажам...

СДК ми фали моето телефонче :( многу ми фали!

12. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

Once you lose someone, it's never exactly the same person who comes back.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Денес ме здрма "ѕверска треска" повторно...Мислам дека ќе пробува пак да ми се приближи...Што да правам? :worried: Не смеам да подлегнам на искушение... :worried: :worried: ЛивингГлам, Џули, Жапче, Теодора - Хеелпп... :worried: Вие ја знаете добро ситуацијава...

14. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

Поздрави ја девојка му. ;) Може во најдобар случај да му светнало што пропуштил додека те немало тебе, па сега да се избори за пропуштеното. Макар што по мене, не би полагала многу доверба во некој кој што не се покажал како мн искрен уште во старт на вашиот однос. Сепак ти си ги знаеш најдобро околностите.

*Сори на упад, пошто не бев јас прозвана во твојот пост за совет, али ми текна на случајот кога ти го прочитав постов. :)

На milky-candy и zhap4e им се допаѓа ова.
  15. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

сдк го сакам Скопје, дома ми е и убаво ми е, ама не би ми дошло воопшто лошо пак да ја спукам накај грчка!
    сдк 2 ја читам книгата на игор Прирачникот за анти анти алкохоличари, на моменти на глас се смеам за неговите глупости кои до детал ги има раскажано, а на моменти се подзамислувам што се има во нашава државичка (поконкретно мислам на делот кога бил на лечење во бардовци-кој ја има прочитано знае за што зборам). Фатив од сабајле да ја читам, имам уште некој си 20тина страни! Од една страна сакам да ја дочитам за да видам до крај што како од друга страна не сакам зошто навистина е убава! Е морам да ја најдам гол човек и таа да ја прочитам!

16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Aко видите дека ме нема на форумов, да знаете дека сум се убила.

17. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Стела, сега ми текна дека и ти си запознаена со случајов...Денес успеа од скриен број да ме добие...Ме здрма најискрено, морам да признаам, али све док не го гледам, ок е...Ако попуштам сега ќе испаднам најглупа на свет.... :worried:

18. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

When it's good than it's good it's so good till it goes bad.... убаво си кажа Пинк.

И многу арно не е на арно...ај па валда и овој период ќе помине. Само нека помине побрзо, па лето е боже мили..мораше ли сега :^) Јбг изгледа не е можно нон-стоп да си среќен и расположен :worried:

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Боже помогни им ... Уште папочната врвка неисечена тие го сликаат детето за на фејсбук.
    Никогаш, ама апсолутно никогаш нема да дозволам вакво нешто.
    Старомодна- гајле ми е.

На Maria.cupcake, la-chicka, Evellyn и 5 други им се допаѓа ова.
  20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дека имам еден тон слики за средување, а кабел не можам да најдам за да префрлам од екстерниот. Хм утре во потрага пак. Ќе ми дојде милата моја Кавадарчанка. Ух колку ја сакам, ми треба многу. Ми фали секој миг со нејзе. Животов приредува премногу за кратко време. Ама ако ми го дрма срцево па ми го смирува. Подобар тренинг амин! Се сакам себе, макар делувала многу својски и отворено и моќно според него, ама тоа е.. Не можам да се менувам за некого..

На marama и zhap4e им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.