Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Душичка е. Жал ми е што цел нејзин живот оди по умот на таа. Мило ми е што тоа лето таа не беше дел од нашето друштво. Ми фали тоа лето. Ми фалат сите глупости во него. Сеуште ми е другарка во која никогаш немам сомнеж. Секогаш е тука да ме пречека со топла насмевка. Секогаш знае да ме насмее. Колку добро си се разбираме. Со шифри. Ех да можам да го вратам времето. И уште нешто сакам да кажам. Не е дека јас ги разочарувам луѓето, едноставно тие си прават погрешна слика за мене. Од каде знаат тие јас која сум. Едно мислам, друго зборувам, трето правам... Најте ми го крајот ако мојте! :!:

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    Сакам да кажам...

Штом го сретнете вистинскиот човек,во истиот момент ќе разберете зошто воопшто и не продолжило со претходниот...

Од љубовта не боли,боли од луѓето кои не знаат да сакаат...

Користете ја опцијата редактирај! Не пишувајте мислења едно под друго. Едитирано од модератор!

3. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.346
    Допаѓања:
    5.899
    Сакам да кажам...

^^Такви сме ние близанците, цели збркани. :) :hug:

СДК дека во секој момент можам да се распалчам како кога на мало дете ќе му падне сладоледот или сл. Ќе прашам повторно, ова ли се најубавите години? Дефинитивно за мене не се. Секој ден нови пречки, нови трауми и се така до бесконечност. Ако велев дека во мојата населба се чувствувам сигурно, грешев. Преку бел ден те ограбуваат, ти вадат ножеви, те пресретнуваат од разни улички и ко за моја среќа секогаш кога ми се случува вакво нешто нема никој во близина. Што е уште пострашно најголемиот паничар сум јас! Најголем во целиот свет.
    Мора да излезат овие "авантури" од мене. Се собираат, се трупаат и ме гушат.
    Потребен ми е разговор во 4ти очи, како и секогаш. Но што кога и немаш толку голема доверба во никој?
    Се тешам како и секогаш со подобро утре. Живот бе, живот. Скапан, идиотски, кретенски, уличен, ужасен, живот!

На katakomba24 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    Сакам да кажам...

СДК силно светнал ден :D сончев :sun: :sun: а бога ми и убав, сега некогаш убав, неубав,зависи тоа од расположение :D како моево моментално,променливо,исто како времево што знае да биде, час сонце, час врне :D тоа од пмс ми е, не дека јас сум таква :!:

Вреди човек да биде со луѓе кои навистина го почитуваат и ценат, нормално обострано да е, многу значит :) само треба добро да се процени тоа, а потоа да се донесе заклучок :!:

5. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    1.288
    Сакам да кажам...

Сакам да ми се јават утре.
    Сакам да пробам нешто ново и да ја разбијам монотонијата.
    Сакам да направам нешто за себе.
    Сакам да се осетам самата на себеси вредна.

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК почнав да ја играм Empires & Allies на фб. Ако неможам реално, виртуелно барем ќе се занимавам со Армии и војници :) И мојата земја ја крстив Arm Empire! :)

7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.943
    Сакам да кажам...

Бруууука, жива брука... Се иселив денеска од студентскиот конечно, се иселив со куфер, торбица, 2 ранци, една малечка торбичка со козметика, 2 најлонски кеси големи, торба со лаптоп, чанта на рамо...ја заборавив и картонската кутија со книгите... Заради мене задоцне автобусот :?: Јас си знам како се довлечкав до него... 3 пати се враќав... ама сега сум дома конечно, малку одмор и за мене. На ладовинка и свеж воздух, на здрава домашна храна, си знам јас... од утре секој ден на шопска ќе ми биде :clap: само... ќе ми фали најмногу моето срценце ама ќе преживееме... само дома си е дома :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=eNrzPHnwps0

На velesanka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

сдк дека зајчето на дечко ми роди 3 бебиња :lol: има 2 зајчиња машко и женско, само се е*ат, и оваа се напумпала, и оппп, дечко ми не знаел, и сабајле што да види :rofl:
    леле едвај чекам да одам, да си играм со нив бе!!! :angel: ми ги покажа на камера сонциња малечки :inlove:
    има и морско прасе, и хрчачиња еден куп, зашто кога ја купи таа трудна била :lol: и му роди 4!
    и сега и чинчила ќе си купи! и после како да не се мажам со него :lol:
    Hие си рековме, цело животинско царство дома ќе си напраиме :D
    Aјде за 2 недели кога ќе одам ќе ставам слики од тие мили суштества :lol:

На Jojoba, Strumfeta93, teddybear и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Си купив нов градник и два пара танга гаќички за роденден, :$ :) !!!
    И имала и убава страна зголемената алчност во исхраната посебно благите искушувачи со кои ја губам битката редовно :!:
    пак сум на корпа 80 C после подолг период 8) !!!
    Најубавото нешто од роденденот е што слободно си правиш екстра трошоци со минимална грижа на совест.
    Сега одам да се разубавувам :makeup: вие останете ми летни и полетни во се‘ што правите, :* !!!

На Strumfeta93, LivingGlam, Smilly и 3 други им се допаѓа ова.
  10. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Сдк 1 дека се губам многу забораваам пред 5 минути некој што ми кажал дефинитвно сум полудена ми треба стручна помош дефинитво многу учење не е на арно :( :(
    Сакам да се исповедам на некој :tmi: се чуствуваам збунето ми треба и одмор и една масажа со некој згоден масажер :lol: :lol: :lol:

СДК 2 се рашишав и изгледам прeкрасно сите ме пофалија машала да ме сера кокошките ;)

Сдк 3 вечер ќе одам на забава конечно пресреќна сум :lol: :lol:

Ситниците праваат совршенство а совршенството не е ситница !!!

Ве поздравувам девојки ве сакам :*

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    606
    Сакам да кажам...

СДК дека ја светнав кујната цееела. :)
    Ми текна да го Чистам и аспираторот. Ги извадив тоа мрезите, ги попрскав со детергент и фатив да ги цистам наталозените маснотии.
    Ааарно ама не мозев секаде да фатам со сунгерот. :^) Ми истекна да си земам тампони за уси. :rofl:
    Лелеееј ама се испотив вртејки се , сукајки се под тоа аспираторот. :D
    Влегува брат ми и ме гледа таква подвиткана со косата врзана во кок :!: и со Чепкалки за уси како брцкам низ мрснотиите со фаца Ела пиле кај дада . :rofl: ПоЧна да се крсти Чоекот.
    Е ако де, упорна сум, било како било сега се` свети. (смајли со се клања) :D

12. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Сакам да кажам...

Веќе ми здосади организацијата во собата.
    Добро каков човек сум јас? Поминаа 2 недели од последната генералка, а веќе ми здосади изгледот на кој се определив тогаш. |(

Длабоко извинување до соседите ако тропам, ќе преместувам мебел. :D

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bad-cat8

bad-cat8 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    79
    Сакам да кажам...

Сакаммммммммм журка :) хахахаххаахахха

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе се шекнам од досада. :worried:

Сефора, де намини и накај мене, нема комшии под мене, па нема да се лутат. Дозволено ти е што сакаш да правиш, само да е средено. :D

На Sephora му/ѝ се допаѓа ова.
  15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

I gotta..I gotta..I gotta..I gotta..I gotta pocket, gotta pocket full of sunshinee!

http://www.youtube.com/watch?v=c2h1YDC8 ... re=feedlik

Уффффффффф, се заразив. :devil:

I gotta pocket, gotta pocket full of sunshine!
    Take me away, a secret place, take me away, a sweet escape.

Ми се јадат пукнаки, да!
    (Лонг лив ЗУМБА!)

На blond и SuperGirl2010 им се допаѓа ова.
  16. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам...

СДК едвај чекав да дојде петок тој фамозен петок за сега да бидам разочарана ли???!!Ова стварно не е фер :x Договорено е веќе нема враќање назад , ќе одам нема проблем ама се ќе биде за џабе :worried: (јас така мислам, ама ќе видиме што ќе направи судбината) Како и да е одам , ама не ми прави мерак .....тоа е тоа јас сум разочарана , ама ај да се надеваме дека на тебе ќе ти биде најдобро ќе одиш и ќе си поминеш најубаво ....заслужуваш не една туку 2 награди да добиеш....па што и јас се мислам ќе одам сега па после извесно време пак :?: нели??
    Друг град е бе , а не Друга држава !

НИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШ(никогаш не знаеш како ќе биде)
    И АКО СУДБИНАТА САКА ДА БИДЕМЕ ЗАЕДНО ЌЕ СЕ СРЕТНЕМЕ ПАК

17. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Сдк дека премногу сум СРЕЌНААА!!!!!

Ја добив првата 5ка интерно. Леле радости. Јупиииии. :rofl:

Вечерва славам! Има да играм и пијам. :party: И нема водка туку крембери со бистар ќе пијам. :!: :D

Сега му ѕвонам на дечко ми да му се пофалам да се израдува и тој.
    Ухх требаше да го направам тоа што го направив за да сфатам дека само него го сакам. :?:
    Не се каам воопшто. Само извлеков поука од тоа.
    Сега кога е далеку од мене сфатив колку ми значи и ми недостига.

И ајде забавата нека започни. :party: :makeup: :d: :smoke: :mm:

На velesanka и blond им се допаѓа ова.
  18. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Излегуваам...Надвор од Скопје ќе се шетам малку...Се надевам дека е посвежо времето, бидејќи овде е пекол... :|

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

Ако доаѓаш накај Велес, да знаеш дека овде е уште пожешко, ама ако е за вечерва само, да знаеш дека навечер освежува троа повеќе :)

СДК уживам и не се замарам 8) Бањарка на мене, пешкир на глава, си седам пред компјутер и си се воодушевувам од тоа колку убаво мирисам 8) И ја открив тајната за убава коса без маска и субрина 8) Бекутан шампон му е мајката, косава си ја обожавам :mm:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.125
    Допаѓања:
    26.471
    Сакам да кажам...

И кај нас е многу топло. А овие два дена бев и во Штип, и таму пекол. Добро е што викендов ќе разлади малку. Го отворија базенот, ама немам друштво за да одам, а многу ми се плива! Другарките не сакаат да одат, сме пораснале за на базен, смао мали деца оделе. И што ми е гајле кој оди? Порано може и се замарав со тоа, но сега воопшто не ми е битно кои фаци ќе се таму. Битно мене ми се плива! :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.