Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

се обидувам веке незнам по кој пат да си отворам продавничка он лајн ама никако да успеам во тоа :@ :devil: :envy:

2. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

Сдк како можат луѓев на 40 степена да трчаат,да возат ролери и точак на кеј..Па јас 5 мин што го прошетав кучето мислам дека умрев,а можам да замислам на ролери да се качев ауууу :sweat: :whew:

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
  4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.554
    Допаѓања:
    82.453
    Сакам да кажам...

СДК, дека сум пресреќна, without any reason. :angel:

5. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    6.594
    На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  6. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

СДК дека сношти преубаво си поминав. Имаше прекрасна забава.
    Вечерва ќе биде уште поубаво.
    Ветив! :!: Цело лето ќе славам јас. Не мора ни да има причина за тоа - јас ќе славам. Секој ден ќе пијам, па што биде нека биде и нека биде. :D

Обожавам лето значи. До времево е што сум вака расположена само за журки.

Уште да имавме езеро во Прилеп и преубаво ќе беше.

Му завидувам на Охриѓани. :envy:

На lovely91 и crazylady им се допаѓа ова.
  7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Сакам да кажам...

;( ;( ;( Toплоооооооооооо, цел ден пукнав!!!!! Наместо да си одев на плажа, костумче, шеширче, лежалка, сонце, вода, пливање, капење, коктелче, ладно макијато и се останато, јас денот го поминав дома со моето куче, со болка во стомакот и со пелени!! :@
    У пм овај пмс, што сме згрешиле ние женските толку да сме казнети со вакви маки?????
    Секогаш се прашувам зошто ние треба да се мачиме секој месец со менструации, да се мачиме со пороѓај, а мажите...тие со што се мачат бе?? Нивната најголема мака во животот е да го направат бебето, процес при кој и тие уживаат! Уффф, во следниве 4 дена ни сама нема да се поднесувам!!!!!! :headbang:

8. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Рано од сабајле заедно со мамичка си шетнавме по продавници, ваму, таму... Продолжив кај една другарка на кафе. Со поглед на езеро. Муабети до бескрај. Од гледањето на кафе задоволна сум. Потоа на кафе со другите другарки седејќи покрај езеро. Милина. За на крај да појдам да си ги земам штиклите од на поправка. Вака така јас овај викенд ќе сум тата - мата. :P Во секој момент спремна ко пушка за пукање. :^) Баш ми е убо. Не ми е гајле за другите. На кого пак му е гајле за мене? Нека кршат глава. :lol: :lol:

9. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    246
    Сакам да кажам...

СДК примена сум во Орце англиска билингвална, денес кога ми кажаа пукав од радост!и сега сум си баш среќна уфффф, мераци. :D

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    На Maria.cupcake, De-lovely, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека се бара Багуфче да се јави на рецепција. :D

Најмачно е кога треба да ја пеглаш косата во лето. Се сварив начисто. Од една страна вентилаторот дува право во мене, а од другава јас со пеглата. :D Плус, ја слушам smooth. :D
    Епа лето де, јбг. :|
    Не знам што да носам. :(
    Ако ми дојде теткава идната недела, ќе се завиткам во фолија и ќе се џитнам во Фокушима. Каква недела ќе ме чека, планина, вода... Уживантус. 8)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДк..Поголем антиталент од брат ми за сликање нема! :tmi:
    Па секоја слика да ја упропасти |(
    Се местам јас,си го пружам ножето и гледам на кај да се свртам(позирам де)кога оп ќе ми блесне тој блицот!.
    Ти нема да се поправиш БЕ!

13. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

Само и само ако денеска не си поминам убаво, ќе го запалам цел Прилеп ич не ми е гајле. ]:)

И ако го видам ( ќе го видам ) кретенот мој, ќе ми се упропасти цела вечер. А како да не го видиш кога е тука цело време.... Абе :devil: :devil: :devil: :devil:

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Што човек ќе бев јас...

А видам некој да плаче, одма солзи ми течат... Кој и да е,на улица,другарки,на филм... :x

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дено беше буууууууууууууууууууууум!
    На твитер се збори за цицки.
    Утре сите на протест!
    Вечер во потрага на љубов. Ма неее одмарам веќе од чудесии! Смирено... Менструацијава ме убива многу ми подрани пуста да е! Идам да се забаваувам со прекрасни луѓе. Ќе се нахранам со интелектуалност. Утре ќе сликам отварање на новиот сити центар или што знам како се вика на местото на Тера Нова.. хм кеш си е кеш.. Не знам тапа сум денес ништо не ми е поврзано у мозков..

16. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Сдк дека заминав на журка ќе се изнаиграм ;) :dance: :dance: :dance:

Ве поздравувам девојки останете весели насмеани, и позитивни како и секогаш :*
    love ya miss ya kiss ya :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

На marama, Rock-a-Fella, easyyyyy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    Сакам да кажам...

Многу сум пребирлива кога станува збор за храна и облека :D |( се да било под конец наредено :D
    кога треба да барам нешто, нема, а кога не барам, има, е ај сега |( ни се тера, ни се води работава :D :D оф крај не ми се наоѓа :D :wasntme: комплицирам многу понекогаш :wasntme: од мравка, слон може да направам :D

18. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    1.288
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам... Дека зумбав половина час ако не и повеќе, се испотив ко копачиште (не знам зашто, ама ми иде ко млад мајмун да напишам хаха) Сега само што се истуширав, се олеснив максимално.. се чувствувам лесно, малку подуенко кај стомакот, ама фино е.. :)

Вечер ќе си останам дома, не ми се излегува, а можеби и нема кој да ме дружи :) Ах.. што ќе правиме со мојот ненаметлив карактер.. Осеќам чудна вибрација и во моментот се откажувам.. свесна сум дека тоа ми е една мааните, дека постапувам погрешно, но тоа е тоа. Ќе го сменам доколку имам волја. Мај бести е во Америка, што и неаме муабет кога ќе се уклучи на скајп, океј се жали дека ја зафркнале малку со рабтотата и како е љубоморен зетко на таа огромна далечина. Толку, јас немам новости да споделувам. Чекам од небо да паднат. Секакоо дека ќе дочекам.

Утре ќе одам во зоолошка. Ќе се изнасликам со брачата сестрите, сите ми се род, не за џабе сум животиња.. :) Ќе пешачам малку, а може и да се враќам пеш доколку не се осеќам изнемоштено. Еден од тасковиве летово ми е да стигнам до тие бројки од килограми што имагинално си ги зацртав.

Сега? Сега би јадела нешто благо, како би навлегла леле леле... Ама ништо, сабајлечки за тоа ќе подискутирам. Ауух како би тркнала до Веро по еден милфеј ... :( Што да праам, не сум ја крива што е затворено :) :)
    И така.. би ти ставила сеа некоја сликичка убанка, ама ме мрзи. Ај бабаи.

19. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Досадно е кога петок навечер седиш дома и се зрачиш пред компјутер. :D Ама па ако, ех, цела недела излегував, па малку одмор нема да биде на одмет. Плус ме мрзеше да се средувам, да се пеглам, да се тинтрам кога знам дека кога ќе се вратам дома ќе биде исто ко да не сум се средила. |( Само жал ми е што нема да ја видам најдобрата другарка која во недела оди на одмор, ама ајде ќе ја натерам јас утре да се видиме де. :lol: Е така. Сите оние кои вечерва ќе излезат нека си поминат убаво.

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  20. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

СДК денес беше претерано топло а јас морав да одам на места кои понекогаш ги мразам а понекогаш сакам зависи за каква ситуација се нормално уф леле јас си знам како ми беше ама ако хитна ми беше работата услуга за услуга нели :) ,на најтоплотто јас се печев на сонцето кое ме изгоре но после сето тоа добро ми дојде шопинг абе точно било дека шопингот не правел посреќни хаха денот ми беше исполнет максимално од 8 утрото до 9 вечерта да не стапнеш дома браво палаво продолжи со истото темно позз до сите :) Имајте прекрасна вечер ....

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.