Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Сакам да кажам...

19 степени??? Оооо блазе си вии!! Камо овде да беше толку да се изнауживав!!!
    И се што би кажала сега е: ме уби пмс! Оклу тешко не ми било досега!! :(

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Оууу јеа...Сарс во Скопје...њам њам њам....ми најдоа карти :rock: :rock: :rock:

Лејдис што има, како е ?
    Еве јас свежо разбудена и хронично ненаспана како по некој веќе одмана скроен терк, се тоа па тоа...Ако продолжам постов ќе почне да личи на „Бели мугри“ од К.Рацин...затоа подобро е престанам на време, зошто јасно ми е немам јас толку креативност да напишам поема што со години ќе се памети.

Туку летово се некако во место тапка, статус кво преку цела година, па ондак за да останеш достоен на тоа што си, имај статус кво и преку лето. Значи не зборам за брачна состојба, ниту статус на фб, ниту рилејшншип статус, за ништо такво. Туку зборам за тоа колку Скопје знае да биде досадно, истите фори, истите фаци, исти манијаци и тако даље. Летно време поготово мислиш пола Скопје хибернира, кој по одмори, кој натака-навака, трет се крие во соба сонце да не фати но суштината е таа, д о с а д н о е !!!

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

е не е фер :@ :envy: :devil:
    после толку време се договоривме да се видиме со една другарка, а времето се наоблачило како да ке врне :sweat: а изминативе денови печеше сонце :^)

4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сакам да кажам...

Ахх... никогаш не мислев дека ќе ми биде мило што не е сончево. :D Ама денес морам да одам по некои места, да не се пржам барем. -.-

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Ова само мене ми текнува и на никој друг. :rofl:

Зашто ми се скрши ноктот, многу накај живецот, т.е. На средина, земав фластер, го залепив само на ноктот, и го прелакирав. :rofl: :rofl: :rofl:

сега ми е ко нов. :D

И да се пофалам, колку евтина пегла за коса сум си нашла. :D 200 денари ја купив, а пред тоа иста таква видов во ГТЦ - 550. Ме следи среќа. :geek:

6. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

Која катастрофа синоќе у "Paradiso" - чека дечко на врата, незнам од кај беше со уште 2ца други и му вика на тој што стои на врата- "Excuse me sir, we have been waiting for half an hour to get in, do you know how long do we have to wait?" - и овој дебилов го гледа како да видел марсовец и му вика на тој другиот- Шо ми вика овој бе? ц ц ц ц....И најверојатно не го пуштил зашто не ги видов внатре...ЕЕЕЕЕ која сељачана бе ... :x no comment

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
  8. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк на човековата глупост и нема очигледно крај....ајде моминска е за радост е па ке прогледаш крос прсти ама бре глупави смотани глупи постапки нешто што нема дефиниција да се објасни.....

сдк куп теми ама слабо се пишуваат нови мислења на истите некако како само до одредени теми да се придржуваме

и сакам кафе на моето омиленчо место со мојата најдрага особоа цецича ,топло кафе фини луѓе наоколу и опуштен муабет далеку од користа наречена човек

9. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.558
    Сакам да кажам...

ДОЏЕ МИ ДА ВРИСНЕМ.

Од апатија, што е парадокс.

10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Срце е. Душа. Ама касно е. И ќе видите, ќе напрам јас некако да испаднит дека е пин. Што би рекол народов наш: „ Господ да ве чуват од женска беља!!:angel: :lol:

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека времево е предобро! 8)

На la-chicka, mims-89, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  12. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

СКД дека сакам да го кренам средиот прст and to flip some chiz off. Може не звучи баш женствено, ама тоа и ми е поентата. I'll do what the heck I want!
    Ако ми се сака, ќе носам хеланки со кратка блуза. Па гајле ми е како ме гледаш, или дали ти се свиѓал мојот стил.
    Сакам да ги носам моите конверс со фустан.
    Сакам да јадам во ресторан салата врз која има рендано чоколадо.
    Сакам да трчам сама кога има снег.
    Сакам да играм на дождот.
    Сакам да одам насекаде со апаратот, и да сликам што ми душа сака. Ќе ја слушам мојата омилена музика, иако другите не ја почитуваат. Понекогаш, сакам да читам книги наместо да одам на журка. Нерд сум, па што.
    Многу ли посакувам?

На Evellyn и marama им се допаѓа ова.
  13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Ете ме мене. Си направив генерално пеуредување на профилот и сега сум со нов аватар, потпис и локација :P 8)
    Аватарот по повод мојот омилен цртан лик :lol: а потписот една слатка мотивирачка порака :)
    Hope you like it :)

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

My, people come and go so quick around here! :x

http://www.youtube.com/watch?v=31EydOVS4no

Многу грдо чувство на исчекување имам, поточно пречувство. Секој момент очекувам лоши вести. Не можам ништо да сменам, немам жолта патека по која треба да си тргнам во Емералд сити. Па таму да ме чека Волшебникот кој ќе ме врати во убавиот Канзас, каде се е праведно и каде што е, дома. Жал ми е дедо, но не можам ништо да направам. Не заслужуваш да минеш низ ова, жал ми е ако те разочарам и не успеам да стигнам. Стварно не е до мене. :( Мислам дека после се треба да ти се исполни последната желба.

Ах, животот продолжува. Живот како живот, луѓето многу брзо идат и си одат од него.

Тоа ти е, добрите луѓе секогаш патат, секогаш тие страдаат. А од тие злобите, и болестите бегаат!

15. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.887
    Сакам да кажам...

[​IMG]Толку. :bow:

На CupCake и baguf4e им се допаѓа ова.
  16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

i am bored, really bored, just bored, over bored, very bored, extremely bored, tired bored, yawning bored, sooooooooo bored, guess what .. I AM BORED..!

На macence85 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    1.288
    Сакам да кажам...

Исто како Дузи, имам и јас некое претчувство.. Оддамна ми е вака и ништо не се случува.. Знам дека никогаш не греши, знам дека секогаш се дешава нешто, ама ова не ќе да е на арно.

СДК дека нејќум да заврне. Ќе ми ги уништи плановите, е не може така. Сакам да се видам со драгите ми луѓе. После кој знае кога ќе се најде време..

Чудно е, ги запознав во времето јас кога бев блогерка, на нашиот стар добар блогерај..
    Пишував секој ден, тресев глупости, оставав коментари, вриштв ко ненормална од смеење во ниедно време. Ми недостасува морам да признаам. Но не ми се бендисува новата платформа, некако шубе ми е.

Баш пред некој ден си го читав стариот блог. Се умрев од смеење. Иако тоа беше пред 2-3 години, се чудам на паметот :) Не ми е јасно како сум можела толку глупости да напишам во еден пост :) Смешка.

И ајде временце не врни! Ајде ни је фер ни је фер :) Знаеш дека си го сакам дождот мноогу, ама доста му беше за сабајлево :)
    И такааа, ај чаос.

18. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    1.323
    Сакам да кажам...

леле ама ми е досадно.. :x :x

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Кутии со спомени, моментот кога ќе ги отвориш после долго време, чувствата, мислите, враќањето назад .... Ах. Животот е убав, тоа ми го докажаа кутиите што ги отворив и ги распослав низ цела соба ...
    А најголемата кутија, каде што ги има и лошите и добрите спомени - Моето срце, од таму ништо не се брише. :f:

20. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Одам на фризер да ја скратам косата и да ја изретчам малку...Ова веќе не се трпи - ниту фен прима, ниту пегла, ништо... |( Од таму на посаоооооо....... :yawn:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.