Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

СДК полагам денес социологија, и не сум баш нешто премногу спремна, па феминки држете ми среќа.... :([/quote]

Прикачени фајлови:

• ga14 (1).jpg
      ga14 (1).jpg
      Големина на фајлот:
      129,1 KB
      Прегледи:
      165
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК попаметно ќе ми беше да не си легнував воопшто. Ни косава не ми се исушила поради тоа што се бањав у 4. |( Завчера ме укасал еден комарец за среден прст, цело сабајле се чешам како мрдната.
    Сега кога ќе ми збрцаат 10cm игла во рака, ќе се ококоравам одма. ^_^
    Можете да замислите колку се радувам, нели. :)

|(

3. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Пример јас најнинџа од сите сум изгледа :worried: Уште си немам легнато да спијам и нема ни да легнам до 4 после ручек сигурно. Имајте убав ден феминки, заминав јас да пијам кафе да ме држи разбудена :hai:

На beached и enca.69 им се допаѓа ова.
  4. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

На колку грд, суров, страшен начин животот ми покажа дека треба да сум задоволна и благодарна за се што имам ;( Лошо ми е :(

5. BettyBoop25

BettyBoop25 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    1.107
    Сакам да кажам...

Awwwwwwwww :( И мене исто вака ми почнува :tmi:

6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк си барав доказ да си докажам дека сум смотана |( :?: епа си докажав баш денеска!

Отидов да видам со колку сум положила едниот интерен предмет и си добив едана огромна шлаканица по фацкава моја наивна :envy: лута сум си сама на себе...

Јас со 4-ка а дотичната личност од мојот клас што цели 2 години имаше 2-ка сега положила со 5-ка !
    Епа Кенди за бесилка си кога помагаш на другите а сама си се зезнеш ако ти е! :worried:ilent: :punch:

Каде отиде државава каде отиде младинава!

НЕПРАВДА

http://www.youtube.com/watch?v=nioUwC1UGGM

7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК еве ме повторно на фемина :D Навистина ми недостасувавте :D

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Candy душичке, the same situation here :( Ама тоа е, неправда е не велам не :( :x

Инаку СДК дека КОООООООООООНЕЧНО започна летото за мене, и дека денес го завршив последниот тест.. Let the summer begin !!! :sun: :sun:

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

Ма, што да кажам. Промаја, во соба, во канцеларија, во бурек.
    Вчера по пат накај дома, си најдов 100ден и мачка! Пак и дадов име Севда, да се знае! Ми се пикаше во врат, предеше ко луда, муце мало глупавко.
    Сега со кафе и лап топ во скут, кулирам, си разгледувам фотки од одмор и си се мерачам на новиот шешир што си го набавив. Имам тик за чевлиња и шешири, оправдано.
    Нему, му го раскажував одморот, ни течеше носот крај Вардар, смисливме слоган за градскава плажа и се смеевме. Почувствував далечна топлина, тоа ќе да е вистинскиот израз. Ме бакна во чело, го мразам тоа, бившиот ме бацуваше таму и се осеќам како да имам 100 години!
    Среде веѓи ќе ми никне рог, го дочекувам. Главата ме боли од физичкиве мои дрндалки.
    Сај кидна за Берово, водолијава не пречека со праски и смешки вчера, со Нејт возикаме виртуелни точаци, музичаров е нефер персона, апропо сите шеги, јас сонував како јадам ајвар седната на тротоар, на работа си пичиме сладолед со плазма, Young Gods ги вечерам...
    И тоа, тоа сакав да кажам.

На la-chicka, Strumfeta93, SexyLady и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Најмногу што мразам во животот е КРЕЧЕЊЕ
    Цел викенд, влечам џогери, бришам подови,усисувам 200 на саат,перам завеси и теписи, мешам малтер-мотам жицу, па нек живи, живи рад!
    Еве ви еден поздрав од мене:
    http://www.youtube.com/watch?v=aFlOX3TsVhY

11. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...надвор е преубаво, време е за ролерки 8)

12. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

13. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Сакам да кажам...

Го мразам почетокот на неделата рано станување секој ден па не е фер :( ама мора да се работи нАли :) Сакам многу работи да му кажам а се плашам од одговорите знам дека ќе бидат негативно ЗНАМ и што ?? Ќе си ќутам јас цело време?? До кога се прашувам??? Не разбира дека секој ден сакам да го гледам без пауза едно време ја бараше и ја доби еден ден без мене ама кога виде дека нема аир од мене :lol: нема паузи повеќе :) Не можам да живеам без него заклучив никој не ми е побитен ТЕ САКАМ БЕ! :*

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

СДК и денеска ми е пак никакво. Станав и прва мисла, нормално тоа. Убав ден за да си одиш од овде, нели ? Уште ми е тешко, другите ќе почнат уште малку на глава да одат да ме расположат. Ама тоа ти е, за недела - две ќе ми биде подобро. Тешко е затоа што сум сама во ова, ама живот, пуст живот.

Доколку не ви смета, би сакала да постирам една песна што ја најдов на интернет. Би ви ја превела, ама мислам дека се губи убавината кога е преведена.

You can shed tears that he is gone,
    or you can smile because he has lived.
    You can close your eyes and pray that he'll come back,
    or you can open your eyes and see all he's left.
    Your heart can be empty because you can't see him,
    or you can be full of the love you shared.
    You can turn your back on tomorrow and live yesterday,
    or you can be happy for tomorrow because of yesterday.
    You can remember him only that he is gone,
    or you can cherish his memory and let it live on.
    You can cry and close your mind,
    be empty and turn your back.
    Or you can do what he'd want:
    smile, open your eyes, love and go on.

Почивај во мир, дедо. Заслужи многу подобар живот од овој овде. :f:

На i.am.me, teddybear и zhap4e им се допаѓа ова.
  15. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека понеделниците се шити по лична карта, матичен број и ДНК. Вчера уз еден Ризлинг, спешл селекшн, со една многу посебна црвенокоса девојка си поприкажавме покрај нејзиниот прозор со поглед на градот.. Си се посмеавме ..и типично женски, си пооговаравме и си испотресовме артилерки кон хејтери што ги хејтаме зошто хејтаат. Класика.
    Утрово ми започна со ОДЛИЧЕН ХЕР ДЕЈ, кој треба да го запишам во календар и да ми биде празник секоја година од сеа натака. Ми започна со Викса, кој некогаш кога го слушам од сабајле може да ме насмее у 15 до 8 додека се влечкам со Опелот низ градов и преживувам од едно црвено светло до друго - и тогаш си мислам - ми иде да го земам човеков за маж, ептенски ми праи мерак по сабајлечки и вади некој закржлавен осмех низ мешево. И ондак си викам..Ах бар да беше по лепушкаст, ќе беше money in the bag.
    Како и да е, неделава официјално започна, штиклите и сакоата се на линијата на стартот - а јас сум пак на рингот.
    Па знаете што бе? И не е така лош понеделников ко за понеделник.

А мојата Понеделнична вечер...е сосема поинаква приказна. Уз некое коктелче сред чаршија, во звукот на џезот, во фантастично друштво! Ах..

Bisous mes filles, Daphnee vous aime.

На rossonerka, Phyramide, FBI и 5 други им се допаѓа ова.
  16. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

Чоколаден тен за 5 дена

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК што убаво е времево надвор part 2. :rofl:
    Најсериозно, преубаво е. Има сонце и дува свежо ветре. Ептен ми беше филм дур ги слушав СОАД по улица и како што идев ветерот ми ја дуваше косата. Абе филмови. :rofl: Па и вениве дупка до дупка, среќа не ме виде некоја од бабиве комшики желни за трач. Ќе си ги потврдеа сите сумљите дека сум наркоман. :rofl:
    Како ми се слоши прееска во сред клиника, нозе ми се пресекоа, да не беше мама до мене ќе паднев. Мани друго, ништо не гледав. Мама да ме седнала на клупа пред „Гинекологија“ и уште по 5 минути ми вика, ајде оди во ВЦ, мораш да мочкаш. Да де, тест за бременост ќе правам, ми се лоши и може да сум трудна. :rofl:
    Една мокрача не можев да однесам, од вчера попладне вода не се напив пошто мама ми викаше да не јадам и не пијам ништо 12 часа пред земање крв и урина, па многу озбилно си сфатив. :rofl:
    Ме иритира затварањето на кафичи и клубови што се по олд скул. Аманте де, само кремот да живее? :^) Ајде Вајлд кога ќе напуни 18 години ќе испаѓа у 69, ќе иде на кафица у Тренд. :puke:
    Еб*те луѓето, се` што е постаро морало да се реновира и да се замени име. У г*з ќе ви ги начукам тоа новите сепариња. :devil:

Едит: MissCupcake што не кажа до година, одамна веќе ми е потписов. :) Гледам дека и на Ози аватарот те бендисал. :rofl:

18. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Сдк дека Вајлд ми го зеде потписот кој сакав да го ставам :devil: Ама јас планирав и слика да ставам! :P
    (џаст кидинг) Го мразам денов... Ги зедовме оценките и сите петки се наредиле, и не ми е нешто посебно драго, не се почувствував ни среќна ни тажна, ништо не ми смена...

19. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    1.288
    Сакам да кажам...

СДК
    I'm not afraid of anything in this world
    there's nothing you can throw at me, that I haven't already heard..

I'm just trying to find a decent melody
    a song that I can sing in my own company

Ништо не ме изненадува, ништо не е ново. Се се случува. Со причина или со каприц, секојдневие си е.
    Само сакам да си го пронајдам патот кон себеси. Вака кога се затворам се чувствувам подалечна не за другите, него за самата себе. Сакам тие околу мене да се среќни. Ќе бидам и јас со нив :)
    И чекам утре да дојде.. без разлика дали ќе идам или не на САРС, утре убав ден ќе биде. Да, да.
    Додека денес сум stuck in a moment.

На i.am.me и beached им се допаѓа ова.
  20. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Прост народ - силна држава. Тоа е. :x