Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.393
    Допаѓања:
    28.350
    Сакам да кажам...

Супер е да се напиеш пиво на пладне , ама сеа главава не си ја чувствувам :( Ме убива!

2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Е значи многу се нервирам кога некои работи без никаква логика не можам да ги објаснам :D
    Ај замислете си личност и да ви ја погоди странава
    http://en.akinator.com/#

Па сите ми ги погоди што си ги замислив.
    Како бе? Како?
    Се нервирам. Нема никаква логика по која работи сајтов.
    Ќе си пукнам |( :lol:

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Дефинитивно верувам во фразата Никогаш не вели никогаш Еве и денес во пракса ми се покажа дека е така...Реков дека нема да му се јавам никогаш, дека ќе го игнорирам до максимум, го блокирав и од фб, скајп и све...И се држев до тоа и не попуштив, НО...Утре морам итно да му се јавам и нешто да му пренесам...Впрочем не е ништо приватно, но сепак ќе треба да го барам...Последниот пат кога бевме излезени разговаравме за нешто околу една негова апликација за нешто (долга приказна, не е битно...) - и денес динг-донг на врата поштарот и донесе еден документ, што мене не ме засега лично, но морам на него да му кажам...Ќе пробам максимално службено да се поставам ладна да бидам , но знаете шо е проблемот? Треба да се сретнам со него и да му го дадам образецот...Мора да го има...
    Вакви срања само на мене можат да ми се случат..Си знам јас... :sweat: :worried: :|

4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.127
    Допаѓања:
    11.791
    Сакам да кажам...

СДК ^ јас си ја тапчев главата со тоа на кој принцип функционира и најдов објаснување како со принцип на алгоритми работи и со огоооормна дата база.
    Нешто како принцип на елиминација.
    Јас го зезнав неколку пати и не ми ги погоди :wasntme:

5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Сакам да кажам...

Ама 10тина прашања поставува и во 90% од случаите погаѓа. Од кај знае да ми постави дали е актер или пејач или спортист во 2ро прашање и дали е од Балканот го поставува прашањето секогаш кога балканец ќе замислам.
    Не бе не, не ми е логично.
    Прашав информатичар и ми рече дека не знае како функционира сајтот. :)

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Јави се кажи му и наговести му дека или да си дојде кај тебе на раб. да го земе или ќе го пратиш по некого. И ако се сретнете искулирај колку и да се јадеш во себе, едноставно мораш. И на тел биди таква. Немој да допуштиш да ти ги владее емоциите.

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  7. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Да требаше да му го пратам само, јас по спид деливери ќе му го пратев утре, ама мораме да разговараме...Уххххххх...Ќе му се јавам утре околу пладне и ќе се договориме...Фала Џули... :* Ќе пишам што ќе биде...Морам да се претворам во емоционален инвалид на средбата - така е најдобро...

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека темата Смешни мислења секогаш прва ја читам. :D
    Значи ми го продолжува животот таа тема. :rofl:

Друго немам што да кажам освен дека сум фатила малце боја колку да не сум без ич. :)

:hai: :hai:

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК кога си легнав - везе немам, некаде накај четири, ама знам дека пред 5 минутки станав. :D
    Црна темница. :D Не можам да ви опишам колку ми е чудно, не знаев дали се разденува или се стемнува. :D Сонови милион! :)
    На телефонов пораки, пропуштени повици... Добро е што не го оставив во соба. :D Којзнае што помислиле дека ми е. :D

10. professoressa

professoressa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    106
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека јутјуб-ов го шекнав денеска...Страв ми е да не ми цркни и не ме пушта другпат да си пуштам нешто :D ...абе го пореметив,првпат вака ;) ...да не речам од 11 саат од сабајле до сега :D ....ама без престан :) ,на тераса цело време и уште еве и дури пишувам како луда си пуштам де песничина, де емисии , де македонски народни приказни ]:) ....абре све....го превртив шо се вели :rofl: .....сама у кучи, мм на дежурство :) ....а јас се дебилам в крај....кафенцето, сокчето и на тераса и тоа во полу лежечка состојба :clap: :D ...опуштено в крај.....ама се си велам до ова мензисов ми е ....па ке ми помине.... :)

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

СДК Скопје да престане да дава жителство, претерано е ова веќе згужвани сме ко бакшиш и секој ден се повеќе се туткаме. Не сме во Кина бе мајку му. Сакам слобода да осетам малце. Факултети ќе рече некој..Па сегде има факултети веќе, ако не во местото, во близина има сигурно. Претеризам е ова. Еее Словенци паметни бе, си уживате во Љубљана, ама зошто имате мозоци.

12. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

Мене 20сетина прашања ми постави и не ми погоди :D

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Сдк дека еден ден не можам да издржам без фемина ;) :lol:

Ми недостигаат некои личности кои ми беа многу драги т.е. уште ми се си заминаја по сопствена војла т.е. некои се омажија другите се во друг град па поради финансиски проблеми не можам да ги видам а толку сакам да ги видам чуствуваам празнина во мојата душа толку празно и безнадежно се чуствуваам што ова чуство не можам да објаснам . ;)

Не може никој да ми помогне ќе чекам само времето да помине и да покаже .

Сдк 2 ако сакаш да постигнеш нешто треба да промениш нешто кај себе но понекогаш е толку тешко ........
    Се прашуваам дали некогаш ќе се смени нешто или засекогаш ќе остане исто имам чуство дека годините залудно ми поминуваат како ништо да не сум видела во животот, не сум среќна а треба да сум имам причини за да бидам среќна ама сепак нешто ми недостига ...........

http://www.youtube.com/watch?v=diaHnF-zfEg

14. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Сакам да кажам...

СДК га испробував ова со духот кој што ја погодува секоја личност која ќе ја замислиш, и јас го замислувам нашиот премиер Никола Груевски и духот ме прашува разни прашања и на крај : Is your charachter famous for saying stupid things ? и јас Yes..................I thing of ....... Nikola Gruevski хахаа..се пресмеав :rofl:

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сакам да си кажам самата на себе

Кенди не гледај во минатото не дозволувај неколку фотографии да те вратат таму.Тоа што е минато поради некоја причина е минато :!:
    Не чуди се,како што ти си продолжила на напред со нови личности така и тој,сигурно не очекуваш да стои во место. :^)
    И навраќајки се на тоа минато не создавај си сама лоши моменти такви не е имало,сеќавај се на оние убавите,милите и не тагувај по нив кога ќе се сетиш само насмевни се и гордеј се на нив што воопшто ти се случиле.
    Не е само тој добра личност која ти одговара,сигурно пости и уште некоја а доколку не тогаш со сигурност оваа личност во иднина ќе биде пак покрај тебе :!:
    Затоа Кенди главата горе и чекори на напред нема од што да се плашиш,не плаши се од новите нешта !!!
    Погледни околу тебе сигурно има доволно луѓе кои те сакаат!

п.с.Морав вака да си олеснам мисливе и тежинава...премногу турболенции во изминатите денови.

На Smilly и crazylady им се допаѓа ова.
  16. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Сдк дека денеска да се пофалам бев домаќинка. Се суредив, перев алишта на рака, :$ зготвив и ручек. :!:
    Еее ќеф ми е. Од Октомври вака ќе ми биде кога ќе заминам на факултет. Одвај чекам. :)

Решив да не излегувам вечерва никаде. Дома ќе си седам и ќе си се одморам малце.

Ете така.. Имав работлив ден и сега ќе имам лежерна ноќ. Ех да ми беше тука либето ќе тргнев во акција. :$

17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

сдк дека се чувствувам изиграно, изманипулирано, ужасно
    некои луѓе едноставно немаат осет, немаат чувства, себични се и гајле им е за чувствата на другите.. важно им е да дојдат до целта, да го добијат тоа што сакаат, да успеат со помош на други луѓе и на крај да ги зафркнат...

18. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Не,Не и Не!
    Не сум јас родена да седам во место :shake:
    Ај нид а парти!
    И неможам да им се изначудам на чудаците што на секоја журка дремаат во некој ќош |( ! :fubar:
    И среќа што не сум дел од нив :rock:
    Ма јас сум си родена за партии.. :party: :party:
    Парти грлс РОК :rock:
    :dance:
    http://www.youtube.com/watch?v=p47fEXGabaY
    Песната ме опишува..Ма ја напишале за мене :dance:

На srcekrsacka, TheCandy880 и crazylady им се допаѓа ова.
  19. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.129
    Допаѓања:
    26.484
    Сакам да кажам...

СДК одам да "учам" кај една колешка за испитот во среда. :D Ќе биде забавно, чувствувам :D

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Се почна да ме нервира.
    Ме нервираат шугавине глупачи по Фејсбук.
    Ме нервираат идиоти што пишуваат глупи статуси.
    Оди во темата Трагикомични статуси,коментари, се ќе ти стане јасно.
    Ме нервира што не можам да изедам праска без да се излигавам,или да се накапам. |(
    Ме нервираат дечиштана по улица.
    Ме нервираат комшиите.
    Ме нервираат луѓе што немаат му*а да ми кажат што мислат.
    Ме нервираат луѓе што се неписмени.
    21 ВЕК Е!!!

Многу работи ме нервираат денес.И вчера...и завчера...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.