Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.015
    Сакам да кажам...

СДК, досадно е у пм :yawn: ...

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Има моменти кога толку многу чувствувам,и сакам да кажам,но зборовите не излегуваат.

Ова е еден од нив.

3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

СДК дека животот умее поштено да те с*ебе и тогаш кога најмалце очекуваш.
    Ќе те тресне од земја, и притоа ќе те остави со заврзани раце, да неможеш да мрднеш од таа мртва точка, и што е најлошо најдрагите луѓе ги гледаш како патат а неможеш никако да помогнеш.

Но и во најтешките моменти постои нешто што би заменило безброј совети, тоа е прегратката, место каде си заштитен од сите, каде никој неможе да допре до тебе а најмалку да ти наштети. Затоа ќе те скријам во мојата прегратка и ќе ти ги затворам очите никој и ништо да неможе да повреди, зошто никој не треба да плаќа за туѓите грешки, а најмалку луѓе кои не се виновни за ништо, и по 100 пат ќе кажам животот е к*рва.
    Но како и секогаш времето ги лечи сите рани, ќе помине и ова, утре е нов ден, утре повторно ќе огрее сонцето и ќе донесе нови мигови за кои вреди да се живее.

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека е жално кога "x" особа мисли дека е забавна како „Луна парк“, а всушност им е одбивна на цело друштво со тие прости финти. |(

На Strumfeta93, mims-89 и baguf4e им се допаѓа ова.
  5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Некои луѓе едноставно никогаш нема да го сфатат сарказмот :x

На Miss-Independent, baguf4e и Wild.Child им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.200
    Допаѓања:
    167.163
    Сакам да кажам...

Сдк да,кога незадоволена ти е барем една базична потреба,ти фали се.Сега,храна и нежност (еве,не мора да е секс),онаква,фина,ко кога на почеток ќе се заљубиш,па све тоа,кога за прв пат ќе легне позади тебе и ќе те стисне до себе,ќе те чешка и допира,а ти...се ежиш,мајко мила не знаеш кај си.Далеку е од мене...жалосно и често,па можда затоа ја имам привилегијата да доживувам 1000 пати прв пат такво гушкање...кој знае?!Мех,што кога сега го немам,еве баш сега,сега ми треба...потоа да си гледаме очи во очи ко мулиња и да си замишљаш дека си од некој си лигав филм ко Ноутбук рецимо и се будите наутро и тебе едно незгодно,леле каква сум...а него не му е ни важно.Се тргаш,бегаш да се замиеш,ама не бе,те стиснал и си ужива...иии шубавина.
    Па ти прави доручече,а ти му го плескаш гзето дур поминуваш и се тегнеш на маса чекајќи си ги заслугите...бре!Живеачка!Па го гледаш како си пие кафе и задоволно си ја тегне цигарата и го прави оној совршен потег со совршените му дланки и тебе ти оди напросто да се стопиш во нив,да си се наместиш уф...
    Moре мајката,треба да сум у кревет да ги сањам работиве,а не тука да ги пишувам.И сон ми фалел...

На Strumfeta93, Theodora, mims-89 и 12 други им се допаѓа ова.
  7. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.554
    Допаѓања:
    6.631
    Сакам да кажам...

СДК дека ваков стил на музика ич не слушам али оддамна песнава си ја обожавам :) Чудна сум ептен :P

http://www.youtube.com/watch?v=KSNKCfxcYvE

Едит: Некогаш добро е да излеземе од "безбедната зона" и да ги разгледаме другите можности зашто незнаеме што може да се случи.

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека под итно морам да престанам во четири наутро да ги завршувам работите кои требало да ги завршам пред полноќ. Не смеам да се туширам во ова време повеќе за доброто на цела фамилија, исто како што не смеам да мијам шољи од кафе. :D

Се шлаам низ куќа и не можам да заспијам. :x Одам да најдам некоја занимација во соба, оти ќе пукнам од досада.

9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.129
    Допаѓања:
    26.486
    Сакам да кажам...

СДК оваа вечер помината со колешката од факс, ме потсети на многуте такви од лани. Лани бевме мноогу поблиски. А сега со тек на време се зближуваме пак. Мило ми е поради тоа. Само, таа ќе биде во мојот град уште 2 недели, потоа ќе си оди. Ама здравје од година повеќе дружење. Одам да спијам. Добра ноќ.

10. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    618
    Допаѓања:
    2.033
    Сакам да кажам...

СДК дека сум многу забегана личност :worried:hock: Денес на работа пешкирите што требаше да ги однесам во перална на перење, јас ги однесов надвор и ги фрлив во контејнер, и кога ми текна што направив бев оваква

Контејнерот беше огромен и едвај успеав со метла да ги извадам. Се изгубив скроз денес, ама работев 11 саати , без пауза :!:

11. AhThatFemaleProblems

AhThatFemaleProblems Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    200
    Сакам да кажам...

СДК дека ептен ја претерав со пореметувањето на мојот био ритам. Ако уште можи да се наречи био, пошто стварно не е ништо природно повеќе, туку ај. Нејсе.
    Се изреметив скрос, во 5 станувам од поручек, а во 8 си легнувам. Накратко, пошто поинаку и не можам, СДК - УПМ! :)
    Добро утро на сите патем, имајте убав ден :*

12. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Aуу женцки не ми се верува дека за 3 дена ке летаам :D 8)
    Cекоја вечер си ја сонувам куката во Mкд,и моиве како ме пречекуваат,2 месеци ги сонувам овие сонови :rofl:
    Mногу сум возбудена,не знам како да се доискажам ^_^
    Mожеби не ке имам пристап многу до фемина,ама ке гледам да се искраднам да поднапишам нешто :$ :D
    Tова е се,сакав да си ја споделам возбуденоства :wasntme: :sun:

На Lepaaa, Strumfeta93, Monna.Monna и 9 други им се допаѓа ова.
  13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Главоболката и мамурлакот се занемарлива работа, кога ќе земеме во предвид дека претходната вечер ти почнала во супер расположение и во уште попријатно друштво :* , а ти завршила со среќавање на неочекувана личност :dance:.

Секоја чест на оној кој ја измислил формулата за Аналгин :D

На Phyramide, Mistery, Sparks и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Добро утро ранобудници :)
    Многу е убаво еве вака како јас,кога не сте можеле да спиете,па до 9 саат сабајле се имате и избањато и исфенирано,и веќе после 9 незнаете што да првите со себе. :D
    "Зграпчи го денот" ,тоа е тоа. :nod:

Нееего...и јас по примерот на ФБИ сакав да благословам некој.Човекот што го создал Нескафето.
    [​IMG] :smirk:
    Божји човече,да имаш здравје,среќа љубов во секоја секунда во животот.И ти и твоите деца ,дури и внуци :!:
    Пари знам дека имаш :rofl:

На FBI и teddybear им се допаѓа ова.
  15. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

СДК

ДОООБИИИИВ

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Толку многу ми се спие што не можам да се соземам. Кафе-манијакот во мене љокна 2 шољи Нескафе, а очињава уште ми се на пола копје.
    Многу ми се спие. Осеќам очај по кревет.
    Не дека ви е гајле, ама не знам дали ви кажав - многу ми се спие. Ме фаќа хипервентилирачки очај дека ќе заспијам. Ми се спие. Досадна сум ви? Може дека ми се спие.
    Многу ми се спие, ми се оди на одмор, ми се лежи со него во кревет да ми кажува дека сум убава и негова... ми се гушка..ми се безделничи... ми се испуштаат воздишки од убавина и мир.
    Ми се спие...
    Времево ме живцира и сакам да излезам и да му се развикам дека е себично грдо и безбојно и дека вечер ќе направам се што е во моја моќ да се понашам распашано и летно. Сезонски....
    Уф..ми се спие....

На Tinker-Bell му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.200
    Допаѓања:
    167.163
    Сакам да кажам...

Сдк тетките од ПИОМ нека ми го бацат газево (опростете ако некој се увреди,ама моите чувства се тие!).
    Мња,топ сте посабајлечки! :* Баш сте фини и услужливи,со се тие што ви ги одредиле глупите правила кои ви се НОВИ!!!
    Ја мајката,кај вас се увек е ново бе!!!Ако сакам да бидам изненадена ќе одам у пиом!!!Ако сакам да се изнервирам ќе одам у пиом.Ако сакам да изгубам време ќе одам во пиом!!!Пиом универзална институција у Македонија!Еднаш да ме израдувате,да ми речете,еј девојче,пошо си напатена душа,дај шо имаш,како имаш,ќе ја биде еве за минут,не се нервирај и секирај само!
    Не се изнервирав,само онака сакав да си драматизирам,очекувано беше бе.Па што!Пошто не одам на фудбалски натпревари,а за воља на вистината не ни има во овој период од годината,морав да си се извикам некаде од ќејф!
    Ама сериозно,многу се блесави и изводат,ма многу!Еден ден со обезбедување ќе ме вадат од таму...ќе пискам,ќе врискам и со штикли ќе мавам!Лив Лилит алооооууун ќе се дерам и ќе терам правда.
    Ај така...

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Пааа не, не ми се спие, нема врска... :?:

Требаше едно вакво утро, да се подсетам на „добрососедските“ односи, на „медот и млеко“ што им течат низ устенцата кога ќе дојдат лица од Катастар и ќе им соопштат дека малце повеќе од дозволеното влегле во дворот на соседот.
    Смачено ми е од такви луѓе, на кои дури и со цртеж неможеш да им објасниш дека „багремите“ :^) - не се ознака за ограда, туку луѓето имаат апарат и си ја знаат својата работа.
    Се ужаснувам од тоа до каде може да отиде човечката глупавост и простотилук :swear:.

Али шта је ту је, наша иднина је у наша омладина ;) , белким оние помладите се малку попаметни, а и на крајот на краишта постои и друго решение.

Инаку веќе еднаш кажав дека сум метеопат, што би значело дека денес сум во некоја даун фаза, а и овие случувања ме доуништија, но само храбро можам јас да го пронајдам сонцето кое се скрило под облаците...

П.С. Се с’е може ако се сака!

20. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Сакам да кажам...

Преемногу ми е ладно ,уффффф...ќе ми се смеете ако ви кажам дека ја уклучив климата да ме згрее :tmi: :lol: дека седам во џемпер ,хулахопки покриена со ќебе и неможам да се згреам :sweat: само мене ми е така или... :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.