Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LadyDaget

LadyDaget Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

хахах очигледно само тебе :lol: јас си седам на кратки панталонки и маичка на кратки :rofl: и најважно музика си слушам :rock: ;)

2. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

После неколку часови туфкање и мозгање, собрав сили и му се јавив да му кажам за образецот...Он беше како и секогаш во гужва - тоа не ме изненади |( ...И прво кога му се претставив му беше ведар гласот, у стил ааа се јави, а...После кога почнав да му кажувам за ова, веднаш го промени тонот...
    Е сега пазете го ова- му викам вака - на работа сум, ќе го скенирам образецот и ќе ти го пратам на мејл ...Рече - нема проблем...Кога затворив слушалката видов дека образецот дома сум го заборавила :envy: , а не можам да одам сега дома да го зимам...Значи тек утре...Ова само мене може да ми се деси... :envy:

3. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Сакам да кажам...

И мене ми е! Ја седам со два пара чорапи (ок, тоа ми е стандард) и дебели пижами :tmi:

4. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

СДК од проблем во проблем, од проблем во проблем и немаат крај, стварно немаат! :envy:

Што да правам јас оти татко ми е лудак, умоболен и се по список ?? Има ли некаде каде што можеш да го пријавиш, да не го гледам ?? Аман ми е од него, преку глава, преку главАААААААААА ! :@ ОООООО колку само го има паметот на една амеба а гордоста на лав. Се тој знае најдобро, се тој е најдобар, се тој не греши, сите други грешат. Само тој е во право, сите други не знаат. Затоа гледам сам самцат е на светов. ООоооо човеку опрај се совреме, ќе плачеш еден ден од мене, од твојата ќерка ќе плачеш. Ќе ме молиш за вода, нема да бидам тука да ти подадам, водаааа. Па умри сам како волк и куртул ќе има од тебе.

Ама ако, се ќе му се врати тродупло еден ден, не дупло! Имам вести за тебе господине, кармата е кучка. Е така да знаеш.

Како тоа го отпишале него, како тоа не го напишале на плаката - о сите светци на небото, смилујте се на човеков и земете си го горе. ПА глуп, не те напишаа оти ти сам си се отпиша од нивниот живот бе, сам! САМ се си направи а сега другите ти се криви. АКО БЕ АКО; има ли пожално од ова што родената ќерка ти прави лице а уствари те мрази најмногу на свет ???? Ќе те истрпам уште некое време, не се секирај.

А ако дедо стварно го има направено тоа што мислам дека го има, најозбилно ти кажувам, почни да се пакуваш и да се губиш од таму. БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ идиот, идиот, идиот. ЗАРАДИ ТЕБЕ јас сум сама во оваа каша, нема никој ама баш никој кој ме разбира и сфаќа како ми е.

На крај од сите ќе се изолирам бе. Убаво од твоја страна што ми забрани да одам да му запалам свеќа на човекот, не се секирај, ќе отидам јас и ќе му запалам не една, туку десет. А на твојот гроб ќе плукнам!

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Сакам да кажам...

Да ви речам добро утро, знам дека не треба! Одамна мина утрото, а Ејнџел го пропушти...
    Сепак, се изнаспав убаво, и проклето нека е ѕвончето, а уште попроклет тој што ѕвона на него! Тоа е злоупотреба! Не станав и не отворив!! Да се знае (ако никого не го интересира)!
    И ај што не отворив, туку кога ѕвона станав, го наместив креветот и си легнав така-на наместен. И уште една дремка удрив. Додуше, не бев толку лоша и видов низ пенџере да не е случајно мајсторот со вратата(треба врата да ни донесат за во соба). Надвор немаше кола, ни камионче-значи не бил тој!! Само ради тоа си прилегнав и не отворив. Инаку, одма скокав!!
    И добро, поспав уште малку и станав. Што да појадувам?-прашање е сега! Тоа што го имавме дома не ме бендиса, а да одам да си купам нешто мака ми беше! И си сварив кафенце, си турив кока кола, си ги испив и подоцна ќе втерам некое овоштије, па до ручек тоа ќе ми биде!
    И ајт поздрав цурици... :*

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк премногу ми се допаѓа сликичката за категоријата СПОРТ! Се заблагодарувам на админите што ги имале предвид нашите вкусови во врска со спортот па ни ставија рекет и тениско топче ;)

7. salty.dreams

salty.dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    Сакам да кажам...

Сакаааааам да кажам дека очајно се канам да станам од кревет и ја посетам теретаната :worried:
    АМА ПУСТА МРЗА, тешко ми иде некако...

8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

СДК си ги земав петките, 5.00 како и секогаш иииии жал ми е за класната си оди оваа година, не остана уште една да не дотера до крај. Бар и однесов многу убаво цвеќе, а таа е љубителка на цвеќиња многу си ги пресадува од саксија во бавча после (но сега дека се пресели е во стан и ќе си го стави така) и се гушнавме ме баци и многу ми е жал, пофина жена - здравје! :worried:

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.855
    Сакам да кажам...

СДК ви благодарам на честитките девојки ^_^ Незнам за вас, ама мене ми значи тоа што и тука, во ова наше катче, какво такво, можам да се насмеам и да се почувствувам разгалено :$ :D
    Всушност СДК повелете на сладолед-торта и малце алкохол за наздравување :angel: :D

На teddybear, katakomba24, enca.69 и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Лееееелееееееееееееее пак врне |( |( :fubar:

11. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Сакам да кажам...

Страв ме фаќа мислам дека ќе има невреме :tmi:

12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.554
    Допаѓања:
    6.631
    Сакам да кажам...

СДК не ми се учиииииииииииииииииииии ;( ;( ;( Некој доброволец да полага за мене? :P :angel: :wasntme:

13. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Сакам да кажам...

Сдк каде има сила нема правдина, ете толку.

14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

СДК ... се повеќе се појавуваат опасни глумици. Однадвор маска на финоќа, мир, позитива, невиност, лигавост ... од внатре поквареност, лицемерие, неморал, негатива, фрустрации ...
    За жал таквите поголем дел од масата ги става на пиедестал. :|

А да, и СДК ги има и тука. :) Маски еден куп.

На Strumfeta93, velesanka, kate21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК 4-ти ден сум скиселен ко лимон. 4-ти ден дува ветер и сиви облаци натежнуваат...пераите фрлени во ќоше...

16. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

You learn a lot about people when you listen to the songs that mean something to them ...

Се двоумам дали ова да си го ставам во потпис, или да си го оставам сегашниот...

На mims-89 и crazylady им се допаѓа ова.
  17. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Ај нека се врати убавото, сончево и топло време. Сакам да се стопли, да си почнам на плажа, да си го фатам редот... Ајде сончко излези те молам, растргај темни облаци... :lol: :sun: :sun:

18. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.304
    Допаѓања:
    57.380
    Сакам да кажам...

Смени малце, ми лајк ит :)

На Sparks и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

Светот изгледа како стар и болен човек, се додека го гледаш преку призмата на својата несреќа и неуспех. Кога ќе ги тргнеш настрана твоите незадоволства, се ќе ти се чини поразлично.
    Нејсе луѓето сме створени да драматизираме, пак и животот си го правиме театар... мада, има претерано многу сенки од луѓе, на кои и да им подадеш рака, ќе пробаат да те удушат во својата мизерност.
    Но, поради некоја чудна игра на универзумот, понекогаш баш таквите мораш да ги трпиш, бидејќи на повидок ништо подобро.. но пак ќе речам.. можеби е само момент на слабост, пак ти се замаглиле очилата и не гледаш светлина во тунелот.
    Кој да ти знае.
    Кога ќе разберам, веројатно ќе ја почувствувам слободата. За сега, ќе уживам во театарот, ама како критичар. И тоа критичар со една ранета нога од претерување со Тае Бо и слични зумбастично-аеробични активности.

И СДК, на празен стомак не се мисли, а уште помалку се критикува... или подобро кажано, бар не, со полна пареа.

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк лепо фино си ја загостив гостинката ми со црвенотот ферари која ќе ми заседне на гости дури 7 дена. |(
    Море пуста да остане ме скина стомак од неа,пиењето чај и ова смотаново време ми влијаат на расположението :|

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.