Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.943
    Сакам да кажам...

СДК ако утре ме нема да знаете дека ве сакав сите (и дека сум умрела од потрес на мозокот).
    СДК дека се гордеам со мојата куличка, мојата помала братучедка. Јас ја мислев само малечко девојче, а таа денес беше толку прекрасна, толку грациозна, една права мала дама.

2. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Сакам да кажам...

СДК дека главата ми е запалена |( :envy: утре ни се уписите за трета година а јас сеуште се двоумам меѓу јазичниот и математичкиот смер и никако да се одлучам :x е така ми е ко оставам за у последен момент , а не си одлучив уште претходно :fubar: it's gonna be such a loooOOoooOong night :tmi:

3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

И јас би го чекала. :D

и ќе го чекам. :rofl:

4. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК штотуку водам жестока расправија или да бидам поблага жестоко разменувам мислења со мојот најдобар другар, на една крајно банална тема. Ама го изнервирав и ме изнервира и сето тоа само затоа што луѓето не можат да ме прифатат ваква каква што сум. АМАН !! Што ви е ? Таква сум. Прифатете ме и немојте да се трудите да ме убедите да го прифатам вашето размислување затоа што тоа нема да се случи никогаш. Глупаво е да се расправаме за вакви глупости |(

5. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Значи ова фејсбуков, ма и животов...
    Сите одеднаш се сакаат! До вчера муабет не си прават, ко да не се познаваат, дури и некое влакно си имаат скубнато, а сега се сакаат и гушкаат, срциња си праќаат, не се делат. А кога ќе дојде први септември, пак стара песна. Ту бре мајката, ја под земја ли живеев девет месеци, па љубовта не ви ја забележав?! Или топлово ме мава, на психа ми удира и ме ремети? Јас не постојам сега, м?
    Остај тоа, се сами стручњаци и интелектуалци, море едни луѓе начитани, нагледани супер филмови,наслушани одлична музика,нашетани... Па тука се и фаците, на тринаесет години опнала штикла и минич, главна тема и е кај била вечерта и до колку останала. Па песимисти, животот им се распаѓал лелееее... Генерацијава ми е спој на суетност и примитивност, толку лажна, извитоперена, летната пред времето во погрешен правец.
    Секоја чест на исклучоците. И морам да се контролирам со запиркиве, премногу ги има :emo: Ова веројатно требаше во Испукај се да оди, извинете модераторки.
    Многу сум негативна, особено посабајлечки. Па што се замарам ја, воопшто...

На Buttterfly и Wild.Child им се допаѓа ова.
  6. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Сакам да кажам...

Одлучи? :)

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

OMGGGGGGGGGG, 6 саат!

ќе си умрам, чао.

:devil:

мајка ми ако стане.. :lol:

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.310
    Допаѓања:
    135.594
    Сакам да кажам...

СДК дека настинав!!!! :swear: :swear:

9. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДК не е малер кога ќе ти се скрши штикла пред битен состанок туку малер е кога ќе те фати стомачен вирус на ден кога имаш 2 испита!
    И така сеа, освен што ќе трчам 5 спрата за да стигнам од еден испит на друг, ќе треба да трчам и до ВЦ. Само не знам дали да се смеам или да плачам на ситуацијата во која сум. :D ;(
    Така феминки, отидов јас.. а како ќе се вратам, ќе видиме. ;)

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

рано изутрина кога не мозев да заспијам размислував во каква земја зивееме ние :x
    преполна со криминал, дрога, проституција, се гушиме во сиромаштија, невини луге се зртви на убиства, ништо во дрзавава не функционира како што треба и што е најлошо секој ден станува се полошо, :worried: и што највеке ме лути како некои луге кога ке им споменам дека доколку ми се указе шанса би отишла надвор од Македонија ми прават гримаси , ко демек нешто не е во ред со мене :^)
    и ние сакаме да сме дел од Европа :fubar: , да ке биде и тоа на св. никогаш мозеби :!:

На thinkerbell му/ѝ се допаѓа ова.
  11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.478
    Допаѓања:
    5.454
    Сакам да кажам...

сдк дека ми се спие очињата ми паѓаат и не ми се гледа. Кафето во варијанта стронг ами најстронг ми е од лева страна до мене, моето верно другарче за од сабајле. Ајде се надевам ќе ме крене а и во принцип кој ми е крив што вчера се фарбав до 2 по полноќ и ајде што јас се заебавав туку грев ми падна за фризерката мојата добра другарка која го нае*а со мене. Затоа сдк дека ја гушкам многу ;) :*

12. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.609
    Допаѓања:
    14.353
    Сакам да кажам...

Времево тмурно, перницата ме повикува. Ама неееее.... Јас станав од 7 ипол. Учам. Не ми се верува дека во јули ми закажа за полагање. Еееееј јули :fubar:

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Сдк ме нервираат некои личности од форумов што се се праваат дека се знаат но тоа е тоа мора да се трпи , и јас направив грешки признавам ама некои личности не знаат каде е границата. ;) :devil: :devil:

14. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк..сакам дома!
    Што вака ми прават. Почна распусот за сите, јас уште не сум завршила.
    Ко дома нема нигде. Несакам веќе под станови, едноставно сакам Д О М А!
    Директоре јасно е? АЈде скрати ја оваа пракса веќе еднаш, цел месец нели беше доволно?
    Ти дремаш дома, ама ние не!
    Несакам веќе на некој да му пречам. Несакам кај секој да се бафтам.
    А и слушнав дека догодина во интернатот ќе бидеме по 8 :o , што е многу, многу е.
    Прилика барем на станче да си идам 8)

И да ви кажам дека во последно време се чувствувам како се*оња :doh:

15. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.554
    Допаѓања:
    6.631
    Сакам да кажам...

СДК здраво :)

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк вредна сум од сабајле 8) Уште рано рано малку лево малку десно,гору доле ....
    со лажицата бркав низ тенџерето со сутлијаш
    :lol: :rofl: перверзни мисли :P

ајде сега на
    кај Кенди повелетеее :*

И денес

Бидете насмеани !

Зграпчете ги оние кои ги сакате во најсилна прегратка,бакнувајте ги долго долго оние кои ги љубите а ако немате не се секирајте не сте единствени Кенди е со вас 8) :lol:
    Ви џиткам по малку од позитивната енергија во мене :*

На Monna.Monna, Neytiri, najubava2010 и 4 други им се допаѓа ова.
  17. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...време е малку да им се посветам на ноктиве :$

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дека деновиве ах леле мамооо ми се исполнети со премногу ситуации.
    Вчера бев кај Сергеј да зборам со Илија за сликање, дојде онаа видовитана Клеопатра само ме погледна и ми кажа, ах толку многу работи ми кажа. Работата е што ми кажа за моето ангелче, за мојата професија, дека сум во друга земја, дека 7 мажи ме напнуваат, дека жени ми се пуштаат. Се што кажа беше точно. Треба да ја тргнам скромноста на страна и да живеам.

Илија е предизвик. Мозочето на тоа дете за негови 20 години функционира многу подобро од било кој друг мозок на негови години. Знае што сака и точка! :emo: И јас знам, ќе го сликам nude! :)

Peacocks London пушти само неколку слики што сликав http://mmm.com.mk/?ItemID=B4B626F2D1256 ... 22C70CBA4C.
    :)
    Денов средба!
    Утре патување, сабота милување со мојата Мила. Недела лудување на Jamiroquai! Среда отуѓување. Ух!

На Strumfeta93, lolyta777, Neytiri и 7 други им се допаѓа ова.
  19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

Ги одбројувам деновите... Ма часовите.... За 52 часа тргнувам.... Је јеааа бејбеее... :rock: :D :rock:

Досадна станав со идењево, ама едвај чекам.... :lol:
    Денеска изгледам ужасно.... земено во предвид дека утре сум на фризер и на депилација = сега сум грдо пајче!!! :( :D

Добро утро на сите.... Или добар ден, кој како сака! :hai: :hai: :hai:

На broken099 и zhap4e им се допаѓа ова.
  20. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам нешто не само колку да го кажам тоа, туку сакам да кажам и да бидам слушната. :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.