Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Искрено Енцо, го жалам маж ти! :| Сакаш замери ми сакаш не, ама ја претеруваш. :fubar: Немој за секоја ситница и слично така да си импулсивна и да ти е побрз јазикот од паметот ... зашто како и да е тркалото се врти. Што ако почне тој вака да ти прави за секоја мала не битна работа? Како ќе ти биде? :^) Знам тоа ти е дел од карактер ама мислам дека можеш да го исконтролираш ако сакаш. Паметна си ти и можеш да измениш нешто кај себе, прво ради тебе , а после и ради маж ти. Имам мислење дека премногу те толерира и сака штом преминува преку вакви твои испади секогаш.

П.С. Ете другите се изнасмеаја, а јас те искарав :$ :D

На kate21, zhap4e, RainBow и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.202
    Допаѓања:
    167.183
    Сакам да кажам...

Сдк шуњајќи се по форумов,шуњајќи се по градов,донесов еден заклучок,не толку тешко воочлив,овој јуни заслужува еден сенароден хејт и бил вошлив и никаков.Утре на полноќ ќе си направиме феминска прослава,обезбедете се со алкохол у разумни количини,а и онака е четврток,имате причина плус,зошто утредента е петоооок!
    Да ти се плукнам у месецот!

На teddybear, katakomba24, Hiii и 7 други им се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.310
    Допаѓања:
    135.609
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека од настинкава ми е преку глава дојдено. На состанок со уште 10 души ја шмркам ли шмркам, а колега ме загледа као да сум наркос. Едвај чекам 4 па да бапнам Ринастоп и да ми олесни троа. И како да не е доволна настинкава, како придружник и дојде ПМС. А бре што баксуз ќе бев бе, цела зима не се разболев, сега во јуни ли бе на сред лето. Да ти се плукнам во среќата.

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.457
    Сакам да кажам...

Џулке имаш право ...комплитли...
    Фала на искрен совет :* , :!: потрудичу се...само верувај посилно е од мене... :doh:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Добро утро. |( |( |(

веќе, 6 саат, никогаш, легнување. :fubar:

Сакав да кажам дека сакам повеќе да сонувам! :?: :lol:

Енца, ме пресмеа, ама стварно не треба така, Џули послушај ја. Да е проклет денот кога се омажив со тебе? - Не,не,не. :shake:

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

Инспирирана од вашите постови во врска со летово, си реков ќе се изјаснам и јас. Ептен тапа почеток на летово, се согласувам со сите коментари погоре во врска со јуни, ама еве го за среќа - летна. Јули, мојот месец веќе е подобро, роденден на почетокот, потоа ќе одам на значајна свадба :)смајлиштоиграчочек:) потоа во Скопје ќе си проживеам 10 дена и на 20ти на одмор до почеток на август. Е август веќе, последен месец од мојов летен распуст (некој ќе рече неблагодарна, цел распуст има 3 месеци скоро не знае да го цени) ќе се одморам ќе одам во викендица 4-5 дена тука ќе бидам кај 10ти или ден пред тоа, ќе се журкам тука и ќе продолжам да одмарам до крај на август. Штом помина најдосадниот јуни воедно со најненормални временски услови што дури посакав и чизми, полесно се дише ќе поминат јули и август само да се испланирани.

7. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Како да не. Не е прв пат да те караме. Колку досега што се смени толку и од сега. Ама ако...не знам како, но секогаш на крај испаѓа некако слатко :lol:
    И СДК пак дека вечер се надевам дека ќе пијам. Планот е направен. Завршувањето на овој глупав месец ќе го прославувам еден ден порано. :)

8. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

Навистина браво.... :clap: секоја чест на тој со направил ова....

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Ништо :bow: , повели пак ... :) Ах знам, верувам, Јарци ... драма квинс ... ;)

10. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

Здраво девојки :) СДК дека се вратив од операција, супер помина ,во најдобар ред :) Болките се сеуште тука но ке поминат , мамичка и татичко беа со мене но и срцето мое беше 24/7 до мене не сотаваше на никого да се потпрам , неможам да опишам МНОГУ СИ ГО САКАМ :) :* :inlove:

На Miss-Independent, zhap4e, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Пак ми се иде на Хаваи.. ;(
    Не, дека сум била.. Ама и вчера ми се идеше..

Што сакав да ви кажам. Сакам да кажам дека да ако кажеш некому нешто кажано, ќе се изкажеш и кажаното ќе се каже.

Кај мене ветрето дува, и да ви кажам го сакам, баш ми е мило што вака дува. По сите маки што првпат во мојот живот си ги дозволив - да ме испече јако сонцето, ги замразив овие горештини ептен. Од родендени глава неможам да дигнам, кај најдоа сите во лето да се родат бре ?
    Ама затоа ние во зима сме си ендемични :D Со закон заштитени. :!:

Не е шала, треба више озбилна да сум. Толкав смешко сум, што веќе почнав и на зборовите мои да се смеам. :| Не ми е лесно :doh: .

Си го кажав кажаното.
    Ве сакам така летни, расположени, исполнети и насмеани.
    Од 6ка до 6ка - дека седмицата не ми е порасната :D

12. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Сакам да кажам...

СДК само јас сум овде од Паланка!!! :doh:
    Или можеби има уште некој ама не сака да каже? :wasntme:
    Црна овцетина сум. |(

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.427
    Допаѓања:
    68.620
    Сакам да кажам...

СДК го мразам летово поради грдине инсекти. Насекаде се бре, летаат, ползат, одвратни гнасни..
    Еден ќе видам па се драпам цел ден, се си мислам на мене се закачил некој, како шуга да имам :^)
    Ни прозор не може човек да отвори, нема кај да се скријам после :headbang:
    :bug:

На la-chicka, Miss-Independent, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

Мисловно, пат низ село. Берење босилок. Мирисање џунџулиња и верба во небото. А во Скопје, гарнитура среде плоштад. Останувам далеку од тебе, граду мој. И најсаканите љубовници, се разделуваат во еден миг. Пресечени од невозможните глетки!

Многу, многу ми е жал за градов мој. А напалм, немам како да изведам. Солзи немам, стапала имам.
    Мусака и таратур, флерт и анализа и синтеза на емотивни глупавштини.
    Еве ти песна, и одам на музичка работилница послеМ. http://www.youtube.com/watch?v=6lycydsIKT0
    Ќе го дадам својот глас, во адхок решенија.
    Ќе снимаме спот за недела две, јас сум несудениот асистент на режија.
    Рози, солзи, вода, и ептен местенки.
    Само да не ни заврне!
    Ајде, со убави мисли, да се истера средава. ;)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.129
    Допаѓања:
    26.492
    Сакам да кажам...

СДК, трет испит - трета 10ка! Ќе биде студент од мене и годинава. Имам уште 2, но тие оценки и не ми се толку битни, си го обезбедив просекот и за следната година здравје!! Едвај чекам да дојде петок, дечко ми ќе ми дојде на гости и ќе остане една недела! Ќе има љубов, и бакнежи, и прегратки... :inlove: :inlove: :inlove:

На zhap4e и marama им се допаѓа ова.
  16. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Незнам колку дена ве немам дружено,ама знам дека тие денови колку што ми беа убави толку ми беа и тажни.Доживеав моменти кои сакам да ги паметам засекогаш,но доживеав и такви кои сакам да ги заборавам, да не ги паметам повеке,но знам дека тоа е невозможно.Од сите грешки што ги направив научив по нешто.Па дури си мислам и некој од нив да ги повторам за да научам повеке :D.
    Само за едно жалам..Научив толку многу работи, но никогаш не научив да се сакам и ценам себеси.Никогаш не сватив дека јас сум јас и дека треба да се прифатам таква каква што сум за да и другите околу мене ме прифатат.Никогаш не сватив дека има некој кој вистински ме сака.Ноо..благодарение на неколку личности и едно клипче токму сега сватив дека има некој кој искрено и вистински ме сака,научив да се сакам и ценам себе си и најбитно од се е се прифатив такава каква што сум со сите мои мани и доблести.

http://www.youtube.com/watch?v=dM7fIcJS ... re=related

Издвојте неколку минути од вашето скапоцено време и погледнете го клипчево,можеби и на некои од вас ке ви помоигне како што ми помогна на мене! :f:

На velesanka, Lux, lola-86 и 6 други им се допаѓа ова.
  17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.901
    Допаѓања:
    102.476
    Сакам да кажам...

СДК денес правиме 15 годишница од бракот :) ,сабајле му се јавив и викам,знаеш ли кој ден е денес ,вика не...сети се му велам и му спуштив...одма се јавува и ми вика не прави ништо за ручек те водам попладнево некаде... :wasntme:

На enca.69, Strumfeta93, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Со задоволство ќе присуствувам на утрешната Јунска забава на форумот Фемина. (Освен се разбира ако ми испадне несто па да не можам да прусуствувам.) И се согласувам со Лилит. Ако е ова лето јас од балкон да си се фрлам.
    СДК 2 Далеку е. Многу е далеку. Сакам да го видам. Да си се гушниме. Онака пријателски. Смачено ми е. Све само љубоморни фаци, мислат светот околу нив се врти, а уште не изеле ни една фурна леб. Глумат филозофи. Знаат што е љубов, што е живот... а подалеку од школото не пошле. |( Е живот је*ига. :x

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК морам да се уозбилам, ама кога ќе кажам морам значи дека е опасно. :rofl:

Раскезена сум 24/7, лупам глупости... Не можам веќе. Не знам кога последен пат завршив нешто сериозно. :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=gMwADXEK0pQ
    Се клацкам лево-десно, потпевнувам и пукам со прстите.
    Оде воз у кукуруз, касно е за оправување! :rofl:

20. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

СДК
    Што биде биде... Ја веќе не можам да му ја мислам...
    Па ***** му ******** еднаш се живее... И ќе живеам!!!
    Тури му к***т ТедиГреј... Уживај!
    Ете така .

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.