Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

И времево почна да се лигави... Ох, колку прекрасно. |( Баш ми е гајле, вечер има да си поминам најубаво, па ако сака не дожд - и град нека почне да паѓа!

...Туку, смачено ми е од тоа МЕНЕ некој да ми се лигави. Нека си најдат луѓево друг издувен вентил, што сум јас за да морам да слушам секакви приказни кои нималку не ме засегаат!? Еднаш, два пати - ајде, но ова е веќе претерано! Ќе почнам и да наплаќам....... Еј да, добра идеја. :wasntme:

Сакам да кажам дека ми недостига личност со која ќе можам да молчам, ништо повеќе.

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
  3. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.554
    Допаѓања:
    6.631
    Сакам да кажам...

СДК не ми се учи :(

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Се што сакав денес беше да си лежам цел ден, со нешто топло околу стомакот, гледајќи смешни лесни филмови или читајќи книга, и пиејќи нескафиња. А морав да се извлечам од кревет рано рано сабајле. Оф колку работи морав да завршам во ваква состојба... А чувството кога дојдов дома после многу саати, се измив, облеков пижами и легнав на креветов на грб ... Оууууу незаменливо. :D Ај може утре ќе легачам цел ден :D

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Сакам да кажам...

Сега ќе пробам да ги направам ноктите според тој туторијалот со весниците...
    Па да видиме дали ќе ми успее! :P

6. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    800
    Сакам да кажам...

Ех, тоа видео.
    Колку само тоа видео ме потсетува на личноста која го направи истото.
    Кога за прв пат го гледав, ме потсети на се што минавме и за сигурно бев благодарна што имам таква особа за пријател.

Се надевам, некој ден, патеките на судбината повторно ќе ни се сретнат.

Ти благодарам Среќна Девојко, што ме потсети на нешто убаво.

На Happygirl13 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Сакам да кажам...

СДК дека научив да го ценам животот многу повеќе,т.е.научив дека секој изминат ден,момент треба да се проживее и доживее МАКСИМАЛНО,затоа што секој изминат миг нема да се повтори...
    Имам волја за живот ПОВЕЌЕ ОД СЕКОГАШ ДОСЕГА,од кога за себе паметам!Дишам со полни гради,се восхитувам на се,на многу работи околу себе се радувам како мало дете.......Забележувам ситници на кои никогаш досега не сум обрнала внимание.С.Д.К. ЖИВОТОТ Е УБАВВВВВВВ.............ГО САКАМ.

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК наградна игра за неповрат, освојте патување во п*чку матер за цело друштво!
    За да учествувате во наградната игра треба да објавите слика од вашиот гол г*з, или г*зот на вашиот пријател (вклучени се и гради, секако).
    Молете за лајк на чет сеа да ве видам, досадни ни едни гниди. |(

На Monna.Monna, baguf4e и Jojoba им се допаѓа ова.
  10. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.346
    Допаѓања:
    5.899
    Сакам да кажам...

СДК неспиењето е резултат на моето однесување.
    Хистерична. Хах, како не! Само некоја блага нервоза имам и променлива сум ко времево.
    Го гледам како се стемнува уште рано, рано и јас се стемнувам со него. Се опуштаат сите делови од телото и барам слободен кревет да легнам.
    Стара е фотелјата, али кој слуша. Само јас ја сакам, само јас на неа седам и тоа даската во грбот пршлените ми ги измести. Се трпи.
    Се' се вртело околу парите. Ма немој. Јес да на сите не би им пречело некое илјадарче или цел паричник со илјадарчиња, но има и повредни нешта во животот.
    Веќе и Јуни си оди. Колку за потсетување, доаѓа Јули и ќе треба куферите да се спремни во секој момент. Нема повеќе планирање две/три недели унапред. Веќе е она Кога ми текне - тогаш одам!
    Уживам на столов кој крцка, али ми е доста удобен. :)

11. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

Микеланџело кога се подготвувал да го изработи своето дело „Давид“ долго, долго, долго време барал мермер што ќе му одговара. Запрашан зошто губи време на тоа, рекол: Свесен сум дека можам да го сменам обликот на каменот, но не можам да го сменам неговиот состав.

Луѓето во суштина не се менуваат.

На mims-89 и tigerlady им се допаѓа ова.
  12. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    664
    Допаѓања:
    413
  13. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

[​IMG] :nod: :nod: :nod:

На Happygirl13, Monna.Monna, kate21 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Убаво се осеќам.
    И го сакам.Него го сакам.Колку и да забегувам на сите страни,он ми е центарот.
    Секогаш и бил. :nod:
    Му го немам кажано тоа,а заслужил.Ама он и тоа не кажаното го знае.Иначе не би ме примал назад,аген енд аген.
    Ма го мразам што е секогаш толку паметен.Што секогаш ги има вистинските зборови.Доволни се два-три, за да ме опамети и да дојдам до себе.
    А уствари може го сакам баш ради тоа.Ко би знао. :смајлиштогикреварамениците:

На LivingGlam, teddybear, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

Јас ова не го заслужувам, јас не сум виновна за ова, не сум направила ништо лошо за ова да ми се случува. :(

Денес дознав ужасни, ужасни работи. Не знам каде да напишам, зборував со мајка ми, со најдобрите другарки но и тие не можат да ми помогнат. Не ме потресуваат така лесно малите работи, наеднаш во грлото имам залак кој е преголем да го проголтам и товар кој е премногу за мене. Секоја карпа ќе се срони од ова. Не, не, не се саможалувам - напротив, премногу сум свесна дека ако наскоро не побарам стручна помош, дека јас ќе бидам таа што ќе го окрка подебелиот крај.

Не знам што да кажам, може ми треба време да ми помине, ама ова вака не може да биде. Да ти е страв да испаднеш од дома, тоа да ми извините, ама не е нормално. Не знам, не знам, многу работи знам а цело време викам дека не знам.

Зошто, о, зошто мене ми дала природата таков татко ?! Не е фер, заради неговите дела, односно, недела, јас да си го берам гајлето. Не ми се верува дека човек е способен за такво нешто, не знам каде да напишам за да бидам сфатена. Болест, болест. Не можам да ги најдам соодветните зборови за да го опишам шокот, а којзнае што ќе ми се случи ако не го напишам и постов, сигурно ќе ме мавне некој нервен слом.

Само се молам што попрво да се наредат коцките за јас да си го добијам мојот мир назад. Ништо друго не барам. :(

16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

СДК...во 6 часот и 30 минути, тајгерлејди беше доста зумбастично расположена и реши да зумбосува по 3 дена пауза. Во точно 7 часот, тајгерлејди изиграваше онаков трупец што кога паѓа му викаат Тимебеееер и си се утепа во сопствениот дом.

Сега, истуширана и со помалку отечен зглоб си седиме пред компјутер и се мислиме, дали има шанси вечер да се деси нешто ненормално? Неизвесноста е дело од животот, како што вика гласон на дискавери Wouldn't it be dull if we new everything?

За шетање ќе се шета, и ќе се јаде сладолед-сендвич кој не ми е омилен, но сега ептен ме привлекува. Јас уствари немам што да кажам а сакам да имам. Што да правам, некогаш нешто не сака и не сака.

Ајт.

На TeddyGrey, Shelea, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  17. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Јас и безобразлукот! :безобразнанасмевка:
    Ehe he ehehhe hehhhh
    И ми се пееее..in Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew Yoooooooooork..
    Или ми се рипа на Суперхикс..
    И пиво ми се пие..
    И..ќе правам безобразлуци!
    mwahhhhhhhhhhhhhhhhhh

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК утре одам во Битола. Да си одморам мозков и да брлавам малку! Ухухууу!

19. ecen4e

ecen4e Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    27
    Сакам да кажам...

^ љубам ке те чекаме во Битола :)
    СДк дека овај ПМС ме доведува до лудило!
    Не знам ни самата колку расположенија променив денес:
    прво се смеев, па се нервирав,па ;( ,потоа се чуствува осамена како сите да ме напуштиле освен мојот најверен другар кој секогаш е со мене во овие тешки периоди-мојот фрижидер кој не се дели од мене т.е јас од него :@
    И една молба до црвената тетка те молам овај месец еднаш да ме посетиш не 2 пати како што ти стана навика последните 2-3 месеци |(

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  20. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.554
    Допаѓања:
    6.631
    Сакам да кажам...

СДК мразам биполарни личности....

Статус на темата: