Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.674
    Сакам да кажам...

СДК. дека ми е преку глава од луѓе што се мешаат у туѓ животтттттт и незнаат да си го гледат и ценат својот, што мислат дека се за секого знаат а не сепогледнале самите себе !!!!!!!! ]:) :devil:

2. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

сдк

имам нов парфем :angel:

со тие усни име изговори ми

Многу фала за вечерва ..... :$

3. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

По фејсбуков се изнагледав покондирени тикви, коишто во овој хаотичен свет служат единствено како фабрика за производство на измет и нишо друго... |( Оди мори напрај нешто за општеството, постигни нешто во животот, нешто паметно и продуктивно напрај...Ставила кило пудра на лицето, устата нацртана со моливче еден сантиметар над работ, набутала крпи во прслукот(пошто уште не "заработила" пари за силикони), фатила под рука некој гнасен и дебело-нафатиран фраер што ја однел на Малдивите и сега е најаката пи..ка во градов... |( Колатерална штета за човештвото... |( И нејзината една и единствена амбиција е еден ден да стапне на лудиот камен и да се "усреќи"...

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Оф. Морав да офнам еднаш. Цел ден слушам некоја музика која во ни еден можен случај нема да те расположи. Скоро цел ден преседен на тераса, видов и сонце, и како од сонце настана дожд, а видов и како се стемни. нема да видам како ќе се раздени зашто треба да учамн и да спијам. Секој човек што се обиде да се доближи до мене периодов го оттргнав со сета сила. Не сакам никој. Дали е тешко да се сфати дека човек едноставно сака да биде ливд д хел алоун ??? А гледам сегде некое општо лошо расположение владее, па вај ту бодер. Детс ит. Единствениот што можеби сакав да е до мене, е надвор од тука, надвор и од границиве на земјата всушност. Љубов, што беше тоа, а јас да се спремам за кавга во сред ноќ кога ќе си дојде или да му кажам колку проклето ми недостигаше. Познавајќи се себеси и мојот ум, како и тврдоглавост, ќе да биде изгласана кавгата. Иако знам дека не би требало. Не требаше, нит со мајка ми прееска да се спукам од ништо и толку да ми е криво, крива сум крива, ако и таа имала лош ден, денес јас сум крива признавам. Си го полнам мозокот со глупости. Глупости, булшит. Другар ми вика уживај малку многу размислуваш ... е како??? Околу мене има еден облак од страв. Страв од него и од повторното течение на врската, од можниот лош или убав крај, од неговите зборови вече што пак ли не сум добар, а јас сакам и сакам да се скараме за проклети ситници кои воопшто не ми се ни битни и не ни знам зошто му се качувам на глава со безвезни и детски работи. Би било лошо од мене да се извадам на пмс зашто не е пмс, иако и тоа проклетие месецов ме држеше две недели, не може повеќе да ме измачи нели ... и додека бон џови сеуште пее и пее во позадина, јас се порашувам што всушност правам до себеси, од животот, факултетот и љубовта ?? дали мислам дека цел живот можам да го преседам на тераса пиејќи нескафе, или седејќи во соба читајќи книга од која не памтам ни збор или играјќи симс надевајќи се дека некогаш ќе успеам да постигам во животот се што сакам. Лесно е кога се игра со глушецот. А луѓето ... ма што да кажам бре. Ништо. Татко ми ме гледа со некој жален поглед, знае дека не сум океј, знае, а јас не сакам да го гушнам. Ќе знае дека ептен сум паднала. И другар ми, поим си нема бре човекот. Ме мрзи да шетам ми вика. А јас сакав воздух воздух, веќе клаустрофобија ме фаќа. А кога ќе подразмислам собава е моето катче, моето царство. Тука е се онака како што сакам јас. Ми се дере и дере и дере, доволно само плачам како будала. И ќе му се дерам вечер. Тој е единствениот на кој што можам, и знам дека утре пак ќе биде тука, или не сеедно пошто пак ме фаќаат фикс идеи. Можеби Господ ќе се смилува и ќе заспијам пред да го дочекам и да направам глупост. Самосвесно. И самосвесно се оттргнав од другарките, и прашуваат и прашуваат а јас не знам да им кажам што ми е кога стварно ништо не ми е. Ама трпев, и трпев, и ете од мене излегоа некои работи, кои стварно ги мислам ама не мораше толку остро да ги изнесам пред нив. Ама не се фер понекогаш. Иако ги сакам. Јас трчав и трчав и трчав за што. Да сфатам дека пак бев изиграна. еееее неќеш богати. А сакаат да ме видат. Сакам и јас, ама кога ќе бидам спремна.
    Туку, јас сакав да бидам психијатар. Многу е очигледно моментално и мене ми треба еден.
    Немам на кој да се исплачам. Ми треба некој на кој можам да му верувам...

И нека дојде мочаниот полноќ и сосе него и Јули. Го мразам Јуни !!!! Го мразам.
    За крај, ја спукав со најдобрата другарка. И му се спремам на дечко ми.
    Ако пука нека пука вечерва се.

Ај поздрав
    http://www.youtube.com/watch?v=9FBKa-bCasY

5. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

Someone asked me, "What do you do when you can't sleep?" I said, "I stay awake. :wasntme: :wasntme: :wasntme: :D

На Rock-a-Fella, zhap4e и MacaLove им се допаѓа ова.
  6. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    Сакам да кажам...

Girls can wear jeans
    And cut their hair short
    Wear shirts and boots
    'Cause it's OK to be a boy
    But for a boy to look like a girl is degrading
    'Cause you think that being a girl is degrading
    But secretly you'd love to know what it's like
    Wouldn't you
    What it feels like for a girl?

http://www.youtube.com/watch?v=snSNjS5qAgo

:devil: Ѓаволски сум расположена. Во овулација, тотално сексуално свесна и со камшик феминологија вечерва.
    Можам да изедам некој маж, таква енергија ми надоаѓа!

Иронично, оној на кој што му требам, е далеку, и сака да ми го бакнува мешето. Т.е, сака да му родам две три деца, сигурно :lol: Можеби! Зошто да не, би бил одличен татко. Додека, не го изедам.

О, што ми е.
    Мадона на рипит, дефинитивно адреналинска феминистичка дрога ми дава.
    Лавица, пустата, кај ја најдов.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  7. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.554
    Допаѓања:
    6.631
    Сакам да кажам...

СДК жалосно е кога сеЉак ќе се покондури ... :tmi: |(

На SunFlower94 и MacaLove им се допаѓа ова.
  8. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.002
    Сакам да кажам...

СДК
    Се надевам дека не се случува она што си го замислувам во главата..........
    И ајде нека се појави веќе еднаш :@ :@ :@

9. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.102
    Сакам да кажам...

Се казнува ли ако утепаш куче на сосед? Не насилнички Бог да чува, туку онака дискретно... :angel:
    И кој е рекордот за лаење без престан, мислам дека ова е тргнато да го собори...

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  10. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Ми недостига мојата најдобра другарка.Штета што е од друг град.
    Многу ја сакам. ;(

11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Кој ке ја утепа мувава што ми е во соба ке му ги дадам сите колачи што ги направив вечерва :rofl:
    Ма ме полуде веќе :@

12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК МИ СЕ ЈАЈТ! Сакам голем и мрсен сендвич со се и сешто внатре, кога ќе гризнам да се распрска на сите страни. Да ми се лоши после откако ќе се прејадам, ама пак со насмевка да си легнам! Оооооо

Што мораше сега да ми текне на ова а? :envy: Ми е гајле, отидов в кујна.

13. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.130
    Допаѓања:
    26.494
    Сакам да кажам...

СДК утре ќе ми дојде дечко ми на гости. Едвај чекам да го видам и изнагушкам! Ми фали многу! Ама, добро е, како-така помина јуни, што со испити, што со шетање. За некоја недела, планираме и одмор! Многу сум возбудена! И иако ме боли дупката од забот што денес ми го извадија, радосна сум што се ослободив од него! Следната недела уште еден, па потоа припреми за фиксната протеза. :)

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.202
    Допаѓања:
    167.191
    Сакам да кажам...

Сдк хел јеа!
    :rofl:

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК I see the bright lights
    It's the month of July!!!
    Добредојде! Се надевам на поубави дни.
    Иако сум со зимска дуксерка, не е битно де, јули е. :rofl:

16. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сакам да ја видам Вајлд во модни критики! :D

И дека сум запрепастена од мојата вечерашна шминка. Што би рекла другарка ми, си газам. |(
    Ваква прекраснотија немам видено одамна. Како само моќно и професионално делува во огледало, жал ми е да ја извадам сега сенката. :(

На Wild.Child и Avril.09 им се допаѓа ова.
  17. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк просто изненадена од некои личности од минатото после толку време дошле да разговараат со мене ма дај молим те нешто ми мириса тука не е нај нај само нека си имаат на ум не сум таа што бев тогаш со кои очи ме побара и разговара со мене :D важно си се изнасмејав убаво како и да е тоа е дел од минатото и од грешките ;) така да не планирам да си ја упропастам СЕГАШНОСТА во која неверојатно ама вистинито опуштена сум и уживам :)

18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
  19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

Колку љубов имам во мене тоа е чудо некое....
    Сите ве сакам бре... сите!!! :D :D :D

На Marcey и zhap4e им се допаѓа ова.
  20. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... t&id=25278

Во просек, во текот на вашиот живот додека спиете ќе изедете околу 70 инсекти од разни видови, и околу десет пајаци. :o

Се надевам дека и ова не е точно-Деснораките во просек живеат девет години подолго од левучарите. :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.