Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

http://nightlife.kadevecer.com.mk/Disko ... 6.jpg.html

:rofl: :rofl: :rofl: БОЖЕЕЕЕ што држи светов.
    Однапред се извинувам ако некој од вас ја познава цурата у средина ..BUT SERIOUSLY. :rofl: :rofl: :rofl:

На Lilit, mims-89, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Ја видов и јас :rofl: :rofl: :rofl: Колку пудра има на нејзе :lol:

3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Љубов
    Јули е страстен месец за вас. Сексапилниот Марс ќе го помине месецов во вашиот сектор на флертувањето и страста, па очекувајте насекаде да летаат искри и бакнежи.

Комуникацијата нема да ви оди баш најдобро во текот на јули. На 10 јули Уран, вашата планета владетел, ќе премине во ретроградно движење во овен, вашиот сектор на комуникацијата. Честопати ќе ве иритира однесувањето на вашиот партнер или луѓето кои се обидуваат да допрат до вас. Затоа, вдишете и издишете длабоко пред да вреснете на цел глас поради најмалите проблеми и несогласувања.

Полната месечина на 15 јули е во јарец, вашата 12-та куќа на завршетоците. Можно е некоја стара љубов да се врати во вашиот живот или да ви се обноват одредени чувства кон некој бивши. Ослободете се од нив додека не започнат да ви се мешаат во сегашниот живот.

На 23 јули Сонцето ќе започне да ја грее вашата седма куќа на сериозните врски. Доколку не сте во врска, ќе започнете да мислите на долгорочно обврзување кон личност за која знаете дека одамна крие чувства кон вас. Ако сте во врска, можно е да започнете да мислите на свршувачка или брак.

Втората млада месечина овој месец, која ќе настапи на 30 јули, е исто така во лав, вашата куќа на обврзувањето и сериозните врски. Не се двоумете дали да ги признете вашите чувства кон некого. Љубовта најверојатно ќе ви биде возвратена.

Пари
    До 23 јули ќе чувствувате дека работата ви зема многу енергија и тоа полека ќе ве исцрпува. Добро размислете кои се позитивните и негативните работи на вашата професија. Ако преовладуваат негативните, најдете начин да се тргнете од таа работа или пак дополнително работете свои проекти, за да има што да ве исполнува.

Откако Сонцето ќе влезе во лав, вашиот сектор на сериозните партнерства, можно е да добиете понуда за инвестирање во даден проект.

Здравје
    Во текот на првите три седмици од месецов, Сонцето е во рак, вашата 6-та куќа на здравјето и фитнесот. Исто така и првата млада месечина овој месец е во рак, а и убавата Венера, па нема да можете да избегате од промените и подобрувањето на начинот на живот.

Шестата куќа владее со животните, па не е исклучено во овој период да ви се роди желба да станете вегетаријанец. Нема да ви се случи ништо лошо ако ја намалите консумацијата на месо.

Многу си го сакам хороскопот. Ми се чини месецов ќе бидам пресреќна.

+ сакам уште еден хороскоп.

Ќе си скокнам од среќа. :party:

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Аммм како да го почнам репортов.
    Данас сам океј. Данас сам поише од океј. Супер сум.
    Човекот синоќа кога слушна во какво (не)расположение сум бап недостапен и легна да спие. Сабајле веќе немав желба за кавга.
    Другарка ми ми се извини најубаво и најкултурно и уште поискрено, а јас простив.
    Друго ...
    Сакам кога тој ќе никне од нигде никаде и оп ќе ме баци. Не онака сочно и грдо на јавно место туку најобично а сепак полно со чувства. Измешани во случајов ама невермајнд.
    Полагав, и спиена цели три саати мислам дека фаќам 10че. Но хард филингс и да е 9че.
    Мајка ми ја осетив сабајле дека дојде во соба ме погали и баци, значи не ми е лута за мојот испад. Тоа ме држи расположена скоро цел ден, покрај другиве работи.

Едит, редактирав, изумив кој се може да ме прочита :D
    Од ноќеска имам уште една мука.
    Кога се ќе се заврши, заклучок е, е не може се да биде добро. Шит хепенс. И мора да се соочиме со тоа. Без оглед на последиците. А јас сум паметна голема девојка, доволно зрела, и ќе успеам да го најдам совршеното решение на проблемиве. Впрочем како и секогаш. :wasntme:

Пс. Не сум веќе во депресија, жутите моменти поминаа ( ваљда) :D Пак сум си старата јас. :bow:

На Miss-Independent и Doozy им се допаѓа ова.
  5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Е така ти е. Касно легни, рано стани. Не жалам. Убо ми беше. Се понашав така како што заслужи да се понашам. Ич не ми е гајле. За ништо. Нема некоја посебне причина, ама конечно да се почувствувам убаво. Некако сум исполнета, но сепак осамена. Нема врска. Тоа не е причина да не сум радосна. Дури и времево не ми влијае на расположение. Единствено нешто што ми фали е спиење, за кое се надевам дека наскоро ќе го добијам. :D

6. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.674
    Сакам да кажам...

СДК. Најбитно е да не размислуваш воопшто добро, ај, може некогаш, колку да не се изгубиш во природата на емоциите.. Но што помалку, тоа подобро, се свртев позади себе и видов нервозни денови..Потоа погледнав пред својот фустан и видов благуњаст десерт. Не сум будала да се нервирам. Затоа си застанав во излогот што го пресретнав,има многу слатки искушенија, ама мене очите ми светат само поради едно,во излогот се гледам и себеси! ЧАОООООС :* !

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

О Исусе, да знае Бил Гејтс колку му го пцујам Уиндоусот ќе ми го земе компјутерот. Абе добро бе, будала работа. Немам интернет, барам Сапорт, ми дава онлајн сапорт. Глуп, глуп, глуп, како да побарам Онлајн сапорт кога немам интернет ?! :punch:

Пак ме боли ногата, ги мразам коцкине. Само подрипнувам, да не стапнам меѓу две затоа што ужасно ме боли кога згазнувам на нерамно. Уфф, не можеле асално да ги наредат, како во 18 век да живеам.

И уште да кажам дека веќе нема да му дозволам на мојот биолошки родител - така ќе му се обраќам од денес, затоа што родител е многу повеќе од тоа - да ми го уништува животот. Ми го уништил детството, нема веќе да си игра играчки со мене. Што знае нека прави, самиот ќе си се вплетка во стапица на крај. Со ментално лабилни личности не можам да се расправам, јас си имам живот, ми треба душевен мир и слобода. Ако проба нешто, со кое ќе ми наштети мене или на моите најблиски, јавно кажувам дека ќе го бркам додека не сум сигурна дека гние некаде во некој затвор. Не заслужува ни да си ги трошам мозочните клетки да размислувам, а богами ни плунката за да го плукнам.

Така. Сега сум подобро. :hai:

8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

http://www.demotivacija.mk/zarem...-11716.html

Кај отиде светов?
    :@

И после младината била крива. :P :lol:

И сакам да кажам дека конечно иам нов лимит, и конечно ќе си глеам филмои на раат. ]:)

На Asterion и crazylady им се допаѓа ова.
  9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

:rofl: :rofl: :rofl:

Сдк дека го сакам многу човеков ;) :inlove: :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=141NaoUL5KI

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
  11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Ми ѕвони домашниот се јавувам и ми вика некоја жена кој е таму :rofl: и јас цела таква и се претставувам наместо она мене и ми вика ааа грешка. Не поминаа 10 секунди пак ѕвони а јас се смеам леле леле и и викам ало и пак ми вика јас на исто место свртев пак? и и викам па изгледа да. и колку што разбрав мајка ми ја бара и кога и кажав дека е на работа и ја прашувам кој ја барал да и кажам ми спушти. Дегенка хахахахха :D

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да Цонга да го победи Ноле, не за друго, полесно на Надал ќе му биде. :D

На Rozich и starbucks им се допаѓа ова.
  13. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Сдк дека премногу сум нервозна. 1ви Јули и не ми почна баш убаво. Сепак една песна од детството ме развесели. :)

http://www.youtube.com/watch?v=sN62PAKo ... re=related

14. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

За оваа демотивацијава и го гледав профилот на таа старката и викам боже боже. Комшика моја ми го покажа и викам се има по светов :D

15. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк претераа веќе со ова молење за лајк..Да не може човек на фб да се укл, пролив досадни се (се извинувам на изразот ама такви се, а можеби и подосадни) :@

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

сд ти к еве у го профилот

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002123374325

:x :x :x :x

17. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

Да го симнете новиот албум на Бијонсе, феноменален е, има толку многу душа во него... се поистоветував целосно... се ми е на рипит :)

http://www.kat.ph/beyonce-4-deluxe-edit ... 07122.html еве ви линк. :*

На Miss-Independent и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  18. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк проблемот не е кога немаш што да облечеш.
    Проблемот е кога имаш повеќе можности што да облечеш и пак да не знаеш што. :worried:

Колку се двоумам.... |( :@

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

не се замарај, онака прошетај и олади и дојди пак до плакар

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  20. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Лимонада без шеќер, ете тоа СДК. На тоа ми личи животот моментално. Три сосема изцедени лимони со малку вода и нане. Среќа моја што пијам лимонада без шеќер.

Многу ми се смешни другарчињава. Абе толкав мерак да се имало да се збори само за себе. 100 ЈАС во една реченица. Добро, сфаќам убаво ти е сега и се ама една работа три пати не мораш да ја кажеш, па не сум од глупите. Понекогаш размислувам дека во претходниот живот некој луѓе биле папагали, па ете нешто има останало.

Се дилемирам да си отидам сама на кино или не. Знам дек никој нема да сака WUTHERING HEIGHTS од 39 да го гледа. А јас баш сакам. Плус во Кинотека е, тоа ми е омилена кино сала. Ајде има време до 8.

Петоков не е посебен. Ама баш ич, Никогаш уствари и не сум сакала петоци. Глупи се. И полни со вештачини.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.