Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

"Кога си вознемирена, немој да зборуваш од она место во душата во коешто се собрани сите минати рани. Тоа само ќе направи да се чувствуваш полошо. Зборувај водена од љубовта и желбата да ги поправиш нештата."

Измешани емоции. Оддамна не ми значи ничие мислење, а тие не ми веруваат. Ок.
    Како сакате. Јас сум си јас, каде и да сум ќе си останам јас, и нема да ме сменат. Доколку се одлучам на таков чекор, тоа ќе биде исклучиво по моја воља. Втора шанса. Како ќе биде незнам.

Ухх, зашто мора да биде мокро. Ми се игра фудбал. Со посебни личности. А нема.

Ќе идам надвор.

Не ме знаат. Воопшто.

И да, потајно се надевам на нешто.. потајно.

:inlove:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.132
    Допаѓања:
    26.516
    Сакам да кажам...

СДК утре и во вторник ми се последните 2 испита од оваа година, а навистина појма немам. И не ми се ни учи. Пуштете ми среќа, ќе ми треба ептен :) Дечко ми ми е на гости и супер си поминуваме, и покрај мојот проблем со извадениот заб. Се надевам дека ќе се среди оваа недела. :worried:

На srculka, Hopeful и SuperGirl2010 им се допаѓа ова.
  3. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.674
  4. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДК ја цитирам happygirl бидејќи и кај мене е истата ситуација.

Аман више ми се вика од ова учење. Треба со закон да се забрани во јули да има сесии. Па ништо не видов од летово. :devil:

И тоа. Што друго да кажам. Ништо друго не правам, само книги има околу мене..

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    Сакам да кажам...

СДК ми се оди на свадба :D ^_^ :dance: ми се игра, едно орце да свртам, еден круг :D :dance: :music:

Времево лудо, врне, студи, ладно, само врне, врне, аман од каде толку вода :D во лето да смрзнеш и тоа чудо го има :D :| се надевам нема да ми заврне утре пак, мразам чадор да носам, а ако носам не врне, а кога не носам, истура |(

На Hopeful, esperanca и palavoto.devojce им се допаѓа ова.
  6. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Тананананананананананнанаа.. ПОБЕДАААА, секако засжуженаааа! :rofl: :rofl:

Зошто само на мене ми се дешава ова?.Стварано не ми е јасно. |(
    Незнам дали да се смеам или да плачам.
    Требаше да биде он,ДА требаше ама требаше.Ама не беше,за жал не!
    Друг пат повеке среќа. :)

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.990
    Сакам да кажам...

Сакам звук на петел што кукурига на четот :!:
    доста се пилиња и папагали....сега е редно едно петле :rofl:
    кикирикуууууу времето за хумор и сатира заврши :D
    (превземен слоган од добро познатата радиодрама) :D

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

сдк дека ептен се осеќам нафурано денес :devil: :devil: :devil: devil: :devil:
    а имам уште 10 дена до пмс, мамичето му!!!!!!
    Hе знам што ми е, ама вријам, нафурана сум сакам да тепаммммммммммммм некој, било кој, само да затепам и да се олеснам!!!!!!
    преку к*р ми е, а не знам од што ми е преку ***

од мене самата ќе да е!!!!!!!!!1

9. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

СДК УНИШТИ ГО ОНОЈ КОЈ ТЕ УНИШТУВА ТЕБЕ!!!

10. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.002
    Сакам да кажам...

СДК коментаторон на Телма
    сврши
    на победата на Новак :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Како и да е јас за Надал си навивав, штета што изгубе.....

Ајде сега одам да возам точак.

На Rozich и mims-89 им се допаѓа ова.
  11. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Така,вака помина една година од почетокот на моето запознавање со еден прекрасен свет.
    Да,да драги мои денес ми е фемина роденден! :^:
    Една прекрасна година која е главен виновник за најголемиот дел насмевки на моето лице :)
    Лесно сум стекнувала пријателства,на кои врската после долго време им се изгубила.
    Но во едно сум сигурна,пријателствата кои започнаа токму овде ќе светаат засекогаш во мојот живот :f:
    И да феминки,во рок од една година ме знаете подобро од моите "пријателчиња" кои ме познаваат цел живот.

Го сакам форумот,да ја сакам фемина,ги сакам форумџиките :l:

Повелете :hug:
    +
    :party: :dance:

На zhap4e, julie77, Miss-Independent и 14 други им се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

СДК дека нашава земјичка ни е навистина убава, ама не е за зивот
    т.е. ова не е зивеење туку е мачење, и ова не е асолна дрзава, туку мачилиште :puke: :sweat:
    каде секој гледа прво за себе, а тебе како да те сопне и да ти забоде ноз во грб
    се надевам дека ке ми се овозози шанса да ескивирам од овде, и да не се вратам веке
    мислам дека по грешка сум се родила во Македонија :worried: мегу Балканциве :wasntme

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк зошто зошто :?: не се чувствувам добро-своја кога сум нашминкана :?:

Си се чудам,од дома со пудро преку ден јас ,мааа нема шанси се чувстувам како маскирана,а проклето многу сакам кога ќе ве видам девојче онака природно нашминкана пудро,маскара и руменило.

Кенди научи веќе не постои перфекција :fubar: :fubar:

А и сакав да прашам случајно да не сме навлезени во ЕСЕН :?: или се лажам лето е :^) :D

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ми падна жал за Надал, каква му беше фацата на крајот на мечот. :(
    Коментаторот многу ме изнервира, не е воопшто професионално. Ќе земе Надал поен - си ќути, ќе земе Новак полудува. |(
    На другарка ми куќата и ја срушивме, цел ден 20 души се преселивме кај неа. :D

Србиве се диват сега со сликици на Демотивација.
    WOW. |(

На broken099, Smilly, esperanca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.307
    Допаѓања:
    47.274
    Сакам да кажам...

СДК ги сакам другарките ама понекогаш знаат да бидат многу :x Знам не го сакате дечко ми, но гес ват и јас не ги обожавам вашите дечковци но никогаш немам коментирано за нив и не ги имам навредено :!: Ако гледате дека сум среќна мора ли да превртувате очи што сум прогледнала низ прсти и овој пат.Знам дека ми мислите добро но малку е претерано тоа.Знаете каква сум а и не го знаете него толку добро за да ми кажувате дали е така или не е, јас сум 3 год со него, а не вие.Можеби со вашите е се во ред нема кавги, но она што го имаме јас и тој вие никогаш нема да го имате со нив е така да си знаете.Ме нервира но и јас не сум светица така да глупостите и расправиите се помалку во однос на она доброто.И затоа нема да ви се правдам што сум опростила и овој пат, не мора да ми делите совети и да ме ислушувате ако ви е преќиснато од нашите кавги и помирувања.Како што поради него или поради било кој дечко некогаш немам намера никогаш да се скарам и да престанам да ве сакам вас, така нема и поради вас да престанам да го сакам него, ако не ви одговара не му зборете и не правете повеќе лице јас нема да се лутам или навредам поради тоа.
    Е тоа сакав да си го кажам, понекогаш за момент барем посакувам да не бев со нив толку блиска за да морам да се исповедувам и да чекам да кажат дали грешам или не.Тоа си е од моја глава и што и да биде ќе биде моја вина, а не нивна.А и бтв секако откако ги имате нив секогаш сте со нив, веќе не сме тоа што бевме така да и мене може ми смета што едниот е секогаш со нас кога сме само женски, макар на кафе и таа мора да дојде со него, ако се договориме ние сите таа веќе е договорена со него па доаѓа и тој.Е и тоа не ми се допаѓа на мене ама си траам за мое и ваше добро.Е така мили мои.

На TheCandy880 и Noemi им се допаѓа ова.
  16. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    3.129
    Допаѓања:
    11.793
    Сакам да кажам...

Тешко е, но никоj не ми кажа дека ке биде лесно.
    Ова е само моjа воjна,а една битка е веке освоена.

На Miss-Independent и Smilly им се допаѓа ова.
  17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

Епа вакво нешто не ми се случило до сега :D
    Поласкана сум.
    Штотуку се сретнав случајно со другар кој џогираше низ мое маало со уште еден дечко, а јас на точак и застанувам да се поздравам, се поздравувам со другарот и му подавам рака на дечково, а тој ме гледа со подотворена уста :o и не реагира :lol:
    И јас пак... здраво... и пак не реагира, си ја спуштив раката и се смеам со другар ми, типов се освестува по 2 секунди и таков збунет ми подава рака здраво .... (името) :D :D :D
    Што толку се загледа типов незнам, но се исклучи. :?:

На Neytiri, zhap4e, marama и 4 други им се допаѓа ова.
  18. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Моментално сум во тројка со Нора Џонс и чоколаден ликер. Супер ни е сега за сега, сите сме оргазамично расположени.
    СДК дајте бе да се мењам со некој. Ќе бидам жена-војник во Втора Светска Војна, протестант за правата на жените и црците, глумица во црно-бели филмови, берачка на ориз во Кина, искрено било што освен ова. Денес имам чуствство дека се гледам од далеку и си викам добро како стигна до тука. На ова моето алтер-его враќа Не стигнав сама, мала сум за тоа, другите ме донесоа.
    Песимизот е одвратна работа. Уште погадна кога е покриена со оптимизам.

На zhap4e, Strumfeta93, julie77 и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Кај мене важат се‘ некои исклучоци, чудно скроени реципроцитети, зошто нешто да биде просто ако може крајно да се искомплицира :^) ?!
    Знам дека повеќето се радувате на некој кг. помалку, јас се радувам на моите неколку кг. повеќе и иронијата е во тоа што во моментов сум со помалку целулит од пред неколку месеци кога бев послаба, навистина околу еден месец применував интензивни мазохистички антицелулитни масажи ама потоа се откажав значи имав фејл на истрајност и сега резултатов ме изненади најсериозно, навистина пријатно, но како дојде до тоа немам одговори може јадам повеќе, но покорисна храна, :wasntme: .
    Друго сакав да кажам во свет со толку лаги никој не ти верува кога си искрен. Конкретна ситуација една личност лажеше да испадне поголем фраер, другата да се претстави во подобро светло и онаа личност која се најде измеѓу сите, но со секого разговараше одделно ме обвини мене за лага бидејќи како само мојот исказ не се совпаднал, а иронијата е во тоа што јас ја кажав вистината, :@ !!! Понекогаш ми доаѓа да си се удавам во плуканица или блуеница или нешто од слични димензии кога ќе се најдам во ваква каша. И после искреноста била доблест - како не со вакви приказни за добра ноќ само до разочараност доаѓа по илјадити пат силувано рипит копчето, ама од своја кожа не се бега!
    И хороскопот после 4-ти јули ми е многу ветувачки, :geek: , па ќе видам колку од тоа ќе се реализира!

На zhap4e и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.464
    Сакам да кажам...

Се разочарав, ме мава некоја депресија, како Калимеро сум - НЕМА ПРАВДА :(
    Сакам да седнам во некое кафанче во Дебар Маало, на округло масиче, со бел чаршав, бокалче ракија пред мене и едно чоканче, патлиџан пресечен на четири и да си ја удавам тагата.

Сакам да соберам сили и на сите да им кажам што мислам , ама дома ме воспитале да бидам културна, е па сега културата шамари ми мава.

Нека не ви влијае моето расположение, што се однесува до мене јас сакам да истури дожд, да застане времето и да убијам неколкумина што ми сметаат.

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.