Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.609
    Допаѓања:
    14.353
    Сакам да кажам...

Боже сачувај се луѓево.. ДА, ПРИЗНАВАМ СЕ ПЛАШАМ ОД ПТИЦИ. Не е за смеење работава. Не ви се смеам што се плашите од пајаци и 300 мушички.
    Јас едноставно неможам да ги гледам тие пердувести суштества и секогаш кога ќе ми се приближи некоја, доживувам мини срцев напад. А тоа незначи дека сум идиот и заостаната.
    Дури и мојот роден татко :fubar: ми рече дека претерувам. Човеку па барем ти од сите најдобро знаеш колку имам припаѓано од птици.
    Мене многу ми е мерак и интересно од врапци да бегам.
    Свашта |(

2. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

СДК после неколку денови дожд , ладно како накај зима да одиме по тренерки долги и винтијагички подебелки :@ СОНЦЕЕЕ!!! :) :) цвики на очи 2 парталчиња на тело и шеткање 8)
    Но до кога ке видиме :worried:

3. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

СДК дека уште ме тресе мамурлак. Што си направив со ова забавата од некна, па и вчера си допродолживме... Многу слатка вода испив деновиве, многу. :D

Него, сакав да ви кажам дека ми е мнооогу, мноогу подобро деновиве. :) Мислам оти и се гледа тоа. Помина гужвата, веќе не сакам ни да спомнувам за тоа во наредниов период. Освен ако пак не разберам некоја глупост.

Е сега, да се вратам на летните теми. А бе, ви изгледам ли јас вас религиозна ?? :^) На фејсбук ме аднуваат попови, ооо. Остај тоа, него и ме бркаат (идни) попови. :o Епа сама си го барав, цело време О Боже, Сите светци помагајте и еве ги, стасаа да помогнат. :D Барем убави да беа, или макар паметни, ќе правевме муабет.. вака, слабо.

Друг виц од моето секојдневие е што за малку во Фондот ќе ме пишеле невработена. :rofl: Побогу луѓе, од пред една недела имам 18 години, кога успеавте да ме уловите и да ме најдете. Им носев белешки сабајле, да видат дека учам и сум во намера уште да учам. :D

И тоа ќе да е се. Вечер закажувам маратон на Пријатели, доста ми беше бурен живот. 8)

На la-chicka и Noemi им се допаѓа ова.
  4. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Понеделник викаш а? Ден е бе ден, нов ден ами како.

Мене прекрасно ми започна, два саати чекање човек-полжав или литературно македонски професор, кој се разбира на крајот не се појави.Жалење за образовниот систем во Македонија, мислев дека тоа заврши со крај на испитна сесија ама видиш не било така.

Во секој случај, денот од 2 попладне во вторник е долг, полн со многу часови, минути и секунди. Сега за сега, не ме воодушевуваат. Од понеделников барам да биде едноставен. Несвојствено за мојот астролошки знак, но еве едниот Близнак во мене има очајна потреба од нешто познато, едноставно, смирено. Другиот Близнак е на одмор. Не сме сигурни до кога. Супер е да си Близнаци, кога едниот ќе заебе работа комотно можеш да работиш со другиот.

На страна од астрологијата, денов не ветува многу. Не знам, ете такво чувство имам. Мајка ми се опседнала со Мирис кише на Балкану, а јас како добра ќерка симнувам епизоди. Што ми е смешна вака, со лаптоп во скут, мачорот до неа и гледа ли гледа.

Ми фали нешто. Понеделников не кажува што, ама јас мислам вторникот е поголема оговарачка.

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ептен суров и ироничен е овој живот. :envy: :(

На crazylady и Alanna им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

пред некој ден прочитав дека во еден од огласите за работа дека во Тренд Бенд бараат пеачка, ми звучеше смешно и интересно, и така да се решив да се јавам, ама малку ми недостигаше храброст , па така да денес собрав храброст и се јавив, па типот кој ми се јави инаке у клавијатурист, примети дека по малку се смешкам, и откако ме испраша(име, години, град) ме праша каков ми е мојот музички репертоар :lol: :rofl:, и ме праша дали студирам, работам, му казав дека сум апсолвент и дека би сакала да се обидам ако се вклопам ок, ако не здравје бозе, и така ми каза дека на 11тти или 12тти ке имало аудиција во Скопје, му казав дека на 12тти немозам, па ке видиме дали ке ми се јави за аудицијата :lol: :D

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Времево ќе допринесе да се фрлам од тераса. И мигрена и сонце и се нека се носи во три лепе. Не можам веќе не можам и не можам. Секоја промена ја осеќам, главата стега, чука, пулсира. Глупаво време, ај до вечер не може пак да заврне па пак да биде 50 степени.
    Пу пу мечко не речи два пати да не правиш после и снешко. :doh:

8. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Дафнее сега и јас ќе ве следам на Твитер.. само што си се зачленив. :rofl: 8)

9. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Јаоо! Судбино, и јас сега треба накрај да се жртвувам па јас сум млада, животот е пред мене за вас гајлина ќе берам ли?! Се чувствувам како на врв да добијам нервен слом! :envy: :@ YOU ARE FREAKING KILLING ME!!!! [​IMG]

10. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Денес сум во фазон „Здраво-Чао“, тоа и мислев да пишам само, ама си реков ај да пофилозофирам...

Денес сум многу ориентално расположена, со омилената ми индиска кошула, саканите римјанки и некои си растурени плетенки низ коса, се шеткам каде јас си сакам.
    Ма ич уво не ме боли за никој, светов ако сака нека оди кон пропаст, јас ќе си терам по свое, живеам за себе а не за други, така да сите кои мислат денес да ме замараат храбро и без ич срам ќе им покажам среден прст...

Толку од мене, одам јас повторно да се социјализирам со позитивни луѓе, оние негативните и онака ми се ставени на листата персони нон грата ;)

И немој да ме мислите ќе се вратам јас со полни батерии да тормозам по темиве...

П.С. Ако го видите Петко мој негде, кажете му дека многууу т.е. најмногу си го сакам :inlove:

А на вас јас ќе ви кажам дека ве љубам :* :inlove:

На zhap4e, marama, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк абе пусто белко сум ко сиренце па малку сонце да ме фати ме прижи ко компирче :lol:

Не не ми се седе дома,а на никој не му се шета |( мрзи сите станале море да ти е*ам и facebook и интернет и се' од ваков тип на ср*ња...Немаме живот само стрелки,линкови а се помалку народ !

На esperanca, lovely91, Smilly и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

Сдк денес си се видов со бившиот и сме си напраиле муабет како никогаш до сега...Џабе го пцуев недела дена ама ете таква сум си јас :$ Не се смиривме остаивме времето да покаже,сватив дека си го сакам :inlove: Што ќе правам без него овој месец ипол искрено незнам,премногу ќе ми фали ама тоа е живот :(
    За 2 дена идам на пат денес дознав,требаше за една недела ама се сменија плановите за жал.
    Со една нога сум тука со другата таму.Аман уште не тргната ме фати носталгија :worried:
    Како и да е ќе преживеам некако :?:
    Ќе ми фалитееее бреее ситеееее :*

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК на сите им е преку глава од Фејсбук, а сите имаат. :rofl:

На Monna.Monna, FortuneTeller.xD, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Кендии...Јас немам фејсбук,јас имам живот :!:
    Ма,има сама да си излезам :rofl: ,а нив неможеш да ги оделеш од фејсбукон,после кукаат леле колку сум дебела,на диета,целулит имале... :fubar:
    Ах бре,да ги фатиш едно убаво да ги истепаш :muscle: :swear:
    Е,тоа јас сакам!

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам...

СДК веќе конечно почна да се затоплува времето и баш да наликува на лето, а не како до пред неколку дена мислев дека дојде зима , а не лето.

16. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.444
    Сакам да кажам...

Ако го преживеам денов, добро ќе е.
    Главава ужасно ме боли, едно погрубо вртење на страна и чувствувам како има некој што ми кова шајки со чекан внатре. :bandit:

Друго, ми се скрши нокт, епа добро утро. Ја дознав болката и на тоа, е тек сега ја разбирам тагата на другариците кога ќе им се случеше истово. Тогаш бев нем посматрач на жалењето, денеска сама го искусувам тоа. Нека е за арно. :muscle:

За тоа колку ми е досадно и колку џаболебарам по цели денови не ни сакам да дискутирам, само ќе кажам дека прееска тепав кокошки на интернет, па најверојатно ќе сфатите сами. :smirk:

И ставав смајлиња од страна 2, исто дека ми е досадно.

Чао. :bow:

17. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Здебелена сум!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :swear: :@ :swear: :@
    Ти ебам и диети и се,зошто некои јадат ко стоки и се слаби а некои цел живот пазат и пак се здебелуваат на малку опуштање ?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?! :@

Итно од утре на диета,нема друго.

И ептен ме фаќаат кризи за
    Ептен.

На Monna.Monna, tigerlady, x.Daisy.x и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Lima87

Lima87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    280
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека првиот работен ден ми помина ок, нови луѓе, нова средина, ама многу голема позитивна промена. Едвј чекам да земам плата :P

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Да тоа сум јас ^_^

На Miss-Independent, la-chicka, Doozy и 7 други им се допаѓа ова.
  20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.449
    Сакам да кажам...

СДК Розич и мене ме маваат некои кризи за тоа спојлерчето,не си свесна колку... :P

СДК деновиве сум полна со енергија иако малку разочарана од сите работи што ги чув.Факт е дека ништо не треба да ме разочара и вистина е дека треба да одам напред,силна,храбра и со главата горе ама некои работи ме влечат назад...
    Сакам да имам прилика да му треснам во лице се што дознав,да го посрамотам,да го убијам со зборови,а во истиот момент сепак сакам да сум далеку и да не го видам повеќе.
    Сепак,убаво ми е.Ниту еднаш не се расплакав во овие 12 дена.Чудно за мене...

На Lima87 и Rozich им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.