Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.206
    Допаѓања:
    167.231
    Сакам да кажам...

Ау,ова морав да го кажам...баба му,инаку академски образована жена,опасно бабиште (да ви кажам,дупката на ѓаволото ја знае и со Трифун Костовски е на оди у пм |( ,сериозно)...денес,толку ми се отвори што можам биографијата да ви ја напишам тука...не знаев што да кажам,ни како да ја прекинам,па дури и кафе и сок и дадов...и суптилно ми рече,ако ми згреши некој,ако им згреши некој на моите внуци,јас сум била чесна пред господ,што ќе помислам,посакам се случува,најлошото ако треба...Подголтнав во молк,се плашам од бабава!Утре ќе одам у црква свеќа да си запалам,а од прееска и викам на мајка ми да ми попрска со крстена вода,а она ми рече,лицемер еден,сеа ти текна и темјан да не сакаш да ти палам да те смирам!
    Кој знае што ми мисли...

На thelittle17, Neytiri и mims-89 им се допаѓа ова.
  2. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Сакам да кажам...

Едвај,едвај,едвај чекам да помине летовоооооооо :( Дури ни на одмор не ми се оди....сакам септември,да си ја видам сестричката моја убавка :* ,да ми донесе куферче од Америка :P ,а после следуваат неколку свадбички до Нова Година ,ќе биде интересно....Летово -тапа :|

3. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.554
    Допаѓања:
    6.631
    Сакам да кажам...

Му заблагодарувам на Бог што ми го спои патот мој со неговиот и ме натера да се запознам со него. Се надевам дека ќе трае :)

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк не знам зошто оваа реченица ми стана смешна кога ја читнав

Неспособните се способни да ги онеспособат способните. :!:

Се смеам 5 мин. а зошто :^) :) :lol:

А и за утре :wasntme: :wasntme: договорена средба :) :) :wasntme:
    батерфлајс ин мај желудник :lol:

5. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

ШТО Е ОВА!!! Зошто мене ме обвинуваат сите за се?! Зошто сите кога имаат проблем МЕНЕ ме фаќаат за врат?! РЕШЕТЕ СИ ГИ ПРОБЛЕМИТЕ САМИ! Ми треба воздух! Оставете ме да дишам! Зошто вчера се смешкаат а денес ми вртат грб?! Сите овие прашања се празни, без одговор. Само така продолжете, мене обвинувате ме за ваши с*ања, а јас фино лепо ќе си ќутам! Ќутливоста сега шамари ми мава. Никој не ме прашува мене како ми е!!! ;(

Неможам да го поднесам тоа користољубиво лицемерие преправено во наивна кукличка, кое морам често да го гледам залепено до најдобрите пријателки. Никој не го гледа тоа, НИКОЈ!!!

Едит: Со солзи го пишувам постов, морав негде да се испукам. Ми тежи на срцето..

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

СДК
    У гз ли сум правена,
    :^) што мука си имам, сите патат од П(пред)МС, јас патам од пост-менструален-синдром. |(
    Која тиква, не можам да ги сопрам сите романтични изјави, сите изливи на патетика, песниве што ми квичат во winamp, па некои филмчиња лигушки, дали сум јас нормална???

Оваа љубов ќе ме докрајчи, не сум при памет...
    16 годишна напалена тинејџерка со побеснети хормони не ми е рамна.
    Скокам низ собата ко разулавена, фали уште да гушнам едно мече (што го немам) и ќе се откажам преку весник самата од себе!

Ко теле што зјапа у шарена врата, тоа сум јас!

На Strumfeta93, marama, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Почит кон постари. Некој ја нема. А некој не ја ни заслужува.

џабе зборам. :talk:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Свет исполнет со предизвици ,луѓе полни дволични гниди и мисири - ти би ги извисил затоа си ист ко' нив ,подавам рака на секој што бара помош преку НАСМЕВКИ.. :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=jJqh2jL1 ... ture=share

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.990
    Сакам да кажам...

Што е убаво кога знаеш дека си посакувана :wasntme:
    ах убајни.... 8)

На julie77, Miss-Independent, Hipica и 7 други им се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Можеби кога нешто стварно силно ќе посакаш, универзумот навистина се потрудува да ти го исполни.
    Можам да врескам, од љубов и од среќа. Повторно и повторно ... Душата ми е преполна со убавини. Преполна со милост, и со мир. Мавам еден туш со насмевкава од уво до уво, и вечерва ќе спијам како бебе. Море како свежо цветче сум со капки роса на ливчињата :f:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  11. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    246
    Сакам да кажам...

колку се луѓево никакви еј! од сите очекував ама од моја другарка не! треба да се вадиме нешто што и двете сме подеднакво стаени, и ми вика ај ти измисли нешто татко ти требало да иде на пат па ти ќе идеш кај баба ти па немоеш а јас да се извадам на тебе. А ВО ДРУГ СЛУЧАЈ обратно не било фер. Едноставно не било фер јас да се извадам на неа а она да се извади на мене е тогаш фер е и супер е! мајкоооооооо.Ма како викаат, доверба во никој, само во себе и така е. Од сега памет во глава!

теди мече книгава е баш за тоа, се објаснува тајната што со векови ја чувале сите народи, и се состои од какви мисли ние емитуваме, такви ни се враќаат и се исполнуваат. Ако ја немаш прочитано топло ти ја препорачувам, гледам веќе се "служиш" со "тајната" па барем да дознаеш нешто повеќе. Иначе ова било некој закон на привлечност, ако те интересира повеќе побарај ја мислам дека ја има по книжариве поголеми што се, баш сега јас ја читам и многу добри работи има :)

Прикачени фајлови:

• secret2.png
      secret2.png
      Големина на фајлот:
      469,3 KB
      Прегледи:
      125
    На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.555
    Допаѓања:
    82.455
    Сакам да кажам...

СДК,
    http://www.youtube.com/watch?v=3jcFOol59Hk
    каде бевте бре, ''верни фанови'' на Ноле, кога ние го гледавме видеово и се смеевме !?

Е, џабе ви е сега што го објавувате по социјалниве мрежи, цк, не ве можам, едноставно правите да ми надоаѓаат нагони за :puke: .

Ииии, морам да кажам дека ми фалат задачите по алгебра, математика, ЛААГ, некако ми фали тоа тупењето на решенијата до 2,3 часот наутро, де линеарна равенка со 3 непознати, тригонометриска неравнека, адиционите теореми, растојанијата од точка до права/рамнина/ итакамунатамујајца.

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ја имам книгата и ја имам прочитано, фала лепо што ти текнало да ми предложиш. Ама јас па кога го пишував постот во глава ми беше алхемичарот. Тајнава е малку покомлицирана за мојот ум :D Си викав еееех море. Уште неговите камења да ги имав и се топ ќе ми беше :rofl:

На love.edward му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Сакам да кажам...

СДК дека незнам кај да идам изгледа у манастир ке биде,моиве на сто години ресиле дете да си направат,бивсиот од праисторијата денес ми звони треперејки ми казува дека немозе да ме преболи,тазе бивсиот ми писува порака која гласи : јас сметам дека подобро би било да бидеме на пауза а не да раскинеме :fubar: уат д фак мене ми е исто тоа некако незнам или сум со застарени сфакања а мозеби и стариот екс си мислел на пауза сме па така чисто да ме потсети ми мрсолавесе по телефон уфф кај да идам кај да се скријам и сега на крај од прекрасниот ден мајка ми ми казува дека и гледале на тарот карти :fubar: и казале дека наскоро ке запознаам некој добро ситуиран дечко и ке сме зивееле срекно до крајот на зивотот :$ кај забега светот бе |( |( ту мач инфо фор тудеј

15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Незнам што ми е.
    Дали паѓам у депресија?
    Преку ден сум ок.
    Ама навечер. Ко да ме дави некој. Ми се плаче а неможам да плачам, неможам убаво да дишам, ме боли стомакот, ко кога ти се лоши, некој тапа глупава болка. Ништо не ми се прави, ни ми се гледа филм. А ми беше како „хоби“.
    Што ми е бре луѓе.
    Кој е крив, јас?

незнам зашто.
    Еве и главата почнува да ме боли.
    Знам што ќе ме освежи. Ама ќе чекам.

што ми е? ;(

само седам и блеам во мониторот. Зашто. ;(

не се знам како ваква. Секогаш јас бев силната. И нема да си дозволам да капне солза од моето око.
    Не. Не сум тоа јас.

На Butterfly-itgirl4s му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Сакам да кажам...

СД и К на трендафилка и да ја утешам воедно дека не е једина што пати од пост-менстуален синдром :lol:

На Trendafilka и marama им се допаѓа ова.
  17. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

Ме чека долга ноќ... Многу долга. ;(

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека едноставно некои особи не можам да ги сварам и тоа им го плескам во фаца. Како што се однесуваат они со мене, така и јас со нив.
    Мразам цинично смеење. |( Коковче еј. Косата ќе и` ја искубев. :devil: Ме нашла помала па ќе ми се занесува. Ќе ми дојдеш ти на гости, па ќе ти плукнам во кафето. :devil:

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Sunshine.love

Sunshine.love Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    10
    Сакам да кажам...

Доста ми е од тоа да ми кажуваат лаги во лице, а јас ја знам вистината. Но го обожувам чувството кога кажам дека ја знам вистината и потоа неможат да ме погледнат во лице. :D

20. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека во ова време јадам од утрешниот ручек :wasntme: . Мајка ми го направи прееска зошто мене утре ке ме мрзи да готвам и јас сега изедов еден цел тањир :$ . Вака ли ке се затегам и ке го слабеам стомакот бе :rofl: :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.