Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека стварно повеќе не можам да ги трпам луѓево во околина.
    Ајде нека помине неделава, па да одам некаде и малку да се одморам.
    Напнати луѓе, еј! |( |( |(
    Се` јас сум крива. Значи за се во светот е крива Вајлд. АМАН.
    Да ти се плукнам во денот грд.

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.429
    Допаѓања:
    68.621
    Сакам да кажам...

Милсењето беше префрлено во соодветната тема.
    slobodno-vreme/vesti-i-informacii-od-zemjava-i-svetot-t6356/10.html
    Да не се трупа темава со се и сешто, имате посебни теми за вести и информации, за демотивација, за песни, за смешни слики, за цитати...

3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

да имав време ке ви кажев мнооогу работи, али немам и затоа само ке ве поздравам :D

4. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    329
    Допаѓања:
    656
    Сакам да кажам...

Утре ми е роденденнн........ :rofl: турурурурру...

5. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Таман си викаш чек да си го пуштам срцево на пасење и оп сфаќаш горчлива е тревата. Море мажиии не дораснати! Да се мислело само со стап! Гитла! :x И ете јас си мавам корпи на 28 леле мори мајко, што судба ме спотера~! :D Али ако убо е кога можеш да бираш, место да те бираат.
    Срцево спокојно ми е.
    Вчера шопинг во Peacocks и подарок од него. Ах помина само да ме видел на 30 мин и замина за Белград. Посака друг живот и јас во него! Последен реченица - никогаш да не се смениш.. Платонов работи тука..
    Вечер дружби фотографски по чаршиски улици.
    Си је спремам торбата, заминувам во четврток. Знам дека треба да се радувам на Барселона ама не ми се оди нешто. Аман-заман.
    Возбуди, ќе минат се ќе си дојде на место..

На Miss-Independent, LivingGlam и sesilija им се допаѓа ова.
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Не сум на арните |(

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Сакам да кажам...

Се кадросав бе, се кадросав за мојата прва лична карта уште во 9 сабајле. Пу, лична на мајка, многу убаво испаднав. :D Кога се видов ми се сврти паметот од што ме мавна една лепота од црно бела слика, па па па... Кој поглед беше тоа од таа слика, поглед кој треба да ме пушти во дискотека и поглед со кој ќе можам да си купувам водка. Поглед џоа АЛА лудак. :rofl: А да не спомнувам дека носев блуза со риги - со КОЈ проклет ПАМЕТ! Е сега сум стварно како затвореник, уште едно бројченце да ми дадеа да држам, дека таква нигер фаца имам, и да ме претресеше полицаец на испаѓање. :rofl:

Абе сува лепота беее, кај и да ја ставиш, на кој било лист хартија, се ќе исуши, морее. А да, ми рекоа дека можни биле проблеми ради пријавата, ама мислам дека мојата мафијашка поза/лик ги спречи да не ми направат сабајле. :rofl:

На Miss-Independent и LivingGlam им се допаѓа ова.
  8. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК дека си се сликав за пасоооооош :D

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Сакам да кажам...

Сдк сакам по нешто да го паметам летово :?: енитинг :?: за сега ништо :|
    И постојано си викам ајдее ќе биде ;)

Само ми се множат желбите:
    -Да идам на 1-ви во Охрид!
    -Да скокнам до Скопје бар на викенд!
    -Да се случи нешто со трупот хартија во бирото некој да се опамети и издаде!..

Ако нека ми се множат желбите

:самјли_што_клече_на_колена_и_се_моле: :wasntme:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  10. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Мене дефинитивно ми треба одмор...Главата ми тежи 300 кила мислам, уморна сум веќе од се и сешто, не се осеќам веќе способна нормално да функционирам...Кој враг ме тераше дури на 20-ти август да земам одмор...? Не сум сигурна уште колку ќе можам ова темпо да го издржам?
    Оваа недела поготово ми е толку напорна и пеколна што секоја измината минута ми се чини вечност....

11. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.558
    Сакам да кажам...

Не си единствена, јас имам уплав од гулаби. Ако се мутави, кога ќе им го видам клунот и канџите срцево ко на зајче ми трепери.

Јас сакам да кажам...Трансформерс 3 е најепик остварување во последниве 5 години, ама маму му јебем на Мајкл Беј што реши толку педерски да го скине Ајронхајд на средина на филмот. Разочарување тешко! Ама како и да е, сцените со борбите се подобри и од вибратор.

12. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Скд..се враќам дома по кој знае кој пат, но не се враќам таму од каде што идам.
    Барем не за подолго време. Почна за мене одмор. Но ми почна и слободата. Силна сум. Решителна сум.
    Почнав да си донесувам одлуки сама. И досега донесував, но сега ми се најцврсти и најсигурни. Горда сум на себе и на некои работи што ги направив. Научив овој месец многу, што ќе ми биде корисно за во иднина. И тоа многу корисно. Не се работи за мал случај.
    И така.

13. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Не се дрогирам, жими децана, ама ова променливо расположение ни на зависник не му прилега.

Се разбудив со солзи, оптимистички заминав на плажа, не ни помислив да појадувам, па ме снајде дождец и приберувачка дома. |( Оттука расположено на пазарче. ^_^ Ихаааа, барем се за 99 секогаш знае да ми погоди нешто. И тоа цената. :nod:
    Натоварена со лубеница се вратив дома. Знаев дека неа можам да и ја префрлам тежината на мојата душа.
    И чаша од Арсенал. Ќе ми ги собира солзите, ќе ми ја смалува тежината.
    А тежината е празна. Бесмислена. Безимена. Бестежинска, а присутна.
    Тежина полна со насмевки, полна со солзи.

Зашто токму сенките на сопствената душа се човековиот извор на тага и радост.

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Сакам да кажам...

СДК Скопје да престане да дава жителство заради многу од други градови кои го злоупотребуваат. Благодарам. :bow:

На Alanna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ljulju

ljulju Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    Сакам да кажам...

СДК си купив две маички од СЕ ЗА 200 хахах

16. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк неубаво ми е...пмс :x

17. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.133
    Допаѓања:
    26.523
    Сакам да кажам...

СДК и за мене почна летото конечноооо :dance: Завршив денес со последниот испит, и мислам дека ќе имам добри резултати. Ми заздрави и раната од извадениот заб, можам да јадам и пијам што сакам :D Дечко ми е уште кај мене, и многу го сакам! Секој ден ми го прави посебен :inlove: Се запуштив малце со зумбата ради забот и испитите, ама ќе и се вратам пак деновиве, веднаш сум накачила килце :envy: Ама за се има решение. ;)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  18. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Пијам кафе, на најубавата тераса и се одмарам...
    Погледот го пуштам да оди до хоризонтот кога веќе физички не шетам ќе му дозволам на моево мозоче да се прошета, не сакам граници и ограничувања, сакам слобода, сакам животот да го држам во свои раци и самата да олучувам за се, доволно сум паметна за да можам да донесувам правилни одлуки...

Моите грешки се мои, само мои и самата ќе си учам од нив, немора никој да ми трие од нос, ако тоа било така или она онака, ма дајте луѓе опуштете се, живејте си го секој ден, живејте за себе, уживајте, не ме гледајте мене, јас сама сум доволно силна да се носам со бремето кое ми го спрема животот.
    Не ми требаат филозфии за да сфатам што ле лошо а што добро, што да прифатам што да игнорирам, како и да е, сфатете ме гушите со тие ваши претпоставки и ваши погледи на работите.

Нели сфаќате дека ништо од тоа не ме интересира, јас сум среќна, јас живеам и пеам секогаш кога сакам, јас плачам кога ми се плаче, се смеам кога ми се смее, јас не сум зависна од вас како вие од мене, мене ми треба само тој и никој друг, сите вие сте небитни кога тој е прашање. Неговата насмевка ми е побитна од се друго, па затоа секој кој ќе се обиде нему или мене да ми наштети нека му ја мисли, или уште подобро нека пакува куферите и нека бега што е можно подалеку, зошто јас никому не останувам должна.

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Болна, плачлива, пореметена. Со растечен нос, и потечени очи, без ни еден функционален мускул. Е да, тоа сум јас во сред лето.
    Со саати си лежев до него и му го слушав срцето како му чука и ми беше доволно да сум смирена. Си дојдов дома и мирисам на него ... лепо је.
    А сега ги исчекувам другарките да си дојдат од пат, нека си дојдат да ги видам и да ги гушнам, и милиов кревет ме чека. :)

20. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

Сдк дека темата за единчиња многу ме растажи, во моментов се осеќам толку осамено што сум затворена во мојава соба и не сакам никој да видам или да зборувам.
    Сакамм БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧКАА. :$ :tmi: ;( ;(
    Кога ќе се мажам 3деца ќе родам!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.