Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.555
    Допаѓања:
    82.455
    Сакам да кажам...

СДК, дека денеска ова пмс-ов буквално ме докрајчи. Солзите ми се под нос цел ден, а никако да заплачам, некако проклетава гордост не ми го дозволува тоа и благодарна сум и, за прв пат !
    Се мразам што сум ваква ''тесна душа'' и се си земам на срце...не чини.
    Се беше прилично добро, утрото ми почна во некаков си грејпфрут - горчлив вкус и буквално ме докрајчи глупост - фејсбук, твоите ''гугуткања'' на sидот на оваа, како се викаше..кхм !? :puke:
    Ма знам дека сум смотанка и дека се замарам со глупости, ами ти ...ти !? Да паднеш толку ниско, та да им гугуткаш серенади на мали пролетарчиња ко оваа, нејсе, не ти личи на годинките. :!:
    И знам дека сите викаме колку само фејсбукот лаже, дека не треба да обраќаме внимание на таквите ситни работи, бидејќи секој објавува сешто и секому, меѓутоа, јас сум 99,9% сигурна, дека понекогаш на сите нас не' пецкаат ваквите ситни, или ''ситни'' дешавки кои ги среќаваме на социјалнава мрежа и ни го сје*уваат расположението. Дури за момент си помислив дека можеби и се' е готово и триста други ланци тракатанци, за кои сум сигурна дека немаат никаква смисла, а не пак врска, ама тоа е...пмс, шта чеш !?
    Те мразам фејсбуку гаден!!!!!
    Сепак морам да се помирам со фактот дека не сум единствена - до душа, па и тој не е единствен на мојата долга листа на ''dream men'' :devil:
    имат чу те, кад - тад, кад - тад ;)

2. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е досадно! Цел ден си го преседов во пижами и на компјутер и од утре МОРАМ да правам нешто друго,а не да го прележувам цел ден. :!: :)

3. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    298
    Сакам да кажам...

Eee Sugar знам како ти е. Организирај си го времето , иначе ќе збудалиш :)

На sugar му/ѝ се допаѓа ова.
  4. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Ми велеа може секој да те повреди,им велев можам и јас....:*:* :D ;)

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК дека обожавам кога моите зли планови успеаваат! :rock:
    Како се склопија коцкициве - доџе ми да вриснем! :D
    Ми подарија CD од Guns n' roses, многу пријатно ме изненадија. Среќна сум. :nod: :nod:

6. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  7. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

До сега во мојов живот никој не ме исплашил вака...Пред малку другар ми од Србија ми прати линк на фејсбук, на чет и ми напишал под него -отвори го профилов и види ги сликите...Го отварам профилот и што да видам - морничава профил фотка, црно-бела од бебе замижано и околу него крв, пријатели три само, све некој језиви слики профилни и на ѕидот некои чудни постови ставале...Кога кликнав на сликите да ги видам - во дел од секунда хорор музика, профилот се расцепува визуелно на два дела, излегува едно страшило,а бебето ги отвара очите..сето ова се дешава во дел од секунда и го крева адреналинот над дозволеното ниво... |(
    Ќе му вратам за ова :!:
    Ако ви напишам името на профилот и вие ќе го отварате и ќе се исповадите од памет...

8. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Aј прати ни го хехехе

9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК се чусвствувам изненадено.Многу!
    Еве вака
    :o .Буквално.
    Еден бивши дечко,сегашен другар ( бар така го мислев ),сега ми сврте еден муабет и ме запрепасти.

Сум била Жена на неговиот живот,е дружел со мене цело време зошто неможел да се замисли без мене.Никогаш не престанал да ме сака и никогаш нема да престане.
    Со секоја што бил ја споредувал со мене и кога некогаш ќе се ожени сакал жена му да е како мене.
    Има грижа на совест и цел живот ќе се чуствувал виновен што ја повредил и изгубил единствената девојка што ја сакал.
    |(

И уште многу вакви романтичарски срања.Може звучам грубо,ама па мајку му ова ми е многу драмење од страна на еден 24 годишен маж.

Мојата верзија на приказната:
    Беше тоа оддамна,пред започнам врска со љубовта моја.Бев малечко незрело детенце.Имав "врска" која не траеше ни месец дена,со уште едно такво како мене детенце.
    Бевме многу заљубени.Дури една цела недела дена ,дур секако мене не почна да ми станува досаден. :rofl:
    И како да му раскинам ако не му смислам некој банален разлог како на пример тоа дека многу ме изнервирал коментарот што го оставил на ХајФајв на една негова другарка.Толку ме повреди што сварно неможев да продолжам веќе со него :worried: :D
    И ми остана едно симпатично другарче со кое чат-пат одевме на кафе и споделувавме заебанции.

Тоа е.Различна перцепција на нештата.
    Барем ме потсети на една прекрасна песна,која успат ми ја посвети :D
    http://www.youtube.com/watch?v=CFQT0g860EI

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    2.482
    Сакам да кажам...

или па да се стави визен режим за влез во Скопје, за ние провинцијалците да не можеме да дојдеме |( |(

На Doozy, Theodora, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

За да остане Скопје комплетно без жители. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ај бидете љубезни донирајте по некое евро во моја чест :D Сакам да одам во рајов ... :)
    http://www.kafepauza.mk/art-i-dizajn/ku ... ata-dusha/
    Само колку за еден викенд, не барам повеќе. :wasntme:
    Ех, убавини :inlove:

На Lilly8 и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Теди јас частам ... одиме заедно ;)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MileyCyrus1Fan

MileyCyrus1Fan Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    130
    Сакам да кажам...

И јас исто :D :inlove: :inlove:

15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Ај земете ме и мене :D

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.207
    Допаѓања:
    167.248
    Сакам да кажам...

Сдк...пмс и благо,у очи одмор,тамам се опуштив,на два дена...и бум,од глава од вчера навака.Мака ми е.Мака ми е што јадев благо и пиев кока кола,мака ми е што касно се прибирам,мака ми е што откачив луѓе за дружба,ама душа ми спиеше,мака ми е што вчера вечерта не се послушав за нешто што си ветив,мака ми е за се...не се чувствувам ко да е лето.Едноставно,топло,долго лето,а јас морска пена....Не ми е мака што се здебелила.Имам пмс и имам право да бидам злобна за нешто така безопасно!
    Мака ми е што се ова воопшто не ми е исплатливо и мака ми е што си имам работа со неспособен народ кој мисли дека дипломата купува успех,а не гледа дека е ашлак и пол и дека не го бива.И што ќе ти го?! Да фатиш,јабука у уста и на скара.Идиотизам.Мака ми е од навиката на овој народ половично да си ги извршува работите!!!
    Мака ми е едноставно!
    Мака ми е и што оваа мајка ми ми купила киндер чоколада.
    Мака ми е што мислам дека е среда!!!
    Од утре...еве давам чесен фемински збор,до мојот летен одмор,ќе се придржувам до Лилитковите начела,критериуми и правила и нема да си ја јадосувам душата.Ќе станувам (по)рано(о,да многу рано,а само три часа сон,ал за лепота се трпело бе) за да пијам се што треба да се испие и изеде и нема да јадам глупости,само за да не качам целулит и килограми и јас и гласно ќе им кажувам на луѓето дека ако сакаат да ме имаат во животот,да не ме притискаат и гушат.

На caroline.costa, beached, Strumfeta93 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

Готово ... договорено! ;)

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Kako без мене правите договор ... Џули може и јас со вас :D ќе донирам колку е потребно :D на Теди и легнаа парите на сметката ;) утре во колку тргнуваме ? :D

На Neytiri и teddybear им се допаѓа ова.
  19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.620
    Сакам да кажам...

... у пм, :devil: целата дотерана, нашминкана, намирисана, подготвени сендвичиња, овошје тон, си го чекам момакот да ми ги покаже ѕвездите на небото, само за да дознаам дека не може да дојде!!! :devil:
    Сега ќе ја удавам мојата тага во лубеница... ;(
    ќе напишев банана, ама овие некако со xxl големина, ќе си добиете перверзни идеи, ве знам ја вас, ајде, ајде... :wasntme:

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Сакам да кажам...

^^ Ухууу ... обавезно, без тебе нема одење. ;) Па ти доволно да ја имаш колата, толку. Ете ти и јас частиме, а цурките нека кажат кое време. :D

СДК ... Ако мислиме дека имаме се... секогаш мора нешто да ни фали

На teddybear и ozbilnazena им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.