Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.525
    Сакам да кажам...

СДК: Иако вечерва имаше работа во стил газ преку глава за да нарачаш пијачка, ама акоооо! Вредеа сите маки! :lol: Толку смеење, танцување, пеење, пиење - немало до сега! аххаха И сите во бели блузи (а кој се снашол и бела пантолонА носеше!) 8) (White sensation беше журкава)
    Ах, го сакам цел персонал и позитивните насмевки што ги носат на своите лица, иако едвај стојат на нозе :*
    Прејака журка испадна, ќе имат и пак :!: :)

Се гледаме (читаме де) утре, мај лејдис - добра ноќ :*

2. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Јас ќе ве снабдам со книги :lol: И со коктелчиња, а можи и торта :) Нема диети да се разбериме :!: Инаку никаде не тргнувам :!: :)

На julie77, teddybear и ozbilnazena им се допаѓа ова.
  3. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

Еми луѓе - Мистери Од Фемина got a page.....ајде сите фанови да сте станале ]:)

П.С. - не се гледа кој станува фан, така да безбедни сте ;)

http://www.facebook.com/pages/Mistery-o ... 4249017999

Воедно и добро утро !!!!

На Avril.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Сакам да кажам...

Што му бидна на времево?
    Исто како есен да е, се разврнало, се заладило.

Мене и оваа вечер не ме фаќа сон, ме мачат некои работи. Не ме оставаат да заспијам. Ах оваа моја глава за се‘ се грижи. Главата 24/7 ми пука.

Се бројат деновите до кога ке ја напуштам нашава мила земја, arrivederci, ама само за 15 дена. Ке си го одморам мозокот, далеку од сите проблеми, ке си шлапкам во морето, ке си се сончам(аха, да на ова време :| ) и ке се заладувам со некој џус. :*

5. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

СДК не дозволувај погрешни луѓе да влезат во твојот живот, да те натераат да го сакаш тоа што тие го сакаат,а да го заборавиш тоа што тие го немаат!

На MissCupcake му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Бев да ми земат крв и едно мало дете чекаше , виде како плачат други и и вика на мајката Мамо страв ми е.... влегува и мед.сестра го прашува како се викаш? Детево : Зашо? Мед сестра: паааа да знам со кој се занимавам хаха Детево шо ќе ми праиш? Мед сестра : Ништо ( му ја зема раката му става алкохол на памук и го боцнува и он ИИИИИ КРВВВ ! и сестрава : сега ќе ја земам ( и му ја зима со тоа нез како се вика ) и детево толку???? БОГ ДА ЧУВА
    хахахаахха како сум се смеела :D

7. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...прочитав некаде дека е научно утврдено дека дрогата и љубовта ги напаѓаат истите центри во мозокот и со ист интензитет. Изгледа затоа мнозинството луѓе не бираат што ќе направат и против кого ќе се свртат во тие периоди. На крај самите тие остануваат губитници.

На zhap4e, julie77 и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  8. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Сакам да кажам...

СДК дека искачам на пауза и тоа во потрага по нови штикли... :rock: т..е.најдени се уште да се купат :rock: И вечер играње на веридба,да ги разгазам убаво :dance: :dance: :dance:

9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

СДК дека некои луге не заслужуваат да им објаснуваш по толку многу пати дека НЕСАКАШ да им одиш по кеифот цел живот.
    И да надополнам дека кога реши некој да се бори за љубовта му успева а губат кукавиците како мене што не можат да мрднат со прсте. :emo:

10. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

Уф абе да пораснам уште малку нема да биде лошо. Така да седнам во чаршија, да одморам во некое кафуле со другарка, со кафе и цигаре и да знам дека веќе се е позади мене. Да почуствувам дека се сум надминала. Сите овие тинејџерски срања.

11. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.885
    Допаѓања:
    6.599
    Сакам да кажам...

Сдк ужасно ми треба едно квалитетно спиење,не паметам кога последен пат се имам наспиено како човек :|

12. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.831
    Допаѓања:
    19.022
    Сакам да кажам...

СДК конечно се прибрав и се одморив,ми фалевте девојки :)

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

Јас да ви кажам, после долго време, не знам што да кажам. Доказ? Мојот поздрав - „сите на кои им недостигаше моето форумско отсуство“?! Кој лексички дадаизам!
    Не сакав тоа да го кажам :D Ме сфативте што сакав да кажам нели?

Уморна сум. Исполнета, но ненаспана. Ми удираат поштен ама сосема беспотребен ремет од сабајле, а ја би да си трчкарам по некои други попријатни, приватни обврски, да се потам помеѓу тезгите на Бит пазар, да му дадам јасно на знаење на Швајцарецот кој го сретнав дека - НЕ, нема да се ценкам во негово име за евро и пол, затоа што за евро и пол во Швајцарија не можеш ни мастика да купиш, не пак цел комплет на прстени, ланчиња и слични пазарски, а евидентно егзотични тракатанци кои сакаше да и ги подари на својата девојка.
    Нејќум секојдневие и машинерии кои ме тераат да живеам неинвентивно, по правила, по редослед.

Сакам фини редови максимум во банка, по државни институции, но не и во секојдневниот живот. Ама пак и во анархија не се живее.

Ма не знам што сакам, битно сакам кревет и многу меки, миризливи перници, да се кутнам, да отспијам 2 - 3 сона, да пробудам комшии. Денес не е дека не сум со сите, туку сите не се со мене, а и овци немам за да кажам дека не ми се на број.

Рунтава средава, рунтава и јас. Утре ќе славам што живеам. А денес ќе славам ако преживеам.

Бидете ми умни. Ми недостигаа вашите букви ;)

На mims-89, Theodora, najubava2010 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Сдк дека ги обожавам утрата. Прекрасно кратко време пред да се фрлам на активностите и обврските кои треба да ги завршам, си седам на феминава, се расправам со сестра ми кој да оди во продавница(да до толку сме мрзеливи),а после и порачувам еден штотуку направен кроасан, со чоколаден прелив,многу чоколаден прелив, од кој по некое чудо успевам да се извалкам дури и на вратов под косава |( . Не знам во утрата се чувствувам спокојно,опуштено едноставно се чувствувам како сите мускули и коски да ми се имаат пуштено после некакво згрутчување,ослободено,како крвта слободно си тече :D (ај да престанам пред да направам симптоми за некоја од болестите на Хаус па да се секирам цел ден :D )
    Едноставно сакам да кажам дека ми е прекрасно на фемина, кога прв пат направив профил не очекував толку да ме заинтересира,толку време да поминам на него, ама зараза сте ]:)
    Ве поздравувам на сите. :*

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  15. orinoco

orinoco Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    88
    Сакам да кажам...

СДК дека ми недостига кафето овие неколку дена затоа што морам да регулирам притисок, срцебиење и ненаспаност од мисли. А пишувам на форум насловен Кафе муабети а не пијам кафе привремено. Иронично зар не ?

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Слушам некои македонски песнички од типот итно ми требаш :D таму ми се пушти телевизорот ама кога ќе подразмислам стварно некој итно ми треба. :wasntme:

Си размислувам ...

А да, не сакате да ви го раскажам мојот сон кој одново и одново го сонував, бев машко и бев педер. :tmi: Не продолжувам даље, немаше перверзии, само некои 10 машки околу мене :D Луѓе немам изопачена фантазија верувајте ми, не знам зошто ми беше потребен сонот. И се будев и се мачев пак да спијам па пак истото. Бродови некои, давење. Немам поим. Мачна ноќ имав признавам. :tmi: :D

Го сакам мирисот на утрото. Поготово кога е човек сам дома, па се влечка од кревет до вц, па во кујна си подготвува појадок и кафе додека чекаш комјутерот да се уклучи, и едноставно уживаш после тоа, без никој да те испрашува вака или така кога сеуште уста не ти се отвара. :)

17. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Давење во вода значи здравје ако ти се давиш. А другото не знам :D
    Извинте за оф топик :$

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Вака досадно не ми било одаФна. Јадев орифче и сработив се за денес... Сакав да одам на брза кафе-паузичка, али due to некој експрес состанок .. ни се одложи...
    И сега ми се спие. И препрочитувам постови што ги имам прочитано. Читам глупави „колумни“ и твитам безвезности.
    На пример и твитнав на другарка ми дека е КРАВА. моја мала крава. Не како млекото. Туку како оние кравине што се тажни без другарките.

http://zazabava.com/krava-bez-drugarka-stres
    И сеа сум под стрес зошто мојата крава е офлајн.

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Ако ви треба мрчатор, 60 години, 1,80цм, проќелав. Мрчи со квалитет у секоја доба! Јавете ми се! Квалитет загарантиран! Се обраќа на мрч мрч.

Дафнеее твит, твит! :*

На Dafnee и LivingGlam им се допаѓа ова.
  20. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам...Штрумфовите се враќаат!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rock:

http://www.divianarts.com/divianarts/?p=4631

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.