Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.919
    Допаѓања:
    41.084
    Сакам да кажам...

ц ц ц ц ти тешија Неа и гледај серији со Нејзе до 11 Ч. јас ке се нервирам гррррр :envy: :envy:

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.476
    Допаѓања:
    91.900
    Сакам да кажам...

СДК фино се чувствувам. Кога ќе завршам многу работи сум си многу задоволна. Со сестра ми раче за раче :lol: го свртевме денес градов и ништо не најдовме. Не сакам да купам нешто колку да се рече сум купила, сакам да биде љубов на прв поглед. И јас како пензионерите се радувам секој месец на пензијата, ги трошам веднаш парите и цел месец стискам. Битно тој ден сум задоволна.
    На она ѓубрено мое, не успеав целосно да му завршам работа, но задоволен е плус има причина утре да дојде хуху :rofl:
    Сега сум уморна, сакам да се гушнам со перницата, но сакам и да го почувствувам кафето.
    Имајте убава вечер.

На teddybear, Strumfeta93, Miss-Independent и 3 други им се допаѓа ова.
  3. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк Скопјани бре луѓе, просто ви се чудам како ги преживувате овие горештини. На +40 степени :sweat: . Едвај жива останав денес. Станата сум од 5 до 3 часот не јадев ништо. Само на една вода сум цело време. Ќе колабирав ако не седнев на ладно барем малку. Не ве можам жими се. Кај нас дефинитивно е за 10 степени по ладно. Алал нека ви е :bow:

И сакав да кажам некои луѓе си земаат за право да каснат. Сега разбирам познат си и се по ред ама 2 часа да касниш :fubar: па кој и да беше ќе имаше осет. Ова до професорот на ФОН.

Битно убаво си поминав сега топло или не добро беше. Си се подновив и така. :)

4. Lima87

Lima87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    280
    Сакам да кажам...

Епа да знаеш денеска ич не ме пушти од прегратка, ме задуши со гушките :lol: ама повеќе сакам топло отколку ладно, така да еве јас ти благодарам за топлината и ти праќам :*

5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Време е Прилеп да победи една тешка болест, време е Прилеп да спаси една младост, Прилепе време е за хуманост! Покажи почит, љубов и солидарност кон твојот 25 годишен сограѓанин. Покажи доблест!!! Купи книга “Личен Став” по цена од 100денари, сталажата ќе носи наслов “Хуманитарна акција”! Остварените средства се за помош на Виктор Ацески! Копирај го текстот и на твојот ѕид,рашири хуманост!!!

Друг начин на кој можете да помогнете е :
    Da mu pomogneme na Viktor Aceski koj boleduva od karcinom TU/EKSTRAGONADALEN TERATOCARCINOM YOLK-SAC
    Brojot na ziro-smetkata e: 300027076506219

Telefonskiot broj na koj moze da donirate e 070-143-177

Бидејќи темава е најпосетена решив овде да постирам . ;)

На kate21 и srculka им се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк море би ги вежбала сите вежби по 5 пати на ден кога овој би ми бил тренер :tmi: ;)
    Какво сама вежбање бреее!
    Нема ли машка рака да земе да ти покаже,да ти фати ноже да ти наместе :lol: џабе е сама вежбање се губи мотивација после 3 ден :!:

http://www.youtube.com/watch?v=l7AnkFPj ... e=youtu.be

На Lima87 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

Правило на денешницата ...
    Колку повеќе даваш, помалку ти се враќа ... колку помалку даваш, повеќе ти се враќа. По себичен си повеќе те ценат, по дарежлив помалку те ценат.
    Почитуваш не те почитуваат, не почитуваш ја добиваш сета почит ...

Да, да за жал така е ... нема некој да се сложи ама ова не го зборам на памет туку од вистински примери.

:|

На Neytiri, Strumfeta93, lolyta777 и 8 други им се допаѓа ова.
  8. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.625
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

сдк денешниов хороскоп ме изнасмеа :rofl: :rofl:

:^) :rofl: :rofl: :rofl:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Сакам и морам да кажам дека сум разочарана од возачиве низ Скопје! ко да дошле у Тунгузија..тоа простотилак и некултура.Трудна девојка поминува тој идиот од кола збори на мобилен и вози 100 на саат,значи коса ми се крева,ако нешо може да ме изнервира у градов тоа се возачиве..дозволи се делат ко банани на пазар! срамота е.. :fubar:

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК се вратив од именден и многу убаво си поминав. И среќен именден на сите кои им е денес, Иванден и да им е вечно и честито името! ;)

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека го обожавам чудово и да ме затрупаат со неа јас ке ја изедам цела и ке излезам :rofl: :rofl: :rofl:

На Doozy и teddybear им се допаѓа ова.
  12. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

СДК: Ауууу шубав ден! :sun: Плажирање до максимум!
    I :l: Канео

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Ааа ме излажа хороскопов денеска.
    Ни с од секс не видов.

СДК дека видов едно пет-шест седум-осум десер прекрасни пара штикли што морам да ги имам!
    Добро не баш дека морам,ама си сакам.
    Ама ајде без силна желба не ја биднува работата.Па макар и да остане само на желбата.
    Битно јас ќе бидам многу лигава од денеска.На секој чекор ќе се умилкувам.И на мама и на тато и на бато.
    А може и до кај баба да тркнам.Одамна не сум и била :D

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

Цел ден ја слушам песнава
    http://www.youtube.com/watch?v=br-Dy3puDoc
    Да некоја романтика ме пукнала денеска, така само ми се лежи, ми се гушка и ми се бацува.
    До песнава ли е, или се пореметувам :^)
    Сеедно, убаво ми е, и ја прогласувам за најромантична песна на векот!

На teddybear, LivingGlam, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    На Jojoba и martinuska им се допаѓа ова.
  16. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    2.919
    Сакам да кажам...

Од утре ќе почнам да штедам. Сериозно.

17. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сакам да кажам...

Денеска сум инспирирана и мотивирана :)
    Се чувствувам убаво, решив да направам некои промени во мојот живот, да преземам акција :)
    Плус новата чантичка во nude боја дополнително ме усреќи :sun:

Среќна сум, се надевам ќе потрае :angel:

На Strumfeta93, LivingGlam и Phyramide им се допаѓа ова.
  18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Сакам да кажам...

... што и' се дере мажот наш на женичката ни дома, урла ко некој идиот, зашто гледала премногу турски серии!!!
    Па нека гледа.
    Работи по 24 часа, и се' уште има живци за чистење, ручеци, кифлички, муабети, насмевки и шиење драпери.
    Понекогаш сакам силно да си ја гушнам мајка ми и да и' уплатам едно крстарење подалеку од две будали, а.к.а. јас и татко ми.

Која волја, трпение и трудољубивост поседува женава, просто и' се восхитувам.
    Да, знам, за секого сопствената мајка си е најдобра, највредна, најубава, но јас ќе сум најсреќна ако поседувам третина од квалитетите на мајка ми.

Па нека гледа и бумбари како се парат ако тоа ја усреќува, па не и' викај човеку! :devil:
    Готово, одам по секирче, глава ќе му скратам ако го распушти одвратниот баритон уште еднаш!

На Dafnee, MaxyMax, ozbilnazena и 10 други им се допаѓа ова.
  19. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Сакам да кажам...

СДК убаво е што конечно го пронајдов она што го сакав :) ...Можеби кога најмалку очекував,но баш тоа и беше посебна причина да ми оставиш голем впечаток...Првпат некој да посвети внимание и на најмалите ситници кои мене премногу ми значат,а сето тоа тебе те прави посебен :$ ....Постојано ми укажуваш дека мојата насмевка ме прави посебна од другите,но и твоите гестови ми значат премногу...Се разбира и тоа што бев инспирација за една таква убава песна,те прави уникатен...Благодарение на нашето непредвидено пријателство го пронајдов тоа што тешко се пронаоѓа во реалниот свет...Но,сега сето тоа стана бескрајна реалност....Не би сакала да заврши ова преубаво поминато време со таа драга личност... :)
    Знам дека знаеш оти сум директна личност и би сакала да ти кажам дека нашето пријателство веке одамна премина во нешто друго...А знаев дека длабоко во себе и ти го чувствуваш истото,твојот поглед жареше како никогаш, кога ми го кажа тоа... :)
    Мислам дека се ќе биде ок,ќе можиме да продолжиме понатаму иако некои препреки стојат и ќе стојат секогаш зад нас..Сето тоа би било понатаму доказ на вистинска љубов :*

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.330
    Допаѓања:
    158.456
    Сакам да кажам...

Сдк(п),кој го има тронот,кој го има тронот?!Ша ла ла лааа...тоа е.По цена да не спијам цел јули,ја докажав целта,а ти касни си од газот од мака!Природно течение на нештата,хармизма бе,тоа е.Људи мене воле бре! :DНе,не мора круната,мене и онака ме сакаат! :D
    Џангризави суштествија,иш!
    Реков,дур не ме прашате како сум,муабет не ви праам,дур не се смеете константно две недели,па ич.Стоп хејтери и муди пипл!
    Исто така,невоспитани,стоп.Кога гледаш стојам и чекам да си заминеш за да кажам нешто некому,оди си,не стој,љубопиството ја убило мачката,јас ќе те убијам тебе!Бре некултура еј!
    Хопа троп,завршив со еден том од мојот животец!Бре,ќејфој!

На Neytiri и Gordana10 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.