Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека можеби ќе почнам да медитирам. :)

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СД и` К на сестра ми и тука дека таа на спотот што го прегледува 100 пати НЕ Е тетка и` на другарка и` од зграда [​IMG] по ѓаволите! [​IMG] [​IMG]

СД ви К вас дека утре сум на битна свадба надвор од Скопје јеје и се надевам ќе ги играм орцата без да ме замараат многу многу високиве штикли [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Женската интуиција никогаш не лаже . ;) :@
    уффффффф мразам кога сум во право за некои не толку убави работи . ;)

4. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Сакам да кажам...

СДК.......И ќе ви кажам......да си знаете дека.....Абе ова жените кога ќе си стаат нешто у глава, кога ќе си напраат некој филм, незнаеш дали да се чудиш од каде излегоа овие работи или да плачеш.....забегани сте бре, нема што тука...како гледате некои работи, ве бива за креативност бе мајка му стара...за научно фантастични филмови шче ве биде....Тукууууу не ми беше тоа зборот.....сакав друго да кажам....а одамна неам вака кажано ништо....жешко е бе, ]:) ај кој е за со мене да бегаме у охрид на викенд? :wasntme: А иначе не почнав да пишувам со таа намера...друго сакав да кажам, ама на овој мозоков му текнуваат моментално други ствари..И уште друго нешто ми текна, ама ај да не ја тупам више да ви кажам тоа што дојдов да ви го кажам......а иначе сакав да ви кажам дека...Ејјјј да знаете само со Лилит каква хемија имаме ]:) Искри летаат на сите страни ]:) ..... Лилит :call: ;) :*

На Phyramide, najubava2010, Strumfeta93 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    6.740
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека веќе нема да се уклучувам на фемина форумот.
    Беше чест да ве запознаам и мило ми беше за дружбата.
    Ве гушка Фајрквин.

6. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Зошто ? :o

7. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК Дека јас за овој ден првпат сега дознав, или сум малку аут??

Деветти јули - ден без градници - ЛЕКАРИТЕ СОВЕТУВААТ

Фрлете го градникот да не фатите рак

"Дозволете си да не ги стегате градите со долна облека цели 24 часа. Со секое ва­де­ње на градникот, практично се заштитувате од појава на карцином", советува д-р Нико Беќировски од Клиниката за токсикологија.

На kate21, FBI, blond и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК колку ме нервираат дома со цигариве, тоа е чудо! :x

И да немаат земено плата, и крај на месец да е, пешки ќе одат, ама за цигари пари се наоѓаат. |( |( |(
    Ќе почнам ДДВ од секоја кутија да им земам, за шминки, лакчиња и нови старки. :rofl:

На blond и baguf4e им се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК... Best Thing I Never Had

Браво мор Бијонсичка.... се пронајдов комплетно.
    Два пати :wasntme:

На Rozich, Go-Girl, TheCandy880 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

СДК погледни во моите очи. Пронајди го стравот и пробај справи се со него. Пронајди во мене се' што е непотребно и фрли го. Извади ја негативната енергија и пак врати ја, но овој пат да биде позитивна. Избриши ги трагите кои ги оставиле. Непотребни се.
    Толку мало, а полно со чувства. Толку мала кутија, а полна со разни изуми.
    Би сакала да напишам се' што мислам во моментов. Секоја нова секунда е проследена со нова идеа.
    За крај е онаа добро кажана реченица од момчето со убави очи, која вели:
    Времето ти е ограничено, затоа не троши го живеејќи туѓ живот!

На i.am.me, Miss-Independent, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк двојно какао за почеток на денот,брзинско чистење по станот,некои 20 страни прочитани од новата книгичка..
    Па кафенце со С. муабет,ѕиркање во талогот од кафето :lol: =добар почеток на денот ;)

И сега се прашувам и чудам како се користи ова чудово Twitter го имам подолго време а не можам да се снајдам :fubar: глупа сум или оно е досадно :tmi: :)

12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДиК на Брајт дека мислам дека ја познавам, но таа мене не ме познава :wasntme:

13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Се качив во бус за Белград ноќеска. Фудексовиот кондуктер душата ми ја извади од досада. До 02:00 доаѓаше, ме будеше ми изграваше мачо. Толку сакав да го удрам неописливо.

Чичкото во фурната ми подари блага кифла - благ да ми бил денот. Со насмевка заминав на аеродром. А детето на билетарата охриѓанче, не ми зеде пари за карта. Која топлина ми ја дадоа на сред Белград..

Чекајќи да се чекирам, некој викна Ирена! А, тоа тој! Без да ми каже дека ќе дојде. Кога виде кои панталони ги носам се насмеа и ме гушна. Ми подели многу работи. Бакнеж на чело и посакување. Не го очекував воопшто. Седнавме си пивнавме една ракииичка, си поприкажавме и планирaваме (дво)дневно бегство кога ќе се вратам. Средба во некоја земја.. Ме плени признавам.

На kate21, mims-89, la-chicka и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Не ми се искача,а и не ми се седи дома.
    Не ми се јаде,ама би лапнала нешто.
    Ми фали он,а и здосаден ми е више.
    Шорцевиве на мене ги осеќам претесни.Не зошто ми се мали,едноставно не сакам да сум во моја кожа па се ми смета.Дури и овие прекрасни тексас шорцеви со симпатично срце на џебот на мојот исто така сипматичен прчлест задник ,кои ако не ги имав ќе ми фалеа.Дури и тие ми сметаат.
    Ми смета дури и прекрасниов вкус на лубеницата која се топи во мојата уста,затоа што не сум гладна.Ама ко што спомнав,морав да лапнам нешто.
    Кога би знаела што сакам многу би ми било полесно.Се би било многу полесно.
    Аххх,
    ајде Aufiderzein мои дами,да не ве бунам и вас повеќе со мојов пост.
    Уживајте во вашите шорцеви и вашите лубеници :hai:

На Noemi, FBI, crazylady и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека обожавам кога имам креативни испади сред досадниве жешки летни денови. Најдов една стара рамка и низ интернетов чепкам и барам идеи за слика. :) Ќе ја излакирам само за да добие сјај и да не го загуби оној олд скул шмек во неа. :D
    Ќе ви покажам фотка како ќе излезе. :)

16. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Се спремам за полагање на Toefl...Не е толку тешко... :?:

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.326
    Допаѓања:
    158.415
    Сакам да кажам...

Сама си шетам по ганглии.
    Доцна се разбудив,среќа што ја чув бабе како ми влегува во соба и промумла,мила на баба и лакче за нокти ми оставила.
    Жеже,рже не се држе...и рамно ми е и не ми е.
    Пред одмор го доживувам најголемиот стрес.Е нејќум така.Ми треба помош.
    Лани на 5тиот ден сфатив дека одам само со 2 пара панталонки на плажа,а останатите 5 ми спијат во куферот,на 7миот сфатив дека новиот фустан,новите маички и новите панталони ми се необлечени и толку непотребни,а обувките муабет да не праам.На крајот од одморот,10тиот ден,сфатив дека сите 15 пара гаќи,нови,спешл селекшн,сите до еден се искористени.Наравоучение?!Ме сфативте сигурно.Го испошкртав списокот со глупости и сега ми треба спешл селекшн гаќа,козметика тро и тоа само за коса,зошто се друго имам и млеко за сончање,бикини такоџе треба да се подноват,друго ич не мора.И прееска ровареќи по плакарот,открив...дека можам да шиткам несесери,вкупно 8.Побогу жено,а нов сакав да купам!Ете тоа ме прави нервозна,предодморската нерационализација.
    А сеа...се чувствувам ко да сум пиела нафта,што може и да е точно со оглед на тоа што глинава на виталија ми е со сомнително потекло.Кога ќе си подждригнеш ти доаѓа вкус бааааш на нафта.
    Не знам што да правам вечерва и се вознемирувам ради тоа.Ми се седи дома,утре знам кај ќе сум и знам деќа ќе ја видам Шилеа таму.
    Плетење е нештото што треба да го научам.Прилично непродуктивен ден и се нервирам,па фатив да им вртам по телефони и сите,шо ти е ма?!
    Додека 5 дена константно трпев глупости со силна мотивација ради она што му следеше,сега...не трпам глупости,ама го немам тоа потоа.Си продававме убаини,зајдисонца,сплеткани голички ноџиња,буб во вратче во најволшебната просторија на светот и нема да му го заборавам муабетов,погледни во сонцето да ти ги видам очите и после ќе ти направам кафенце.Мх!
    А сакам и конечно да го видам спокојот во друшата кој ти го носи она најсветлото и најтоплото.Не сакам да се грижам.Вчера по не знам кој пат сфатив дека тоа се ликовите кои сакам да ги гледам во гужва кога срцето ми бие засилено.

На mims-89, FBI и LivingGlam им се допаѓа ова.
  18. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК дека поминаа 7 дена во Битола, кои ми ги одбележaа одличното домаќинство, топлиот туш, кревет, храна, братучедите, друштвото, фотките, тесните улички, Корзото, Позитив, сат0 :lol:, па и Прилепот е тука некаде... Убави моменти, проводи, насмевки, и секако, спомени кои со милина ќе си ги понесам назад во метрополата... А таа, со своето (честопати) еднолично секојдневие, сивило, но и оној уникатен шмек, повикува...
    Bbye Bitola, see you soon! :hai:

И секако, не смеам да заборавам да упатам посебен поздрав до Easyyy, чие другарство и излегувања му дадоа една нова, прекрасна димензија на мојот и без тоа убав престој во Битола. Thank you! :bow:

На Neytiri, easyyyyy, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Топло е многу е топло.
    Срцево ме боли.Само што го купив телефонот и ајт одма на сервис.Го носам во вип и ми викаат дека подобро ке биде јас да го однесам на сервис пошо ако сум го остаела кај нив ке го задржеле 1месец.Епа ајт у пи*ку мат*р. :@

20. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.696
    Допаѓања:
    5.469
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека после толку време,да не речам после толку месеци, денес прв пат да го поминам дома(непланирано,под присила на утринските изненадни вртоглавици,последица на неискуството со жестоки пијалоци), на фемина :inlove: , во розевите омилени пижами и да се излежавам цел ден во кревет..буквално не се помрднав цел ден,иако имав некои ситни обврски....ама ако,и вакви денови се потребни,да се наполнат батериите,а и уживав сама со себе :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.