Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    Сакам да кажам...

Сдк денес бев на базен сега си дојдов иии си поминаав многу убаво , се испливав[​IMG] ,исончав :sun:

2. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.507
    Допаѓања:
    23.140
    Сакам да кажам...

СДК почнав да ја играм играта Mall World на фб, и не можам да се снајдам, речиси цело време бутикот ми е празен, а немам многу пари. Не ми е јасно како се собираат пари за да можам да нарачувам облека за во бутикот? :?: Ама оправдано е, прв пат ја играм играва. :D

3. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК убаво ми е кога си пијам кафе сама.
    СДК изгледа јас сум единствената која не ги обожава филмовите Dear John и The last song и не гледам ништо ама баш ништо убаво во нив.
    СДК нема одмор на море со другарки оваа година :(
    СДК го обожавам гласот на Дарен Хејс.
    СДК ги обожавам неговите раце околу мене, неговите заби на моето рамо и неговиот парфем на мојата кожа.
    СДК нема поубав од мојот град. Не дека е мој, туку дека има некоја посебна магија додека го набљудувам од балкунот на средината на најубавата улица во светот. :inlove:

На teddybear и crazylady им се допаѓа ова.
  4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.838
    Сакам да кажам...

Нудлс со кари и ракчиња! Нов Блекбери! Мама ми го наместила креветот, а јас се вратив од работа и се кутнав во него! На балкон гугутки! Пред влез конгломерат мачки, се е*аваат како стигнат, вриштат, а јас се смеам!

Питер сака да ме фотографира. Плус, се изнатреска како сум изглеала као девојка од шеесети. Па добро. Варам кафе за тројца, грицкам тако чипс, и претерано сум сигурна во себе, можам дури и да рипнам од балкон, онака чисто ради разонода 8) :D

Хиперсензитивнооост. Ух.
    Е, баш тоа.
    На тим лидерскиот ривју, поминав солидно. Ме пофалија и ме советуваа што да променам, што да внимавам. Прекрасности.
    Некогаш, плодовите сами си паѓаат, зар не!?
    Пеам, пеам пеааааааааааааааам!

На Strumfeta93, mims-89, la-chicka и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сакам да кажам...

Сакам да им кажам... на оние што крадат интернет од мене...
    Прво-
    FUCK YOU!
    Второ-Уживајте и овој месец, наредниот :hai:
    И трето...
    FUCK YOU!

:swear: :swear: :swear: :swear: :doh: :fubar:

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Сонувам!

На kate21 и beached им се допаѓа ова.
  7. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

\
    А едноставно да оставиш животот да си тече по својот тек? Во тоа е и убавината на животот, во непредвидливоста

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Сдк многу мразам кога ќе се договарам со некој нешто и на крајот ќе ти откажи уфффф мразам неодговорни личности а многу ми се оди на журка ;)
    Ајде кој е за со мене гарантирам луда забава до бесвест :dance: :party: :party:

http://www.youtube.com/watch?v=Uh4IIw76-04

На mims-89 и SuperGirl2010 им се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Валерин немој да веруваш во такви глупости. Сигурна сум дека е само една очајна жена која ја интересираат пари и сака да уништи што повеќе животи не размислувајќи за последиците. Не верувај во такви работи, за твое добро, ниту пак да одиш повеќе.

СДК дека опасно многу мразам кога некој од дома ќе ми рече: „Вајлд, побрзо среди доаѓаат гости“. Не знам што попрво. Фино сите алишта, цела постелнина, заедно со перницата ги набуткав во шкаф. Ако им е мил животот - нека не го отвараат. Ќе ги потрпа. :rofl:

Вечерва ќе биде интересно, брат ми може комотно секој викенд вака да шетка некаде. Ќе си се снајдам за друштво, нека не бере гајле. :D

10. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Валерин и јас не верувам во такви ср*ња.
    Како што може гатачка да ти го сјебе мозокот, никој не може.
    Прво, на секој канал има по минимум две квази теле гатачки, во секое маало , на секоја улица има по една. Па со толку пророци и пророчици јас не знам како уште не ни доаѓа памет, фино лепо ќе си се консултираме со нив и ќе и пркосиме на судбината.
    Второ, секој на гатачка оди со отворено мозоче, а гатачката зема една вилушка и ти прави кајгана од психата. Извинете вака што ви илустрирам , ама така е. Не мислиш, не размислуваш, нема критичко размислување , нема двоумење, туку секое зборче се зема за вистина, се врзува во крпче и после кога ќе стигнеш дома наоѓаш еден поголем бел ѕид и полека си ја трескаш главата од него.
    Па уште ако пророчицата е ишљифувана и двосмислено збори, ништо конкретно а уствари се до детал... туф, туф... и тоа ти е како зараза, секогаш нешто ќе те копка па мора назад да ја допрашаш.
    Валерин не се однесува ова на тебе , ова е мојот став.

11. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДК овие неколку дена што сум дома милион работи ми се случија. Демек требаше да се одморам малку дома јас уште повеќе се уморив. :)

Битно да си знаете: Мачињата растат побрзо од луѓето! :!:
    требаше да си го знам ова одамна.
    .. И така јас си спијам.. и одеднаш чувстувам нешто ми мрда меѓу нозе а и топло ми е. Си мислам сонувам. Се будам, пак пробав да заспијам но не се мрдам. И после некое време тоа што го осетив почнав и да го слушам. Отварам очи и шо да видам - едно мачиште
    значи ГОЛЕМО маче
    ми се истегнало меѓу нозе и си преди. Лелее кога ме фати една паника. Триев очи да се разбудам, но не биваше. Мачето тука си седеше и ме гледаше. Имавме ние маче, но последен пат кога го видов беше колку една рака големо, а ова беше мнооогу поголемо. Не знаев што може да ми направи а и па ми беше жал да не го повредам јас. После 5 минутно гледање на крај извикав : МАМООООО!!! Мислам дека цело маало ме слушна. :$ Крајот на приказната е среќен. Мачето е во двор веќе 3 дена (има забрана за влез во куќа додека сум јас тука) а јас мирно спијам дома. Комуницираме само на неутрален терен -балкон.

Друго, СДК дека утре се враќам во Скопје. Сите го напуштаат летово, само јас се враќам. :D

Имам многу несредени работи во животот. Мора да ги средам до крајот на месецов за да продолжам понатаму... вака како што е - тешко е..

12. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

СДК Додека медењакот од брусница во устата се обработува, пријатен звук од спротива ме тера да заиграм.
    И да влезов со се соседите ми е како во серијата "Големи и мали". Прво се започнува караница со две сосетки. Се убацува и третата, а додека другата се обидува да сфати што се случува, тетка Мара од 4ти 'ржи од прозорот. ]:)

Ма шишка на страна и ѕенѕај! :dance:

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк не за кого е речено за кого е печено е така испадна ова моево !

Дефинитивно среќата не е на моја страна !!!

Ќе скапам во овоа смотаниот Штип ...го мразам еј го мразам |(

14. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Вечер ли е утро ли, не сум сигурна. Некако ми се мешаат часовиве, ми се преливаат минутите.

Шпиунирам комшии кои чистат шпорет, се пресоблекуваат и вежбаат. Се прашувам дали и они мене ми го прават истото? Ќе јадам шпагети со сос од мелено месо и нане мммммм. Понекогаш мислам дека живеам само за храна и љубов. Па зарем не го прават тоа сите????

Симнувам ко луда песни, ја полнам мобилкава со Фолтин, Нора Џонс, Блонди, Френки, Битлс, и што ли уште не. Утре заминувам на еднонеделна излежавачка во Охрид, каде Скопјаните се смешни а Охриѓаните уште повеќе. Ми треба лежење и читање добри книги, кои ми го прават куферон стопати потежок. Од секогаш луѓе ми се смееа на тоа како ми е побитно да одберам кои книги ќе ги носам него алишта. Епа зелена маица има и во Охрид, ама Кишон од Скопје морам да го носам!!!

Феминки ве поздравувам и ве гушкам. Уживајте цела недела, и многу повеќе. Полнете теми со вашите незаборавни мислења и мрдајте редовно со прстињата на нозете (мала гимнастика никогаш не е на одмет). Се топиме под истото сонце како сладолед од јагода кои ни ги лепи рацете. Ако, тоа е совршенство.

Гушки и бацки,
    ваша Тајдерлејди :*

На mims-89, Wild.Child, irenna и 3 други им се допаѓа ова.
  15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Сдк дека некогаш ни фали толку малку за да бидеме среќни.
    Само една личност и се ќе биде во ред. Но,како и секогаш тоа малку го нема.
    Не мора да си толку суров животе...не мора!

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК... Сосема неочекувано, заминав покрај езерските води, на песочните брегови. Опаа. Па овде има гужва. Леле еве го овај. :angel: Еј види ја она. Чекај да се позз со овие. |( Седам, се сунчам, сонцето пече... Имам идеја! Ајде бе ќе се капиме. Баш ни е гајле. :lol: Ууу... ладна е бе водава. Ај да излезиме. Немат гајле, терај. Ја отворив сезоната. Ја испробав водата. Убо ми дојде на душичкава. Утре пак! :!: Уживав... Ех ретко кој има можност секој ден да ја гледа и да биде дел од оваа убавина. :wasntme:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  17. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Сакам да кажам...

Навистина не знам кога е поубаво чувството...Кога сакаш или кога си сакан.Најверојатно кога место она „или“ ќе биде „и“.

Пресреќна сум што кај мене конечно е „И“!
    :inlove:

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Глупава вечер. е толку. И нека си заврши !!!!

Едит. По се изгледа не била толку лоша. Тууу во две минути човек ќе го збеснат па разнежнат. ЦЦЦ !!! :D

19. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

Што не боли тоа не е живот. Што не проаѓа, тоа не е среќа. - рече Иво Андриќ и си беше во право човекот. Алал.

Јас велам доста беше. Доволно е што нашето раѓање, како животна етапа, го поминавме во плачење. Не мора и остатокот од животот.

Прогласувам крај на депресијата и на постдепресивниот период.
    Прогласувам смрт на тагата и реконструкција на радоста.

http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U

На kate21, Strumfeta93, i.am.me и 13 други им се допаѓа ова.
  20. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Meне пак претопла ми беше :lol:
    Отидов со овие од дома,ама место најдоа дур да влезиш да ти се згрозит,тињи,камења на секаде ауу :puke:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.