Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Сакам да кажам...

Сдк дека не успеав да си ги средам мислите. Очајно се обидував преку цела ноќ меѓутоа тоа не се случи дефинитивно :|
    Колку и да не веруваат луѓето во напишаното јас верувам и во зборот кој може да се претвори во вистина. Јас само мислев, се надевав, имав толку надежи и желби...очајно се трудев да постигнам нешто и во себе си реков дека колку и да е ова борба тешка ќе ја истерам докрај, и бев подготвена на сешто би ми стоело на патот храбро да се спротиставам и да се понадевам дека кога ќе ја чујам вистината ќе можам да променам, ама не било така.
    Си добив само уште една грешка, фурстрација обележана за цел живот. Уште еден огромен терет кој не требаше да го има девојче или девојка како сакате кажете на мои години, ама ете се случи и нема назад...
    Само се надевам дека на жената и беше само до пари...
    Зошто единствено нешто за што се обидував да постигнам беше човекот кој го сакам, а сега дознав дека нема да го оправдам неговото име...
    Имав лошо претчуство незнам кој ме натера на таков потег?
    Ме ужаснува помислата...и немам утеха. Нема да имам мир додека не побарам и второ мислење :| но и тоа да е исто јас ќе пробам да дадам СЕ ама баш СЕ од себе за тоа да го променам и да бидам среќна.
    Солзиве течат една по друга како река и тоа никогаш нема да се промени според мојата глупава судбина :sweat:
    Аман Валерииииииииииииииииин :@ :@ :@

2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

Оффи јас една видов кај тебе случајно, уствари видов едно животинче, и ја додадов девојката(ама и кажав прво преку порака)... ;) Ама имаш опција да ги скриеш пријателите па да не се замараш...

3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

СДК дека дојдов во Лунд и се смрзнувам. Џемпери облекувам. И дека ме опфаќа мелнахонија. Полека ме обзема. После оној турбо интезивен живот месецов се наваратив на мир. И за кратко време ми фали се! Таа, тие!
    Морам да признам срцево љуби! Ама не еден и не вистински, ама има предиспозиции. Од што ме замараат мажи ставив статус во врска, дебилно е знам ама да видеме колку ќе помогне, зошто ме изреметија со плиткости!

Ќе одам денес во H&M, да си купам купачи за Барселона, си ги заборавив моите. Ќе одам во моите омилени втора рака рака продавници, да ја вдишам миризбата на приказната.. ме плаши денов малку од што ништо нема да се случува.. Ах!

На la-chicka, BeYourself, mims-89 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Сакам да кажам...

има многу глуупи луге шо станват рано и ме разбудват

5. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Сакам да кажам...

неам спиено цела вечер, возев ролерки сабајлево и моментално мислам на плажа и на секс :D

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

Одамна не сум имала вака тежок мамурлук... повеќе вино- не! овој пат дефинитивно!

7. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сакам да кажам...

Сдк, навистина многу е лесно да ми се промени расположението. :D
    Вчера многу бев депримирана, нешто се ми беше монотон, почнав да се жалам како јас немам ништо, бла бла.
    Вчера ја слушнав една песна, и ете-целата бев high 8) (Progressive House-so much better then weed, man) 8)
    А денес сабајле, една друга песна, трк на јутуб, и оуу је, песнава е јака, dance 'till u drop. :dance:

На zhap4e и Doozy им се допаѓа ова.
  8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Сакам да кажам...

СДК дека се согласувам потполно со Офи. И мене ме нашле преку пријателите на друга форумџика, само не укопчале која сум. :x Ако ве интересира која сум и што сум, повелете ЛП, ќе ви кажам.

Ем шуто ем боде е работава. |(

9. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

СДК дека денес ќе одам за прв пат у кинески ресторанТ,да видам како се јаде со стапчиња! :D :D

10. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Им упаднав на моите у спална и ги прашав дали ке ми дадат пари да идам сама на одмор и мама вика со кого и се смее и јас цела со дечко ми. и ми вика не ти давам и се смее вака :D . тато вика ке гласаме. и јас викам не ми давајте јас имам 7000 мои доволни ке ми бидат за во земјава. и така. се надевам дека се шалеше. после пак ке и речам да ми даде а ако не сака е тогаш :punch: . :lol:

На Look и Jojoba им се допаѓа ова.
  11. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Не паметам кога последен пат сум имала ваква бурна и стресна недела. Толку непредвидливи случувања и турбуленции во рок од само 5 дена...Исцрпеноста и стресот си го направија своето - денес се чувствувам како ураган да ме исфрлил на некој пуст остров...Телото преморено, а мозокот ми функционира 300 на саат...Затоа сабајле се пробудив во 5 како вампир и не знаев кој крај низ дома да го фатам...Главоболка и гадење...После планирам да ручам и неколку саати да отспијам како човек...
    Се прашувам како им успева на дебелокожците луѓе да не си земаат ништо здраво за готово, па и што да биде - уво ги боли...Има ли некој рецепт за и јас да станам таква??? :

Туку вечер најверојатно ќе се видам со него...Вчера ме викаше да одиме на кафе(поточно он да пие кафе, а јас сокче...) :) , али не можев...Морам да признаам дека го излажав дека ми дошле гости дома и због тоа не можам да излезам...Тежок карактер на дечко е и многу комплициран...За средба со него човек треба психички да се подготви...

Нека се одвива спонатано денешниов ден - ништо не планирам...

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

СДК денес решив денот да го поминам гледајки филмови со Џим Кери.Човекот е скроз на скроз мрднат :D
    итс а муви тајм 8)

На Hopeful и Rock-a-Fella им се допаѓа ова.
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    9.056
    Сакам да кажам...

СДК и мене една форумџика ме нашла и ме додала без претходно да ме извести дека е таа е таа или да ме праша за дозвола.

14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

СДК дека Фолтин ми се жива перверзија! Ги одекнав играм и чистам ко луда! Сама сум. Градиве на слобода се пуштени да се испочитува денов без градници. Ако славиме да славиме достојно! Како на твитер што се збори за тоа хаштаг #цицки хахах.
    Тој ми пиша. Ме взовишува ах! Го обожувам! С ако не си физички мој ментално ми се предаде! Се соголи! Тоа те прави посебен..

http://www.youtube.com/watch?v=F4_SIcTEcxc

На mims-89, Wild.Child, Offspring и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.625
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

ако важи она по утрото денот се познава, денов ке ми биде многу многу лош :devil:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека е многу убаво да си живееш со другарки. Се смеевме до шест утрово. Зборувавме за се` и сешто, за работи што се случиле, се случуваат и треба да се случат...

Кафето ни е готово... :)

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Тешки несречи ја газат истата земја која ја газам и јас !
    Како бе како е тоа можно???

Мене многу ми е глупаво аднувањето на форумџики на фб , ете тука има простор за дружење и низ темите и преку лп. Нарушување на приватноста. Немам ни фб ни ќе аднам некого некогаш.
    Па и што е толку Фејбукот па да мора тие што ти се најблиски на форумот да ги имаш и таму.
    Ако продолжи масовно аднување,манијачење ,форумот ќе наликува се повеќе и повеќе на Фејсбук.
    Мое мислење ;)

На kate21, Hopeful, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Сакам да кажам...

Мама, јас, тој, Јован... Совршен спој :inlove:
    Мама ја учи анатомијата на човечкото тело.
    Јас едно око овде, друго фрлено на Јован.
    Тој мораше и денес на работа.
    Јован, е тој е срце, си спие слатко.

На IndieGirl, HoneyBun, Nine25 и 37 други им се допаѓа ова.
  19. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=UzQN6QcuWZg

Ах, што песна ќе беше, што убавина, што милина, што правдина...
    Ах, кој ја смисли, кој се запусти, кој се невиде...
    Ах, кој ли ја напиша, ме знае ли, ме познава...
    Ах, дај ми мајко нов живот, да можам и него да го прокоцкам...

|(

Е мама да ме чуе сега што јадам место ручек, ќе ме земе со еден стап по плешти! Па ја сфаќам де, и неа не и се исплаќа ваква убавина да трпи уште еднаш во животот... на исто ниво на размислување сме! :wasntme:
    Фала мајко, една си на светов.

http://www.youtube.com/watch?v=6iXho-Qx6fE

Одам да и подосадувам додека можам. Додека се мажам или додека не ме шутне сама од дома мене, со сета моја брмчаливост.
    Те сакам мамо! :inlove:

На Hopeful, blond, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам home alone. Што дека ? Така ми се шета по ладовина, да ме гали ветрот, да ми ја ниша косата, да ми ѕиркаат клемпавите ушиња, да ги пазам да не ми одлетаат :D И цел ден со оваа песна ми помина:

http://www.youtube.com/watch?v=BaLv50O5 ... r_embedded

Па што да правам, многу ми е убава.

И да, како ми се иде да трчам на кеј, да возам ролери, пуста јас, денов ми помина дома, пред компјутер, надвор 1398298 степени, ех Скопје, Скопје оваа твоја клима ми иде на живци! И кога ќе дојде денот за одмор..

Still waiting..and waiting and waiting...

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.