Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк овој сончогледот ама е зараза :fubar:
    2 часа неможев да го оставам, зараза бре зараза.
    Устата сега ми е како да сум ставила силикони, ме пече :doh:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.506
    Допаѓања:
    23.138
    Сакам да кажам...

СДК се вратив од град, убаво си поминав. Утре одам да ги соберам оценките за оваа година и толку со факултетот до септември, јееее :D

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Летово нападна, јас му се предадов, онака лесно со бело знаменце. Фатив боја и сега и пркосам на млечната Милка. Милке, стопи се од љубомора, на! :P

Вчера во Карлови Вари нашиот филм победи во својата категорија на филмови - Источно од западот. Ме облеа чуство на гордост, колку убаво звучи кога ќе одекне нашето име некаде во странство. А сепак Панкот не е мртов, сеуште не сум го гледала - има да си удрам воспитна и да го изгледам.

John Tarturro, Philip Morse, John Malkovich и Judy Dench на едно место - како само посакав да сум таму негде во публиката меѓу нив. Барем како мува на рамото на Џон :wasntme:

Да живее филмската уметност, јас сепак и покрај се ќе тврдам со тапија и со печат - постои уметност, и постои холивудско с*ање кое е сериозно dealbreaker на она заради што филмот се нарекува 7ма уметност. Дамка од вино на бел чаршав. Пљук. Можеби она првото не е гледано од толку многу луѓе, ама колку сме - толку сме, токму сме. Наши сме :)

Капки вода и миризлив гел за туширање се резервирани за вечерва. Нозе дигнати во вис, и книгата во скут.
    Ледениот зелен чај до мене.
    Се додека не заспијам.

Лето....те сакам иако ме потиш 8)

На Wild.Child, LivingGlam, Theodora и 2 други им се допаѓа ова.
  4. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Се усовршувам во пеглањево на косава. За кратко време мислам ке се правам ко од фризер излезена :D . И втора работа ми иде да ја истепам мајка ми и да ја ставам на неа цела нервоза што ми ја ствара некогаш. И бај д веј не ме пушти со дечко ми на одмор и и реков со вас не идам :fubar: . И ке си плачам уште некое време да ми олесни :@ :devil: :swear:

5. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Уффф, ако некогаш сум чувствувала грижа на совест поради прејадување- тоа е вечерва.
    Па, мајку му стара, мислам дека подрчно суштество од мене не постои! Така фино -лепо си се најадов дома пред да излезам, така фино- лепо си изедов полна порција сладолед и како капак на се’ си мавнав една лесковачка, без око да ми трепне. Уффф...........а не дека бев гладна, туку ај видела свиња коњ се кова, па ајде и она :D.
    После ќе треба и јас да се тешам дека во мода се девојки со поголеми конфекциски броеви.
    Еве, готово!
    Од денеска воведувам рестрикција. Утре сабајле во 6.00 стаза е моја локација.
    И нема да направам чек ин- така да знаете |( (морав да го спомнам и тука.....колку ми е одвратна таа апликација и тоа само поради скопските позерчиња).

Сега, ќе лакирам нокти.
    Моментално ми се како чкорчиња- исечени до живец, ама пак си ги сакам. И ќе си ги лакирам...ете така!
    Ако утре не се јавам на рецепција дека сум трчала на стаза.....од мене човек не бидува.
    Ќе одам на одмор во септември, имам месец ипол да се вратам во топ форма :D

На LivingGlam и marama им се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК некои работи најверојатно сосема случајно се случија, ама кажав сега :D ама така беше, сами по себе, а од нив каков ќе биде ехо - ефектот :D а и дали ќе биде незнам, ама нема врска. Откачена бев, смешна во одредени ситуации гледано од друга преспектива, односно така некако гледано од очите на другите луѓе, знам, потсвесно, си кажувам и си се смешкам на себе си, кога ќе ми текне каква бев, само кај ли ми бил паметот :^) :wasntme: |( :fubar: сигурно не бил тука :rofl:

Како и да е, човек секогаш треба пооозитивно да размислува :!: а како се одвиваат работите што има врска, битна е позитивната мисла :geek: :)

7. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
  8. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

go shorty it's your birthday... 8)
    оу јеа 15 че хаха , уу ама успеваат да те расположат родендени! :) :) :)

На BeYourself и esperanca им се допаѓа ова.
  9. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

Зошто секогаш кога нешто е договорено и се радувам на тоа мора нешто да искрсне !? Секогаш мора да се за*бе !

И овој,фраер се прави или што? :^) Сељак.

10. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.036
    Сакам да кажам...

Sakam da kazam deka neznam na Windows 7 kako mozam da namestam so mak font da pisuvam na forum,pa zatoa ke me izvinite sto pisuvam na latinica,isto taka sakam da kazam,deka pocnav da si bildam mislenja,zoso za na grupniot chat mi trebaat min 50 za da mozam da se pustam i sea sum sad :( :D:):):)

11. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Е мора да кажам дека преубав беше пекарскиот компир :mm: ^_^

Најбитно во животот е човек никогаш гладен да не си легнува и кога си легнува да има кој да гушне така најјјјјсилнооо. :)
    Ова првото го имам , а за второто уште малку. :inlove:

Останете ми со здравје ! :hai:

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека во животот има многу вредни работи.
    Како смеењето со најдобрите другарки за глупости.
    Да, најдобри другарки, од бебиња, и колку и да се срчкаме утре пак сме тука едни за други, затоа и ги сакам како сестри. Се и сешто сме поминале заедно, и до најцрна тајна знаеме се една за друга. Тоа јас го нарекувам вистинско пријателство.

После тоа следат насмевките, искрените разговори, среќата, солзите радосници, она чувство на мир и исполнетост.

И доаѓањето дома, легнувањето во кревет, со неговиот мирис на тебе, тоа е бесценето.
    Да знаеш дека после се тој е пак тука, а јас сум пак со него, постојано правејќи луди работи, задавајќи му адреналински шокови на организмот, мммм ми се допаѓа.
    Колку и да ми зборуваат, едноставно знам, до него би се будела секој ден ... буквално.
    Колку и да ме нервира и колку и да се караме, кога ќе се гушнеме е појако од се. Му верувам, тотално.
    Те сакам, додека ги гледавме ѕвездите а реката жубореше. Треперам цела, како од вчера да го познавам, како од вчера да сме заедно а не со години уназад.
    Будала сум за многу, да. Ама среќна будала сум моментално. Еве скоро еден месец ни трошка не ми ја нарушила среќата.

На светот постојат многу лоши работи ... не би требало да бидеме неблагодарни. Иако често сме, затоа што кога не сме доживеале нешто потешко од нашето не знаеме како е.
    Ама секој лош период поминува, воглавно земено мислам дека секој е на правото место во светот, не постои човек што е безвреден.

А убаво е она чувство, оној период кога си задоволен од се, а од себеси најмногу. Од скалата до кај што си се искачил. Да, и сфаќаш, јас сум горда на себе, и да го вратам времето 10 години назад, ништо не би сменила, истите грешки пак би ги направила. И пак би сакала да стојам тука.
    Тука, со прекрасно семејство, вистинските другарки, и оној што го сакам до мене.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу ми се спие!!! :yawn: :yawn:
    И дека многу ми фали сестра ми! Враќај се брзо! :worried: :l: :l:

14. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

сдк само што си дојодов од Грчка! Слушам во Скопје било пекол а? Како ке се издржува од утре мајко мила! Него овој мојов успеа да ме изнервира на сама граница! Да ми беше сеа поблиску коа ке му ја здрвев една васпитна! Идиот! :punch:
    Со не цели 30 секунди успеа да ми го уништи убавиот викенд! :@

15. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Си дојдов дома... :) Бев со него и супер си поминав...Се гушкавме силно силноооо :hug: и се држевме за рака и се бакнувавме и се галкавме...Мирисам на негоо... :inlove: :inlove: :inlove:
    Иначе карактерно вака е истиот... :|

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. oliolivera

oliolivera Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    26
    Сакам да кажам...

се се сум видела на светов...... сдк дечко треба да си луд за да си ставиш оглас со име и моб.дека бараш жена алооооооооооо во кој свет живееееееешшшшшш срам ме фака да кажам дека си ми бивш дечко БРУКО ЕДНА НЕВИДЕНА .......... :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК вистината конечно ја извадив(ме) на виделина. Мило ми е што е сега скоро се` чисто. Кој е крив секогаш тешко или никогаш не признава, тоа е. Му посакувам среќен живот понатаму и мило ми е што помогнав да дознае се` браво и за останатите фер другари, а неа немам што да и` посакам, испадна негативецот и она кое најмалку го очекувавме. Од толку многу мирно девојче се претвори во.. најлошите епитети кои една девојка може да ги има. Нефер кон мене, нефер кон него, нефер кон сите. Сама е, нека биде. :hai:

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Ај сеа сите добороволно секако, да докажеме дека вистина сме најпопуларен женски сајт бај д уеј и форум во Македонија со доброволно кликнување на лајкче :l: овде .
    Не, не немора на постов туку на линков ;) .
    Па, според кликнатите срценца ќе видиме колку ние вистина ја обожаваме фемина и сме задоволни со нашиов ни форумски престој да го речам.
    Ова е се доброволно и на моја лична иницијатива, нема врска што сум модератор, и да не бев истово ќе го направев, абе од љубов кон оваа прекрасна розева позадина позади која се кријат многу искуства, емоции, животни приказни и што ти не.
    Ја би направила на форумов како поздравен топик да стои
    Добредојдовте во реално-виртуелниот свет позади розевата позадина која крие ИЛЈАДНИЦИ БУКВИ полни со емоции, совети, искуства, слики и уште што ти не што ќе ти стане јасно после зачленувањето во уникатната феминска со (понекое машко) заедница од прекрасни форумски суштества.
    Благодрјам лепо . :bow:
    Звучам ко некоја досадна реклама, ама само излив на емоции или што и да е, жими Луксовово во мене . ;)

На MonNy.B, Monna.Monna, najubava2010 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека на соседката и должам едно „извини“. :worried: Многу ми падна глупаво, ја разбудивме.
    Се игра ли одбојка во 1 сабајле. Дечишта. :fubar:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.