Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
  2. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Сакам да кажам...

СДК колку неодговорно од моја страна...мисс босси отиде на сАстанак и ја правец на фемина... :lol:

Инаку се приклучувам кон мондеј хејтерите...едвај станав сабајле, плус мм денес не е на работа...хејт хим ту...сите спијат само јас на нога и тоа рано рано пред петлите...
    Сорри Пирамитке, не ти правам друштво во љубовта кон понеделниците...баш се осеќам како Гарфилд

СДК 2..гладна сум, многуууу сум гладна, ми се пуши и цигара...а има уште еден саат до пауза... :( , и стварно се осеќам како Гарфилд, сакам лазањи :P

И така, тоа сакав да кажам.

На zhap4e и FBI им се допаѓа ова.
  3. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

When I was a KID:Pussy meant CAT,Sex meant GENDER,Bitch was a FEMALE DOG,Dick was a NAME,BJ was a NICK-NAME,Bang was a SOUND,Rubber was just like PLASTIC,Ass was an ANIMAL,Screw was just a NUT,Tit was a SNACK,Head meant a part of BODY!But Now?Everything is just Damn Complicated!!! :) :) :)

4. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

:@

На x.Daisy.x, Hopeful, Gordana10 и 6 други им се допаѓа ова.
  5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Дека неможам да ви опишам колку сум исполнета. Ништо посебно. Се дружам. Го исполнувам реченото. Го вртам кругот. Поминувам високо над песокот. Чекам да си го исполни ветувањето. Ова не е нормално. Толку долго го барав и сега кога најпосле се случи јас не знам што понатака. Се блокирав. Кажувам едни исти фрази. Правам нешта за кои не ни сонував дека некогаш ќе ми бидат реалност. Не постои збор со кој можам да ви кажам колку сум среќна. Ах ова лето... :inlove: :angel:

На crazylady и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

:o .... :fubar: Морам! Каква е оваа констатација?! :^) Ти си рибетина, тоа треба сигурно и јасно да го кажуваш. :!: Знаеш колку девојки би сакале да се на твое место??
    Уште еднаш вакво нешто да не прочитам од тебе рибо! :)

СДК ... не ми е гајле што е понеделник. :wasntme:

На Smilly, lolyta777, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

I'm not afraid, I'm not afraid! Лажам. Afraid сум. :worried: Ама ајде, ќе помине. :| Сите ми викаат не се плаши, не се плаши, ам ај ти биди на мое место и ќе видам дали не ќе си уплашена. :fubar:

Се осеќам ко Каспер. Никој не ме гледа, никој не ме слуша. :wasntme:
    Џаст џамп ми оува енд игнор ми. |(

http://vukajlija.com/zabava/posteri/72253 :rofl:

Поздрав. :* :* :*

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.320
    Допаѓања:
    158.403
    Сакам да кажам...

Сдк ич не љуба нервозни понеделници.Ич...а ме чека еден конфликт голем ко Тексас за некој час...бррррррр на топлово,ама нема бегање сеа,башка тоа е мој фах! :D Коа не може некој,сите у мене гледаат,ај Лилит,среди го малиов! :D Бу,баба Рога,затоа сите ме гледаат чудно! :D
    Се роди уше едно мочличе ко Сури.Оу јеа,уште едно лигаво богаташче и Ким салото ќе го топела не знам дали знаете.Ова ексклузива иначе,немаше да дознаете! |(

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека понеделници мразам само за време на школска година.
    Што е убаво вака, home alone. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=BVI4wASoNcc

Имајте убаво и волшебно понеделничко попладне. :)

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.320
    Допаѓања:
    158.403
    Сакам да кажам...

Сдк како ми се нишка животов,ич не си завидувам.Кој знае кај ќе завршам на крајот.можда и ко стриптизета.Некад гаѓам некад заебувам,да бев поарна у тоа паметот,да гаѓав секад,со оваа среќа(дали?!) на овие години можда и милионер ќе станев.Ама како и да е,после толку време,да не речам од прво одделение пред писмена математика,не сум чувствувала толку нервоза и трема и не можам да си објаснам зошто,а и рака на срце,неам ни искуство со овие чудни чувства,па не знам ни како да го средам добро...е мајката,арно велат,учиш додека си жив! И како да научам лекцијава до утре не ми е јасно. Абе чуда,понеделнички чуда! Колешка ми ми се смее,чудна сум и била.Епа и на себе сум си ама ич не ми е смешно да ти кажам МОРИ!
    А тамам реков мазно до одмор.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

До времево ќе да е или мене ми се чини? :shake: :drunk:
    Шишенцето вода до мене, устава намачкана со бекутан и седам со празна глава и си се пулам в монитор е вака ќе да изгледам веројатно богами и смешно е не ми била празна глава само со некои идеи ми е туку идејата на денот ееееее [​IMG]дека им фалат уште некои огледалца на мониториве за случајно вака додека сме запулени или зачудени или и двете и плус зачитани во нив да се видиме за момент, сигурна сум дека ќе ни предизвикуваат смеа нашите замислени фацички [​IMG]

[​IMG] :*

12. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.983
    Сакам да кажам...

СДК.. best summer ever. :rock:
    Летно девојчиште сум,обожавам сонце,обожавам 40-50 степени. Обожавам жешко.. :sun: Со задоволство би сакала да се преселам во тропските земји каде што сонцето не запира.Ме нема подолго на форумов бидејќи сум зафатена со уживање. Ou yeahh. 8) Мала шала. Деновиве ги користам максимално, и месецов, секако ќе го искористам максимално. Стазата секој ден ја посетувам, и секако има резлутат. :!: И да изјавам уште нешто, Феминки, не ве заборавам.. Одвреме-навреме го посетувам форумов и набљудувам мислења(ќе ви откријам една тајна, најмногу мислења разгледувам за вежбање, слабеење.) Се опседнав со тоа,бидејќи кога најдобра другарка ќе ти каже треба да ослабеш,стварно треба :rofl: Како и да е, исто шала. Нешто сонцево ми мавнало во глава. :lol:
    Ајде уште малце да се пофалам,вчера се сончав на базен, и секако изгорев на грбот. Но убаво се чувствувам,ми е гајлееееееее.Чувствувам сонце на грботтттттт :rofl:
    Whatever,отидов јас на тераса да се сончам и да ја дочитам Втората шанса на Даниела :wasntme:
    Bye bye my favourite girls,i miss ya. :hug:
    И да, да не заборавам,уживајте во сонцето. :*

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

СДК....чувството пред да примаш инјекција :sweat: За пола саат треба да одам да ми шибнат една, ама толку многу боли што не можам ни да помислам :sweat: Ама, се радувам што за 15 секунди ќе заврши, ама тие 15 секунди...лелеллеле... страв ми е, а морам да одам

14. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Втор ден како вратот ми е укочен и никако не ми поминува. Главата не можам да ја свртам ни лево, ни десно... :worried: Згора на све фати и заб да ме боли... :worried: Ќе одам да си легнам... :worried:

Иначе дотичниот Д ме покани и вечер да излеземе.... :?: Поима немам што да му речам...Ќе видам до после...

15. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

сдк дека во појаките места во мк работат неспособни луге....кога бев доле поднесов барање за вракање на моминско (каснев после год дена ми текна али ете) ми рекоа да одам на 5 јули демек за месец дена е готово јас не сум доле и денес мајка ми отишла...и рекле госпого грешка да не си на тоа име нема никакво барање :o женава се шокирала ми пише порака и вртам и јас и кажувам на кој шалтер се остават тие документи која жена е била се! Иде мајка ми пак кај началник овој бара бара нема :envy: ја повикува женава и она демек не се секава за на крај да каже чекај да видам да не останало некаде по фиоки...и да останало :devil: од толку луге баш моето ли бе? Мајка ми рекла дека се доста не одговорни и дека ако не дошла питај Бога кога ке било готово па оваа наместо да се извини рекла: абе жено керкати едно чекала краен воз па и тебе те пратила,не е мала за брак/развод а мала е да дојде документи да си зема---кој документи пизда ти материна во фиока ли што ти стојат? Мајка ми рекла дека ке се жали во Скопје и дека не е убаво тоа па уште немат ни култура е на тоа следело: нема потреба госпого (сега не е абе жено) до петок ке биде готово....алооооо до петок кога ке вадам пасош на моминско кога барање за брачна сосотојба кога уверенија за да можам во брак да влезам....мат*р ви е**а неспособни кретени кои јадете леб од нас народот па и јаки сте бе :devil: :devil: :devil: море да бев доле има војна да направев...и да сега ке правам по брза постапка пасош оти и за тоа не ги бива (чекаш по 3 месеца) ама останатите документи кога? :devil:

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

СДК дека денес денот ми е некако весел, релакс :sun: :party: :dance: пеам, танцувам
    и за прв пат од сите овие разговори за работа бев онака опуштена, без стегање-ко да не сум истата личност :wasntme: се ндевам дека ке дојдам до вториот круг, па ке ми указат шанса-отом-потом :)
    :D :rofl: иако баагаги се испеков на сонце, ама лето е, узивам и кулирам :rock:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК попладне цела патека покрај Вардар во 2 тури ме чека... Со точак, од почеток до крај, и уште еднаш. Среќа моја што се погоди да живеам на едниот крај од патеката, инаку жива сила немаше да ме натера цела да ја возам. :lol: Не знам зошто сум возбуден поради тоа, не дека е нешто што правам првпат или нешто необично... Но ете, знам само дека потоа нозеве ќе ми пеат срцепарателни балади од болка, а и јас од жештината ќе си станам пудинг. :lol:

На Speechless, srcekrsacka, Pelikuna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека уште ( за жал ) на светов постојат луѓе со назадени сфаќања !! Алоооооооооо! 21 век сме ! Ај живејте сега а не вие кога сте имале 17 години ! Се менуваат времињата.

19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК сакам покер, и одам сега пак да играм покер.

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

СДК ја скратив косата едно 10 см и супер се чувствувам, си ја сакам новата кратка фризура :emo: :)
    И СДК ми годеше викендот поминат во природа, изолација , само јас, дечко ми и куп комарци, ренде ме направија. :)
    Сега пијам нес, листам по Фемина и уживам додека вентилаторов ми дува во бубрези.
    И ќе заборавев да се пофалам дека земав возачка после неколку неуспешни обиди :$ И сега сама возам , а се чувствувам многу посигурно и поопуштено отколку кога имаше интруктор до мене. Само нервоза ми набиваше човекот. Како мало дете се радував кога седнав во кола, како да ме однесле во Дизниленд :D
    И уште многу работи сакам да кажам, ама ајде ќе си поќутам. :) :* :*

На ozbilnazena, teddybear, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.