Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сакам да кажам...

Се смеам бе, непрекинато не смеам :D Добив ЛП во која ме нарекоа Гаргамел ах ќе се убијам :rofl: И само затоа што мое мислење во политика не се совпаѓа со нечие друго |( Кажав јас многу има затруени со политика. Леле Гаргамел сум не ми се верува, Гаргамел :rofl:
    Барем има некој што ме знае од тука, абе не е шала вие лично Гаргамел го познавате многу си личиме нели исти сме :?: :lol: :lol:
    Проста народ силна држава, најпрост народ.. ноу држава еми хаварија :wasntme:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

Со бившите нема нова љубов,само стари сеќавања... :^)

На Hopeful и snegulkabela им се допаѓа ова.
  3. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Сакам да кажам...

зошто бапш мене мораше животот да ми биде толку заебан, се ми се руши како кула од карти и незнам на кај да одам за да избегам од се и од себе...
    :@

4. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.506
    Допаѓања:
    23.138
    Сакам да кажам...

СДК од денес започна вистинското лето и за мене, конечноооо! :rofl: Сабајлево, така понеделнички, бев да си ги соберам оценките од сесијата, и резултатот е овој: 5 предмети, 4 од нив положив со 10ка, 1 со 9ка. И да ви кажам, многу сум горда на себе! Просек за стипендија - 9.7 :D :rock: Веднаш почнавме со дечко ми да бараме смештај за одморот во Охрид, и најдовме нешто на нет, ве прашав и во темата Охрид, чекам одговори. ;) Вечерва излегувам со другарка ми, утре се собираме цело друштво за да ја испратиме за Англија, супер ќе биде. И така. Овој понеделник, добар е..море одличен е! :dance:

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  5. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

веќе не сум толку среќна, дури и не се осеќам ко да ми е роденден. :(
    damn pms :@

6. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

сакам сакам да кажам да кажам сакам :D :D
    се убив од јадење и сеа лошо ми е :(
    мхм, можеби некогаш ќе имам стомачни :D :D

7. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Сакам да кажам...

СДК дека прв пат се уклучувам на форумов после едно пола година.Али морав барем новогодишната слика да ја тргнам :D

На senza.parole и Smilly им се допаѓа ова.
  8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.015
    Допаѓања:
    4.909
    Сакам да кажам...

Vi pisam od mob od kuba,samo za da ve poz feminki. Povelete :*

На mims-89, Doozy, Hopeful и 4 други им се допаѓа ова.
  9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.804
    Допаѓања:
    9.032
    Сакам да кажам...

СДК се` ми е под конец и се` ми е погодено освен огромниов оток на левиов образ.Не се препознавам себеси,никогаш не сум била посреќна ниту позадоволна од животот.
    Кога ќе се сетам,минатата година ова време колку бев разочарана,а сепак не попуштав и сепак се борев за нешто што кај и да ќе го снема,нешто што не постои и нешто што нема шанси да трае.
    Едно сфатив,човек не можиш да го смениш во ниту еден можен случај,човек може да се смени по своја иницијатива,човек може да се смени ако вистински сака и ако вистински ЈА сака личноста за која е потребно таа промена кон подобро.
    Веќе не те сакам,ниту ми требаш во ниедна сфера од животот.Уживам вака сама,но не и осамена.
    Благодарам што беше овде и ме научи на една добра приказна и ми пружи огромно искуство дека таквите како тебе не вредат ни пет пари.
    Сега сум похрабра,повесела и посреќна.Го градам својот карактер со тек на време,се градам како личност,како храбра личност со свое јас,личност која не ги гази другите но се бори за да ги исполни своите цели. :)

На Wild.Child, bittersweet, i.am.me и 7 други им се допаѓа ова.
  10. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

СДК со очи полузатворени и подочњаци што се вели до подот, го шетам Скопје.
    Ко вампир од ниедно време станата, одам шетам. Се дружиме со Сонцето, верни пријатели сме.
    Малку како потопло да е, ама не се жалам. Кога ни врнеше го баравме Сонцето, е еве го де. :) :sun:
    Крајот од денот ќе се доискористи. Вреди!
    Посебен е денов, верувајте. :)
    Уживајте во/со Тропските горештини. :d: :beer:

11. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Иренна, честитки за возачката и немој брзо да возиш :) исто и за новата фризура.
    И јас би заминала таму некаде во природа но никој не ми иде од тие комарци бе :D со мене договор имаат не ме касаат си имам мал трик :D

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Собава ми е сауна ;( Мајка ми ме фати дека се туширам по 6 пати на ден со ладна вода, парче ме направи. И сега како шпиун на секое влегување во вц ми праќа убитачни погледи од кои се виткам од смеење .. И бољерот ми го наполнила со топла вода, ама не е тоа тоа она што ми треба. Сакааам ладен туш!!!

Мразам летооооооооо !!!!! И бубачки и жештини и влечуги и се. Мразам мразам мразам. И колку поише го изговарам ова толку поише вода тече од мене, море ко за инает.

Во зима барем колку и да е ладно кебенцето е тука и топлинките, се топлиш и си спиеш мирно како бебе. А сега друже вентилатор го мразам, за ништо не го бива, уште најмалку два треба да си ставам за да има некоја нормална температура во собава. Не е ни возможно човек да заспие. Паѓам во делириум.

А утре во најжешкото имам тон обврски низ центарон. Од сега се спремам психички, мајко мила тешко мене. :sweat: Па и ден на пензионери, за нив сеедно и 80 степени да е ќе одат до другиот крај на скопје по компири зашто се 2 денари поефтини. Не е мала работа. Ае.

Единствена добра работа во лето, покрај одморот кој и така трае само 2 недели, е лубеницата. Ладна и црвена ммммм .... ми ја носи душата на место барем 15 минути, пред пак да почнам да се цедам како месо кое е ставено да се пече.

Кога сме веќе кај лубеницата ојдов да си кснам. :inlove: И да пробам мама да ја телепортирам негде од дома и да се шмугнам во када. Боже мој станав криминалец во сопствениот дом :D :bandit:

На la-chicka, butterfly.93, minne-mouse и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Сдк дека повеќе немам родители,тие не ми се родители. Ги мразам двајцата. Едвај чекам да наполнам 18 да се тргнам од пеколов. Не можам веќе ме умреја,ме умреја! :@ Едниот веќе одамна го изгубив, ама мајка ми?! Немам зборови... Единствено што можам да им се забалагодарам е тоа што ме научија да мразам.

14. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Сдк дека чудни работи се случуваат.
    И јас се чуствувам чудно. Ме болат работи за коишто не треба да се замарам воопшто.
    Како некој да ме прободел во срце...е така ми е!
    И време е да се приберам веќе....време е. Со тоа што постојано мислам и анализирам ништо не постигнувам, ама ете посилно е од мене.
    Додека некој ужива и не помислува на мене(бар така мислам), јас се измачувам.
    Треба да престанам!

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк е денес мислам дека се удавив од пиење вода пии жешкооо,ама ако така си го сакам :sun: :sun:

Се видов со сестра ми на скајп,не знаев дека волку ке ми фали :| но битно е се за бавува ;)

Туку ова facebook го бива за факање сеир :) да не бидам лоша ама навистина смешно ми падна,се сликала па си ја лајкнала сликата па и веднаш се вклучува од на дечко и профилот па и од таму си ја лајккнува патетика еј :lol: а уште поинтересно сите гледаат само таа не дека дечко и ја изнверува со која му дојде при рака ...и така факав што факав сеир :tmi: се изнасмеав слатко додека чекам лубеницата да се олади па се џиткам на јадење 8)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК, си имам една пижама/спаваќа/вреќа, сеедно како и да ја наречам, исто е, и уште еден пар иста таква. Си уживам во нив. По цел ден.
    Денес, почнав да го креирам мојот албум за на фејсбук - ~*♥ SuMmEr 2011 ♥*~
    Aлбумот содржи слики од моето секојдневие ова лето :D Набрзо ќе биде пласиран во јавноста, па што, зошто и јас да немам такво албун4е :^)
    Првата слика е како се будам, и варам каВе... Потоа како спокојно го пијуцкам додека ја гледам репризата од В`лците, секако, и тоа е документирано во слика. Строго во мојата денска униформа/спаваќа/вреќа/пижама нели, сеедно :) Наредната слика е како спокојно си седам на Фемина и си читкам :) И после таа има уште една, каде што го пијам второто каВе.
    Па што? Не е битно што нема море/езеро/река/базен и сл. Битно е дека е ~*♥ SuMmEr 2011 ♥*~
    :party:

На la-chicka, Strumfeta93, marama и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Freak.of.nature

Freak.of.nature Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    30
    Сакам да кажам...

СДК дека поминав суууупер претпладне со другарка мии и дека го сакам дечко ми НАААЈВЕЌЕЕ! :rofl:

18. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, дека ако ви замириса од негде на пилешко, да знаете тоа се моите внатрешни органи сварени од ладново време!

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ако ова го преживее мобилниов, ќе живее вечно. :rofl:
    Крца. :rofl: Не знам како ќе го уклучам кога ќе го извадам од кабелче. :D

20. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Ќе одам со него на сладолед...Он иде на сладолед...? :^) Не ми уопште јасно што се случува...На арно нека е...
    Леллеее поима немам што да носам... :worried:
    Иначе фала ви за сугестиите и критиките што ми ги даддовте за косата преку ЛП...Ги прифаќам и негативните критики да знаете :!:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.