Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк морав пак да пишам :tmi:

Абе секси не секси,дебели,криви,незгодни,нерасположени,расположени,смотани,глупи,заљубени,не заљубени абе СЕКСИ СМЕ СИТЕ :D:D

На овоа жешко уште ова ми требаше али ајде бидна :rofl: :rofl:
    Не ми замерувајте ... :!: :)

Sittin' here, eatin' my heart out waitin'
    waitin' for some lover to call ..
    I need hot stuff
    I want some hot stuff
    I need hot stuff
    Lookin' for a lover who needs another
    don't want another night on my own
    wanna share my love with a warm blooded lover

http://www.youtube.com/watch?v=1IdEhvuNxV8

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

СДК хелооооооооооооу бичес. :hai:
    Ви фалев?Или не? :wasntme:

На Monna.Monna, marama, teddybear и 4 други им се допаѓа ова.
  3. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

СДК дајте напишете неколку реда за девиции бидејки мојата другарка е толку загреена што се ја плаши!
    Па како требало да се направи тоа како изгледало :wasntme: :wasntme: Што требало да се направи за да биде полесно! Дајте напишете нешто да и покажам!

4. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

Хахаха, ова да ! Во Северна Америка (не знам во која држава беше) ги прашале ученици од средно училиште дали слушнале за Ван Гог. Тоа било компјутерски вирус рекле ученициве :rofl: :rofl: :rofl: Леле замислете си, а кај нас ова да го тресни некој на час, жими се на полагање ќе заврши и ликовно :P

5. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.625
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

јас ја имам силата :muscle: :muscle: :muscle: секогаш да направам некоја глупост или да влезам во некој проблем

6. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Изгорев.
    И убаво ми е.Ама во лицето само,а во тело сум црна коо..Бијонсе :?: Oh yeah,just wishin'...
    Сретнав многу луѓе ,стари пријатели,и некако во моментов се чуствувам исполнето.Многу убави времиња имам поминато со нив.Многу убави моменти доживеано.
    Изгледам носталгично јел да? :D Ма така и се чуствувам.
    Сепак повеќе ме привликува новото и непознатото.Вака навраќајќи во минатото се осеќам исполнето,ама иднината ми предизвикува треперење.Јако треперење.И на срцето и во стомакот.
    А општо познато е дека сум по адреналинот.
    Овде сум,чекам :hai:

На Strumfeta93, teddybear и Hopeful им се допаѓа ова.
  7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

What comes around, goes around.

Го знаете она, Памти па врати?
    Епа ќе запамтам, и ќе вратам.
    По втор пат.

Изгледа сите се заразиле со лажењето.
    Нема крај на ова.

8. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е преку глава од мене самата! Па, пољубоморен створ од мене немам сретнато ! :@ Убав е вистина, то го кажвет сите ама пак јас несакав убав дечко, јас сакав само да е добар ...ништо појќе! Е убо сега, неморат да е пес некој ама пак како мојов несакаВ...не! Него го сакам премногу ама ми сметат то што од сите страни очи вперени во него, како некоја прозирна се осеќам !! Оооо ненормални, па гледате вие дека за рака ме носит, ме бацвит пред вас?! Сте ги извајле цицките и ухуу...ќе се прчиме ...да ве испрчит прчон к*р** скапани бреее!! Не ме забележвите или се прајте дека не ме забележвите?????? :devil: :devil: :envy:

9. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Сакам да кажам...

Сдк една личност ми го уништи денот. Се прашувам какви се тие луѓе без свој живот, абре до толку неписмени, прости, две реченици да сврзе незнае, за мене ќе збори. Попаметно ќе изгледаат да не зборат ништо :x Сега се потсетив на стиховите од „Цреша“..што е тоа во луѓето тажно што живеат во животи туѓи..Ама како викаат еднаш ми згрешиш твоја грешка, вторпат веќе моја. Тоа е тоа што највеќе ме боли. Овојпат јас згрешив..Едноставно ми се гади од лицемерие и луѓе кои додаваат зачин во секоја манџа :puke:

10. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека веќе ми е преку к*р од наводната власт кои ја имаат надлежните т.н. полицајци, дека ми е доста од нивното насилство само заради нивната улога на надлежни лица и неограничената власт со која што се осмелуваат да нападнат и малолетно лице и дека веќе е крајно време да им се стави крај !

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК, утре ќе го распнам полското креветче во двор и ќе се сончам 8)

На Strumfeta93 и Trendafilka им се допаѓа ова.
  12. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Неможам никако да го пуштам филмот Friends with benefits да го изгледам онлајн! За се' ми бара пасворд.. жива глупост! ]:) ]:)

13. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека не ми се спие, не сакам да си легнам иако се варам пред компјутеров ама и онака ништо друго не ми се прави. :sweat:

14. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Сакам да кажам...

Сака да кажам... :)
    Дека е многу добро чуството отако ќе си завршиш со физичките активности и ладниот туш да си седнеш вака на интРнет :lol:

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

На едно мало срце му е роденден. 6ти роденден а веќе е мало маже и така и се однесува. Оооооо како ќе го гушнам и гњавам ма не е свесен. Јас секој ден го гњавам и гушкам ама ѓаволската 6ка еднаш ја полни. А и колку убаво поклонче ќе му купам, да се помочка од радости. Мило моееее многу го сакам и едвај чекам да го штипам и да си кснам од неговата торта која ми ја збореше цел ден денес...
    Долг и убав ден ќе биде утрешниот. Започнат од раните утрински часови, а ќе заврши во доцните вечерни часови. Ахх.
    Плус утре ќе отидам и на шопинг. Гајле ми е колку ќе бидам исцрпена од се што треба да завршам, гајле ми е што и дома кога ќе дојдам ме чека мал тон работа, ќе одам и ќе се подновам, ако треба и само со едно парче.
    И убава ќе бидам, и така и ќе се чувствувам. И задутре ќе бидам убава. Мхм, нека си пукнат душманите. Не оти имам кој знае колку душманки, една е, ама како за 4 вредна. Ништо не ми може, пЉус мене совеста секогаш ми е мирна, и мирно спијам( кога не е жешко :rofl: ) ... нек си ја брка својата работа, и нека се држи подалеку од мене две три метри, а од дечко ми 50-60 метри, и се ќе биде океј.
    И за крај, да се надоврзам на погорниот дел, јас секој ден сум си убава, блескам, јас сум подвижна убавина, со кожа мека како свила, со уста со вкус на ванила, со заби бели како бисери, со коса секогаш свежа, мазна и чиста, со големко деколте, убаво миризлива, со долги нозе, сеа добро стомаков е пречка ама ќе го нема за брзо време. Е тогаш пазете се, ќе бидам рамна на тотална перфекција. Кој не мисли така нека си ми апне од га*от. :wasntme:
    Извинете малку подзабегав, ама морав да си ја подкренам самодовербата, не дека сум до толку совршена :D Само сум најубава во целиот свет. Може и подалеку не знам 8) :wasntme:
    Ај добра ноќ :D :D :D

На ana.ubavkata, bittersweet, zhap4e и 8 други им се допаѓа ова.
  16. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк Што е најубавото нешто на светот ???-тој да е покрај тебе да ги помине километрите кои ве делат само да те види ....веке можам да кажам и вчера бидејќи помина 12ч беше еден прекрасен ден,ден кој тешко може да се заборави,вчера беше најубавиот ден во мојот живот не си верував на очите а уште помалку на срцето,Тој отиде на местото кое беше одалечено од градот ме направи среќна сакаше да уживам сакаше заедно да се присетиме на нашите први погледи и нашиот прв допир ме гушна толку силно што незнаев што да му кажам бевме двајцата само јас и тој околу нас само зеленило месечината не освои а ние бевме толку занесени тој што те сака нема да ти спушта sвезди туку те носи до нив ;) бев занесена заборавив на сите проблеми кои ме мачеа се препуштив на убавите моменти со него :inlove: направи се што сакав јас само да ме гледа среќна уживав со мојот дечко далеку од сите сега постоиме само ние двајцата и уживаме во нашите најубави моменти од животот ...за краток перод и времето нема да ни беди ограничено :) :* позз до сите кои сте ПРЕМНОГУ СРЕЌНИ ОВАА ВЕЧЕР И ЌЕ ОСТАНЕТЕ ТАКА :P !!! :)

На Hopeful и teddybear им се допаѓа ова.
  17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

се оставив со праскиве :D
    цело кило изедов мњаммм :D :D

18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК директна сум и дрска, ама ставот мој си е тој, истиот, не го менувам како камелеонот боите што ги менува, дали кажан во строга или олеснителна форма. И нема што тука, ништо лично, само општо.

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.701
    Допаѓања:
    253.469
    Сакам да кажам...

СДК дека го читам хороскопот и неможам да поверувам :x .
    Баш во таква состојба се наоѓам, депресивна, со лоши и песимистчки мисли.
    Таква сум деновиве, со оглед на мојата ситуација, по мојот пад и раката во лангета, се чуствувам никакво, мизерно.
    Јас, големиот позитивец и отсегоаш полна со оптимизам, сега тапкам во место и мислам само на лошо.
    Уф... не сакам да сум ваква, еве си ветувам ќе мислам позитивно, ќе бидам она старата.
    Дали ќе успеам?
    Се надевам дека ова е само лош период за мене, и од утре пак ќе бидам во ред.
    Згора на се и во оние денови сум, со циклус, па уште тоа фалеше на мојава и така депресивна состојба.
    Но знам, ќе биде добро.
    Мора да биде!

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК и јас за хороскопов ќе кажам-дневниов ме уништи :o Ама јас нема да дозволам да е така :!:
    И СДК дека секој ден се повеќе и повеќе сфаќам кој тежок карактер сум, колку знам на моменти да бидам никаква и неподнослива, но сето тоа знае и да исчезне во една секунда.
    И... да не го кажела ова Мерилин Монро, јас ќе го кажев сигурно :lol:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.