Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.249
    Допаѓања:
    56.994
    Сакам да кажам...

http://www.google.com/ :rock:

Гугл не престанува да ме насмевнува :angel:

На Noemi, mims-89, Smilly и 4 други им се допаѓа ова.
  2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Сакам да кажам...

Најлесна работа од се на светот е да се стане шеф на нешто. А, знаете зашто?!? Секој може, секој умее, секој, ама апсолутно секој го има тоа во себе, зашто да не бе..
    Та, секој на нешто си шефува.
    Дал по дома... на домашните љубимци, дал е шеф на телевизорот, на компјутерот... секако си шефува!
    Разликата помеѓу шефчињава, што си шефуваат у приватниот круг и оние со канцеларија, за чие се(р)далиште делат визитки со својата со големи букви и поприлично описно доловена: „they work i just take the :cash:“... е што, едниве се без шефовски амбиции, а другиве се родени за шефови.
    И знаете па зашто е тоа така?!?
    Епа, оној „не“амбициозниот два пати се мисли пред да се улета ко комарец на гола нога... те, дали неговата задница е спремна да седне во кожа.. те колку ладно ќе држи, те колку топло ќе држи, те ќе крцка ли многу дур си бара поволна за ширење дупка, а се тоа е богами... звучно!
    Затоа пак, овие, родените шефови уште пред некој да им рече „ајде опа“, они веќе му седнале во скут на дедо Фотељче.

Ваму.... имаше еден Универзитет со огромна бела ограда околу него. Чиниш, Замокот на знаењето го штитеше од, кравите, ко што велевме да не влезат, пак и тие да си земат по, бар една диплома.
    Е, работата со шефовите е што, секој е со свој замок или некој пред него веќе му го изградил или тој самиот.. но како и да е со намера, нити пред него, нити во негово време, нити во време на наследниците му ќе се постави ограда.
    Така да, и крави и волови и сите домашни, шумски и морски ѕверки имаат слободен влез.
    А, оние безр’бетниците?!? Тие ти доѓаат како Capo di tutti Сapi.

Сине што сакаш да станеш кога ќе пораснеш?!? -го прашуваат малиов дома.
    А, тој :music: [​IMG]...wanna be a billionaire so f*ckin bad ...! :nod: :$
    (Travie McCoy - Billionaire ft. Bruno Mars )

На Smilly, Doozy, najubava2010 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК дека одам на плажаа...Ме залажа сонцево кое денес ни е малку страмежливо ама па и не одам да се капам или сончам, одам да си уживкам со љубовта :inlove: :*

4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк ма ме мрзи бре и на chat да се вкл. ме мрзи да вракам на луѓето што ќе ми пишат,некои замараат со исти прашања,а мене пусто не ми се мрда ни со глувче..
    Х личности:hey
    јас:hey
    Х личности:арна си,што правеш?
    јас:еве ништо музика малку фб,си досадувам ти?
    Х личности:и јас исто...

И која е целта на разговорот уште по досадно да ни е ? ма неее ова станува досадно кога во текот на денот 3 пати Х личности ќе се вклучи и 3 пати ќе те прашаат дали си арна и што правеш ?...

И така минува виртуелново лето,исти муабети,исти интернет страни,слики од одмори,целулит на сите страни,по некој коктел а јас така расположено го средив станчево ко бомбонче се изназумбав,прошетав до дуќан му однесов ручек на татко ми два три реда муабет да му мине досадата на работа и назад дома ...

Давење во лубеница а потоа релација компјутер ---->WC ! oуу јеах трошење калории
    Убав ден нели :?: :)
    Ма ќе биде подобро ;) чувствувам.
    :!:

Си замислувам дека врне и си ги ладам мислите кога телото не можам ниту со ладен туш..
    http://www.youtube.com/watch?v=F2Cm_4573fs

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

се сварив,се чуствувам исто ко во котел да се наогам :D :drunk:
    малку одмор, па водена релаксација и узиванција на еден од нашиве базени :D :P
    и се гордеам што сум зена :rock: :$ :D

6. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    7.307
    Сакам да кажам...

Мора да се најде нешто што ќе ми го уништи цел ден! :@

Значи, станав во 11 саат (чудно, зошто станувам претежно во 14:30), се облеков, отидов испазарив на вруќинава, среќа во кома што не паднав, се вратив дома, отворив тефтерот со рецепти и почнав да спремам ручек.
    Фино лепо средив тоа се`, ставив стекот да се издинса, компирите ги излупив ги ставив да се пржат, работев со невиден мерак и со желба за да ги изненадам моите дома, ја наместив масата и чекав.
    И чекав.
    И чекав.
    И чекав.
    И чекав.
    А, кажав дека ЧЕКАВ? :@
    Се изнервирав и и се јавувам на мајка ми и и викам “Кај си мамо?“ - “Еве Иза, на деловен ручек“ :o :o :o :@ :devil: Ми се крена косава, и и спуштив.

И така. Сега си седам пред компјутер, со чаша газиран сок за да ми се подуе стомакот и за да не изгледам вечер убаво во тесен фустан, прибидејќи излегувам со едно ужасно грдо мало човече кое што наводно до уши било затрескано во мене. Ќе џвакам мастика као да ја пребацуем од еден крај на устава во друг, ќе се заскрнувам од вода, ќе се изглупирам тотално за да ми се откачи. А, оној што мене па ми се свиѓа, си го лади негде у Грчка. Матер му негова јас.

Али не е се` така црно. На пример ноктите си ги налакирав бело, а и носам бела штипка на косава. Епа не е де.

:bow: :bow: :bow:

На Noemi, la-chicka и lola-86 им се допаѓа ова.
  7. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    Сакам да кажам...

After we made love, I knew it was over.
    ....Did I ever really loved him or was I addicted to the pain? The exquisite pain of wanting someone so unatainable? .....I wanted to go to him, but I felt like I was tied to the chair. Some part of me was holding me back,knew that I'd reached my limit.
    And just like that, I UNITED MYSELF from Mr. Big, I was free, but there was NOTHING EXQUISITE about it. :headbang:

8. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    Сакам да кажам...

кога станаФ сабајле, сВатиФ дека косата ми е ужас па морам на фЛизер....СЕКУНДАРНО се облекоф зашто ако ти е косата крш, МОРАЛНО е да идеш на фЛизер :!: ама па заборавиФ дека во реЛната оставив пандУшпан па цела залауфана пак се вратив дома...надвор топло пекол и ми се створи желба за базенТ!се знае, базенТот не е базенТ ако околу него нема ресторанТ! и така го пропуштив терминот за фЛизер, јбг не бива и да си убаф ко манИкен и паметен......

На n.a.t.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Знаете што е знак на максимален очај?

Кога жена као јас, на пример, во ПМС ја душка темата - Што денес за ручек - и и течат лиги на секое јадење кое ќе го прочита, од она што јаделе феминкиве.

Се чуствувам ко Зоки Поки кој го душкал капачето на тенџерето кога се крчкал ручекот кај него дома :D
    Море не! Се чуствувам ко љубопитна комшика на свадба, со скрстени раце како гледам кој ли тоа се мажи односно жени :rofl:

На mims-89, LivingGlam и crazylady им се допаѓа ова.
  10. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам предпоследниот ден од работа се утепав работејки.Овие денови ве немам читано и осетив ми фалите време да се немало.Периодов ми е добар уште пари малку повеке да имам.Се плашам малку се ми е добро а по арното иде и лошо.[недај боже].Има љубов тоа е најважно.
    :D :) ;)

11. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

Сама сум дома и да напоменам дека сум добра комшивка -им пуштам на комшиите да слушаат музика за безпари :D
    Се повеќе си го засакувам кучето во дворот, вреќата со болви :D Ама сега нема веќе толку па го капев сабаље! Си седна во коритцето само а јас го четкав и го четкав , тоа си ужива на жештиниве :D Kaмо мене некој така да ме капеше најсреќна ќе бев :) Ама среќа способна сум и сама :D
    Дома бев права домаќинка . Цела прашина ја собрав од куќата , уште горе на таванот да се качев..ама неможев, скала треба за таму :D
    После , зготв ив ручек , ќовтина со соја и една супа колку за без ич да не е .
    Пријатно изненадување во едно жешко попладне :)
    Гответе му и вие на своите , кој филинг е кога ќе им ги видиш изненадените лица :) :$

12. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

СДК не можам да сфатам како мене ми се падна да имам татко кој вечно одолговлекува за СЕ???? Буквално за се. Значи се молиме два месеци да се изчисти фрижидерот за длабоко пошто полицата со кревање тешко се отвара од мраз. И секој ден вели утре. Утре! И утре!! И тоа утрето никако да дојде бе, нникако!!!
    И СЕ НАДЕВАМ дека денес ќе му дојде умот и ќе се одмрзи еднаш засекогаш тој фрижидер и ќе се исчисти, зашто истата таа полица која тешко се отвараше денес се скрши и ми ја пресече ногата која сега ми е цела во крв!! Ја исчистив еднаш и пак протече. Е сега не ја чистам дур да дојди тато!! Да ме види ваква со крв, да види дека е време да се исчисти фрижидерот!!
    А мене баш ми е фино што ми тече крв! И онака обожавам да гледам како тече по мене! :D

Ааа и да СДК уште нешто: не ми успеа планот со сончање на тераса, па си го облеков горниот дел од бикинито, ја врзав крпата и летнав на дрим!! Мх мх мх, милина беше!! Нема поубаво место за капење од дримон наш мил и драг!!

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека и` спремам изненадување на другарка ми. Се надевам дека ќе и` се допадне. ^_^ ^_^ ^_^

14. ladymilion

ladymilion Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    27
    Сакам да кажам...

не знам што да направам.... да му раскинам или не?

15. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    Сакам да кажам...

... СДК,.. Сесилија биди и ти поздравена... и благодарам за коментарот...
    ... што да се прави... кога сме такви,.. што викаaт србите "и ќорав петел понекад зрно убоде"... :)

... него да ја искористам приликава и јавно да одговорам на една лоша критика...
    ... што ја примив на лп,.. за да нема дилими... aко има уште некој да лошо разбрал...

...[​IMG]
    ................................... " SDK 40.000 POSTA..."

... уште нешто СДК,.. наскоро можда ќе отворам нова тема... за која ќе ми треба помош...
    ... за да може да функционира... Aко има заинтересирани нека се јават...
    ... И немој некој друг да ме предухитри,.. темава е лиценцирана... ако не успее ќе му ја
    ... одстапам лиценцата... ;)

...[​IMG]

... ако кликнете на сликата и ако имате WINAMP player...
    ... може да ja слушнете демо верзијата...
    ... а можда и не пошто има некој технички проблем ...

На zhap4e, Strumfeta93, la-chicka и 5 други им се допаѓа ова.
  16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.625
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

сдк одговорна сум за она што ке го кажам, но не и за тоа како ке го протолкуваш :bow:

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Да бе, така било тоа.
    Ќе си нарачаш Биг Мек со голем помфрит, и со секој можен додаток, крофна, Мек Флури, тоа се ќе го изедеш и на крај една ДИТАЛНА Кока Кола. Нели слабееше?

:clap: |(

И да, ме разбудија во 16 часот. :yawn: Среќа што ме разбудија, инаку којзнае до која ќе сум спиела. :tmi:

18. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Сдк дека на мојата тазе (читај вчера пред спиење) измиена коса подитно и треба средување, како би и викнала сега со пеглата ама нема, ја одмарам, ветив дека ќе ја пеглам само за „посебни“ прилики.

А до тогаш ќе плетам некои плетенки, растурени и разлетани, и додека сите ќе мислат дека пратам мода само јас ќе знам дека тоа го правам заради косата а не заради модата.

И еве и денес умирам од досада, не дека немам што да правам, туку ете ме мрзи, наместо да земам да учам, јас безкорисно дремам пред компјутер, и после пак ќе плачам и кукам а никој не ми е крив, самата јас сум крива.
    Многу се мразам кога сум ваква, знам дека можам да правам нешто корисно но јас секогаш ќе најдам нешто поинтересно а тоа корисното ќе го оставам за некои подобри денови.

Мразам неодговорни луѓе, а сега сум баш таква, реков од 1 Јули ќе учам, дојде 13 а јас книга не сум фатила, се срамам од самата себе :doh: .

Но сега реков, и нема да одречам денес после 18 часот седнувам да учам, морам да го фатам со време тој еден проклет предмет и да го научам до крајот на месецов. После тоа еден месец си давам рок за тие другите предметчиња зошто од 31 Август почнува мојата голгота.
    Никогаш не сум учела со месеци и недели унапред, но сега кога заглавив морам, и ќе учам и ќе го извадам максимумот од мене, знам дека можам јас да научам само таа проклета неодговорност секогаш се ми уништува :swear:

19. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

ЛУБЕНИЦА

90% Вода, 7% Семки, 3% Витамини! :up: RIGHT!

Има нешто поубаво од неа, во овие врели летни денови? По цел ден ја јадам и пак неможам да и одолеам. Само оние семките ме нервираат и живцираат. Сред толку убавина они не требаат ама аjде...

И така на некој им е досаден распустов, ама мене ми е интересен. Музика, филмови, прошетки, спиење до доцна, абе уживанции! Ах, и најважното, јадење лувеницата 8)

Извинете, ама морав да си е изразам големата љубов кон лубеницата и распустот! :) :$

20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

ДИЊА!

мхмхмх. ;)

Статус на темата: