Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК пред да посочите мислењата да се пишуваат во соодветната тема, не заборавајте дека гледаме дали темата е заклучена или не. Значи не може мене будала да ме прави некој да ми вика да коментирам таму, а тоа е заклучено и не може да се коментира. И потоа во ЛП ми вика зошто да ја отклучиме кога ќе се трупала со навреди |( И да, освен навредливи као, се бришат и вистинити мислења како и ова. И се надевам, ама само се надевам дека ова нема да ми биде избришано.

2. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    91
    Сакам да кажам...

blond сега ти го видоф аватаротт и да ти кажам дека маловоо е преслаткоооо,да го изедеш :D :inlove:

3. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Ехх Смајли ,Смајли си го бараше нели_______епа немој сега да кукаш |(
    Сакаше море,сакше плажа,сакаше сонце епа фино лепо се си доби ;)
    ти велеше мама немој бе дете па прв пат излегуваш на сонце да ми се шлакаш со масло,знаеш дека твојата кожа е осетлива.Па зар не читаш низ интернетов дека со масло треба да се шлакаш откако ќе добиеш боичка.
    А јас: е де ма мамо!Па јас се сончав на тераса,види какви ми се исончани нозете 8)
    Мам:Добро бре прави што сакаш! :fubar:
    Татенце ми го зема бекутан маслото нели,? :wasntme:
    -Абе послушај ја мајкати,за тво добто ти вели.
    Не па не! |(
    Е така убаво си се пржев на жариштето во 12 часот! :devil:
    После неможев на г*з да седнам :x
    (пред спиење)Татенце а да ме намачкаше со домат? :wasntme:
    И овде,и овде...уште малце,ајт сега на рачето..е така....уфф шо убо ладничко.

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Убаво е чувството кога по толкав напор ќе добиеш заслужена награда! ;)

5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е ужасно досадно. Сите со кои сакав да се дружам вечер ме откачија, тие со кои не сакам ми се закачија... |( Епа уште Еден ми остана да прашам, тој ако ме шутне, готово, ќе си седам дома и ќе си гледам филмчиња. :D

Мечка страв, мене не страв. Пуштајте среќа, кога вие пуштате, се ми оди како подмачкано. :D

Ужасно досаден пост од моја страна. Ајде поздрав. :D

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

чоколадо за готвење ммммммм :) :)

7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Сакам да кажам...

Знаете како се користи слободен ден... се утепувате од вежбање |(
    Ако утре успеам да се помрднам од кревет ќе си самочеститам за мојата поштено извојувана победа над досадата. Ова летово не ти дава ни слободен ден да искористиш. Што ќе ми, за што ќе ми кога немам море, кога немам езерце :worried:
    Боринг деј во Шкуп!
    Туку, ене и мајка ми дури направи цели десет стомачни :D стомачето требало да и се затегне.. и ќе штрајкува со нејадење, т.е ќе штрајкуваше тоа го рече пред некој си пола саат. Али од тогаш до сега се сменија многу работи де :D калории потроши со тоа стомачните, па мораше да надокнади.. сега е у фаза на самосожалување, како смеела толку леб, толку месо, па и компири па и пинџур па и благо :D
    Женичка лудичка!
    Добро што сум си на тате :D

А вечер ќе шетаме по Кеј. Кој ти знае колку време не се имаме видено, пошто нормално по милионити пат решив јас да прекинеме |( Типично јас де :wasntme: се што е добро, па и не е така добро бе има нешто има, се џиткам во када одма, ако нема :!:
    Како и да е, он ќе лиже сладолед, јас ќе го миришкам сладоледот, овај него, он ќе збори јас ќе гледам во сладоледот, овај него.. сладоледот-него-сладоледот-него и ќе стасаме до еден момент кога ќе лизнам и јас... него.. пошто нема калории де, пак и очекувам стандарден солен вкус,така да ќе престанам да мислам на сладолед.
    А, ја и ... ма другари некако нај ни оди... |( демек, на жими мајка.

На la-chicka, Estelle, Theodora и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК Жапче јас така ако немам шо да правам цел ден, вежбам, зумбувам со паузи :D што да правиш, мора човек да се снајде или ќе тркнам низ град пешачката и ете плус вежби ]:) :rofl:

Мењам аватар :geek: :D ама сега сигурно не е зафатен ]:) стара ама подновена верзија на еден, това имам,Лукс го имаше постирано во темана, аама таму сите слики со плави девојки :worried: порке? ]:) :D

Сменив, сега се гледа :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

8 години го чекав ова! 8! [​IMG]

Редно беше! [​IMG] :D

На la-chicka, crazylady и Smilly им се допаѓа ова.
  10. HeartlySmile

HeartlySmile Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    50
    Сакам да кажам...

леле незнаете колку сум изнервирана...боже боже,па се има на овој свет...:Х
    одиме со другарки на базент си се сунчаме ,се бањаме,се суперр...:) и sега одат моиве другарки да се лизгале на тобоганот и останав сама јас.Ги чекам ли чекам ,нив ги нема и од досада си земам да си читам книга...и што... :О :О :О vеднаш ме фотографирале и ми се смеат pа плусс....бог да чува...ахха да заборавив па и ќе ме ставеле на мотика....бог да чува и да брани..(смајлиштосе крсти)
    :@@@@

11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Летово го сакам поради одредени мириси, како оној на сочна праска која колку и да се обидуваш да ја конзумираш пристојно непристојно ќе потече и ќе заврши некаде во деколтето кое мириса на црвен грејпфрут, атмосферата ја дозачинува мирисното стапче кое доаѓа од далечни и егзотични предели и така вдишувам чист хедонизам - напомена :!: - ова нема сексуална конотација и слични содржини и е исклучиво во категоријата програми со зелено крукче.

Соу бичис греб јуа пичис итс ворм енд сани деј, 8) . Ова Енглескиов :D на моменти звучи ко жива преверзија која не ми личи на моиве трти ту :^) види пак :D години, де.

Друго ми беше муабетот пред да ме деконцентрираат праските јас Теодора Феминковска свечено изјавувам дека не им верувам на луѓе кои гордо се декларираат како добри луѓе. Ако нешто навистина си мудро си го чуваш сознанието за себе самоетикетирањето е крадење на професијата на кутрата Ромка која умреле од тебефалење, лесна и земја, тебе потежок памет и мир и добра војла во универзум.
    И многу ми се напорни овие самокрунисани добротвори и добродетели и останати со префикс добро - пр. толку добро те тераат да играш по нивно со толку добродушен изглед што ќе бидеш најмин бич ако ги одбиеш сори ама јас не сум по тие танци и ора не го фаќам чекорот. И повеќе ги почитувам лошите или оние кои не се декларираат со кои имам бурна дискусија неколку намерни рафали и чат пат по понекоја детонација и тоа отворени карти без јас да бројам и шарам со поглед по скриени кецови во ракавот и за чудо со ваквите секогаш потоа сум градела подобра комуникациска база за во иднина.

На zhap4e, julie77, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

му стигнало на татко ми некој имејл од нокија дека добил не знам си колку фунти и имаше некој имијл кај што треба да им пишеш и јас им пишав и ми рекоа да пополнам еден формулар со податоци и слично :ама мене ова ми е многу сумливо а татко ми па прати одма ми вика. Да не има некој слично искуство па да ми даде совет вака?Кај па од цеееееел свет татко ми го нашле?! :?:

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Да не седнал татко ти на интернет и да не кликнал на оние демек наградни игри??? И на моиве еднаш им стигна патување :rofl: Сироти тие, им викам не се блесавете оти ќе ви плаќам престој во Бардовци. Јас во ништо од тоа не верувам, и лични информации туку така не се даваат. Јас со страв CV од татко ми праќам ... Али како сакаш секој различно.

Инаку сакам да кажам, гости ќе дојдат, или веќе дошле, а јас по пижами и сеуште небањата. А демек ќе ги чекав со лепршава коса. Мрзотија. Ццц. :D

На crazylady и Offspring им се допаѓа ова.
  14. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Сакам да кажам...

А мене па синоќа порака ми стигна за истото, гледав на интернет измама е да ти земат пари. :*

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Или е измама или во моментот кога го симнуваш формуларот ќе закачиш убаво слатко летно вирусче :)

Се топам како сладолетче од корнет. Топло ми е, нека не лажат будаливе 35 степени вчера, кога центар на Скопје 40 степен пишуваше во 17 часот.
    А и досадно ми е, одам на воздух, во двор со шоља кафенце, Рики ќе си игра до мене а комарците ќе ја впиваат мојата крв. :lol:
    Дувни ветре освежи ме!!!

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  16. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

eпа јас више пратив имејл ама никакви информации не дадов така да ми е гајле :)

17. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Почнувајќи од фејсбук се гледам која сум. Не молам за лајк и коментар. Воопшто не ме интересира дали пред мене поминува оса. Не сакам да знам што им се случува на другите, кој што рекол, кој што направил. Не ме интересира дали некој ме гледа или не ме гледа што правам. Се нервирам, но не се лутам. Тука сум за оние кои ме бараат. Не постојам за луѓе кои си набиваат комлекси. Не ги гледам луѓето кои знаат само да си се фалат. Поминувам, заминувам и не коментирам ако нешто ми падне во очи. Не сум како другите. Мислам сосема различно што понекогаш води до тоа луѓето околу мене погрешно да ме сваќаат. Задоволна сум со ова што го имам. Имам живот, роднини, пријатели... Квантитетот не е голем, но квалитетот е огромен. Нема потреба да се жалам. И сега кога мислам дека конечно застанувам на цврсти нозе, ми е страв. Страв да не изгубам нешто од тоа што сум го стекнала. А знам дека овај пат по кој решив да зачекорам ќе ме однесе до местото кое отсекогаш сум сакала да го посетам. Тука сум, живеам... Зошто да не го искористам животот максимално? Нема смисла да си штетам самата себе. На крајот на краиштата: Еднаш се живее!! :angel:

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.505
    Допаѓања:
    23.137
    Сакам да кажам...

СДК аплицирав за сместување во новиот студентски дом во Штип, посакајте ми среќа да ме примаат, навистина сакам да седам таму! Резултати ќе има дури за еден месец, ама ако ме примаат ќе бидам најсреќна на свет! Инаку, нели Петровден е денес, на градот мој слава му е, па народ колку сакаш. Чувствувам дека и по кафичите ќе има мноогу гужва. Ајде, излегувам сега, имајте убава вечер!

На crazylady и esperanca им се допаѓа ова.
  19. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

аааа ја преполовив кутијата од сладоледот со смоквии :clap:

па што да се правии умирам луѓее зоштоо е волку топлооооооо :D :D

20. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк нека ни се за многу години празнициве, денешниот Петровден и утрешниот Павловден :)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.