Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

Мене вакви работи ми праќаат на имејл, тие содржат вируси, а бидејки ми е преполн, само ги подзабришувам :D оние впечатливите :D како овој сега што го кажа, па и таквите да се препрати на друг, па незнам што |( само ми праќаат, па и вакви со некаки награди, па за пари некој што имал, појма немам некогаш не ги дочитувам, кога ќе видам еден куп, одма се откажувам од читање и бришење :D само поважните што ми се ги чувам, читам, средувам :D За ваквите пораки, како за оваа што кажа, незнам па и кај мене ме наоѓаат од цел свет, баш мене |(

2. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

СДК дека горам горам горам и горааааммммм!!!!!!!!
    Температурата не телото ми е 100 степени.....тен на кожата не чоколадо туку бронза......
    Денес......Славија,сонце,езеро,коктелче,музика, а LoVeR си седи дали си седи така на една лежалка и кога одеднаш почнува да и жежи и наместо да се излади,става кантарион....и сега има топлина во нејзиното тело за цели 3 зими..... :sweat:

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Откога се немам остаено на симсс..па време е малку да поиграмм, дур да излезам..останете ми феминки создравје ..честито Имиња на сите шо чекат слава и имат некој близок што чека име..Позз :*

4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.311
    Допаѓања:
    8.767
    Сакам да кажам...

Имам денови кога се будам подесена во bitchy mode. И има жртви околу мене, што да правам, виша сила.
    Одненадеж ме изненадија- заминувам (пак) на десет дена.
    Планина, сонце, свежина и студени ноќи = совршенство!

Порано не ги сфаќав луѓето кои се способни да менуваат планови во последен момент, авантуристички настроени и експерименаталисти. Не повеќе.
    I said yes to life and no to relations.

Нека ми е горнион на помош, оти од овој мојов еден ден ќе кренам раце!

5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

СДК: Журката од сношти беше журкиште :lol: Прекрасно лудило измешано со пелинковац и праски :inlove:
    Само 4 сати сум спиена. На работа... мачно. Ама не се откажувам, ми требаат пари. Вреди. Сакам. После напорната работа.. не знам од кај најдов сила - 1 и пол во вода :lol: Аку, нека се скинит некое килце :!: :lol: И отпливав од брегот до едно кајче - пред мене залез на сонце, кукулето и Канео. Во позадина cafe del mar музика од кафичот... јас од умора лебдев.. т.е. лежев во кајчето и ме снема 30 минути.. рехабилитација :)

На zhap4e, bittersweet, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

Е, а мене ова ми стигна по СМС на мобилен. Тоа се вируси или финти за одземање кредит и сл. Одма тоа треба да бришеш.

7. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.788
    Допаѓања:
    18.453
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ми се оди во Струга,да не речам,ПРЕМНОГУ и ќе си пукнам што не можам да одам :@

8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

^ Ке ти назначев дека МИ СЕ ДОПАЃА, ама може ќе ме сфатеше како што треба... :wasntme:

На jarec6 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Знам како ти е и мене многу ми се оди на одмор и ќе си пукнам што не можам да појдам ах тие пари :devil: :envy: :envy: :envy:
    поздрав :*

На jarec6 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    На zhap4e, bittersweet, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

:D
    за малку ке се случеше бакнез со еден тип кој е неколку години постар од мене, а по некоја случајност е еден од тренерите-и тоа додека ме учеше да пливам градно, ама јас онака скокнав и тој не инсистираше :D а за убав и згоден е и симпатичен згора на се :$ :wasntme: не ми се верува дека навистина се слушуваше ова во реалноста, како сон да било :wasntme: инаку тоа беше од негова страна :!:

12. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК дека имав ПРЕКРАСЕН ден !! Цел ден со срцето...ммм сакам да те гушнам и одма ГУШ, сакам да те бацнам и одма БАЦ !! Еротика жива... :lol: :*

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека папагалчево си го обожавам, ќути ќути со денови, и една песна што ја слушам по 24 саати во последно време ја научило и сега ја пее, и цупка со нозете ваму таму по ритамот на музиката, а кога ќе отидам да го снимам лисецот ќути, а се свртам пак вришти. Ццц. Нека ми каже некој дека животните не се паметни. Љубов се тие, љубов. :)

На zhap4e, esperanca, baguf4e и 13 други им се допаѓа ова.
  14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Hurts, нежно ветре кое помалку ја лади собава,небо и ѕвезди,тука-таму по некоја,незабележителна. Викотници од тинејџери и звуци од скутери кои го нарушуваат моментот. Мразам. Мразам што живеам во оваа населба, по незнам кој пат пишувам. Мразам! Си замислувам дека живеам некаде, изолирано, каде нема да ги слушам викотниците на тинејџерите кои мислат дека светот е нивен. Некаде далеку, околу мене само шума, без соседи, сама. И додека другите мечтаат да живеат во голем град, јас го посакувам ова. И би дала се’ само да се исполни.

На crazylady, lovely91 и teddybear им се допаѓа ова.
  15. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

СДК.. не се поздравив со него. :(

16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Ги обожавам летните ноќќи.
    Не би ги менувала ни за цели денови поминати на плажа. :nod:
    Заводлив им е мирисот...Благиот ветер во таа топлина кога те освежува.
    Предизвикувачки погледи сегде фрчат.
    Ма и сексот е подобар тогаш. :D

И баш таква напалена,во една баш таква ноќ,јас нели морам да сретнам некој бивши,кои исто така мораат секогаш да ми изгледаат многуу појебозовни него ли кога сум идела со нив.
    Има нешто у томе.Некоја магија.Или само некој шашав памет :?:

На Strumfeta93, teddybear, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Јас морам да ослабам во струкот...176 см /66 кила сум, али морам стомакот да го намалам...Сабајле си ја земав мојата омилена тексас суќна да ја облечам и не можев да влезам во неа... |( Од кога пукна горештина, ниту на зумба одам, ниту пешачам, ништо, а јадам како ѕвер некој...Секс немам(иако ми иде да му скокнам кога ќе го видам :devil: ) али ноУ - нека чека...Пола и повеќе од 3/4 пантолоните што ми се не ме собираат... :worried:
    Ќе се придружам изгледа во темата за слабеење...

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК паааак јас :D ]:)

Човек од што најмногу се плаши и од тоа што најмалку очекува тоа ќе му се случи, а стравот не постои, откако човек ќе се соочи со него :geek:

Во право беше една личност за се што ми кажа, потполно во право, ама џабе кога јас пак си терам по свое |( не дека сакам, ете така автоматски :D :rofl: , не, памет не ми иде :fubar: |( оф... до кога :fubar:

19. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Сакам да кажам...

СДК.. Како стареам-будалеам. :D
    Wait, wait.. стареам? :^) Растам де. :lol:
    Ама ми се чини ко да не растам у воздраст. :^) Растам физички и психички ама.. Емоции како во 1во :o
    Лани знам, не ми се ни идеше на одмор.. За Нова Година ме болеше...рачето де :wasntme:
    А сега? Се радувам ко дете мало, јее на одмор. ЖкЉ? Да, де. :D Се мрднав, ај чао! :hai:

20. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Сакам да кажам...

СДК дека се топев од среќа дури го гледав кукличето мое како се радува на секоја роденденска честитка, како ги гушкаше другарчињата и братучедите и уживаше во секој миг на прославата. Капак беше на крај кога ги слушнав вработените во игротеката како ова им бил еден од посмирените и поубавите родендени :party: :^:
    Прекрасна вечер. Горда сум на себе и на моето семејство.

Прикачени фајлови:

• rodenden.JPG
      rodenden.JPG
      Големина на фајлот:
      124,7 KB
      Прегледи:
      199
    На la-chicka, Strumfeta93, LivingGlam и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.