Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

И јас баш тоа се чудев Офи :D
    Јас искрено се надевам дека тие 2% се мали девојчиња на кои им е уште рано за депилација.
    Ама незнаеш колку се надевам :wasntme:

Негоо ,СДК добро утро.
    Ова со косава не се трпи.Ама ја не се оптеретувам више...фризерката нека му ја мисли денес ]:)

2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Обидот да вежбам вчера јога на отворено заврши со кревање на десната рака.

Лапнав чајна, кисели краставички, кашкавал, чипс и многу лубеница. Испив прилично доста вино. Испушив - или ај ова не ви кажувам :P
    А сепак денес ме боли коленото :D Од што? Питај бога.

Средава - шашава од сабајле. Имав bumpy ride. Си ги растресов цревцата, дури ни книгата не успеав да ја читнам на раат, секоја втора буква ја фаќав. Оставив на фантазија онака - дај шта даш. Ко книгине кои ги читавме ко деца - направи си свој крај.
    Мајсторе - успори малку бе и не отварај задња оти ќе паднам!
    Решив сепак да продолжам пешки. Се сопнав со штиклите, поточно Пепелашка ситуација ми се случи - се заглавив со штиклата, а принцот нигде. ЈБГ, модерни времиња дојдоа. Принцовите пијат пивце негде додека на нас ни се заглавуваат штиклите во градските пукнатинки. Кој чека, ќе дочека, или ќе остане со чевлите во рака, или со изгребана штикла.
    Rомео, оh Romeo, wherefor art thou Romeo? Зашто не си Трпе бе да ме зграпчиш јако јако, и да ми го испробаш чевличето ми на ноџето ми? :wasntme:

Капак на се - контам дека нешто ми е лево сабајлево, а оно слушалките сум ги заборавила. Жими се, без музика е многу шубе, ама многу.

Лалала, на ви по некој тон, уствари ај боље не, не ме бива за пеење - имам забранет влез во Парадизо после последниот обид на караоке пеење под влијание на многу вотка, и многу мартини, stirred, not shaken :wasntme: :D
    Како и да е, распеана средава нека ви е, јас немам слушалки, слушајте вие за мене и бидете мамасити under the hot summer sun 8)

На najubava2010 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  3. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Сакам да кажам...

СДК...нека ви е добро уште едно ужасно, пеколно, испотено утро....Аман луѓе до кога вака?! 9 саат е, не се дише! Умрев додека стигнав на работа, се живо на мене е мокро, вирчиња вода течат од мене!!! Како ли ке се преживее денов?! :(

4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.838
    Сакам да кажам...

Голем .... што е топло, па лето е! Какво треба да биде? Ако врне, ладно им е, ако е топло, се препотуваат. Во автобус жени со ладала, корка петици и синџирчиња со крст во меѓуградјето. Фотографија на нашето секојдневие!
    Моиве рокнале Хари Мата Хари одсабајле, оговараат комшилук, ја ги карам дека се малограѓани, мајка ми излегува на балкон, пече пиперки, ми дава поглед у стилу - море, многу знаеш ти и траска врата.
    Втора смена на работа сум, не знам како ќе влезам во возило на ЈСП, освен у медицински скафандер. Ај што ми е г'нсно и жешко нели, треба да уживам во турбо фолк репертоар дур да стигнам до работа.
    Депилација дури утре, какво мајмунисување треба да трпам денес и да носам шалвари! Грррр!
    Ќе си правам крокети од ориз за ручек, ништо друго не може да се јаде. И ете, врти сучи пак кенкаме за топлинава.
    Вчера имавме будалештијска ноќ со Бобе и Ленка. Пиење пиво по калдрма, вожња во такси со зелени навлаки за кои мислевме дека се украдена драперија и ролетна од основно школо и се церекавме ко неарни по тој повод, ја си купив тенки цигари од каприц и досада, игравме стоечки и разглабавме зошто уште некои девојки се невини, и што пропуштаат во животот, а зошто некои мажи глумат лудило и недостижност, а во суштина се небричени пи*ди...
    Многу, многу алкохол се пролеа вчера! И еве, пак станав рано, пуштив машина, размислувам за Ориентот и мојот дипломски труд, за еден лајкер на ФБ што сакам да ми стане дечко у иднина :lol: и за родендените на моите вештици што пораснаа уште една педа и вечер после 00 ќе им одам на мохито со јагоди...
    Добив искрени муабети, критики и пофалби. Статус кво во глава и срце. Ма, жива здрава, декадентна.
    Уживам во свесниов мој распад.
    Едноставно, не можам да бидам она што некогаш бев, нема доволно стимуланси.
    До подобра среда, гушкања до вас.
    И по една топка сладолед.

На la-chicka, Strumfeta93, teddybear и 9 други им се допаѓа ова.
  5. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Сакам да кажам...

По се изгледа не си сфатила дека мојот коментар немаше веза со политика туку со тоа што го исмејуваш изгледот на некоја личност а тоа е нешто најниско што може човек да направи.А не сум затруена со политика затоа што имам попаметни работи со кои се замарам.Толку од мене остани ми поздравена.

6. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

ааааааааааааааааааа :D :D
    значи сепак не е лошо да биде човек вака ранобуден 8)
    убаво ми е за сега ако во меѓу време не му отидам пак на креветот :D

7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Не можеле веднаш по станување од спање да се џитнат на јадење,викаш ?
    Морееее не верувам,си знам по мене ;)
    Ако не вечераш си ги слушаш цревцата како ти лаат ко волци во долгата летна ноќ,пусти завиваат,вијат,вриштат а јас во сонот си викам ајдее уште малку утро па лапачка охохох :)

И така home alone го засмрдив станот на 2 пиперчиња и 1 јајце микс појадок,ма нека смрде во комбинација со лубеница за десерт е милина.
    Доста зборував за јадење уше малку па мрдање газенце на зумбата ни наша мила :dance:

И ве читам сте пиеле,па не е фер и мене ми се подпивнува ладно пивце, текиличка било што само нешто да ми ја зоврие крвта :lol: и да ме тресне во глава да ги дувне мисливе непотребни подалеку од мене...

И така убав ден женчиња :*

http://www.youtube.com/watch?v=MamdC5RA ... ure=relmfu

8. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сакам да кажам...

СДК конечно ми ставија интернет :clap:
    Овие 2 дена никако не издржав без форумот :D
    Сега се некако ми е чудно :lol:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  9. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Во овие топли летни денови, кога мојов задник не сака да го напушти домот т.е. првиот кат на домот зашто е супер ладно, кога немам желба за вежбање, а ни за хранење, единствено нешто што ме исполнува е едно мало, бело суштество наречено куче!! Да, да, да, тој е единственото живо суштество кое ме исполнува, ме прави среќна, тажен е без мене, среќен со мене, кој не знае да лаже, не знае да мрази, кој не знае да изневери, не знае да пушти солза без потреба, кој ме слуша кога имам што да му кажам, ме трпи кога се дерам без потреба, ми прави друштво дури и кога одам до кујната да се напијам вода, ме чека пред врата кога сум во веце. Тој е единствениот кој се радува навистина кога се враќам од излегување, кој ме чека пред скалите кога во 3 по полноќ станувам да се напијам вода, кој не заспива додека не заспијам и јас, кој во овие пеколни горештини сака да ми седи в скут, кој ме бакнува на поинаков начин од сите. Тој е единствениот кој ме сака еднаш засекогаш и кој знае дека без него јас не сум целосна и за кој знам дека без мене не е целосен...само тој!! :)

На Hopeful и enca.69 им се допаѓа ова.
  10. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    Сакам да кажам...

аларм 7.00 |( со светлосна брзина уклучувам системот ....Empire of the Sun ме разведрува....мавам еден млако-ладен туш (и притоа донесувам важни одлуки за мојот професионален и љубовен to be живот) :D и почнав сериозно да размислувам за прилично банални теми - зашто жениве идат групно у WC??? никогаш не разбрав..., зашто сеуште се продаваат прслуци со силиконски прерамки?, зашто некои особи поистоветуваат facebook со sexbook? зашто збрлавеа сите по "Price tag"? типична Хана Монтана песна...
    Дилемиве тотално НЕкруцијални :D арно си реков ја одамна - хитно ми е потребна recycle bin опција во глава!

На Cacy, Bright, Hopeful и 3 други им се допаѓа ова.
  11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Сакам да кажам...

СДК Не сум спиеле цела ноќ и не знам зошто не си легнам оти почнав да се клатам на компјутеров но се расчитав на форумов и не можам да се исклучам :D .Иначе многу жешко време некако ми недостасува зимата али таква сум си јас кога е лето сакам да е зима,кога е зима сакам да е лето не ми се погодува :)

12. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека едвај ги држам очите отворени, многу ми се спие |-)
    Се на се имам спиено само 3 часа. Станата сум од 06:30 , нешо ме удри у глава решив да спортувам па уште рано рано го запнав овој точаков низ градот. :wasntme:
    Па бев и баба и дедо да ги посетам и ко ме видоа толку рано луѓето арно срце не ги фати. :rofl: Јас на своја воља да станам толку рано, не се имаше случено.
    Но тоа е , мора нешто да се превземе, не оди тоа така секој ден јас сабајле да си легнувам и секој ден да го преспивам. :fubar: НЕ, НЕ и НЕ ! Сакам да се откажам од тој начин на живот- тоа ни живот не е. |(

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
  14. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Вистинските разговори меѓу пријателите се состојат од тишина. Не е важно зборувањето, туку немањето потреба што било да се каже.
    Ова сакав да го кажам. И тоа дека не направив ништо лошо, ништо погрешно. Ја добив битката, ми преостанува да се погрижам да го зачувам богатството што го стекнав со таа битка. Чувствувам нешто. Ова не е нормално, но ќе пробам да се нормализирам. :angel:

15. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Da postoeshe glupometar, kje rokneshe na tebe ;)

Се изнасмеав на ова :rofl: :rofl: :rofl:

16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Сакам да кажам...

... многу ги мразам децата кои се*ат за своите родители (со исклучок на оние кои заслужиле поштено).
    Онака, баш ми се неблагодарни и сељачиња, ми делуваат распекмезено, размазено и сакам да им учукам една... НО :!:

сега сфаќам дека тоа се тие дечиња чии родители се 24/7 дома!!!
    :devil:

Готово, побудалев.
    Полоши се од тинејџери во пубертет.
    Не им се угодува никако.
    Ми врие во мозокот, повеќе од нив, отколку од жешково.
    Сакам да им дадам по една цуцла или малку дијазепам за да се замолчат.
    Во главата ми се врти лотарија од најексплоатираните теми и ако слушнам уште еднаш сметки или кредит, ќе фрлам некого низ тераса!
    Трагичари се, невидени песимисти и плачковци периодов, само кукаат.
    Тоа целата држава отишла у пм и неповрат, и сите живееме од денес за утре, они ми рикаат за една неплатена сметка.

Среќа во несреќа - дознавам дека тргнуваат дури ЕДЕН ден порано на одмор.
    Еден, ама вреден.
    Ми вреди и тоа како.

На Andzelika, pink4ever, la-chicka и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Сакам да кажам...

СДК Дека е многу тешко кога не те разбираат...

18. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК имав најубаво будење ! :$ Ни ало ни ништо, го слушам срцето од другата страна како ме буди со :inlove: Те Сакам :inlove: ... е па и јас си го сакам него ! :*

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.077
    Допаѓања:
    26.661
    Сакам да кажам...

СДК ми доаѓа најдобрата другарка од Америка на 28 ... Пресреќна сум! :)

На la-chicka и LivingGlam им се допаѓа ова.
  20. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Сакам да кажам...

СДК дека е многу досадно не се издржува полудев, дајте ми некој совет да разбијам монотонија

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.